PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تو سوییس دیتا سنتر بهتر از Equinix نبود؟

nightman
June 13th, 2011, 09:57
این دیتا سنتر چرا اینقدر قطعی داره قبلا ی بار ی ۲ ساعت قطع بود الانم دوباره خابیده از ۳ نفر از دوستان از این دیتا سنتر سرور دارم هیچ کدوم بالا نمیاد [-(
کسی هست از جای دیگه غیر این دیتا سنتر سرور داشته باشه؟

HyperServer
June 13th, 2011, 10:41
این دیتا سنتر چرا اینقدر قطعی داره قبلا ی بار ی ۲ ساعت قطع بود الانم دوباره خابیده از ۳ نفر از دوستان از این دیتا سنتر سرور دارم هیچ کدوم بالا نمیاد [-(
کسی هست از جای دیگه غیر این دیتا سنتر سرور داشته باشه؟

ما 3 ماهی هست سرویس داریم و قطعی نداشتیم !

nightman
June 13th, 2011, 10:48
ما 3 ماهی هست سرویس داریم و قطعی نداشتیم !
چه جالب من از ۳ سرورم ۲ تاش مشکل داره
شاید چون شما ۲۴ ساعته مثل من بالا سر سرور نیستین ون ۲ ساعت رو ندیدین ولی داره ی اتفاق هایی میفته امروز خیلی چیز پی ان قت میشه و چند تا از ای پی هم از ایران فقط در دسترس نیست
نمیدونم ولی خیلی گیج شدم

HyperServer
June 13th, 2011, 11:00
چه جالب من از ۳ سرورم ۲ تاش مشکل داره
شاید چون شما ۲۴ ساعته مثل من بالا سر سرور نیستین ون ۲ ساعت رو ندیدین ولی داره ی اتفاق هایی میفته امروز خیلی چیز پی ان قت میشه و چند تا از ای پی هم از ایران فقط در دسترس نیست
نمیدونم ولی خیلی گیج شدم

دوست عزیز این بار رو نادیده میگیرم...
از چیزی که خبر ندارین حرف نزنین....
حداقل کاری که ما می کنیم این هست که رو هر سرور یه سرور مجازی می سازیم و 24 ساعت کانکت هستیم...در صورت قطعی دیس کانکت میشه !
در ضمن اگر 1 دقیقه هم قطع بشه ....تمام سرورهای مجازی خاموش میشه !
معلومه خیلی به خودت مطمئنی !

Warez-Host.IR
June 13th, 2011, 11:10
با سلام
فرزاد عزیز درست میگه
ما هم در این مدت قطعی ندیدیم , بهتر هست ببینید مشکل شما چی هست و به فکر راه رفع آن باشید نه به فکر بدنام کردن یک دیتاسنتر

موفق باشید

nightman
June 13th, 2011, 11:16
دوست عزیز این بار رو نادیده میگیرم...
از چیزی که خبر ندارین حرف نزنین....
حداقل کاری که ما می کنیم این هست که رو هر سرور یه سرور مجازی می سازیم و 24 ساعت کانکت هستیم...در صورت قطعی دیس کانکت میشه !
در ضمن اگر 1 دقیقه هم قطع بشه ....تمام سرورهای مجازی خاموش میشه !
معلومه خیلی به خودت مطمئنی !

به خودم بله خیلی مطمئنم
اگه دقت کنید دارم میگم ی سرور وصل هست ولی یکی دیگه نیست
و وقتی به یکی وی پی ان میزنم به ون یکی هم وصل میشم
راستی تاپیک قبلی در مورد اینکه این دیتا سنتر قت شد هست ی سرچ کنید متوجه پیدا میکنید

---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------

با سلام
فرزاد عزیز درست میگه
ما هم در این مدت قطعی ندیدیم , بهتر هست ببینید مشکل شما چی هست و به فکر راه رفع آن باشید نه به فکر بدنام کردن یک دیتاسنتر

موفق باشید

آقای وارز هاست من ۲ تا سرور دارم از شما از این دیتا سنتر الان یکیش بالا نمیاد کاربر کچلم کرده
از دیگر دوستان که از این دیتا سنتر سرور داران پرسیدم میگن سرور سویس در دسترس نیس ۴ تا از دیگر از دوستان که چیز میز میدن
من از ۲ تا دیگه از دوستان هم سرور دارم اونا هم قت شدن :(((((((
ولی وقتی متصل میشم به ون سروری که قت نیست میتونم وی باکس هارو ببینم

alavi71
June 13th, 2011, 11:22
سلام ما هم سرور داریم ازشون قطعی نداشتیم تا حالا!!!!

nightman
June 13th, 2011, 11:30
سلام ما هم سرور داریم ازشون قطعی نداشتیم تا حالا!!!!
دفعه قابل دوستمون حامی هاست اومد گفت همه انکار کردن یادمه در صورتی که من خودم اون موقع که ایشون گفتن اینجوری قطع شد بود سرورم
تازه از هاست گذار هم سرور داشتم ون موقع پرسیدم ازشون تایید کردن
دارم میگم که ۲ سرور از ۳ تا سوییسم قطع شد ولی با ای پی سویس وصل میشم
کانکت میشم به سرور
مشکل یا از شبکه اوناست یا از داخل ایران مشکل واسع ای پی ها هست

Warez-Host.IR
June 13th, 2011, 11:31
آقای وارز هاست من ۲ تا سرور دارم از شما از این دیتا سنتر الان یکیش بالا نمیاد کاربر کچلم کرده
از دیگر دوستان که از این دیتا سنتر سرور داران پرسیدم میگن سرور سویس در دسترس نیس ۴ تا از دیگر از دوستان که چیز میز میدن
من از ۲ تا دیگه از دوستان هم سرور دارم اونا هم قت شدن :(((((((
ولی وقتی متصل میشم به ون سروری که قت نیست میتونم وی باکس هارو ببینم
سلام
خیلی جالب هست
این همه افراد در حال استفاده هستن ولی چون تنها شما یکی از سرویس هاتون قطع هست به دیتاسنتر خرده می گیرید ؟؟
شاید کاری انجام دادید یا تغییراتی در سرورهاتون اعمال کردید
نمی دونم دقیق کدام کاربر هستید ولی اگر behrouz parsa هستید که هر دو سرویس شما روی یک سرور هست
اگر مشکل از دیتاسنتر بود باید کل سرویس ها قطع میشد نه تنها یک سرویس شما
درسته ؟؟
بهتر هست با پشتیبانی هماهنگ کنید تا مشکل شما را رفع کنند

موفق باشید

TukaNet
June 13th, 2011, 11:32
:))

عزیز من هیچ میدونی داری در مورد کجا حرف میزنی ؟

در ضمن شما 24 ساعته سر سروری که داون و ... نشه ؟! قدیم ندیما یه سیستم هایی بود اسمشون مانیتورینگ بود !

اولین کسی که سرور گرفت از سوئیس ما بودیم و بعد هم مهران ( آی تی جوانی ) و تا به حال که نه داون دیدیم و نه مشکلی داخل شبکه !

قبل از اینکه اینطور تاپیک بزنی و اسم جایی رو خراب کنی ، بگرد ببین مشکل کجاست !

nightman
June 13th, 2011, 11:40
سلام
خیلی جالب هست
این همه افراد در حال استفاده هستن ولی چون تنها شما یکی از سرویس هاتون قطع هست به دیتاسنتر خرده می گیرید ؟؟
شاید کاری انجام دادید یا تغییراتی در سرورهاتون اعمال کردید
نمی دونم دقیق کدام کاربر هستید ولی اگر behrouz parsa هستید که هر دو سرویس شما روی یک سرور هست
اگر مشکل از دیتاسنتر بود باید کل سرویس ها قطع میشد نه تنها یک سرویس شما
درسته ؟؟
بهتر هست با پشتیبانی هماهنگ کنید تا مشکل شما را رفع کنند

موفق باشید

آقا من اصلا تغیری ندادم تو سرور ها صبح پا شدم دیدم یهو ۲ تا از ۳ تا قطع شده
بله بهروزم
والی مشکل واسه فقط اون سرور نیست سرور از دیگران هم دارم اون ام بالا نمیاد
آقا دارم میگم که با آی پی ایران بالا نمیاد اصلان
ولی با ای پی سویس میرم بالا میاد
آقا ی مشکل ی با ای پی از ایران هست الکی که نمیگم :((((

HyperServer
June 13th, 2011, 11:41

در ضمن شما 24 ساعته سر سروری که داون و ... نشه ؟! قدیم ندیما یه سیستم هایی بود اسمشون مانیتورینگ بود !

اولین کسی که سرور گرفت از سوئیس ما بودیم و بعد هم مهران ( آی تی جوانی ) و تا به حال که نه داون دیدیم و نه مشکلی داخل شبکه !

دقیقا چون نمیدونه در مورد کجا حرف میزنه این رو میگه ....
فکر میکنم یک بار هم تو سایت دیتا سنتر نرفته !! lol

nightman
June 13th, 2011, 11:47

الان میفهمم اون دوستمون آقای حامی هاست اومد گفت سرور بالا نمیاد هیچ کی باور نمیکرد چی مکشید :((((((((((

---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------

دقت کردیم من هروقت ی یا تاپیک میزنم سرو کله شما پیدا میشه من و مسخره کنید؟ ی بار سر اس اس تی پی هم مسخره کردین تاپیک رو ۳ سوت بستن مدیرها
آقا من تا الان از همه دوستام که چیز میز میدن پرسیدم اونا هم مشکل پیدا کردن الان با سویس والی فقط ی عده نه همه

ToooPDL
June 13th, 2011, 11:48
منم از فرزاد جان (HyperServer) از همین دیتاسنتر سرور دارم . چیز میز هم مشکلی نداشته تا حالا

TukaNet
June 13th, 2011, 11:52
ببین برادر من ، قرار باشه شبکه این شرکت مشکل پیدا کنه ، کل دنیا رو با خودش میکشه پایین !

شما وقتی نمیدونی طراحی و ساختار شبکه جایی در چه حد و سطح هست مجبور نیستی زور بزنی که ...

در ضمن شما دو تا سرور مجازی داری از این جا ، شاید سرویس دهنده شما مشکل داره

شاید سرور کرش کرده ، شاید خودتون دست کاری کردید و مشکل پیش اومده

اما اینها دلیل نمیشه که به زور بخوای بگی دیتاسنتر داون شده !

nightman
June 13th, 2011, 11:58
ببین برادر من ، قرار باشه شبکه این شرکت مشکل پیدا کنه ، کل دنیا رو با خودش میکشه پایین !

شما وقتی نمیدونی طراحی و ساختار شبکه جایی در چه حد و سطح هست مجبور نیستی زور بزنی که ...

در ضمن شما دو تا سرور مجازی داری از این جا ، شاید سرویس دهنده شما مشکل داره

شاید سرور کرش کرده ، شاید خودتون دست کاری کردید و مشکل پیش اومده

اما اینها دلیل نمیشه که به زور بخوای بگی دیتاسنتر داون شده !

من فقط میدونم ۲ تا از ۳ سرور من صبح پا شدم بالا نمیآمد اونم از ۲ نفر متفاوت گرفته بودم تازه وقتی به یک وی پی ان سوییس واصل میشم یانی همون سروری که درست کار میکنه ون موقع میتونم به
سرور هایی که مشکل دارند واصل شم
خوب اینجا الان ۲ تا ای پی تو ایران در دسترس نیست
و این مشکل رو ۴ تا از دیگر دوستام هم الان دارن حالا من بگم شما هی این دیتا سنتر رو شاخ کنید
مگه دفع قابل حامی هاست بشون تیکت نداده بود گفته بودن که شبکه دچار اختلال شد؟
متن تیکت رو هم اینجا گذاشت والی همه می آمدن انکار میکردن که ما مشکلی نداریم مشکل فقط از سرور تو ه

Talahost.Com
June 13th, 2011, 12:02
دلیل نمی شه هر وقت وی p ان قطع می شه بگید سرور داونه
امروز 23 خرداده دیروز هم 22 بود.

موفق باشید

nightman
June 13th, 2011, 12:05
آقا ی وارز هاست هم چک کردن سرور و بم گفتم از ایران ای پی سرور در دسترس نیست ولی از داخل دیتا سنتر در دسترس هست
۴ نفر دیگه هم این مشکل رو دارند
اگه مشکل از چیز پی ان قرار بود باشه من ۱۸ تا سرور دارم از جا ها ی مختلف چرا ون کشور ها مشکل ندرند فقط سویس اونم نا فقط برای من بلکه برای همه دوستام ؟

TukaNet
June 13th, 2011, 12:10
عجبا !

شما انگار رفتی یک مدل ماشین خریدی حالا یه ایراد کوچیک داره بعد میای میگی کلا این شرکت مزخرفه ! چون ماشین من ایراد داره !

مشکل خودتون رو نیاز نیست بندازی گردن دیتاسنتر ! برو ببین مشکل از کجاست ...

nightman
June 13th, 2011, 12:16
عجبا !

شما انگار رفتی یک مدل ماشین خریدی حالا یه ایراد کوچیک داره بعد میای میگی کلا این شرکت مزخرفه ! چون ماشین من ایراد داره !

مشکل خودتون رو نیاز نیست بندازی گردن دیتاسنتر ! برو ببین مشکل از کجاست ...

ای خدا میگم اکثر دوستام امروز پا شدن میگم ای پی سرور سویس در دسترس نیست
اگه فقط خودم بودم فرق میکرد تازه نه رو همه سرور ها فقط چند تا ای پی
یکی از دوستم ۸ تا سویس داره ۴ تاش امروز در دسترس نیست از ایران البته
شما هم فقط انکار کنید
آقای توکا نت نشوما ای پی های سوییستون که به مشتری دادین رو چک کنید همان مال شما هم چند تا ای پی گیر میاد که از ایران در دسترس نباشه

HyperServer
June 13th, 2011, 12:18
من فقط میدونم ۲ تا از ۳ سرور من صبح پا شدم بالا نمیآمد اونم از ۲ نفر متفاوت گرفته بودم تازه وقتی به یک وی پی ان سوییس واصل میشم یانی همون سروری که درست کار میکنه ون موقع میتونم به
سرور هایی که مشکل دارند واصل شم
خوب اینجا الان ۲ تا ای پی تو ایران در دسترس نیست
و این مشکل رو ۴ تا از دیگر دوستام هم الان دارن حالا من بگم شما هی این دیتا سنتر رو شاخ کنید
مگه دفع قابل حامی هاست بشون تیکت نداده بود گفته بودن که شبکه دچار اختلال شد؟
متن تیکت رو هم اینجا گذاشت والی همه می آمدن انکار میکردن که ما مشکلی نداریم مشکل فقط از سرور تو ه

ببین پسرنمیدونم اون دونفر کی هستند....اما شاید دوتاشون روی یک سرور هستند ! :)

شما از سرور مجازی یک کشور ذیگه به غیر ایران و سوئیس ریموت بزن ببین مشکل هنوز داره یا نه؟

اگر نداشت احتمال زیاد مشکل از سرویس دهنده های اینترنت هستش

delta
June 13th, 2011, 12:19
چیز پی ان چه ربطی به قطعی کل سرور داره!! چون چیز پی ان وصل نمیشه یعنی سرور قطع شده! والا ما هم سرور از چند کشور داریم بعضی وقتها نه چیز پی ان وصل میشه نه کانکت میشه به سرور حتی! ولی سرور پینگ داره و روشنه! مشکل از کشور خودمونه برادر نه سرور. بعضی وقتها اینطوری میشه که دلیلش رو نفهمیدم.. بعضی ها میگن از isp طرف قرار داد شماست و بعضی چیزهای دیگر میگند..

nightman
June 13th, 2011, 12:27
31.7.57.231
46.19.141.249

اگه کسی تونست ی کشور غیر سوییس پیدا کنه که این ای پی ها توش در دسترس باشه قبول

HyperServer
June 13th, 2011, 12:29
31.7.57.231
46.19.141.249

اگه کسی تونست ی کشور غیر سوییس پیدا کنه که این ای پی ها توش در دسترس باشه قبول

سرویس Remote and Routing رو stop کنید و یک تست کنید

Arte
June 13th, 2011, 12:30
equnix مرد روزهای سخت .
s02 از equnix هست و همچون یک شیر درنده با 8 ترا هارد کمکان میتازد .

Download ktr gapel paloma part1 rar (http://uploadfa.com/fb14r1d0ugq5)

nightman
June 13th, 2011, 12:39
سرویس Remote and Routing رو stop کنید و یک تست کنید
چرا واسه چی؟
سرور تا دیشب کار میکرده امروز از هیچ کجا ی دونا پینگ نداره
فقط هم چند تا ای پی خاص اونم از سوییس
راستی من اصلا به سرور دسترس ندارم که کاری کنم چون فقط با ای پی سروری که تو اون دیتا سنتر هست میشه وارد وین باکس شود نا با هیچ ای پی دیگه

---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------

چی شد چرا یکی ی پینگ از این ۲ تا ای پی نگرفت اینجا بزاره ؟ :65:
با سرور سوییستون وصل شید ببینید که پینگ داره
یعنی از داخل خود دیتا سنتر ای پی ها در دسترس هستن ولی از بیرون نه حالا بازم بگی مشکل از منه

HyperServer
June 13th, 2011, 12:39
چرا واسه چی؟
سرور تا دیشب کار میکرده امروز از هیچ کجا ی دونا پینگ نداره
فقط هم چند تا ای پی خاص اونم از سوییس
راستی من اصلا به سرور دسترس ندارم که کاری کنم چون فقط با ای پی سروری که تو اون دیتا سنتر هست میشه وارد وین باکس شود نا با هیچ ای پی دیگه

پس احتمال داره قسمتی از شبکه دیتا سنتر در حال به روز رسانی هست و روی بعضی از سرور ها و Gateway ها (که شامل شما شده) مشکل هست....

nightman
June 13th, 2011, 12:45
پس احتمال داره قسمتی از شبکه دیتا سنتر در حال به روز رسانی هست و روی بعضی از سرور ها و Gateway ها (که شامل شما شده) مشکل هست....

خوب پس این دیتا سنتر شاخ بدون هیچ اطلاع قبلی قطع میکنه دسترسی به سرور رو؟
پس نگید شاخه چون تا الان من تو هیچ کشوری سرورم یک همچین مشکلی نداشته
تا الان در طول ۱.۵ ماه ۲ بار این اتفاق افتاده اونم نا یک ساعت چند ساعت قت بوده چجوری این دیتا سنتر شاخ محسوب میشه؟ :65:
-----
راستی من با این پست کاربر انجمن شدم به خودم تبریک میگم :105:

HyperServer
June 13th, 2011, 12:47
چی شد چرا یکی ی پینگ از این ۲ تا ای پی نگرفت اینجا بزاره ؟ :65:
با سرور سوییستون وصل شید ببینید که پینگ داره
یعنی از داخل خود دیتا سنتر ای پی ها در دسترس هستن ولی از بیرون نه حالا بازم بگی مشکل از منه

IP اول رو از سوئیس زیر 1 ms پینگ دارم...

---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:45 AM ----------

خوب پس این دیتا سنتر شاخ بدون هیچ اطلاع قبلی قطع میکنه دسترسی به سرور رو؟
پس نگید شاخه چون تا الان من تو هیچ کشوری سرورم یک همچین مشکلی نداشته
تا الان در طول ۱.۵ ماه ۲ بار این اتفاق افتاده اونم نا یک ساعت چند ساعت قت بوده چجوری این دیتا سنتر شاخ محسوب میشه؟ :65:
ما و خیلی از دوستان این مشکل رو نداشتیم...
بهترین راه اقدام از طریق خود سرویس دهندتون هست که مشکل رو از دیتا سنتر جویا بشن

nightman
June 13th, 2011, 13:30
IP اول رو از سوئیس زیر 1 ms پینگ دارم...

---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:45 AM ----------

ما و خیلی از دوستان این مشکل رو نداشتیم...
بهترین راه اقدام از طریف خو سرویس دهندتون هست که مشکل رو از دیتا سنتر جویا بشن

بله و این یعنی که دسترسی به سرور از کل دنیا قت شده

---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------

این همه اولش اومدین گفتین میدونی داری در مورد کدوم دیتا سنتر حرف میزنی؟ [-(
حالا که ۲ تا ای پی گزاشتم چرا کسی جواب نمیده؟ تابلو یک مشکلی از طرف دیتا سنتر به وجود اومده :-ss