ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد خرید سرور

hamidwt
June 17th, 2011, 22:42
سلام دوستان
اطلاعاتی میخواستم درباره خرید سرور ( منظور اجاره نیست )
بهتره از چه دیتاسنتری باشه ؟
چه مشخصاتی باید داشته باشه؟
هزینش چقدره ؟
با کدوم دیتاسنتر کار بشه بهتره؟
سروری باشه که بالای پنجاه تا وی پی اس رو بطور مثال پشتیبانی کنه صرف میکنه خریدش؟
هزینه پورت و اینجور مساعلش چقدر هست؟

خلاصه ممنون میشم یه راهنمایی جامع بکنید.

HyperServer
June 17th, 2011, 23:07
سلام دوستان
اطلاعاتی میخواستم درباره خرید سرور ( منظور اجاره نیست )
بهتره از چه دیتاسنتری باشه ؟
چه مشخصاتی باید داشته باشه؟
هزینش چقدره ؟
با کدوم دیتاسنتر کار بشه بهتره؟
سروری باشه که بالای پنجاه تا وی پی اس رو بطور مثال پشتیبانی کنه صرف میکنه خریدش؟
هزینه پورت و اینجور مساعلش چقدر هست؟

خلاصه ممنون میشم یه راهنمایی جامع بکنید.

سوال های دیگتو کاری ندارم...فقط یه سوال دارم ازت!
با چه پورتی می خوای 50 تا سرور مجازی بدی ؟!
احیانا می خوای مثله بعضی ها تا دسته oversell کنی؟

hamidwt
June 17th, 2011, 23:09
سوال های دیگتو اری ندارم...فقط یه سوال دارم ازت!
با چه پورتی می خوای 50 تا سرور مجازی بدی ؟!

اتفاقا این سوالم داشتم یادم رفت, که پورت یه گیگ جواب نمیده , میشه دو گیگ گرفت؟ اگه میشه هزینش چقدر میشه؟ و کلا میصرفه یا نه؟
در مورد اورسل هم نه! اگه میخواستم اورسل کنم مسلما سود خوبی داشت اینکار !!:71:
میخوام ببینم برای دادن بهترین کیفیت بطور مثال به پنجاه نفر , چه سخت افزاری و چه مسائل جانبی دیگه ای نیاز هست. و چون قرار نیست اورسل بشه ایا می ارزه یا نه؟؟

HyperServer
June 17th, 2011, 23:16
اتفاقا این سوالم داشتم یادم رفت, که پورت یه گیگ جواب نمیده , میشه دو گیگ گرفت؟ اگه میشه هزینش چقدر میشه؟ و کلا میصرفه یا نه؟
در مورد اورسل هم نه! اگه میخواستم اورسل کنم مسلما سود خوبی داشت اینکار !!:71:
میخوام ببینم برای دادن بهترین کیفیت بطور مثال به پنجاه نفر , چه سخت افزاری و چه مسائل جانبی دیگه ای نیاز هست. و چون قرار نیست اورسل بشه ایا می ارزه یا نه؟؟
پورت 10 گیگ ovh ارائه میکنه که فکر نمیکنم با کاربران ارانی بشه 1 ماه بیشتر دوم آورد
پیشنها میکنم اول نسبت به پورت سخت افزار برای ارائه سرور مجازی انتخاب کنید

hamidwt
June 17th, 2011, 23:24
پورت 10 گیگ ovh ارائه میکنه که فکر نمیکنم با کاربران ارانی بشه 1 ماه بیشتر دوم آورد
پیشنها میکنم اول نسبت به پورت سخت افزار برای ارائه سرور مجازی انتخاب کنید

فکر نکنم بیشتر پورت دو گیگ بصرفه برای این جریان , حالا نمیدونم این leaseweb که همه تعریفشو میکنن همچین پورتی میده یا نه.
اگه نده خب باید از نظر سخت افزاری یه چیزی بگیرم که در حد 30 تا وی پی اس جواب بده , که اونم برای من صرف نمیکنه . چون مثلا دو هزار دلار بدم سرور بخرم ماهی صد و خورده ای دلار هم بدم کولو کنم , بعد مثلا 30 تا وی پی اس بفروشم ماهی 12 تومن میشه 360 تومن !! سود خالص این 360 تومن با درنظر گرفتن خواب سرمایه و وقت و هزینه و اینجور مسائل فکر نکنم به دویست برسه !

ممنون میشم بقیه دوستان هم راهنمایی کنن.

HyperServer
June 17th, 2011, 23:50
فکر نکنم بیشتر پورت دو گیگ بصرفه برای این جریان , حالا نمیدونم این leaseweb که همه تعریفشو میکنن همچین پورتی میده یا نه.
اگه نده خب باید از نظر سخت افزاری یه چیزی بگیرم که در حد 30 تا وی پی اس جواب بده , که اونم برای من صرف نمیکنه . چون مثلا دو هزار دلار بدم سرور بخرم ماهی صد و خورده ای دلار هم بدم کولو کنم , بعد مثلا 30 تا وی پی اس بفروشم ماهی 12 تومن میشه 360 تومن !! سود خالص این 360 تومن با درنظر گرفتن خواب سرمایه و وقت و هزینه و اینجور مسائل فکر نکنم به دویست برسه !

ممنون میشم بقیه دوستان هم راهنمایی کنن.
محدودیت ip لیزوب رو هم در نظر داشته باش....

hamidwt
June 17th, 2011, 23:54
محدودیت ip لیزوب رو هم در نظر داشته باش....

اوه , این پنج تایی که توی سایتش زده نهایت ای پی که میشه گرفت؟
اینجوری باشه که تعطیله :دی

HyperServer
June 18th, 2011, 09:17
اوه , این پنج تایی که توی سایتش زده نهایت ای پی که میشه گرفت؟
اینجوری باشه که تعطیله :دی
خیر...کلا رو هر سرور 16 آی پی قابل ارائه هستش

724server
June 18th, 2011, 12:48
اگر سرور از لحاظ سخت افزاری قوی باشه می تونی رو هر یک یا چند ip پورت 1Gbit بگذاری . اگه اصرار دارید که تنها بر روی یک سرور 50 تا vps بدید بهترین راه همینه .
هر پورت 1GB اختصاصی در اروپا بر روی smart dc تقریبا 20000 تومان ماهیانه هزینه خواهد داشت .

hamidwt
June 18th, 2011, 12:52
اگر سرور از لحاظ سخت افزاری قوی باشه می تونی رو هر یک یا چند ip پورت 1Gbit بگذاری . اگه اصرار دارید که تنها بر روی یک سرور 50 تا vps بدید بهترین راه همینه .
هر پورت 1GB اختصاصی در اروپا بر روی smart dc تقریبا 20000 تومان ماهیانه هزینه خواهد داشت .
سلام
چه دیتاسنتری رو پیشنهاد میکنید شما ؟ که هم کیفیت خوب داشته باشه هم به تورنت و اینجور مسائل زیاد گیر نده. هزینه کولو کردنش چقدر میشه کلا؟
این سرور قوی حدودا چقدر قیمتش در میاد و مشخصاتش باید چی باشه؟
ممنون از راهنماییت

724server
June 18th, 2011, 12:55
سلام
چه دیتاسنتری رو پیشنهاد میکنید شما ؟ که هم کیفیت خوب داشته باشه هم به تورنت و اینجور مسائل زیاد گیر نده. هزینه کولو کردنش چقدر میشه کلا؟
این سرور قوی حدودا چقدر قیمتش در میاد و مشخصاتش باید چی باشه؟
ممنون از راهنماییت

الان بهترین دیتا سنتری که توی اروپا می شناسم برای تمام اینها + کیفیت خوب و قیمت مناسب ، همون smart dc هست .

این سرور رو شما ببینید :

Quad Xeon E5620

RAM 48 GB
H.D.D 2*1 TB
Connection 1 Gbit dedicated
Data 40 TB
Linux or Windows
2 IPs

ماهیانه ۴۵۰۰۰۰ تومان

hamidwt
June 18th, 2011, 12:59
الان بهترین دیتا سنتری که توی اروپا می شناسم برای تمام اینها + کیفیت خوب و قیمت مناسب ، همون smart dc هست .

این سرور رو شما ببینید :

Quad Xeon E5620

RAM 48 GB
H.D.D 2*1 TB
Connection 1 Gbit dedicated
Data 40 TB
Linux or Windows
2 IPs

ماهیانه ۴۵۰۰۰۰ تومان

حالا همین سرور رو خودم بخوام بخرم و بفرستم به این دیتاسنتر چقدر میشه پول سرور ؟
البته فکر میکنم برای این کار تعداد هارد بیشتر باشه و و رم حدود 24 گیگ باشه مناسب تر باشه

724server
June 18th, 2011, 13:10
من گمان نمی کنم در این بخش مجاز به قیمت دادن باشم ، شما می تونید با ایمیل بنده در تماس باشید : info@724server.com

novindade.com
June 18th, 2011, 14:07
از طریق نماینده این کارو کن

یک جستجو هم در قسمت colo انجام بده

hamidwt
June 18th, 2011, 14:57
از طریق نماینده این کارو کن

یک جستجو هم در قسمت colo انجام بده

اقا ممنون , این بخشو خوندم اطلاعاتم اضافه شد.
چه نماینده ای برای این کار پیشنهاد میکنی شما؟
این hostpolis خوبه برای اینکار؟