توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش انتقال سایت
ToooPDL
June 21st, 2011, 15:19
سلام دوستان
یکی لطف میکنه آموزش انتقال سایت ( سی پنل به سی پنل ) رو برامون قرار بده ؟
ممنون میشم..
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
در ضمن با سرور مجازی ویندوز میشه انتقال داد ؟ ( غیر از این فعلا به چیز دیگه ای دسترسی ندارم :( )
faranetwork
June 21st, 2011, 15:22
با سلام خدمت شما
http://www.webhostingtalk.ir/f93/22366/
ToooPDL
June 21st, 2011, 15:33
با سلام خدمت شما
http://www.webhostingtalk.ir/f93/22366/
مرسی مبین جان
در مورد این remote ftp یه توضیح مختصر میدی ؟
Milad-H
June 21st, 2011, 19:34
اگر شما ادمین سرور دو هستی می توانید به راحتی انتقال بدید
ابتدا از هاست خود یک بک آپ ایجاد کنید و در public_html بریزید
وارد ssh سرور دوم شوید
cd /homeانتقال فایل به سرور
wget http://backaddrese.com/backup-{BACKUP-DATE_TIME}_{USER}.tar.gz حال وارد ادمین سی پنل بشید
Main >> Backup >> Restore a Full Backup/cpmove file
در قسمت Enter the username for the account you wish to restore
یوزر نیم هاست اول را وارد کنید
backup-{BACKUP-DATE_TIME}_{USER}.tar.gz
restore کلیک کنید
ToooPDL
June 21st, 2011, 19:48
ممنون Milad-H عزیز
ولی من ادمین سرور نیستم
whm داریم علی الحساب
1oveless
June 21st, 2011, 19:53
کل هاست اولی رو tar یا زیپ کنید
برید به PHPmyadmin
بد database خودتون رو انتخاب کندید بیاید پایین صفحه رو check-All کلیک کنید و بد برید بالای صفحه رو Export کلیک کنید بد اون پایین گزینه go
دانلود که شد تو هاست جدید اول تو root فایلهای زیپ رو Upload کنید بد Unzip.
یه database جدید بسازید و database قبلی رو Import کنید.
بعدش باید برید فایل Config اسکریپت رو ویرایش کنید اگه یوزر database و password با هم فرق داشتن. همین !
mohammadlover
June 21st, 2011, 20:01
ممنون Milad-H عزیز ولی من ادمین سرور نیستم whm داریم علی الحساب تو این حالت شما نمیتونید کار خاصی کنید. در این صورت اول باید همه فایل های سرور قبلی رو رو وی پی اس ویندوز دانلود کنید بعد تو فایل منیجر جدیده آپلود و همین کار رو هم با دیتا بیس میرید پی اچ پی مای ادمین دیتابیس ها رو تک تک دانلود می کنید بعد دوباره تو پی اچ پی مای ادمین جدیده آپلود. البته تو سی پنل یه قسمت هم هست برای اینکه یوزر خودش ریستور کنه البته من تست نکردم برای اینکار باید برید قسمت Backup Wizard و بعد سمت راست رو انتخاب می کنید Restore . البته به نظرم بهتره که به ادمین سرور بگید تا خودش ریستور کنه. موفق باشید
ToooPDL
June 21st, 2011, 20:05
روش جناب 1oveless رو که بدون مشکل انجام میدم و مشکلی نیست . ممنون
mohammadlover جان روش شما رو یه بار تست کردم ولی ریستور نمیشه کامل . یعنی بعد از ریستور کردن فایلها نمیان اصلا
بازم ممنونم
Milad-H
June 21st, 2011, 20:18
ممنون Milad-H عزیز
ولی من ادمین سرور نیستم
whm داریم علی الحساب
مجبورین به صورت دستی انتقال بدین یا از مدیر سرور درخواست کنید واستون انتقال بده
faranetwork
June 21st, 2011, 20:26
مرسی مبین جان
در مورد این remote ftp یه توضیح مختصر میدی ؟
remote ftp مشخصات هاست جدید رو میدی ...ای پی و یوزر نیم و پسورد و پورت 21 و محل فایل هم یک / میزاری همین
ali320m
January 29th, 2014, 15:59
سلام
من یه فول بک آپ گرفتم و میخوام خودم به cpanel جدید انتقال بدم باید چی کار کنم ؟
وقتی ریستور میکنم فقط بک آپ در پوشه ای با نام bacup.. در دایرکتوری اصلی اکسترک میشه.
ali320m
January 30th, 2014, 01:17
دوستانی که مثل من دسترسی به مدیریت سرور چه پشتیبان چه پنل اصلی ندارند و میخواهید سایتشون رو در سروری دیگری اجرا کنند(مثلا یک هاست رایگان خارجی) میتونن راهی رو که من تجربه کردم امتحان کنند.
مرحله اول:
1.هاست مقصد رو کچل کنید کل روت رو پاک کنید.(اختیاری . اما برای بار اول بهتر دورورتون خلوت باشه)
2.به هاست مبدا میرویم و تمامی فایل های مجود در www رو در یک فایل فشرده میکنیم.(انتخاب همه به وسیله select all وCompress)
3.انتقال فایل فشرده به هاست جدید در محل www. (برای انتقال میتوانید یک بار فایل رو دانلود کنید و در سرور جدید آپلود کنید یا با استفاده از اسکریپت های انتقال فایل این کار رو انجام بدید البته من از سرویس سایت mover.io استفاده کردم که خیلی خوبه)
4.فایل فشرده رو که به هاست جدید انتقال دادیم از حالت فشرده خارج می کنیم .
حالا شما تمام فایل های cms و صفحات سایت خود رو در اختیار دارید فقط میمونه بانک های اطلاعاتی.
مرحله دوم:
1.به هاست مبدا میرویم وارد phpmyadmin میشویم دیتابیس مورد نظر را انتخاب میکنیم و با استفاده از گزینه Export موجود در تب بالای صفحه یک بک آپ از دیتابیس موردنظر را دانلود میکنیم.
2.به هاست مقصد میرویم یک دیتابیس همنام میسازیم و کاربری هم نام با کاربر هاست مبدا را به آن اضافه میکنیم
3.وارد phpmyadmin میشویم (هاست مقصد) دیتابیس تازه تاسیس رو انتخاب میکنیم و با استفاده از گزینه import در تب بالای صفحه بک آپی رو که گرفته بودیم(پسوند sql داره)آپلود میکنیم.
4.حالا وقت تصحیح اتصالات رسیده. فایل config سیستم مدیرت محتوا خود را باز کنید و اونرو با تغیرات پیش اومده همگام کنید مثلا به دلیل تغیر نام کاربری cpanel جدید حتما نام دیتابیس هم تغییر کرده.
تقریبا کار تمومه برای انتقال ایمیل هم میتونید از بک آپ مجود در cpanel استفاده کنید
smhnw
January 30th, 2014, 09:27
یه فول بک آپ از سایتتون بگیرید
یه بک آپ هم از دیتا بیساتون بگیرید و توی هاست جدیدتون ریسور کنید !
ali320m
January 31st, 2014, 00:29
یه فول بک آپ از سایتتون بگیرید
یه بک آپ هم از دیتا بیساتون بگیرید و توی هاست جدیدتون ریسور کنید !
الیته که درس پس میدیم اما فول بک آپ در خود cpanel قابل ریستور نیست برای این کار مدیر سرور باید یه اکانت جدید با نام قبلی بسازه و فول بک آپ رو که شامل دیتابیس ها هم هست ریستور کنه و اکانت شما عینا با رمز عبوری متفاوت ایجاد میشه.فیلمی که دوستمون معرفی کردن موعید این مطلب هست
host-net
January 31st, 2014, 00:51
دوست عزیز شما در سرور قبلی که هاست داشتید از فولدرها یک فایل زیپ بگیرید اون رو انتال بدید هاست جدیدتون و از بک اپ گیری از قسمت دیتابیستون بک اپ سایتتون رو بگیرید
زمانی که فولدرهارو در هاست جدید extract کردید به قسمت بک اپ برید و از قست
Restore a MySQL Database
فایل های دیتا بیسی که دانلود کردید
اپلود کنید صبر کنید تا انجام بشه و تمام
TO FAN
October 9th, 2014, 16:12
سلام خدمت دوستان
تاپیک جدیدی ایجاد نکردم همینجا سوالمو میپرسم من هاستمو منتقل کردم
دی ان اس ها رو هم ست کردم مقصد گفته ی پی دیتا بیستون هم باید به فلان تغیر بدید
ای پی دیتا بیس رو از کجا باید عوض کنم؟ خودم میتونم یا باید تیکت بزنم به پشتیانی؟
chatsaz
October 9th, 2014, 16:16
سلام خدمت دوستانتاپیک جدیدی ایجاد نکردم همینجا سوالمو میپرسم من هاستمو منتقل کردمدی ان اس ها رو هم ست کردم مقصد گفته ی پی دیتا بیستون هم باید به فلان تغیر بدیدای پی دیتا بیس رو از کجا باید عوض کنم؟ خودم میتونم یا باید تیکت بزنم به پشتیانی؟اگه دسترسی به دامینتون رو دارید خودتون میتونید تغییر بدید
TO FAN
October 9th, 2014, 16:25
اگه دسترسی به دامینتون رو دارید خودتون میتونید تغییر بدید
ای پی دیتا بیس به دامین مربوطه مگه؟
از کجا باید ای پی رو تنظیم کنم رو ای پی جدید؟
میشه بیشتر توضیح بدید
دامنه که فقط نیم سرور داره و دی ان اس های مربوطه رو عوض کردم
ای پی دیتا بیس رو از کجا عوض کنم؟