PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تبدیل IP به Sub Domain

e.rany
June 11th, 2011, 00:29
سلام.

من می خوام وقتی کاربرای سرور من به سرور وصل میشن به جای IP یک sub domain رو بعنوان آدرس برای اتصال داشته باشند.

MOHAMMAD MOHSEN
June 11th, 2011, 00:41
سلام.

من می خوام وقتی کاربرای سرور من به سرور وصل میشن به جای ip یک sub domain رو بعنوان آدرس برای اتصال داشته باشند.

یه a رکورد بسازید برای ساب دامین

HyperServer
June 11th, 2011, 00:55
سلام.

من می خوام وقتی کاربرای سرور من به سرور وصل میشن به جای IP یک sub domain رو بعنوان آدرس برای اتصال داشته باشند.
به هاست خود لوگین کنید، ( به عوان مثال CPanel )، در صورتی که مدیر سرور به شما دسترسی داده باشه می تونید از منوی Simple DNS Editor یک A Record ایجاد کنید.

ehsansystem
June 11th, 2011, 01:00
تو Advance DNS zon editor هستش

nasa_de
June 11th, 2011, 01:21
حالا میشه یک قسمت از سایت مانند example تو یک سرور باشه
www.domain.com/example
و خود سایت www.domain.com تو یک سرور دیگه ( سرور یا سرور مجازی )

MOHAMMAD MOHSEN
June 11th, 2011, 01:30
حالا میشه یک قسمت از سایت مانند example تو یک سرور باشه
www.domain.com/example
و خود سایت www.domain.com تو یک سرور دیگه ( سرور یا سرور مجازی )

میشه فقط باید با دی ان اس ها تنظیم بشه اما نه اونطور که در بالا نوشتین نه به صورت زیر میشه
example.domain.com
www.domain.com

e.rany
June 11th, 2011, 01:38
آخه من منظورم سروری هست که کاربران بهش متصل بشن و روش هم Cpanel ندارم.منظورم همون سرور اسمشو نیاره:">:-ss.روش cpanel نیست.چه کنم؟اگر میدونید اینجا نمیشه گفت توی پیام خصوصی راه حل رو بگید لطفا

MOHAMMAD MOHSEN
June 11th, 2011, 01:42
hostname سرور یا VPS رو بذارین رو ساب دامین و از کنترل پنل دامین یه A رکورد بسازین برای هاست نیم (اکثر پنل دامین ها دی ان اس منیجر رایگان دارن - نیم سرور های دامین هم باید با توجه به اطلاعات در پنل دامین ست بشه)

e.rany
June 11th, 2011, 16:43
تا حدی با کمک شما جلو رفتم.

از کنترل پنل دامین به این مرحله رسیدم اما نمیدونم در قسمت Record Answer چی بنویسم.

http://www.up.iranblog.com/images/wtvmxoi2pdz98ge06ys.png2599

بعد که این قسمت ساخته شد میتونم dns اون آیپی رو که از وی پی اس دارم ست کنم روش درسته؟

MOHAMMAD MOHSEN
June 11th, 2011, 20:33
IP وی پی اس رو بزنید (در Record Answer) فقط توجه کنید که نیم سرورهای دامین رو باید با توجه به تنظیمات موجود در رجسترارتون تنظیم کنید. وقتی تنظیمات انجام شد باید در سرورتون هم A record ایجاد کنید

e.rany
June 11th, 2011, 22:21
خوب من آلان یک Sub Domain ساختم که در نمای زیر مشحص هست آیا لازم هست در این قسمت کار دیگه ای هم بکنم؟دی ان اسی چیزی لازم نیست به این بدم؟

http://www.up.iranblog.com/images/6y00uj28h54imdg87e.png

اما در قسمت بعدی وارد سرورم شدم و در قسمت DNS Management رفتم که از من یک IP و یک دامین خواست که من IP وی پی اس و دامین رو هم همون Sub Domain رو که ساخته بودم دادم.تنظیماتی لازم هست اینجا انجام بشه؟من چه چیزی رو جا انداختم؟

http://www.up.iranblog.com/images/cmcvwt5nc4b0ldi9aezj.png

MOHAMMAD MOHSEN
June 11th, 2011, 22:37
در عکس اولی یه قسمتی هست که نوشته
Please click here to reconfigure your domain

اونجا رو کلیک کنید تا نیم سرورهای دامینتون هم درست بشه بعد فکر کنم همه چیز درست بشه

e.rany
June 11th, 2011, 22:45
ممنون از جواب.

اینکارو کردم اومد روی این قسمت.

http://www.up.iranblog.com/images/nffte7bexk94xdhi9n4s.png

این قسمت اصلا اسمی از Sub Domain من آورده نشده!!! اسم دامین اصلیمو نوشته.

اگر که باید اینجوری باشه اینجا من نیم سرور چی رو بدم؟همون هایی که در پست قبلی در عکس دومی بود؟مربوط به وی پی اسم؟اگر جواب مثبته کدوم ها؟منظور ns1.hosting.xlhost.com رو باید توی نیم سرور Sub Domain ثبت کنم؟

MOHAMMAD MOHSEN
June 11th, 2011, 22:55
A domain name must user our NS1.NAME.COM, NS2.NAME.COM, NS3.NAME.COM and NS4.NAME.COM name servers in order for DNS Management to function
به منظور عملکرد درست مدیریت دی ان اس ، دامین باید از نیم سرورهای ما (NS1.NAME.COM NS2.NAME.COM NS3.NAME.COM NS4.NAME.COM) استفاده نماید

این صفحه ، صفحه تنظیم نیم سرورهای دامین شماست و به تبع هم نباید خبری از ساب دامین باشه. نیم سرورها رو روی ان اس ها زیر تنظیم کنید

NS1.NAME.COM
NS2.NAME.COM
NS3.NAME.COM
NS4.NAME.COM

e.rany
June 11th, 2011, 23:01
درسته اینو اونجا نوشته.البته شما استادید و من شاگرد تنبل :d ولی من دیدم که همیشه DNS سرور رو ست می کنند.من کلا Dedi Server از خودم هست و برای هر IP هرکدوم از VPS هام از جمله همین VPS مذکور DNS جدا دارم و توی اون صفحه هم که باز DNS داده ns1.hosting.xlhost.com .حالا نظر شما روی همون DNS های سایت Name.com هستش؟

MOHAMMAD MOHSEN
June 11th, 2011, 23:05
ns1.hosting.xlhost.com به عنوان نیم سرور فعلی دامنه شما ست شده باید نیم سرور رو نیم سرورهای بالا ست بشه

---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------

درسته اینو اونجا نوشته.البته شما استادید و من شاگرد تنبل :d ولی من دیدم که همیشه DNS سرور رو ست می کنند.من کلا Dedi Server از خودم هست و برای هر IP هرکدوم از VPS هام از جمله همین VPS مذکور DNS جدا دارم و توی اون صفحه هم که باز DNS داده ns1.hosting.xlhost.com .حالا نظر شما روی همون DNS های سایت Name.com هستش؟

خواهش میکنم! برای اینکه فقط رو خود سرور ست کنید اول باید برای سرور نیم سرور بسازید در غیر اینصورت باید همانطور که عرض کردم عمل کنید

e.rany
June 11th, 2011, 23:20
برای اون سرور مورد نظرم DC یک دی ان اس مخصوص داده f?.71.??.static.xlhost.com این رو بدم به قسمتی که قرار بود ns بدیم؟

MOHAMMAD MOHSEN
June 11th, 2011, 23:33
این قسمت (f?.71.??) آپی شما هست درسته؟ این resolve host آپی شما هست دی ان اس شما نیست اگه بخواین resolve host رو تغییر بدین باید بدین دی سی تغییر بده!

e.rany
June 11th, 2011, 23:40
یک خبر خوش .... درست شد:-*

من Name Server هایی رو ست کردم که توی بخش DNS Managemanet سرور وقتی که Sub Domain ساخته شده رو به سرور معرفی می کردم داده بود.

به عکس زیر نگاه کنید

http://www.up.iranblog.com/images/cmcvwt5nc4b0ldi9aezj.png

اونجا دوتا NS داده ns1.hosting.xlhost.com و ns2.hosting.xlhost.com و من اینارو توی تنظیمات پنل دامینم ست کردم و بعد از 10 دقیقه به چیزی که می خواستم رسیدم.

ممنون از وقتی که گذاشتید و راهنمایی های مفیدی که کردید.

از شما MOHAMMAD MOHSEN عزیز و همچنین سایت پر محتوای WebHostingTalk کمال تشکر رو دارم.

پاینده باشید :-*:53::53::53::53::53:

mohsen.t
January 1st, 2013, 18:07
سلام
دوستان ميشه اي كار رو با دامين tk انجام داد ؟

sky98
January 8th, 2013, 11:19
از ADvanced DNS Editor میتونید هر قسمتی رو ریدیرکت کنید - یک TXT ایجاد کنید و دستوراتش هم نت سرچ کنید پیدا میشه