ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی انتقال دامنه

jaber.qq26
June 12th, 2011, 20:25
سلام
من يه دامنه توي bigrock.com ثبت کرده بودم. الان 42 روز ديگه منقضي ميشه.
ميخوام به پنل خودم توي ريسلرکلاب انتقال بدم و ترنسفرش کنم.
لطفا مراحل کامل کار رو توضيح بديد و کمکم کنيد
ممنون

---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------

خواهشاً يکي کمک کنه و بگه چجور دامنه رو انتقال بدم

Sajad
June 12th, 2011, 20:32
شما جستجو بکن. زیاد تاپیک مشابه هست که اگه مطالعه بکنی جوابت رو میگیری

jaber.qq26
June 13th, 2011, 18:22
من گشتم، ولی چيز که مشکل من رو حل کنه پيدا نکردم.
از سرويس Move ميتونم براي انتقال از bigrock به resellerclub استفاده کنم.
دومينم هم فقط 40 روز مونده تا منقضي بشه
لطفا راهنمايي کنيد

jaber.qq26
June 13th, 2011, 21:09
خواهشاً يکي پاسخ منو بده

Sajad
June 13th, 2011, 21:16
در صورتی که bigrock زیر مجموعه (نماینده) ریسلرکلاب باشه شما میتونید از move استفاده کنید.

اگر نه شما باید از transfer استفاده کنید.

jaber.qq26
June 14th, 2011, 22:22
من تا چه مدت ميتونم دامنه رو move کنم. منظورم اينه که الان 39 روز تا اتمام تاريخ دامنه مونده. حالا ميتونم بزارم مثلا 2 روز يا 1 روز مانده به انقضا دامنه رو از bigrock به resellerclub منتقل (move) کنم يا اينکه خير؟ بايد هر چه زودتر اينکار رو انجام بدم و محدوديت زماني داره.
ممنون ميشم دقيق راهنمايي بفرماييد.
با سپاس

Sajad
June 14th, 2011, 22:35
من تا چه مدت ميتونم دامنه رو move کنم. منظورم اينه که الان 39 روز تا اتمام تاريخ دامنه مونده. حالا ميتونم بزارم مثلا 2 روز يا 1 روز مانده به انقضا دامنه رو از bigrock به resellerclub منتقل (move) کنم يا اينکه خير؟ بايد هر چه زودتر اينکار رو انجام بدم و محدوديت زماني داره.
ممنون ميشم دقيق راهنمايي بفرماييد.
با سپاس

خیر . محدودیت نداره و شما تا آخرین لحظه هم میتونید از Move استفاده کنید و بلافاصله انجام میشه، هزینه هم نداره.
اما از نظر من این ریسک رو نکنید که ممکنه توی دردسر بفتید...

برای transfer حدود یک هفته زمان نیاز هست و شما حداقل 15 روز قبل از انقضا اقدام کنید. این هم محدودیتی نداره اما چون یک هفته زمان برای انتقال نیاز هست و گاها این زمان بیشتر خواهد بود ممکن هست توی درد سر بیفتید !

در کل دامنه اگر برایتان اهمیت داره به هیچ عنوان چنین ریسکی نکنید و همیشه این موارد رو از یک ماه قبل انجام بدید تا اگر مشکلات احتمالی پیش اومد زمان برای حل داشته باشید.

jaber.qq26
June 15th, 2011, 19:00
پس با move نه هزينه‌اي داريم و دامنه هم طبق روال قبل و تاريخ قبلي منقضي ميشه و بايد روي سرويس دهنده جديد طبق روالي که قرار بود رو سرويس قديم تمديد کنم، تمديدش کنم.

Sajad
June 15th, 2011, 20:23
در صورتی که دو ریجسترار یکی باشند بله.
موفق باشید.