ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور توی اروپا

alimosavi
June 12th, 2011, 20:07
سلام

تعدادی سرور داخل اروپا می خوام که شرایط زیر رو داشته باشه .

مهمترین مشخصه قیمت مناسب باشه ( نصبت به سخت افزار )
پرتش یک باشه با پهنای باند بالا .
آپتایمش قابل قبول باشه .
با مجازی ساز مشکلی نداشته باشه ( تعداد ip )
ساپرتشم فقط برای خرید تجهیزات جدید بموقع جواب بده ..

فکر کنم آلمان باید جای خوبی باشه با توجه به تجربیات ..

فقط قیمت که گفتم مهم هست ..

حالا نظرتون چیه کدوم دیتاسنتر خوبه ؟

هتزر رو می گن شبکش ضعیفه ( فقط می خوام بنسبت قیمت متناسب باشه )

TukaNet
June 12th, 2011, 20:27
فعلا با توجه به تجربیاتم ، لیزوب آلمان ( نت دایرکت ) رو توصیه می کنم

قیمت مناسب سرور در مقابسه با سخت افزار

پورت پایدار در مقایسه با رقبا و قابلیت ارائه پهنای باند های بالا

متصل به شبکه خود لیزوب ( بزرگترین شبکه اروپا و پر ترافیکترین شبکه دنیا )

مشکل تعداد آی پی رو هم اگر از نمایندگی ها خرید کنید قابل حل خواهد بود

پیروز باشید

---
June 12th, 2011, 20:51
سلام انگلستان می تونم با 252 تا آی پی و سخت افزار بسیار مناسب بدم خدمتتون
سوالی داشتید میتونید خصوصی مطرح کنید

HyperServer
June 12th, 2011, 21:17
با سلام...
به نظر من سوئیس هم شرایط مناسبی داره...
اگر خواستید در خدمت هستیم.

Techno Pars
June 12th, 2011, 22:19
من بار ها و بارها به تمام کاربران عزیز دلسوزانه گفتم به Leaseweb فکر نکنید.(منظورم Netdirekt نیست)
خیلی ها در جریان هستند که چه بلایی سر ما آورد این Leaseweb.
به خاطر Spamming یک سرور 12 تا سرور را برای مدت دو روز از ما خاموش کردند.با هزار بدبختی دوباره آنلاین شدند،دست آخر هم یک جریمه حسابی از ما گرفتند و گفتند از ماه بعد سرورها را منتقل کنید به جای دیگه !
من تنها شانسی که آوردم با دو تا User سرور هام رو خریداری کرده بودم.یکی برای Dedicated ها و یکی برای Colocation ها.
اگر فهمیده بودند که حتی تو خواب هم من سرورهام رو نمی دیدم.
خلاصه من هم اصلا چیزی نگفتم و سر ماه همه ی سرور ها را منتقل کردم.تا همین چند روز پیش هم به اون یوزری که Colocation ها را داشتم ایمیل می دادند که آقا برگرد و تخفیف سه ماهه بهت میدیم.
(در این رک ما ماهیانه پول 10 گیگابیت پورت اختصاصی را به لیزوب میدادیم،و از نظر قیمت برای اونها خیلی به صرفه بود)

من هم آب ها که از آسیاب افتاد بهشون گفتم من همونم که این رفتار را باهاش کردید.فکر کردید چون سرورهایی که توی این اکانت بود ارزون بودند هر رفتاری دلتون خواست می تونید انجام بدید؟!
خلاصه برای اولین بار به یه خارجی از ته دلم (ته اعماقم =)) ) فحش دادم.

all
June 12th, 2011, 23:12
ببخشید دوست عزیز که اومدم وسط تاپیک شما من هم نیاز به همچین سروری دارم برای استفاده شخصی
نت دایرکت قبلا خیلی داون میشد هنوز هم این مشکل پابرجاست؟(حتی یادمه چند روزی کلی از سروراش داون بود!!!)
و هتزنر یعنی چی که شبکش ضعیفه پورت یک گیگش حدود 50 مگابایت داونلود میکرد!
و اگه این ضعیفه پس دیتا سنتر گیگا در المان در چه رده بندی حساب میشه؟
و در اروپا بلاخره کدوم؟!!

Techno Pars
June 12th, 2011, 23:18
ببخشید دوست عزیز که اومدم وسط تاپیک شما من هم نیاز به همچین سروری دارم برای استفاده شخصی
نت دایرکت قبلا خیلی داون میشد هنوز هم این مشکل پابرجاست؟(حتی یادمه چند روزی کلی از سروراش داون بود!!!)
PoundHost بد نیست.
RapidSwitch اگر هنوز هم مثل قبل عمل کنه خوبه.
یکی دو تا دیتاسنتر دیگه هم توی آلمان هست.
سروری که نیاز داری چیه و چه قدر می خواهی هزینه کنی؟

TukaNet
June 12th, 2011, 23:51

الان نزدیک یک سالی هست که داریم با نت دایرکت کار می کنم

قبلا به خاطر طرز طراحی شبکه و منابع شبکه گاهی داون میشد

البته توی این یک سال فقط دو بار یادمه که داون شده ، در مجموع هم به یک ساعت نرسید

متاسفانه شما میرید از یکی سرور میگیرید ، هنگامی هم که مشکلی پیش میاد سرویس دهنده میاد

برای اینکه مسئولیت رو از گردنش برداره ، میگه که دیتاسنتر داون هست و .... در حالی که اصلا ربطی به دیتاسنتر نداره !

---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------

من بار ها و بارها به تمام کاربران عزیز دلسوزانه گفتم به Leaseweb فکر نکنید.(منظورم Netdirekt نیست)
خیلی ها در جریان هستند که چه بلایی سر ما آورد این Leaseweb.
به خاطر Spamming یک سرور 12 تا سرور را برای مدت دو روز از ما خاموش کردند.با هزار بدبختی دوباره آنلاین شدند،دست آخر هم یک جریمه حسابی از ما گرفتند و گفتند از ماه بعد سرورها را منتقل کنید به جای دیگه !
من تنها شانسی که آوردم با دو تا User سرور هام رو خریداری کرده بودم.یکی برای Dedicated ها و یکی برای Colocation ها.
اگر فهمیده بودند که حتی تو خواب هم من سرورهام رو نمی دیدم.
خلاصه من هم اصلا چیزی نگفتم و سر ماه همه ی سرور ها را منتقل کردم.تا همین چند روز پیش هم به اون یوزری که Colocation ها را داشتم ایمیل می دادند که آقا برگرد و تخفیف سه ماهه بهت میدیم.
(در این رک ما ماهیانه پول 10 گیگابیت پورت اختصاصی را به لیزوب میدادیم،و از نظر قیمت برای اونها خیلی به صرفه بود)

من هم آب ها که از آسیاب افتاد بهشون گفتم من همونم که این رفتار را باهاش کردید.فکر کردید چون سرورهایی که توی این اکانت بود ارزون بودند هر رفتاری دلتون خواست می تونید انجام بدید؟!
خلاصه برای اولین بار به یه خارجی از ته دلم (ته اعماقم =)) ) فحش دادم.

جدا برای یک سرور کل سرورها رو داون کردن ؟ مگه چیکار کرده بودید که ؟! :-s

alimosavi
June 12th, 2011, 23:54
فعلا دارم رو online.net کار می کنم . فردا ببینم ok می شه یا نه ...

alborzgostar
June 12th, 2011, 23:59
سلام

از دیتا سنتر fastit در خدمتم

tthost
June 13th, 2011, 00:06
فعلا دارم رو online.net کار می کنم . فردا ببینم ok می شه یا نه ...

آره
نتیجشو بدید

novindade.com
June 14th, 2011, 14:55
من با دیتاسنترهای زیادی کار کردم ولی iweb آپتایم خیلی عالی داره
من تا بحال ندیدم آپتایم سرور از 100% بیاد پایین
ولی تو هلند و آلمان این مشکلو داشتم

NiceIran.net
June 14th, 2011, 16:17
دوستان خواهش ميكنم در مورد هتزنر جو نديد !
ما داريم استفاده ميكنيم با پرت 100 از لينك هلند شده 80 تا 90 مگابيت هم پرت رو پر كرديم.
در مورد سرور هم كانفيگ مورد نظر رو نفرموديد ؟ اگر به تعداد خواستيد. با تلفن يا چت انلاين سايت در ارتباط باشيد افر ميديم خدمتتون. محدوديت ايپي هم نداريم
موفق باشيد

724server
June 14th, 2011, 18:26
من می تونم این سرور رو به شما با قیمت 200000 تومان ماهیانه بدم :

از لحاظ ip هم محدودیت ندارید ، تمام ip ها به نام شرکت ما ثبت شده .

Quad Xeon E55046 GB RAM
500 GB HD
1 Gbit connection
25 TB data

alimosavi
June 14th, 2011, 23:46
اوللا online.net سرعت نتروکش برای خارج از فرانسه پایین هست و به غیر فرانسوی ها نمی ده ( پرداختشم بانکی هست ) ایناش برام مهم نبود فقط همون سرعت کم برای خارج از فرانسه باعث شد پشیمون شم .

هتزر هم بعضی بچه ها گفتن ترمینیت کرده چندتا از سروراشونو . ( نمی دونم برام عجیب بود )
OHV هم برای مجازی ساز بنظر مناسب نمی یاد اون هم با abuse های زیادش .

تا حالا فقط رو usa زوم کرده بودم . اروپا رو نمی دونم کدوم دیتاسنترها بدرد کار من ( مجازی سازی ) می خوره ..

tthost
June 14th, 2011, 23:53
درمورد هتزنر هی کی گفته حالش بد بوده
هتزنر برای هاست اشتراکی محشره، برای مجازی سازی خیلی به صرفه نیست
در اروپا برای مجازی سازی اول لیز وب رو پیشنهاد می دم، دوم uk2.net، سوم هم redstation.com

Xfise
June 15th, 2011, 01:15

ما هم بیش از یک ساله که داریم با نت دایرکت کار میکنیم به جز 2 الی 3 مورد که یکیش میگفتند کل اینترنت قطعه دیگه هیچ مشکلی نداشتیم باهاش پشتیبانیشونم عالیه در کل نثبت به قیمت خوبه

ashian
June 27th, 2011, 12:32
ما هم مدتی با hetzner کار می کنیم و هیچ مشکلی هم نداشتیم. سرعت و آپ تایم خوب ( تا بحال قطعی نداشتیم ) و پشتیبانی هم معقوله. فقط از دیروز بعضی از بازدید کننده های سایت ها از خراسان خبر می دند که هیچ کدوم از سایت های روی سرور ویندوز و لینوکس ما رو نمی تونند ببیند. طبق ظواهر امر مشکل خارج از مجموعه hetzner هست.
ضمنا با hosteurope.de هم کار می کنم که سرویس خیلی خوبی میدند فقط مشتری جدید رو به سختی پذیرش می کنند

PENOIL
July 23rd, 2011, 22:20
یکی از دیتا سنتر های آلمان رو انتخاب کنید آپتابم های نسبتا بالایی دارند و قیمت مناسب و پورتشونم سرعت خوبی داره!

mayaco
July 23rd, 2011, 22:37
دیتاسنتر leaseweb خوب هست هم دیتاسنترش در آلمان هم در هلند
در رابطه با نت دایرکت (leaseweb germany) باید بگم که از وقتی به leaseweb واگذار شده از همه لحاظ خوب شده
مشکلات نت دایرکت برای خیلی وقت پیش است

SazgarWeb
August 8th, 2011, 07:44
FastHost واقعا گزینه مناسبیه