ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مدت زمانی دامنه های رسیلرکلوپ

tmfar
June 12th, 2011, 12:36
سلام من یه دامنه دات کام دارم که چهار روز هست که از زمان تمدیدش گذشته از رسیلر کلوپ هست می خواستم بپرسم چقدر فرصت دارم تا تمدید کنم ؟

و اینکه جریمه اینا داره یا نه ؟

---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------

سوال دوم :

در پنل های رسیلرکلوب میشه از یه پنلی به یه پنلی شارژ انتقال داد ؟ (پنل ها از یک رسیلری نیستن و جداگانه هستن)

SADAF HOST
June 12th, 2011, 12:46
تا 30 روز اول پس از انقضا با همان تعرفه ثبت قابل تمدید است اما در دوره 30 روز دوم هزینه تمدید تقریبا 10 برابر میشه

پاسخ سوال دومتان : خیر

domainer
June 19th, 2011, 13:42
سلام من یه دامنه دات کام دارم که چهار روز هست که از زمان تمدیدش گذشته از رسیلر کلوپ هست می خواستم بپرسم چقدر فرصت دارم تا تمدید کنم ؟

و اینکه جریمه اینا داره یا نه ؟

---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------

سوال دوم :

در پنل های رسیلرکلوب میشه از یه پنلی به یه پنلی شارژ انتقال داد ؟ (پنل ها از یک رسیلری نیستن و جداگانه هستن)

40 روز فرصت دارید تا با هزینه ی معمول تمدید کنید.

شما میتوانید با استفاده از قابلیت move service دامین را به پنلی که شارژ دارد منتقل و تمدید کنید و دوباره با همین شیوه به پنل اصلیتان بازگردانید.