PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بالا بردن سرعت سایت در کلوکسو

da77
June 7th, 2011, 03:33
سلام

ببخشید من هاستم رو سرور مجازیه با پنل کلوکسو

قبلا که سرور اشتراکی بودم با الانی که سرور مجازی هستم سرعته سایتم فرقی نکرده به مدیر سرور میگم میگه یه تکنیک هایی هست که اگه رعایت کنین سرعتتون بالا میره حالا میخواستم از منیج های عزیز سرورها خواهش کنم اون تکنیک هایی که مدیر سرور من میگنو بگی تا ما آدمای عادی هم بتونیم این کارا رو انجام بدیم

persian.developer
June 7th, 2011, 04:35
دوست گرامی اندکی جستجو کنید تا زودتر به نتیجه برسید

arazit
June 7th, 2011, 09:41
سایتتون بازدید بالاست یا معمولیه؟
چقدر در ماه ترافیک مصرف می کنین؟

da77
June 7th, 2011, 10:59
سلام

بازدید سایتم معمولیه

ببخشید ادمینستور راستش وارد یه سیستم که میشی کلماتی که واسه جستجو انتخاب می کنی زیاد مرتبط نیست
من تازه وارد سیستم میشم اطلا نمی دونم چی کار کنم و چه کلمه ای رو جستجو کنم مگر سرعت سایت که جستجو کردم نتیجه ای نرسیدم
بالا بردن سرعت سایت در سرور مجازی - Google Search (http://www.google.com/search?q=%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7+%D8%A8%D8%B1%D8% AF%D9%86+%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA+%D8%B3%D8%A7%DB% 8C%D8%AA+%D8%AF%D8%B1+%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1+%D9 %85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C&sitesearch=webhostingtalk.ir)

ممنون میشم بگین چه کلماتی رو برای جتسجو استفاده کنم

کلا با Kloxo حال نمی کنم ، ضعیفه .

cPanel خیلی عالی هست . دستت برای تغییرات باز تره ، اما لود سایت به خیلی چیزا ها بستگی داره

1- منابع سرور
2- موقعیت سرور ، مثلا اگه در هلند باشه بهترین PINg رو میده تا اینکه در انگلیس باشه . در نتیجه سریع تره
3- برنامه های نصب شده روی سرور و تنظیماتش

و .... .

مدیریت سرور و نرم افزاری حرف اول رو میزنه

اما برای تست هم که شده نسخه Trial رو نصب کن و cPanel رو تست کن

MOHAMMAD MOHSEN
June 7th, 2011, 13:28
وقتی شما سرور مجازی میگیرین اونقدر رو سرعت تاثیر نداره مگر اینکه سرعت لینک شما بیشتر باشه! نمیگم بی تاثیره اما به نظر من بهینه کردن اسکریپ تاثیری بیشتری داره! وقتی شما سرور مجازی میگیری تعداد بیشتری کلاینت می تونن سایت رو بازدید کنن چون منابع بیشتری در اختیار شما قرار میگیره. البته وب سرور nginx تاثیری محسوسی رو سرعت سایت شما داره اما توجه کنید اگه بد کانفیگ بشه به مراتب از آپاچی هم بدتر عمل می کنه!

da77
June 7th, 2011, 14:48
سلام ،

من از اسگریپت نیوک 8.3 استفاده می کنم خوب خیلی مشکل داره اما خیلی نسبت به ورژن قبلیش بهنیه تر شده

حالا یه جستجو هایی هم کردم تونستم یه کارایی هم کنم حتی قبل از اومدن روی سرور مجازی خیلی ها از سرعت سایت تعریف می کردند اما با اومدن به سرور مجازی انتظار خودم بالا رفته

راستشو بخواین با واژه کنفینگ سرور بسیار غریبه هستم اصلا نمی دونم چیه ،

دلم میخواد یاد بگیریم اما متاسفانه سر اینکه از کجا شروع کنم مشکل دارم من تاپیک هایی از این سایتو روزانه باز می کنم اما واسه کاربرای صفر هیچ چیزی آموزش ندادین

شاید شما مدیران سرور ها خیلی از سوالای من بنظرتون احمقانه بیاد

میشه آدرس تاپیکی بدین که بدونیم کنفینگ سرور از کجا شروع میشه البته سرور چون من تازه کار بودم و سرویسم سالیانه بود کنفینگ رو برام رایگان انجام دادن

اما خودم میخوام یاد بگیریم

MOHAMMAD MOHSEN
June 8th, 2011, 00:22
سلام ،

من از اسگریپت نیوک 8.3 استفاده می کنم خوب خیلی مشکل داره اما خیلی نسبت به ورژن قبلیش بهنیه تر شده

حالا یه جستجو هایی هم کردم تونستم یه کارایی هم کنم حتی قبل از اومدن روی سرور مجازی خیلی ها از سرعت سایت تعریف می کردند اما با اومدن به سرور مجازی انتظار خودم بالا رفته

راستشو بخواین با واژه کنفینگ سرور بسیار غریبه هستم اصلا نمی دونم چیه ،

دلم میخواد یاد بگیریم اما متاسفانه سر اینکه از کجا شروع کنم مشکل دارم من تاپیک هایی از این سایتو روزانه باز می کنم اما واسه کاربرای صفر هیچ چیزی آموزش ندادین

شاید شما مدیران سرور ها خیلی از سوالای من بنظرتون احمقانه بیاد

میشه آدرس تاپیکی بدین که بدونیم کنفینگ سرور از کجا شروع میشه البته سرور چون من تازه کار بودم و سرویسم سالیانه بود کنفینگ رو برام رایگان انجام دادن

اما خودم میخوام یاد بگیریم

http://www.webhostingtalk.ir/f10/9545/

DeltaGostar
June 8th, 2011, 00:59
وظیفه کاربرانی هست که در این تالار چه مدیر بخش یا بخش ها و غیره هستن که کمک کند به دوست عزیز

شما لطف کنید IP و یوزر پسورد koloxo و root بفرستید برایم و نیز یه سایت که روی این سرور هست
حدامکان براتون روی آپاچی کار میکنم
سرعت 3 برابر شود

makh000f
June 8th, 2011, 01:08
وظیفه کاربرانی هست که در این تالار چه مدیر بخش یا بخش ها و غیره هستن که کمک کند به دوست عزیز

شما لطف کنید ip و یوزر پسورد koloxo و root بفرستید برایم و نیز یه سایت که روی این سرور هست
حدامکان براتون روی آپاچی کار میکنم
سرعت 3 برابر شود
اگه ممکنه کارهایی که میخواهید انجام دهید رو هم ذکر کنید ممنون
3 برابر شدن عالیه اما شاید رم پایینه و 400 اش رو هم کلوکسو بخوره :d دیگه هیچی :D
پیشنهاد من استفاده از دایرکت ادمین هست سبک و با کیفیت و قدرتمند (هزینه کم فقط 7800 تومان)

da77
June 8th, 2011, 10:23
سلام makh000f ،

اگه زیاد توی پنل کلوکسو نریم هم سرعت پایین میاد ؟ من زیاد توی پنل نمیرم

DeltaGostar
June 8th, 2011, 14:37
نه ربطی ندارد

هر بار لوگین میکنید یه فایل log فقط ایجاد میشود که شامل ای پی شما و تاریخ و ساعت ورود است که بعدا میتوان پاک کرد

mojiz
July 2nd, 2011, 22:50
آپگرید کردن به سرور مجازی دلیل این نیست که سایت شما سریعتر بشه،
ممکنه سرور رو به بیش از ظرفیت فروخته باشن. ممکنه رم شما کم باشه، ممکنه از اسکریپت باشه یا حتی از تنظییمات سرور
اگه خواستید آدرس سایتتون رو بفرستید من چک کنم براتون.