ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مزایای ip اختصاصی چیست؟

mohaam
June 21st, 2011, 01:01
سلام به همه دوستان گرامی،

مزایای داشتن ip اختصاصی برای سایتی که روی سرور اشتراکی اداره میشود چیست؟

021teh
June 21st, 2011, 01:55
استفاده از ssl

1oveless
June 21st, 2011, 02:01
dns اختصاصی + پست شماره ۱

mojtaba_gk671
June 21st, 2011, 12:08
افزایش رتبه در گوگل

021teh
June 21st, 2011, 12:18
افزایش رتبه در گوگل

میشه بدونم رو چه مدرکی این حرف رو میزنید

WinDesign
June 21st, 2011, 12:20

درسته. تأثیر داره. ولی بسیار ناچیز هست!

mojtaba_gk671
June 21st, 2011, 13:33
Dedicated IP vs Shared IP on SEO | Google PageRank and SEO reviews (http://www.googlepr.net/2011/03/dedicated-ip-vs-shared-ip-on-seo/)

mohammadlover
June 21st, 2011, 14:07
سلام

بعضی سایت هایی که ریسلر میدن یه آی پی اختصاصی هم میدن. اینطوری امکان مشخص شدن این که مثلاً طرف نماینده فلان هاستینگه کم میشه. مثلاً اگر دامین سایتی که ریسلر میده test1.com باشه و دامین کسی که نمایندگی گرفته test2.com باشه دامین test1.com رو آی پی 127.0.0.1 باشه و نماینده 127.0.0.2 اختمال اینکه مشخص بشه نماینده هست کم میشه البته اگر کسی پیگیر باشه که بدونه طرف نماینده کی هستش این روش تاثیری نداره.

موفق باشید

mohaam
June 21st, 2011, 22:01
ممنون از همه پاسخها،
آیا فقط آیپی اختصاصی ارزش 3 هزار تومان در ماه را دارد؟
آیا dns اختصاصی ارزش 7 هزار تومان در ماه را دارد؟ (یعنی با آیپی میشه 10 هزار تومان در ماه)

mohammadlover
June 21st, 2011, 22:28
ممنون از همه پاسخها،
آیا فقط آیپی اختصاصی ارزش 3 هزار تومان در ماه را دارد؟
آیا dns اختصاصی ارزش 7 هزار تومان در ماه را دارد؟ (یعنی با آیپی میشه 10 هزار تومان در ماه)

آی پی و دی ان اس اختصاصی اصلاً مهم نیست. اگر شما نمایندگی دارید یا خودتون میخواید که کسی متوجه نشه که هاست از کجا گرفتید در این صورت نیم سرور اختصاصی میتونید استفاده کنید و آی پی هم کلاً مهم نیست.

موفق باشید

mohaam
June 22nd, 2011, 06:24
آی پی و دی ان اس اختصاصی اصلاً مهم نیست. اگر شما نمایندگی دارید یا خودتون میخواید که کسی متوجه نشه که هاست از کجا گرفتید در این صورت نیم سرور اختصاصی میتونید استفاده کنید و آی پی هم کلاً مهم نیست.

موفق باشید

نه من نمایندگی ندارم،
سایتی داریم که رشد بازدیدکننده فزاینده داشته و من میخوام خدمات و سرور را ارتقا بدم.
منظور من از سوال این بود که با ip و dns اختصاصی چه امکانات یا محبوبیت هایی به شما اضافه میشه؟

index.mailbox
July 7th, 2012, 23:45
در چه صورت ای پی اختصاصی مشتری لازمش میشه؟

BartarinWebHost
July 11th, 2012, 16:39
در چه صورت ای پی اختصاصی مشتری لازمش میشه؟
در همون صورتی که mohammadlover عزیز ذکر کرد.

cdcenterahmadi
July 11th, 2012, 18:22
آی پی اختصاصی برا ریسیلر ها خوبه می تونن بگن سرور مال خودشونه;)

danitfk
July 11th, 2012, 18:51
مزایای IP اختصاصی نسبت به آی پی هایی که تعدادی وب سایت دیگر نیز مشترکند :

اگر وبسایتی از آی پی بن بشه ( وبسایتی که روی همان سرور میزبانی میشه ) مهم نیست چون شما یک آی پی اختصاصی دارید.
حرفه ای به نظر میرسد.
اگر آی پی سایت های دیگه که روی سرور میزبانی میشوند به هر دلیلی خراب بشه / داون بشه به شما مربوط نیست جون یک آی پی اختصاصی دارید.
میتوانید از گواهینامه SSL و Anonymous FTP استفاده کنید.
اعتماد بیشتر
اگر به علت DDOS شدن سایت های دیگه ، فایروال آی پی بن کنه به شما ارتباطی نداره چون آی پی اختصاصی دارید.
تنها 13% درصد وب سایت ها از آی پی اختصاصی استفاده می کنند اما 87% دیگه از آی پی اشتراکی.
هزینه بالاتر
مناسب برای تجارت

index.mailbox
July 11th, 2012, 18:54
یعنی بنده بعنوان نماینده نمیتونم به مشتریام سرویس ssl و ftp ارائه کنم!؟

danitfk
July 11th, 2012, 18:56
یعنی بنده بعنوان نماینده نمیتونم به مشتریام سرویس ssl و ftp ارائه کنم!؟
در صورتی که مشتری ِ شما آی پی اختصاصی داشته باشه.
این ویژگی ها برای وبسایتی هست که از dedicated IP استفاده می کنه ؛ نه ریسلری که از dedicated ip استفاده می کنه
در ضمن استفاده از اکثر سئو کار های حرفه ای dedicated ip رو به shared ip ترجیح میدن . L-)

index.mailbox
July 11th, 2012, 19:04
خوب مشتری هم dedicated ip ​رو از من درخواست میکنه دیگه!

danitfk
July 11th, 2012, 19:08
خوب مشتری هم dedicated ip ​رو از من درخواست میکنه دیگه!
معمولا سرورها یه تعداد محدود میتونن آی پی درخواست کنن از دیتاسنتر .. این مشکل هم هست ؛ و همچنین تغییر دائمی قیمت ارز

index.mailbox
July 11th, 2012, 19:14
من متوجه نشدم توی همون سوال موندم!
"یعنی بنده بعنوان نماینده نمیتونم به مشتریام سرویس ssl و ftp ارائه کنم!؟" باید سرویس هام رو بدون ssl و ftp قرار بدم!
خوب الان کاربر نیاز ftp داره من چجور میتونم بهش ارائه کنم؟!

Sir.DarKNesS
July 11th, 2012, 19:48
مزایای ip اختصاصی نسبت به آی پی هایی که تعدادی وب سایت دیگر نیز مشترکند :

اگر وبسایتی از آی پی بن بشه ( وبسایتی که روی همان سرور میزبانی میشه ) مهم نیست چون شما یک آی پی اختصاصی دارید.
حرفه ای به نظر میرسد.
اگر آی پی سایت های دیگه که روی سرور میزبانی میشوند به هر دلیلی خراب بشه / داون بشه به شما مربوط نیست جون یک آی پی اختصاصی دارید.
میتوانید از گواهینامه ssl و anonymous ftp استفاده کنید.
اعتماد بیشتر
اگر به علت ddos شدن سایت های دیگه ، فایروال آی پی بن کنه به شما ارتباطی نداره چون آی پی اختصاصی دارید.
تنها 13% درصد وب سایت ها از آی پی اختصاصی استفاده می کنند اما 87% دیگه از آی پی اشتراکی.
هزینه بالاتر
مناسب برای تجارت

اگه من روی سروری که هاست اشتراکی میده بنده یه ایپی اختصاصی بگریم و همینطور DNS اختصاصی و سوالم اینه رو سایتم ssl نصب کنم میشه پیگیری کرد ؟

danitfk
July 11th, 2012, 19:52
FTP معمولی رو که با آی پی غیر اختصاصی هم میشه داد ؛ منظورم anonymous ftp بود.
بله روی آی پی اختصاصی میشه ssl نصب کرد.