PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با یک دامنه

h_zaman06
June 11th, 2011, 14:51
با سلام ...

یک دامنه قبلا داشتم که توی اسفند ماه مهلتش تموم شده ... و من فراموش کردم اونو تمدید کنم .
رو حسابش فکر میکنم بعد از 85 روز باید دامین آزاد بشه .

اما الان که بیشتر از 100 روز گذشته هنوز دامین آزاد نشده . و وقتی whois میگیرم فقط گزینه backorder میاد .

کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ که باید چی کار کنم و چه جوری میشه فهمید که کی آزاد میشه ؟ ویا حتی کاری کرد که همین الان با یه مبلغی دوباره ثبتش کنم ؟

با تشکر

MOHAMMAD MOHSEN
June 12th, 2011, 00:02
با سلام ...

یک دامنه قبلا داشتم که توی اسفند ماه مهلتش تموم شده ... و من فراموش کردم اونو تمدید کنم .
رو حسابش فکر میکنم بعد از 85 روز باید دامین آزاد بشه .

اما الان که بیشتر از 100 روز گذشته هنوز دامین آزاد نشده . و وقتی whois میگیرم فقط گزینه backorder میاد .

کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ که باید چی کار کنم و چه جوری میشه فهمید که کی آزاد میشه ؟ ویا حتی کاری کرد که همین الان با یه مبلغی دوباره ثبتش کنم ؟

با تشکر

دامینتون رو از کدوم رجیسترار گرفتین؟

h_zaman06
June 12th, 2011, 07:18
enom

Shams
June 18th, 2011, 17:17
سلام دوست عزیز

ببینید پروسه حیات دامنه ها معمولا به این صورت است که دامنه پس از تاریخ اکسپایر، مدت 30 روز، باقی می مونه تا مالک فعلی آنرا تمدید کند و اگر در این مدت تمدید دامنه از سوی مالک انجام نشود وارد مرحله قفل می شه دامنه و معمولا در این مرحله مالک با پرداخت جریمه در حد 100000 تومان به رجیسترر، امکان تمدید مقدور می شود. اگر از این تایم هم دامنه بگذرد، معمولا یا دامنه توسط ربات یا شخص دیگری ثبت می شود که د راینصورت باید قید دامنه را بزنید.