ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور از کدام کشور بخرم؟

alborzgostar
June 6th, 2011, 00:17
سلام

خدمت دوستان میخوام سرور اختصاصی بخرم از کدوم کشور بخرم؟ مشتری داره امریکا - هلند - انگلیس - المان سویس

کاندا نباشه اروپا باشه کشوری باشه که کسی از اون کشور سرور نداشته باشه من اولین نفر باشم که میگیرم !

mohsenlangar
June 6th, 2011, 00:24
سلام داداش هرکی میگه این خوبه اون خوبه رو ولش کن همه یکی هستن من تمام اینا رو چک کردم همه یکی هستن ولی کانادا و آمریکا هی بدک نیست ببین یه سری از شرکتها مثل پارس دیتا و ایران هاست بخاطر اسمشون یه پول مفتی می گیرن که بعد ها تو این زمینه وارد شی از کارت پشیمون میشی من خودم کلی سر این هاست هایی که تو این چندسال گذشته خردیم ضرر کردم الان هم یه ریسلر نامحدود
رفتم ماهی 20 تومن میزون میزون کل کارام رو راه میندازی کلی هم کاربر دارم که دارن بدون هیچ مشکلی کار میکنن نصیحت من به تو دوست گرامی اینه که بیگدار به آب نزنی سایتها و شرکتها زیادن تحقیق کن بعدا بخر.

123buy.biz||بصورت آنلاین VPN مرکز فروش (http://www.123buy.biz)

TukaNet
June 6th, 2011, 00:25
چک ... !

alborzgostar
June 6th, 2011, 00:27
من که تازه نمیخوام شروع کنم 5 ساله دارم کار میکنم میخوام سروری بگیرم برای مجازی سازی کشور میخوام تک باشه ! مثلا من بیام از استرالیا بگیرم که کسی از اینجا سرور نداره من بیام نفر اول باشم :ِ

TukaNet
June 6th, 2011, 00:33
ببنیم مطمئن باش یک مدت بعدش خز مشه ! :دی

مثلا singlehop و equinix رو ما شروع کردیم چون کیفیت خوب بود همه ریختن و اومدن ...

الان لوگزامبورگ ، روسیه ، چک و لیتوانی گزینه های خوبی هستند

saeed25
June 6th, 2011, 00:35
Rapidswitch

alborzgostar
June 6th, 2011, 00:35
ببنیم مطمئن باش یک مدت بعدش خز مشه ! :دی

الان لوگزامبورگ ، روسیه ، چک و لیتوانی گزینه های خوبی هستند

اره اما نفر اول باشی برد کردی ! مگه من با wordstream شروع نکردم همه ریختن سرش خز شد بعد هم......

روسیه در اولویته مشتری داشته باشه خوبه ....

TukaNet
June 6th, 2011, 00:37
سلام

خدمت دوستان میخوام سرور اختصاصی بخرم از کدوم کشور بخرم؟ مشتری داره امریکا - هلند - انگلیس - المان سویس

کاندا نباشه اروپا باشه کشوری باشه که کسی از اون کشور سرور نداشته باشه من اولین نفر باشم که میگیرم !

Rapidswitch

دقت کن برادر

alborzgostar
June 6th, 2011, 00:44
Rapidswitch

گفتم غیر از اون کشورها انگلستان دارن سرور مجازی میدن الان ...

saeed25
June 6th, 2011, 00:47
دروود
از این مرکز داده کمتر کسی رو دیدم سرویس بده...و بیشترین درخواست برای سرور مجازی و آی پی از این مرکز داده می باشد!!

1eng.ir
June 6th, 2011, 01:17
واتیکان :دی

aalireza439
June 6th, 2011, 06:54
Luxembourg , Ukraine , Russia

alborzgostar
June 6th, 2011, 10:40
دیگه ؟

amirlord
June 6th, 2011, 12:03
افغانستان ، پاکستان ، هند! :d چین ، کره جنوبی ! کلا چسبیدم به شرق آسیا! :d

alborzgostar
June 6th, 2011, 12:10
چین مشتری داره؟؟ من نظرم استرالیا هست کسی هم سرور نداره از اونجا !

A.B.A.N
June 6th, 2011, 12:16
ایران >:):d خوبه ها

NovinServer
June 6th, 2011, 12:18
انگلیس کیفیت و مشتری زیادی داره ...

alborzgostar
June 6th, 2011, 12:56
انگلیس کیفیت و مشتری زیادی داره ...

ولی گرونه

---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------

از Sweden میخوام بخرم کسی اینجا از Sweden سوید سرور داره؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------

از Sweden میخوام بخرم کسی اینجا از Sweden سوید سرور داره؟؟

TukaNet
June 6th, 2011, 13:01
از همون دیتاسنتر ویکی لیکس سرور بگیر :دی

فروش عمومی هم داشت !

alborzgostar
June 6th, 2011, 13:11
خوب کسی هست اینجا از Sweden سرور داشته باشه؟

1oveless
June 6th, 2011, 13:59
خوب کسی هست اینجا از Sweden سرور داشته باشه؟
خیلی‌ گرون هست !
Dedikerad server - Ansluten AB - Webbhotell, Serverhotell, Internettjänster, VPS, Co-location, Dedikerad server, Bredband, VPN, Serverdrift, Konsulttjänster, Webbutveckling (http://www.jx.se/dedicated)
Linux Dedikerad Server - Apache - MySQL - PHP| Ipeer.se (http://www.ipeer.se/dedikerad-server-linux.php)

Månadsavgift = قیمت ماهانه

alborzgostar
June 6th, 2011, 14:03
ارزونتر از این هم سراغ دارم کسی از سوید سرور داره اینجا؟

1oveless
June 6th, 2011, 14:04
ارزونتر از این هم سراغ دارم کسی از سوید سرور داره اینجا؟
می‌شه لینک رو لطف کنید اگه قیمت ارزون باشه خودم بخرم.