ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی گیگا

ToooPDL
June 20th, 2011, 23:46
سلام دوستان
میخواستم نظرتون درباره سرورهای مجازی دیتاسنتر گیگا رو بدونم . وارز هستن ؟
یه پلن انتخاب کردم میخوام ( البته این موقتیه ) نظرتون رو بدونم
شاید روش whm هم خواستم نصب کنم
CPU :
One core,
single priority

RAM :
2 GB (guaranteed)

Disk storage :
100 GB

Port / bandwidth
100 Mbit/s port
UNLIMITED Traffic

HugeServer
June 20th, 2011, 23:59
آلمان به هیچ وجه وارز نیست!

HyperServer
June 21st, 2011, 00:01
سلام دوستان
میخواستم نظرتون درباره سرورهای مجازی دیتاسنتر گیگا رو بدونم . وارز هستن ؟
یه پلن انتخاب کردم میخوام ( البته این موقتیه ) نظرتون رو بدونم
شاید روش whm هم خواستم نصب کنم
CPU :
One core,
single priority

RAM :
2 GB (guaranteed)

Disk storage :
100 GB

Port / bandwidth
100 Mbit/s port
UNLIMITED Traffic

سرور اختصاصیش که .... !:-ss
حالا مجازی رو نمیدونم !

the_nic
June 21st, 2011, 00:02
گیگا زیاد پیشنهاد نمیشه در موردش داخل انجمن یک جستجو کنید

amirlord
June 21st, 2011, 00:05
میگن پورت های "سرور های مجازی شون" ضعیف هست . ! با ایرانیا مشکل دارن و وارز نیز نیست! ;)

mohammadlover
June 21st, 2011, 00:15
سلام

این مشکل ضعیف بودن پورت رو من هم شنیدم. اونا پهنای باند نامحدود میدن ولی شما نمیتونی ازش خیلی استفاده کنی.
موفق باشید

MagicVps.Com
June 21st, 2011, 00:25
[QUOTE=mohammadlover;255837]سلام

این مشکل ضعیف بودن پورت رو من هم شنیدم. اونا پهنای باند نامحدود میدن ولی شما نمیتونی ازش خیلی استفاده کنی.
میگن نا محدود ولی یه قانونی دارند که اگر طبق اون قانون عمل نشه پورت شما از 100 تبدیل میشه به 10 که پورت 10 هم عملا ارزشی ندارد

amirlord
June 21st, 2011, 00:26
بله درسته . بیشتر از یه مقدار مصرف کنید میرید روی پورت 10 مگ . یکی از دوستان سرورش رفته بودی روی 10 مگ . آپ لینک 80کیلوبایت بود ! :)

IranianServer
June 21st, 2011, 00:35
تو این مایه ها میخوای میتونم از یک جای دیگه تو آمریکا بهت سرویس بدم.
البته بگم Openvz هست.

itjavani
June 21st, 2011, 00:52
گیگا با اون گیگا قبلی که ایرانی ها ریخته بودن فرق داره! کیفیتش عالی شده ، چندین وقته ما ازشون سرور داریم و آپتایم 100% و چون بابت پورت اختصاصی هزینه داده شده پورت واقعا خوبی داره! پورت 100 اختصاصی هست!
در مورد پورت اختصاصی خدمتتون عرض کنم که باید هزینه آن را بپردازید!خلاصه با خارج شدن 80% کاربر ایرانی از این دیتاسنتر کیفیت خوبی پیدا کرده!
در مورد سرورهای مجازی و اختصاصی که روی سایتشون قرارمیدن تمامی آن ها دارای پورت 100 اشتراکی هستند همینطور پهنای باند نامحدود واقعی ولی نامحدود بودن شرط داره ، اونم اینه:

Unlimited traffic: No additional costs due to traffic (if average traffic consumption continuously exceeds 20 Mbit/s over a timespan of at least 10 days - whereas the traffic between 2:00 and 11:00 GMT+1 is not taken into account, it can be any value - the connection is switched to 10 Mbit/s).

با ایرانی ها هم هیچ مشکلی نداره!
و این مطلب هم به استارتر عرض کنم که اون سرویسی که انتخاب کردید شامل Setup Fee هست!
درمورد وارز بودن هم وارز به معنای واقعی نیست! ولی زیاد پیگیر یک ابیوز نیستند مگر آنکه ابیوز جدی بیاد بهشون یا به شدت پیگیری بشه!وارزی که من میگم مربوط به نال اسکریپت هست! البته جناب HugeServer زیاد ریپورت دادن در جریان هستند!
در صورت اسپم یا دیداس به شدت باهاتون برخورد میشه!

MagicVps.Com
June 21st, 2011, 01:25
گیگا با اون گیگا قبلی که ایرانی ها ریخته بودن فرق داره! کیفیتش عالی شده ، چندین وقته ما ازشون سرور داریم و آپتایم 100% و چون بابت پورت اختصاصی هزینه داده شده پورت واقعا خوبی داره! پورت 100 اختصاصی هست!
در مورد پورت اختصاصی خدمتتون عرض کنم که باید هزینه آن را بپردازید!خلاصه با خارج شدن 80% کاربر ایرانی از این دیتاسنتر کیفیت خوبی پیدا کرده!
در مورد سرورهای مجازی و اختصاصی که روی سایتشون قرارمیدن تمامی آن ها دارای پورت 100 اشتراکی هستند همینطور پهنای باند نامحدود واقعی ولی نامحدود بودن شرط داره ، اونم اینه:

با ایرانی ها هم هیچ مشکلی نداره!
و این مطلب هم به استارتر عرض کنم که اون سرویسی که انتخاب کردید شامل Setup Fee هست!
درمورد وارز بودن هم وارز به معنای واقعی نیست! ولی زیاد پیگیر یک ابیوز نیستند مگر آنکه ابیوز جدی بیاد بهشون یا به شدت پیگیری بشه!وارزی که من میگم مربوط به نال اسکریپت هست! البته جناب HugeServer زیاد ریپورت دادن در جریان هستند!
در صورت اسپم یا دیداس به شدت باهاتون برخورد میشه!

والله 2 سال یپش که ما سرور داشتیم از ش مشکلی از لحاظ پورت باش نداشتم هزینه اضافه هم نداده بودیم یه زمانی یه 3 یا 4 تا سرور داشتیم ازش همون قیمت فروش سرورهاش هزینه داده بودیم
و لینکهای اروپا را هم راحت بصورت فول پورت میداد مثلا لینک راپید شیر راحت همون حدود 11 تا 11.5 مگ که سرعت پورت 100 هست بهمون میداد

حالا بعضی از دوستان با پورتش مشکل داشتن نمیدونم دلیلش چی بوده شاید هم ما خوش شانس بودیم و پورت خوبهاش گیرمون امده بود

ولی در کل
ولی اون قانونش مشکل ساز بود و پورت محدود میشد و اذیت کنند بودئ
اگر همون اول میگفتن فلان قدر پهنای باند میتونید مصرف کنید بهتر بود تا اینکه بگفتن نامحدود و یکدفعه وسط کار پورت نابود میشد و میشد پورت 10