PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هر هفته 3 آفر سرور مجازی (( VDS )) با پهنای باند نامحدود 6/6/2011 - Services warez-host.ir

Warez-Host.IR
June 6th, 2011, 15:02
با سلام
همانطور که در تاپیک زیر در آخرین پست اعلام کردیم:
http://www.webhostingtalk.ir/f15/25352/
لیست سرورهای مجازی و قیمتها تا آخر سال تغییری نخواهد داشت
همچنین به دلیل آنکه ایجاد تاپیک در بخش فروش هر هفته یک عدد شده است تصمیم بر آن گرفته شد که هر هفته یک تاپیک با سه آفر جدید ارائه کنیم
تاریخ اعتبار این تاپیک از امروز 6/6/2011 الی 12/6/2011 خواهد بود
حال مشخصات و ...

Offer VDS1

HDD = 150GB
BW = 5000GB
CPU = Xeon x5570
Ram = 1500MB
Port = 1 Gbps Dedicated
IP = 1

Monthly = 59.000

-----------------------------------

Offer VDS2

HDD = 200GB
BW = Unlimited
CPU = Xeon x5570 (( 2Core ))
Ram = 3000MB
Port = 1 Gbps Dedicated
IP = 1

Monthly = 89.000

Offer VDS3

HDD = 250GB
BW = Unlimited
CPU = Xeon x5570 (( 3Core ))
Ram = 5000MB
Port = 1 Gbps Dedicated
IP = 1

Monthly = 120.000

موقعیت سرور ها در کشور سوئیس و دیتاسنتر equinix می باشد
به طور پیشفرض Win/Lin/Mik به در خواست مشتری نصب خواهد شد
مجازی ساز ما Vmware Server Esxi است
پورت سرور 1 گیگابیت اختصاصی می باشد
منابع ارائه شده برای سرور های مجازی ، کاملا ختصاصی است

امکانات :
1 - نصب NTTacPlus = رایگان (( win2003 ))
2 - لایسنس LiteSpeed = رایگان (( 30 روز + یک بار کانفیگ کامل اولیه ))
3 - نصب مجدد سیستم عامل در هر ماه 2 بار = رایگان
4 - نصب سی پنل = رایگان
5 - سرورهای ویندوز کارت صدا = دارد
6 - 1000 گیگابایت پهنای باند اضافه = 10.000 تومان
7 - 100 گیگابایت هاردیسک اضافه = 20.000 تومان

زمان تحویل سرورهای مجازی :
سرورهای مجازی ویندوز بعد از واریز هزینه به حسابهای شرکت بین 30 دقیقه تا 6 ساعت بعد
سرورهای مجازی لینوکس بعد از واریز هزینه به حسابهای شرکت بین 1 ساعت تا 6 ساعت بعد
سرورهای مجازی میکروتیک بعد از واریز هزینه به حسابهای شرکت بین 30 دقیقه تا 6 ساعت بعد

لینک خرید :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir (http://www.warez-host.ir/cart.php?gid=11)

سوالی بود در خدمت هستم

موفق باشید

021teh
June 6th, 2011, 15:30
افر هایی که دادی واقعا عالین

موفق باشی

Warez-Host.IR
June 6th, 2011, 17:50
افر هایی که دادی واقعا عالین

موفق باشی
سلام
ممنون
هر هفته سه آفر متفاوت با رم - هارد - پردازنده و ... متفاوت ارائه خواهیم کرد

موفق باشید

esfand55
June 6th, 2011, 18:33
عزيز خالي بندي هم حدي داره. پورت 1Gpbs اونهم Dedicated در هيچ جاي دنيا زير 300$ نميدن. احتمالا منظورت shared بوده.

amirlord
June 6th, 2011, 18:49
عزيز خالي بندي هم حدي داره. پورت 1Gpbs اونهم Dedicated در هيچ جاي دنيا زير 300$ نميدن. احتمالا منظورت shared بوده.
عزیز منظورش این عزیز پورت کل سرور بوده ، فکر نکنم کسی باشه که نفهمه! ;)

Warez-Host.IR
June 6th, 2011, 19:38

سلام
اگر به پست اول اندکی بیشتر دقت می کردید , چنین پستی نمی زدید :

پورت سرور 1 گیگابیت اختصاصی می باشد
یعنی این پورت بین سرورهای مجازی به اشتراک گذاشته می شود

r3z4
June 6th, 2011, 20:26
در سرویسهای میکروتیک سویس وقتی یوزر با چیز پی ان وصله میشه سایتهای با زبان سویس باز میشن؟ مثل میکروتیک های آلمان که سایتهای معروف مثل گوگل که multi lang هستند به زبان آلمان باز میشن؟

Warez-Host.IR
June 6th, 2011, 20:33
در سرویسهای میکروتیک سویس وقتی یوزر با چیز پی ان وصله میشه سایتهای با زبان سویس باز میشن؟ مثل میکروتیک های آلمان که سایتهای معروف مثل گوگل که multi lang هستند به زبان آلمان باز میشن؟

سلام
در مورد میکروتیک تست نکردم ولی با ریموت به سایتهایی مانند گوگل به وسیله مرورگر فایرفاکس زیاد متصل شدم و همان زبان en بوده
موفق باشید

database
June 6th, 2011, 22:02

سلام

با اجازه استارتر محترم، جناب warez-host

چون زبان های آلمانی،فرانسه،ایتالیایی زبان های رسمی سوییس هستند، گوگل ابتدا به زبان آلمانی باز میشه. و در همان صفحه اول به شما امکان انتخاب هر یک از این 3 زبان + زبان انگلیسی را خواهد داد.

در کل فکر نمی کنم پیدا کردن کلمه (English) و کلیک روی اون کاری سخت و مشکل ساز باشه

البته همانطور که جناب warez-host فرمودند، اگر یک بار شما زبان مورد نظرتون مثلا فرانسه یا انگلیسی رو انتخاب کنید، از اون به بعد با همون زبان باز خواهد شد

موفق باشید

r3z4
June 7th, 2011, 05:06
سلام

با اجازه استارتر محترم، جناب warez-host

چون زبان های آلمانی،فرانسه،ایتالیایی زبان های رسمی سوییس هستند، گوگل ابتدا به زبان آلمانی باز میشه. و در همان صفحه اول به شما امکان انتخاب هر یک از این 3 زبان + زبان انگلیسی را خواهد داد.

در کل فکر نمی کنم پیدا کردن کلمه (English) و کلیک روی اون کاری سخت و مشکل ساز باشه

البته همانطور که جناب warez-host فرمودند، اگر یک بار شما زبان مورد نظرتون مثلا فرانسه یا انگلیسی رو انتخاب کنید، از اون به بعد با همون زبان باز خواهد شد

موفق باشید

بله من اینو میدونم اما یه سری از یوزرهام معمولا به مشکل بر میخورن و یه سری زیاد از سایتهایی که میرن چون از آلمان دیتکت میشه آی پی شون و به زبانهای دیگه باز میشه
واسه همین خواستم بدونم سویس چه طوریه
ممنونم

Warez-Host.IR
June 7th, 2011, 11:55
سلام
باز هم اگر دوستان می خوان دقیق بدونن میشه تست کنیم و بهشون اطلاع بدیم

موفق باشید

---------- Post added at 11:55 AM ---------- Previous post was at 10:37 AM ----------

خرید سرورهای مجازی به صورت Custom نیز به سایت اضافه شد
قیمت و هزینه ها به شرح زیر می باشد :
هر مگابایت رم = 20 تومان
هر گیگابایت هاردیسک = 100 تومان
هر گیگابایت ترافیک = 10 تومان

برای خرید میتوانید از لینک زیر اقدام کنید :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir (http://www.warez-host.ir/cart.php?gid=12)

hamidwt
June 7th, 2011, 14:44
من از اولی که از ایشون وی پی اس گرفتم , بدون اینکه نیاز باشه چیزی رو تغییر بدم زبان گوگل (چیز پی ان ) انگلیسی بود .

Warez-Host.IR
June 7th, 2011, 19:22
من از اولی که از ایشون وی پی اس گرفتم , بدون اینکه نیاز باشه چیزی رو تغییر بدم زبان گوگل (چیز پی ان ) انگلیسی بود .

سلام
درسته
تست کردم با v-*/p-*/n مشکل زبان نداشت و با en باز شد