توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد Vps
reza fitness
June 7th, 2011, 18:50
سلام خدمت شما دوستان عزیز
من یه اینترنت 512 با حجم 5 گیگ دارم
که کارم با اینترنت فقط دانلوده(فیلم) برای همین اینترنتم جواب نمیده من شنیدم با vps بدون اینکه از حجم اینترنتم کم بشه میتونم با سرعت بالا دانلود کنم سرعت دانلودم با این اینترنتی که دارم حدود 120 هست حالا میخواستم ببینم اگر وی پی اس بخرم با چه سرعتی و چند گیگ میتونم دانلود کنم؟
شما دوستان چه سرور با چه ویژگی هایی رو پیشنهاد میکنید؟با کاری که من میخوام بکنم چه قسمت هایی از یک vps (رم،هارد،پهنای باند و ...) باید بالا باشه؟
ممنون میشم کمکم کنید
mohsen1
June 7th, 2011, 18:58
دانلود کنی واسه چی !
واسه اینکه سایت دانلود راه بندازی یا ... ؟
وی پی اس فقط در این حد کمکت می کنه که بتونی با سرعت بیشتری فایل های مورد نظرت رو روی vps نه کامپیوتر شخصی دانلود کنی همین!
reza fitness
June 7th, 2011, 19:00
دانلود کنی واسه چی !
واسه اینکه سایت دانلود راه بندازی یا ... ؟
وی پی اس فقط در این حد کمکت می کنه که بتونی با سرعت بیشتری فایل های مورد نظرت رو روی vps نه کامپیوتر شخصی دانلود کنی همین!
نه سایت دانلود نمیخوام راه بندازم میخواستم دانلود معمولی کنم یعنی نمیشه روی کامپیوتر بریزم حتما رو vps هست؟
mohsen1
June 7th, 2011, 19:10
فرقی نمی کنه !
باز باید از وی پی اس دانلود کنی رو سیستم خونتون!
وی پی اس و ... بیشتر بدرد تغییر آی پی و مستقین کردن لینک یا سرور دانلود برای سایت های دانلود می خوره وبرای شما اگه قصدت فقط همینی هست که گفتی ، کاربرد خاصی نداره.
pejvakhosting
June 7th, 2011, 19:35
سلام خدمت دوستان
شما می خواین یک سرور مجازی بگیرید و با سرعت اون فایل هاتون رو رو کامپیوتر شخصیتون دانلود کنید که غیره ممکنه :71:
چون وقتی شما از سمت isp محدود می شید دیگه سرعت و پهنای باند شما همونه و این کاری که می خوای انجام بدی تغریبا غیر ممکنه:71:
pc30
June 7th, 2011, 19:53
یعنی از شارژ Adsl کم نمیکنه ؟
آیا میشه از روی وی پی اس به فلش یا گوشی انتقال داد ؟
amirlord
June 7th, 2011, 21:02
یعنی از شارژ Adsl کم نمیکنه ؟
آیا میشه از روی وی پی اس به فلش یا گوشی انتقال داد ؟
روی وی پی اس دانلود کنی که : نه کم نمیشه ! بله میشه درایو های مربوطه رو با یه ذره تنظیمات توی ریموت دسکتاپ جوری کرد وقتی میری تو ریموت وی پی اس ، نمایش داده بشه و بتونی انتقال فایل بدی ولی دوباره سرعت دانلودت همونه و همون آش و همون کاسه! :d
kaywon
June 13th, 2011, 21:44
فکر کنم منظورش استفاده از اماکانت *** روی vps باشه:)
mamali5
June 13th, 2011, 22:41
مثلا شما یه کاری میتونی بکنی!
رو وی پی اس یه Converter نصب کنی
فیلم هایی که کیفیتشون خیلی بالاست و حجم بالای دارن تو وی پی اس حجمش کم کنی
بعد از سیستم خونگی از روی سرور دانلود کنی...
یا مثلا فایل های حجیم رو روی سرور تیکه تیکه کنین بعد راحت تر دانلود کنین
و یک سری امکانات دیگه...
sibs
June 13th, 2011, 23:07
تو میخوای از سرعت و حجم باند vps استفاده کنی واسه دانلود خانگی ؟؟؟
نمیشه که عزیزم . اگه دانلود کنی میره رو vps نه هارد تو . vps واسه خودش دانلود میکنه نه واسه تو .... بعد باید از روی vps معمولی دانلود کنی تا بیاد رو هارد تووو . اگه اینجوری میشد که همه یه vps میگرفتم یا علی اینترنت یک گیگ ...
saeed25
June 14th, 2011, 00:33
دروود
شاید مراد ایشان استفاده از سرویس های ماهواره ای برای این کار باشد!
در اینصورت از حجم شما کم نمی شود و تنها شما دریافت هایتن را با اشتراک ماهواره انجام می دهید!
makh000f
June 14th, 2011, 01:36
d***v***b باشه بهترین کار گرفتن اینترنت ماه****واره هست با اکانت آنلاین که اینم جرمه :( اما میتونی آفلاین از مسیرهایی که دانلود میشه با سرعت جت دانلودکنید بر روی کامپیوتر شخصی :D