توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پروژه سیستم تحت وب مدیریت NTTac
amirlord
June 4th, 2011, 21:27
با سلام خدمت دوستان . همونجوری که بعضی از دوستان میدونند در حال نوشتن اسکریپت NTTac Manager هستم به زبان PHP و پایگاه داده MySQL . این اسکریپت ، اولین سیستم تحت وب ی هست که امکان مدیریت اکانت برای کاربر و هم چنین پنل های ریسلر ، مستر ریسلر رو فراهم میکند. این سیستم بر اساس بیس XENON که پارسال توسط گروه پرشیا وی پی اس نوشته شده است توسعه یافته و این بیس تاکنون منتشر نشده است . با نوشتن این پنل تحت وب امکان ارائه ماژول هایی برای whmcs و ... هم ممکن میشه که فکر کنم این کار باعث رقابت با سیستم هایی همچون IBSng و sib خواهد شد . این هم یک اسکرین شات از طرح که برای پنل ریسلر در نظر گرفته شده . در ضمن در این پنل امکان ایجاد محدودت برای ریسلر از لحاظ تعداد اکانت و ... هم امکان پذیر هست :
http://cupfc.com/files/1307219730.jpg
از دوستان تقاضا دارم امکاناتی که مایل هستند بر روی سیستم نهاده بشه ذکر کنند . قیمت احتمالی برای این سیستم به صورت کد شده 40 الی 50 هزار تومان در نظر گرفته شده و برای کدباز اون 150الی 180 هزار تومان در نظر گرفته شده . خوشحال میشم نظرتون رو بدونم! :)
bamboo
June 4th, 2011, 21:47
فوق العاده هست...! :115:
easyvps.ir
June 4th, 2011, 21:52
عالیه کارتون
فقط اگر دمو هم نشون بدین من تست کنم اولین مشتری کد شده هستم (ارزون قیمترو منظورمه)
it-net
June 4th, 2011, 22:14
سیستم جالبی میشه.
اینا رو نداره اضافه کنید:
اضافه کردن تعدادی سرور
میزان پهنای باند مصرفی
نمایش میزان ساعت مصرفی و آیپی .
mohammad189
June 4th, 2011, 22:19
دمو لطف کنید
خریدارم
با تشکر
amirlord
June 4th, 2011, 22:29
سیستم جالبی میشه.
اینا رو نداره اضافه کنید:
اضافه کردن تعدادی سرور
میزان پهنای باند مصرفی
نمایش میزان ساعت مصرفی و آیپی .
اضافه کردن سرور رو بدجوری تو فکرش هستم ، ولی برام خیلی سخت هست باید از چند نفر بپرسم . میزان پهنای باند مصرفی هم امکان نمایشش هست مشکلی نیست . یه بخش ریپورتر هم داره و همه چی رو نشون میده . مشکلی نیست
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
دمو لطف کنید
خریدارم
با تشکر
عزیز من سیستم هنوز تکمیل نشده . به محض این که کامل شد دمو رو قرار میدم! ;)
r3z4
June 5th, 2011, 01:57
بسیار عالی...
به ریسلر این اضافه شه که ادمین بزنه مثلا این ریسلر 10 تا اکانت 1 ماه 3 تا 3 ماه و 5 تا 6ماه میتونه ادد کنه
و روزهای باقی مانده اکانت رو نشون بده مثلا:
مدت زمان اکانت :60 روز
مدت زمان باقی مانده اکانت 32 روز
و ادمبن بتونه کب اکانت های یه ریسلر رو ببنده
Mehdi92
June 16th, 2011, 10:24
باید خیلی جالب باشه! ولی کو عکسش واسه من نیومد :d
amirlord
June 16th, 2011, 12:13
باید خیلی جالب باشه! ولی کو عکسش واسه من نیومد :d
اون لینک مورد پیدا کرده .
http://upnet.ir/images/ptwa1p9m4qu1d2xudw.jpg
دوستان همچنان منتظر باشید ، تقریبا آخرای کار هستیم . فقط یه سری از مراحل پنل کاربری مونده و تنظیمات اون! ;)
it-net
June 16th, 2011, 12:15
الان تویه چه مرحله ای هست؟
کی ارائه میشه؟
amirlord
June 16th, 2011, 12:27
الان تویه چه مرحله ای هست؟
کی ارائه میشه؟
حدود 70% کار به اتمام رسیده . سعی میکنم تا 4-5 روز آینده ارائه بدم! :d ما الان داریم با دوستان بحث میکنیم که لایسنس هارو به صورت مادام العمر بدیم یا بصورت ماهیانه که کد لایسنس بدیم و ارزون تر پا مشتری در بیاد . شما نظرتون چیه؟ :-?
ToooPDL
June 16th, 2011, 13:33
مگه تا الان وجود نداشته ؟ :d نمیدونستم..
مادام العمر بدید ارزونتر هم بیفته که بهتره :d
amirlord
June 16th, 2011, 13:38
مگه تا الان وجود نداشته ؟ :d نمیدونستم..
مادام العمر بدید ارزونتر هم بیفته که بهتره :d
با این امکانات (ریسلری و .. ) نخیر . وجود نداشته . خوب بخوایم مادام العمر بدیم مثلا بشه 60تومن(کد شده ( غیر قابل دیکد ;) ).) . و بخوایم ماهیانه بدیم ، ماهی 10-15 تومن.
it-net
June 16th, 2011, 14:03
به نظر من فعلا مادم العمر بدین و پس از در کردن اسم بصورت لایسنس کنید.
که با افزایش امکانات برنامه اونایی که خریدن برای آپدیت هزینه بدن که به نفع شما هم میشه.
اول کاربر جمع کنید بعد نرخ رو ببرین بالا تا بتونید هم رضایت مشتری جلب کنید و هم سودتون هم خوب بشه.
بهتر قیمت زیر 50 بگین
AbiriAmir
June 16th, 2011, 15:10
سلام
کار خیلی خوبیه
چند وقت پیش ما میخواستیم این کار رو انجام بدیم ولی وقت نشد...
توفیقی شد که شما این کار رو انجام بدید و ان شاء الله ما هم مشتریتون بشیم...
منتظریم
موفق باشید
r3z4
June 16th, 2011, 15:27
بله اول برنامه رو ارایه بدین چند نفر بخرند و تست بشه بعد که اسمی در کرد میشه لایسنس دار گرد یا اپشن های دیگه واسه فروش
Mehdi92
June 16th, 2011, 17:06
خوب بخوایم مادام العمر بدیم مثلا بشه 60تومن(کد شده ( غیر قابل دیکد ;) ).) . و بخوایم ماهیانه بدیم ، ماهی 10-15 تومن.
اگه این حدود قیمت هست که کسی ماهانه نمیگیره مگر برای تست.
r3z4
July 1st, 2011, 02:35
اخبار جدیدی نیست؟
mojtabarafei
July 1st, 2011, 09:17
ما هم منتظریم
amirlord
July 1st, 2011, 14:49
توی برقراری ارتباط با پایگاه داده (odbc) به یه مشکلی برخوردیم که سعی در حل آن هستیم ! بازم ببخشید از تاخیر! :">
makh000f
July 1st, 2011, 15:41
کمک خواستین من درخدمتم داداش امیر
amirlord
July 1st, 2011, 15:42
کمک خواستین من درخدمتم داداش امیر
اگر بیاید یاهو ، ممنون میشم ! آیدی : amirlord9
amirlord
August 9th, 2011, 15:38
عزیز من . لطفا برای سرویس خودتون تاپیک جدید باز کنید . اینجا صاحاب داره ! در ضمن دوستانی که فکر میکنن من این پروژه رو ول کردیم ، اشتباه نکنن ! قرار شد با کمک چند تن از دوستان زبان برنامه نویسی رو از php به asp تغییر بدیم . ولی در آخر در دو نسخه ی php و asp ارائه خواهد شد .
amirlord
August 16th, 2011, 19:08
با سلام . دوستان سیستم NTTac Manager در مراحل پایانی خودش به سر می بره . تا یکی دو روز آینده تکمیل خواهد شد . امکانات فوق العاده ای اضافه شده که فردا صبح لیستش رو میذارم همینجا . دلیل تاخیر تغییر زبان برنامه نویسی از PHP به ASP و همچنین تغییر پایگاه داده از MySQL به Access می باشد . به دلیل این تغییرات و پیشرفته شده سیستم . قیمت ها بدین صورت خواهد بود :
نسخه معمولی کد شده با 6 ماه پشتیبانی : 65 هزار تومان
نسخه معمولی کد باز بدون پشتیبانی : 350 هزار تومان
نسخه حرفه ای با 6ماه پشتیبانی : 150 هزار تومان
نسخه حرفه ای کد باز با 6ماه پشتیبانی : 750 هزار تومان
در نسخه ی حرفه ای تمامی خواسته های کاربر روی سیستم اعمال می شود . در همین راستا ماژول این سیستم برای WHMCS نیز به زودی ارائه خواهد شد . با تشکر
sina sina
August 18th, 2011, 13:30
لطفا اگر امکانش هست یه نسخه live از تمامیه قسمت هاش بذارین تا هم یه تستی بکنیم و اطلاعات دقیقتری نسبت به ریپورترتون داشته باشیم برای خرید
و به نظر من قیمت هاتون با این وضعیت خیلی گرون هست و من فکر میکنم شما با قیمت های پایین شروع کنید تا فراگیر بشه بعد قیمت رو بالا ببرین.(همون حرف دوستان در صفحه های قبلی)
با تشکر....
amirlord
August 18th, 2011, 16:30
لطفا اگر امکانش هست یه نسخه live از تمامیه قسمت هاش بذارین تا هم یه تستی بکنیم و اطلاعات دقیقتری نسبت به ریپورترتون داشته باشیم برای خرید
و به نظر من قیمت هاتون با این وضعیت خیلی گرون هست و من فکر میکنم شما با قیمت های پایین شروع کنید تا فراگیر بشه بعد قیمت رو بالا ببرین.(همون حرف دوستان در صفحه های قبلی)
با تشکر....
با سلام ، سیستم ما ریپورتر نیست عزیز ! بلکه یک اکانتینگ تحت وب برای v p n server هست ! به زودی نسخه Demo قرار خواهد گرفت . میشه بپرسم با کدوم وضعیت ؟!!! قیمت ها با توجه به امکانات بسیار پایین هست !
r3z4
August 18th, 2011, 18:40
ایشالا تا 2 ماه دیگه اماده میشه؟
amirlord
August 18th, 2011, 18:42
ایشالا تا 2 ماه دیگه اماده میشه؟
تاخیر در ارائه بابت تغییر زبان برنامه نویسی بود عزیز ! در چند روز آینده ارائه میشه . با تشکر
dade24
August 18th, 2011, 20:43
من هم منتظرم ...پروژه عالی یه
fas
August 18th, 2011, 23:08
عزيز هنوز منتظريم :x
عكس از دمو نشان ميده كار عالي است =D>
n340
August 19th, 2011, 13:51
راست میگن واقعا قیمت بالاست
من یک ورژن کوچیک نوشتم
ولی خب وقت نشد بیشتر روش کار کنم
ورژن سورس بازش رو اگه ارزون کنید
خوبه
که بتونم ورژن خودمو تغییر بدم
ehsansystem
August 19th, 2011, 20:01
baba hamon IBSng behtare
vala
fas
August 19th, 2011, 20:51
فقط يك س.ال نفرموديد اين پنل براي رسيلر است يا ميشه ازش به عنوان گزارشگيري استفاده كرد
و ميشه وساه يك يوزر رسيلر تعريف كرد چه تعداد بسازه ؟ گروه بسازه يا مثلا تعريف كنيم 4 تا 1ماه و 5 تا 3ماهه ؟ يا طرف هرجوز بخواد ميتونه بسازه ؟
odbc وصل ميشه يا sql ?
ممنونم
httpserver
August 19th, 2011, 23:53
خیلی عالیه. من که منتظرم زودتر آماده کنید. هیچی NTTac نمیشه
ehsansystem
August 20th, 2011, 16:10
baba berin ba hamon IBSng be windows vasl konid kheyli kameltareo bedone moshkel vala
hala ino nemidonam
vali az IBSng kameltar soragh nadaram
reseller master reseller hamechiyam dare
amirlord
August 20th, 2011, 16:13
احسان جان من بیخیال ! :d هرکسی خواست میخره و هرکسی نخواست نمی خره . حتما برتری های سیستم ما نسبت به IBSng داشته که خیلی ها خواهانش هستند . نمیگم امکانات بیشتره . محیط زیباتری داره . کامل فارسی هست . بسیار ساده . نیاز به تنظیمات خاصی نداره . ماژول whmcs بعدا به صورت رایگان منتشر میشه و ...
ehsansystem
August 20th, 2011, 16:16
والا فرا یکی میخره بعدش میزاره تو یک سایت واسه دانلود
پارس پویش 2 نسخه زده شما هم 2 نسخه بزن که دیگه مشکلی نداشته باشی
amirlord
August 20th, 2011, 16:21
والا فرا یکی میخره بعدش میزاره تو یک سایت واسه دانلود
پارس پویش 2 نسخه زده شما هم 2 نسخه بزن که دیگه مشکلی نداشته باشی
:)) عزیزم نسخه کد شده رو که بهش دست نمیتونی بزنی ! :) نسخه اپن سورس هم مطمئنا کسی که 350 پول پای این داده ، نمیاد منتشر کنه . چون نرم افزار ثبت رسمی شده ، پیگرد قانونی نیز خواهد داشت ! :)
ehsansystem
August 20th, 2011, 16:22
تازه پارس پویش با اون همه امکانات + در گاه پرداخت با اون همه پشتیبانیش 5 milion اونوقت چه خبره 350 هزار تومان
والا
کمترش کن ملت بتونن بخرن والا مکه میخوان ISP راه بندازن همه واسه *** ازش استفاده میکنن
amirlord
August 20th, 2011, 16:23
تازه پارس پویش با اون همه امکانات + در گاه پرداخت با اون همه پشتیبانیش 5 milion اونوقت چه خبره 350 هزار تومان
والا
کمترش کن ملت بتونن بخرن والا مکه میخوان ISP راه بندازن همه واسه *** ازش استفاده میکنن
احسان جان داریم با گروه صحبت میکنیم که قیمت رو کمتر کنیم . ولی قول نمیدیم .
ehsansystem
August 20th, 2011, 16:24
واسه فروش *** هست پیگرد قانونی داره :d=))
amirlord
August 20th, 2011, 16:25
واسه فروش *** هست پیگرد قانونی داره :d=))
هدف ما ارائه به ISP های کوچکی هست که از NTTac برای اکانتینگ خودشون استفاده میکنند . مگه IBSng به عنوان اکانتینگ وی پی ان ازش استفاده نمیکنند ؟ یعنی باید بیان در شرکت پارس پویش رو تخته کنند ؟
ehsansystem
August 20th, 2011, 16:26
دیگه ملت میدونن nttac واسه چی داره استفاده میشه
amirlord
August 20th, 2011, 16:28
دیگه ملت میدونن nttac واسه چی داره استفاده میشه
ملت اشتباه میدونند . تو که نباید اشتباه دیگران رو تکرار کنی . بهتره دیگه تموم کنیم !
ehsansystem
August 20th, 2011, 16:29
آره به نظر من همون IBSng بهتره .... دیگه ادامه ندیم بهتره :d
Esi.Online
August 22nd, 2011, 13:50
دو سه روز آینده کی میرسه کسی میدونه ؟ :s
sina sina
August 22nd, 2011, 15:51
مثل اینکه پروژه دوباره خوابید باری 2 سال دیگه
خداروشکر قیمت ها عالیه.انگار داریم ibs ورژن enterprise میخریم.
JUST IBSNG
amirlord
August 22nd, 2011, 15:56
شکیبا باشید ... این روزا خیلی گرفتارم .
AfaghData
August 22nd, 2011, 16:08
الان یکی مثل من پیدا شه ....
گرفتاریت چیه آخه؟:65:
چرا مخ ملت کار میگیری؟:^o
ehsansystem
August 22nd, 2011, 16:31
vala yani chi
ye modate be hame hey migi okeye vali khabari nistX-(X-(X-(X-(
s.w.a.t
August 22nd, 2011, 16:42
vala yani chi
ye modate be hame hey migi okeye vali khabari nistX-(X-(X-(X-(
دوست عزیز شما که نمیخوایی خرید کنی این همه حرص میخوری!!
بقیه دوستان هم هروقت کامل بشه خودشون میزارن برای فروش!! قطعا خود ایشون بیشتر دوست دارن نتیجه وقت و زحمتی که کشیدن رو ببینند!
موفق باشید
amirlord
August 27th, 2011, 01:11
خوب همونطور که رضا جان (رضا نجیمی) هم در اطلاع هستند از مدتی قبل قرار شد همون نسخه php رو ادامه بدیم با دیتابیس odbc . لایسنس نیز به صورت ماهیانه ارائه خواهد شد ! ماهی 9 دلار لایسنس ماهیانه . در ضمن با صحبت هایی که شد سورس سیستم به هیچ وجه فروخته نخواهد شد . سیستم تحویل آنی لایسنس هم تا چند روز آینده راه اندازی خواهد شد همراه با پنل مدیریت لایسنس . اسکریپت تقریبا آماده هست و فقط مراحل پایانی و ثبت آن در وزارت ارشاد باقی مانده است . با آرزوی موفقیت برای شما
sardarn
August 27th, 2011, 01:15
سلام
می شه دمو بدید
amirlord
August 27th, 2011, 01:16
سلام
می شه دمو بدید
چشم ، بذارید روی سیستم خودم وقتی کامل تست کردم . دمو نیز قرار میدم . با تشکر
sardarn
August 27th, 2011, 01:26
اگه دیر میاد لطفا چند عکس دیگه از قسمت تنظیمات و سرور لطفا بزارید
AfaghData
August 27th, 2011, 01:42
#-o
سه ساله منتظریم ! این جمعه هم نیامد ! میگن که شنبه میاد ! ( فردا ) #:-S
rn4j1m1
August 27th, 2011, 02:25
خوب همونطور که رضا جان (رضا نجیمی) هم در اطلاع هستند از مدتی قبل قرار شد همون نسخه php رو ادامه بدیم با دیتابیس odbc . لایسنس نیز به صورت ماهیانه ارائه خواهد شد ! ماهی 9 دلار لایسنس ماهیانه . در ضمن با صحبت هایی که شد سورس سیستم به هیچ وجه فروخته نخواهد شد . سیستم تحویل آنی لایسنس هم تا چند روز آینده راه اندازی خواهد شد همراه با پنل مدیریت لایسنس . اسکریپت تقریبا آماده هست و فقط مراحل پایانی و ثبت آن در وزارت ارشاد باقی مانده است . با آرزوی موفقیت برای شما
امیر عزیز در حال تکمیل این سیستم هستند
لطفا صبر کنید ! مشکلاتی واسشون پیش اومد در مورد odbc که داره حل میشه
amirlord
August 27th, 2011, 06:52
دوستان کسی از TAC_Attr ان تی تک برای قرار دادن محدودیت حجمی روی یوزر خبر داره ؟!
r3z4
August 27th, 2011, 15:30
من که از یکی دیگه پنل خریدم و خیلی راضیم
و هزینه لایسنس اینام نداره اوپن سورس هم هست
شما یه اسکریپت نوشتین که مشتری اصلیشم همه میدونن کیا هستن که معمولا اونام ibs میزنن، isp ها هم که من تو دهات هم نمیشناسم کسی دیگه رو nttac باشه
پس قول الکی ندین هی امروز فردا که شاید اگه معدود کسی هم خواست بخره بپرونید
این انتقاد دوستانه بود
AfaghData
August 27th, 2011, 16:02
بهتر نیست کمی مودبانه تر انتقاد کنید؟ >>> تو دهات هم نمیشناسم کسی دیگه رو nttac باشه :65: یعنی کسانی که دارن استفاده میکنند....؟
بنده 2 ساله دارم ازش استفاده میکنم هیچ میکشلی نداشتم ! آی بی اس هم برای کسانی خوبه که میخوان سیستم مدیریت قوی داشته باشن!
بنده خیلی بیشتر از کاربران دیگر انجمن منتظر پنل هستم ! خود امیر هم میدونه ، ولی همچین انتقادی نکردم!:-|
هم اکنون پروژه NTTac Manager تمام شد . دارای 3 پنل : Admin - Reseller - User می باشد .
امکانات :
کنترل پنل ادمین :
1- امکان ساخت Reseller با محدودیت تعداد یوزر
2- امکان ساخت User با هر Owner ـی
3- امکان مشاهده Log های User ها
4- امکان مشاهده کل Reseller ها و ویرایش مشخصات
5- امکان مشاده کل User ها و ویرایش مشخصات
6- مشاهده یوزر های آنلاین
7- تنظیمات کد لایسنس
8- ...
کنترل پنل ریسلر :
1- امکان ساخت User با گروه PPP
2- امکان مشاهده User ها و ویرایش مشخصات آنها
3- امکان مشاده Log یوزر ها
4- مشاهده یوزر های آنلاین
5- امکان ارسال تیکت به مدیریت
6- ...
کنترل پنل کاربر :
1- امکان مشاده Log های خود
2- امکان تعییر رمز عبور
3- مشاهده مشخصات سرویس خود و تعداد روز های باقی مانده
4- امکان ارسال تیکت به نماینده
5- ...
ماژول این سیستم برای WHMCS نیز به طور رایگان برای مشتریان عزیز ارائه میگردد .
تعرفه ها :
لایسنس استاندارد 1 ماهه : 9 هزار تومان
لایسنس استاندارد 3 ماهه : 25 هزار تومان
لایسنس استاندارد لایف تایم : 99 هزار تومان
قیمت سورس سیستم : 1 میلیون تومان
در ضمن به دلیل در دسترس نبودن سرور از دادن Demo فعلا معذوریم . به محضی که سرور جدید بهمون تحویل داده شد سرور Demo رو نصب خواهیم کرد .
نوشتن این سیستم حدود 2 ماه برای ما زمان برده است !
برنامه نویسان این پروژه :
1- رضا نجیمی (rn4j1m1)
2- امیرحسین کشاورزخواه (AmirLord)
برای خرید سیستم ایمیل بزنید : parsflash.ir@gmail.com (تحویل در کمتر از 72 ساعت )
سامانه تحویل آنی لایسنس هم به زوری فعال خواهد شد . با تشکر
amirlord
September 4th, 2011, 15:16
با توجه به پایداری فوق العاده بالا سرور های آلماهاست سیستم لایسنس چکر بر روی سرور های قدرتمند آلماهاست قرار گرفت . هم اکنون بدون دغدغه قطعی لایسنس می توانید از این سیستم استفاده کنید ! با تشکر
ehsansystem
September 4th, 2011, 16:14
من اصلا شما رو میشناسم یا اصلا قبلا چتی با هم داشتیم یا تلفنی صحیتی کردیم سریع خودمونی میشی میگی احسان :-w:-w ؟؟؟
عزیز من من میخوام بخرم .... ولی وقتی دمو نمیزاری آدم شک میکنه
s.w.a.t
September 4th, 2011, 16:18
من اصلا شما رو میشناسم یا اصلا قبلا چتی با هم داشتیم یا تلفنی صحیتی کردیم سریع خودمونی میشی میگی احسان :-w:-w ؟؟؟
لطفا بجای ارسال مکرر پست
به پست قبلی ایشون که برنامه رو معرفی کردند دقیق دقت کنید و مطالعه کنید
در ضمن به دلیل در دسترس نبودن سرور از دادن Demo فعلا معذوریم . به محضی که سرور جدید بهمون تحویل داده شد سرور Demo رو نصب خواهیم کرد .
نوشتن این سیستم حدود 2 ماه برای ما زمان برده است !
amirlord
September 4th, 2011, 16:20
شما منو میشناسی عزیز !! خیلی هم منو میشناسی !!!! بیا یاهو تا منو یادت بیاد :)
عزیز دلیل ارائه ندادن دمو توی پست قبلی ذکر شده !! فکر نمی کنم شما یک خط از پست رو خونده باشید ( سرور داون هست و ارائه دمو امکان پذیر نیست ، فردا که سرور بالا اومد دمو نیز ارائه میدیم)
guerillamethod
September 5th, 2011, 23:52
سلام،
بنظرم اگر لایسنس ماهیانه مثلا ماهی 4000 تومان بفروشین هم برا خودتون سود داره هم برا مشتری به صرفست.
ممنون
amirlord
September 6th, 2011, 10:00
سلام،
بنظرم اگر لایسنس ماهیانه مثلا ماهی 4000 تومان بفروشین هم برا خودتون سود داره هم برا مشتری به صرفست.
ممنون
یهو بگو بیام مجانی بدم بره دیگه ! :) من حاضرم قیمت رو نصف کنم اما با فقط به صورت سالیانه صورتحساب خواهم زد !
sina sina
September 6th, 2011, 19:50
اشتباهت همینجاست.اگه قیمت رو پایین بیاری در نتیجه تعداد مشتری ها و طبقه افرادی کهی اینو میخرن بیشتر میشه.با اینکار بیشتر داری تعداد مشتری هارو محدودتر میکنی.;)
موفق باشی.
amirlord
September 6th, 2011, 20:01
اشتباهت همینجاست.اگه قیمت رو پایین بیاری در نتیجه تعداد مشتری ها و طبقه افرادی کهی اینو میخرن بیشتر میشه.با اینکار بیشتر داری تعداد مشتری هارو محدودتر میکنی.;)
موفق باشی.
دوست عزیز همه مواقع مشتری زیاد به صرفه نیست ! اگر تولیدات نرم افزاری داشتید همچین حرفی نمی زدید !
sina sina
September 6th, 2011, 20:09
چرا تو این موقع به صرفه نیست؟؟مگه قراره فشاری مثلا روی سیستمتون بیاره.کاری بوده که وقت گذاشته شده و انجام شده حالا شما میخوام با این اعداد و رقم زود تر مثلا مثلا به 10 میلیون رسی من میگم یکم دورتر برس اما مثلا میشه 11 میلیون.برای مثلا بود فقط.
Esi.Online
September 6th, 2011, 20:09
این ماژول whmcs هم آمادست یا هروقت آماده شه میدید به مشتری هاتون ؟؟
amirlord
September 7th, 2011, 09:54
این ماژول whmcs هم آمادست یا هروقت آماده شه میدید به مشتری هاتون ؟؟
ماژول whmcs توسط یکی از برنامه نویسان گروه داره آماده میشه و طبق گفته ی خودته تا حدود 6 روز دیگه آماده هست .
منم دارم به همه میگم این فونیکس خرابه کسی قبول نمیکنه
PENOIL
September 8th, 2011, 03:54
بعضیا چرا اینجورین! به جای اینکه بیان دسته طرفو بوس کنند بگن آقا دمت گرم عجب چیزی طراحی کردی کارمونو راه انداختی ....ازین چیزا دارند طرفو میخورند !! حالا خوبه بدهکار نیست بهت اینجوری هستی اگه بدهکار بود چیکار میکردی!
AfaghData
September 8th, 2011, 08:27
شما مطمئنی به کسی بدهکار نیست؟
sina sina
September 8th, 2011, 22:22
بعضیا چرا اینجورین! به جای اینکه بیان دسته طرفو بوس کنند بگن آقا دمت گرم عجب چیزی طراحی کردی کارمونو راه انداختی ....ازین چیزا دارند طرفو میخورند !! حالا خوبه بدهکار نیست بهت اینجوری هستی اگه بدهکار بود چیکار میکردی!
یعنی خودت حاضری دست ایشون رو بوس کنی که این رفتار رو به بقیه نسبت میدی؟؟؟
در ضمن این حرفتون هم برداشت خوبی نداره
PENOIL
September 10th, 2011, 00:06
یعنی خودت حاضری دست ایشون رو بوس کنی که این رفتار رو به بقیه نسبت میدی؟؟؟
در ضمن این حرفتون هم برداشت خوبی نداره
دست که دسته کف پاشم بوس میکنم! دقت نمیکنی چقدر کارتو راه انداخته؟!
لطفا برداشتتو بگو ببینم چیه که میگی بده
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
شما مطمئنی به کسی بدهکار نیست؟
چه ربطی به بدهی داره؟ متوجه منظورت نمیشم
amirlord
September 10th, 2011, 00:13
با سلام . این چه حرفیه میزنی دوست عزیز :) تاخیر از ارائه سیستم بخاطر مشکل دیتاسنتر در ارائه پورت های اختصاصی هست ( سرور های با رم بالا) . اگر تا فردا سرور خودمون راه نیوفتاد روی سرور یکی از دوستان دمو رو نصب میکنم . با تشکر
arman_2
September 10th, 2011, 00:15
ای کاش ماهیانه هم می دادید
amirlord
September 10th, 2011, 00:32
ای کاش ماهیانه هم می دادید
تا همین دقایق آخر هم قرار بود ماهیانه بدیم ... ولی بخاطر سواستفاده احتمالی بعضیا سیکل صورتحساب سالیانه بسته خواهد شد . من دوباره با مدیر گروه برنامه نویسی صحبت میکنم در این مورد .... :)
PENOIL
September 10th, 2011, 00:55
داداش چه سروری میخوای؟ بگو خودم بت میدم این دمو رو راه بندار ملت دارن میمیرن!!!!
amirlord
September 10th, 2011, 00:57
داداش چه سروری میخوای؟ بگو خودم بت میدم این دمو رو راه بندار ملت دارن میمیرن!!!!
اگر تا فردا صبح مشکل سرور خودمو حل نشد بهتون اطلاع میدم ، ممنون از شما .
AfaghData
September 10th, 2011, 01:06
شما اگه پول مارو پس بدی به جایی بر نمیخوره یک هفته الاف کردی منو;)
amirlord
September 10th, 2011, 01:07
شما اگه پول مارو پس بدی به جایی بر نمیخوره یک هفته الاف کردی منو;)
جوابتون رو توی ایمیل دادم عزیز . اینترنت بانک پارسیان باز نمیشه ، فردا صبح زنگ میزنم ببینم چرا باز نمیشه !
AfaghData
September 10th, 2011, 01:11
باشه ، این حرف شما صحیح ! بنده هم قبول دارم که باز نمیشه ،چشم تا فردا صبح هم صبر میکنم ، ولی قرار شد کارت به کارت کنید ، حالا یا فردا یا 10 سال دیگه اومدو اینترنت بانک پارسیان درست نشد تکلیف من چیه؟
فردا کارت به کارت کنید اگه درست نشد ، مرسی
sina sina
September 10th, 2011, 01:36
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
چه ربطی به بدهی داره؟ متوجه منظورت نمیشم
خداروشکر.ما ایرانیا به چه وضعی رسیدیم.میایم یکیو اسطوره میکنیم می پرستیمش دریغ از اینکه بیایم بگیم آقا درست زحمت کشیده کارمونم راه انداخته واقعا کارش حرفیه جای بحثی هم نیست.تموم.بعد بریم ما هم یاد بگیریم مثل اون باشیم.میایم میگیم دستشو پاشو میبوسیم.یعنی انقدر نفست ضعیفه که هر چی باشه باید مهتاج بقیه بشی؟؟؟؟؟باو کسی که این اسکریپتو نوشته برداشت بد نکنه فقط دارم میگم چرا بقیه نمیخوان به خودشون بگن ما هم میتونیم؟؟؟تا کی میخوان مهتاج دیگران باشن؟؟واقعا دوست داری بدونی پرداشت بد چیه؟؟واقعا یعنی باید جلوی این همه آدم بگم؟؟فکر میکنم همه میدونن.
دیگه هم ادامنه توی تاپیک تبلیغاتی دیگران.نه من نه شما.
از جناب amirlord (http://www.webhostingtalk.ir/member/9985/) هم بابت این بحث ها و اسپم ها عذرخواهی میکنم.
بدرود
amirlord
September 10th, 2011, 01:44
خداروشکر.ما ایرانیا به چه وضعی رسیدیم.میایم یکیو اسطوره میکنیم می پرستیمش دریغ از اینکه بیایم بگیم آقا درست زحمت کشیده کارمونم راه انداخته واقعا کارش حرفیه جای بحثی هم نیست.تموم.بعد بریم ما هم یاد بگیریم مثل اون باشیم.میایم میگیم دستشو پاشو میبوسیم.یعنی انقدر نفست ضعیفه که هر چی باشه باید مهتاج بقیه بشی؟؟؟؟؟باو کسی که این اسکریپتو نوشته برداشت بد نکنه فقط دارم میگم چرا بقیه نمیخوان به خودشون بگن ما هم میتونیم؟؟؟تا کی میخوان مهتاج دیگران باشن؟؟واقعا دوست داری بدونی پرداشت بد چیه؟؟واقعا یعنی باید جلوی این همه آدم بگم؟؟فکر میکنم همه میدونن.
دیگه هم ادامنه توی تاپیک تبلیغاتی دیگران.نه من نه شما.
از جناب amirlord (http://www.webhostingtalk.ir/member/9985/) هم بابت این بحث ها و اسپم ها عذرخواهی میکنم.
بدرود
سلام دوست عزیز . یک چیزی رو بگم و بحث رو تمام کنیم . هر کسی توی یه زمینه ای استعداد داره ! شاید ایشون در برنامه نویسی استعداد نداشته باشن ولی حتما در زمینه ای دیگر استعداد دارن و من در اون زمینه محتاج ایشون خواهم شد ! شما اگر 1000 سال هم عمر کنی نمیتونی محتاج نباشی ! در کل براتون آرزوی موفقیت دارم و بحث رو تمام شده بگیرید !
guerillamethod
September 10th, 2011, 09:19
agha hazer nashod in barname?
PENOIL
September 11th, 2011, 02:08
حیف که دوستموت گفت بحث تموم !!
amirlord
September 12th, 2011, 02:20
دوست عزیز ، اسکریپتی که شما نوشتید قابل قیاس با سیستم ما نیست :) هر وقت اسکریپتی نوشتید که قابل رقابت با ما بود خوشحال میشیم در خدممتون باشیم .
ehsansystem
September 12th, 2011, 10:30
سلام
شما گفتی php هست ولی aspx هستش که
amirlord
September 13th, 2011, 01:05
فکر کنم کاربران خودشون تشخیص بدن که کدوم قوی تر هست ! نیازی به بحث کردن با شما نیست . از مدیران خواهش میکنم ایشون رو بخاطر تاپیک های پی در پی شون در یک مورد بن کنند . شب خوبی داشته باشید .
r3z4
September 13th, 2011, 02:43
بلاخره یه دمو هم اماده نشد؟
خیلی از کسانی که منتظر شما موندن 2-3 ماه رفتن از جاهای دیگه تهیه کردن
milad_dt
September 17th, 2011, 15:14
آقای امیر حسین کجایی چرا خبری نیست ازت - میل هم که جواب نمیدی.
قرار ما وقتش گذشته دیگه.
کسی شماره تلفنی از این آقا نداره که بتونه کمکمون کنه؟
rn4j1m1
September 17th, 2011, 15:34
دوستان
من هیچ ربط خاصی به این پروژه ندارم
فقط در یه مورد به امیر کمک کردن
و در جریان پرداخت های شما به امیر نیستم
اگه مشکلی دارید فقط با خودش تماس بگیرید
guerillamethod
September 18th, 2011, 14:29
بلاخره یه دمو هم اماده نشد؟
خیلی از کسانی که منتظر شما موندن 2-3 ماه رفتن از جاهای دیگه تهیه کردن
شما می دونین دیگه میشه از کجا تهیه کرد؟
amirlord
September 18th, 2011, 21:37
با سلام
این چند روز مشکلاتی برای من پیش اومد که به کلی به اینترنت چه پرسرعت چه کم سرعت دسترسی نداشتم ! سرور که هنوز گیره ولی روی سرور یکی از دوستان نصب میکنم . ولی هنوز نتم وصل نشده و از نت یکی از آشنایان استفاده میکنم فعلا .
milad_dt
September 19th, 2011, 18:43
حداقل اول جواب میل رو بده این همه میل زدم براتون.
منتظر پاسختون هستم هر چه سریعتر.
r3z4
September 19th, 2011, 20:03
از من به همه نصیحت
به هیچ عنوان به کسانی که نمیشناسید تو اینترنت پیش پرداخت ندین بابت خرید چیزی
اول جنس رو ببینید بعد پول بدین مگر اینکه طرف رو بشناسین یا فرد معتبری تضمین کرده باشه
نمیدونم چرا این روزا همه تو نت پول مردم رو بالا میکشن
amirlord
October 8th, 2011, 00:12
تاخیر اتفاقی نبوده و بنا به صلاح دید گروه ما انتشار عقب افتاد ! هم اکنون نیز به کسی ارائه نمی شود . قبلا هم چند نفر پیش خرید کرده بودن که پول همگی شون بک داده شد و یک نفر هنوز بک داد نشده که اونم بخاطر مشکل اینترنت بانک پارسیان بود که در اسرع وقت از طریق عابربانک براشون شخصا می فرستم . دلیل بک مانی ها هم این بود که بسیار نابسامان سفارش گرفته شده و ... ! به زودی لیست نمایندگان فروش اعلام می شود . قرار بود با ioncube کد کنیم که انکود کردن اسکریپت رو گروه پارسیسم قبول کرد . دانلود اسکرین شات از 3 پنل : http://up2.iranblog.com/images/8gchbkl0yaqjp5ua6gd3.zip (نسخه 2.1.5) . آپدیت بعدی 4 روز دیگه . در آخر هم با تشکر از آلماهاست برای میزبانی قدرتمند سرور لایسنس .
amirlord
October 8th, 2011, 17:00
با سلام
همکارانی که مایل هستند در ارائه این سیستم همکاری کنند همینجا اعلام کنند تا در صورت صلاحیت باهاشون تماس بگیریم . به تمامی نمایندگان پنل نمایندگی ساخت لایسنس و ماژول WHMCS برای ساخت آنی کد لایسنس ارائه می شود !
همچنین ماژول WHMCS برای NTTac Manager نیز آماده شده و تا شب تصاویرش رو همینجا قرار خواهم داد . با تشکر
ViToN
October 8th, 2011, 17:23
آیا هزینه اولیه داره یا نه؟ به صورت اوپن سورس ارایه میکنید ؟
amirlord
October 8th, 2011, 17:26
آیا هزینه اولیه داره یا نه؟ به صورت اوپن سورس ارایه میکنید ؟
با سلام
برای شروع کار هزینه ای رو در نظر نگرفتیم و تمامی گروه های هاستینگ که دارای سابقه کار هستند می توانند با ارسال مدارک مورد نیاز پنل نمایندگی دریافت کنند .
اگر منظورتون ماژول هست ؛ بله . تمامی ماژول های ارائه شده توسط ما به صورت متن باز هستند .
ViToN
October 8th, 2011, 17:28
تو پست اول که نوشتید کد شدش ۵۰ تومان کد نشده ۱۸۰ تومان احساس نمیکنید حرفتون دو تا شد ؟
amirlord
October 8th, 2011, 17:32
تو پست اول که نوشتید کد شدش ۵۰ تومان کد نشده ۱۸۰ تومان احساس نمیکنید حرفتون دو تا شد ؟
بله ، حق با شماست و اگر به اواسط تاپیک نگاه کنید خواهید دید که ما 2 بار هسته سیستم رو عوض کردیم !!! اولین بار که هسته با دیتابیس MySQL بود که با NTTac سازگار نبود . بار دوم تا وسطای کار با ASP پیش رفتیم و بار سوم به PHP بازگشتیم و با همون دیتابیس Access کار رو به اتمام رسوندیم ! امکاناتی هم در نظر گرفته شده با فکر اولیه ما خیلی تفاوت داشت !
هم اکنون هزینه لایسنس ها به شرح زیر است :
لایسنس عادی سالیانه : 65 هزار تومان
لایسنس عادی با ساپورت فنی : سالی 95 هزار تومن
------------------------------------------
برای دزیافت قیمت لایسنس ویژه همکاری یا ایمیل کنید یا در یاهو پیام بگذارید . با تشکر از شما
sina sina
October 14th, 2011, 21:20
لطفا برای مشاهده کامل تر و بهتر و کار با سیستم و برای اطلاعات کامل قبل از خرید سیستم دمو بذارین.
با تشکر.
armintanha
October 14th, 2011, 22:11
لطفا برای مشاهده کامل تر و بهتر و کار با سیستم و برای اطلاعات کامل قبل از خرید سیستم دمو بذارین.
با تشکر.
امیر تا چند وقت دیگه دمو رو میزاره....!
majidjon
October 17th, 2011, 23:02
از دوستان ، کسی این سیستم رو خریده ؟
r3z4
November 17th, 2011, 16:25
عمر چیز پی ان تموم شد تازه شما پنل رو تکمیل کردین؟ گمونم 90% خریداران از طبقه پی ان فروشا باشن که اونم الان دیگه نمیصرفه براشون
خوب شد چندین ماه پشی منتطزر شما نموندم که این پنل خریداری بشه یا پشی خرید نکرم
دادم ظرف 7 روز یکی نوشتن فول
amirlord
November 17th, 2011, 16:35
عمر چیز پی ان تموم شد تازه شما پنل رو تکمیل کردین؟ گمونم 90% خریداران از طبقه پی ان فروشا باشن که اونم الان دیگه نمیصرفه براشون
خوب شد چندین ماه پشی منتطزر شما نموندم که این پنل خریداری بشه یا پشی خرید نکرم
دادم ظرف 7 روز یکی نوشتن فول
سلام عزیزم
پنل از تاریخ پست توی این انجمن کارش تموم شده بود ! :)
ما الان در حال ثبت نرم افزار در وزارت ارشاد هستیم .... ( شنبه تاییدیه فنی ـش میاد )
بله ما 3 نفر 2 ماه روی این کار کردیم و بالاخره تموم شد . دیگه چی بشه 7 روزه !
در کل اگر شما بخاطر بنده در عذاب بودید شرمنده !
دوستان عزیز فروش لایسنس ها از هفته ی آینده در آلماهاست می باشد !
با تشکر
mjzaret
November 28th, 2011, 15:10
آیا میشه از این پنل برای ISP هم استفاده کرد؟
من الان دارم سرویس ADSL میدم. اکانتینگم NTTacPlus هست.
یه برنامه تحت وب هم برای کنترل کردن اون دارم.
اما زیاد کارایی نداره.
می خوام اگه بشه حسابداری و بعضی قسمت ها نیز به اون اضافه بشه.
آیا چنین مواردی در پنلتون در نظر گرفته اید یا نه؟
راستی دمو هم گذاشته اید یا خیر؟
شاد باشید
amirlord
November 28th, 2011, 15:12
آیا میشه از این پنل برای ISP هم استفاده کرد؟
من الان دارم سرویس ADSL میدم. اکانتینگم NTTacPlus هست.
یه برنامه تحت وب هم برای کنترل کردن اون دارم.
اما زیاد کارایی نداره.
می خوام اگه بشه حسابداری و بعضی قسمت ها نیز به اون اضافه بشه.
آیا چنین مواردی در پنلتون در نظر گرفته اید یا نه؟
راستی دمو هم گذاشته اید یا خیر؟
شاد باشید
سلام
بله اصل استفاده نرم افزار ما مربوط به ISP هاست . با آیدی من تماس بگیرید تا بیشتر صحبت کنیم : persiavps
موفق باشید
bofalo
January 16th, 2012, 21:34
سلام.این سیستم جهت سرویس سا... امکاناتی داره؟
amirlord
January 16th, 2012, 22:32
سلام.این سیستم جهت سرویس سا... امکاناتی داره؟
سلام . اگر منظورتون S*ocks هست ، کنسول TACMOD پشتیبانی نمی کنه .
TakFarsCom
January 18th, 2012, 21:38
هنوز تموم نشد ؟
اوایل تاپیک رو که خوندم گفتم بیام انتها لابد زدید رایگان شد :))
نگو هنوز درگیرین
یکی از کارای مهندسی نرم افزار که خودت بهتر میدونی تحویل پروژه تو تایم گفته شدس
ولی با این حال آفرین
حرکت خوبیه
MihanTech
January 18th, 2012, 21:55
هنوز تموم نشد ؟
نگو هنوز درگیرین
ولی با این حال آفرین
حرکت خوبیه
دوست عزیز ، تاپیک رو میخوندید ، متوجه میشدید که آمادست :)
okey
January 18th, 2012, 22:36
سلام عزیزم
پنل از تاریخ پست توی این انجمن کارش تموم شده بود ! :)
ما الان در حال ثبت نرم افزار در وزارت ارشاد هستیم .... ( شنبه تاییدیه فنی ـش میاد )
بله ما 3 نفر 2 ماه روی این کار کردیم و بالاخره تموم شد . دیگه چی بشه 7 روزه !
در کل اگر شما بخاطر بنده در عذاب بودید شرمنده !
دوستان عزیز فروش لایسنس ها از هفته ی آینده در آلماهاست می باشد !
با تشکر
رفتی وزارت ارشاد گفتی می خوام سیستم که برا چیز پی ان فروش هاس رو ثبت کنم ؟
اونام گفتن به به چه چه ! عجب کار خوبی بیا ثبت کنیم سیستم(!!!! ) رو ؟
amirlord
January 18th, 2012, 22:52
رفتی وزارت ارشاد گفتی می خوام سیستم که برا چیز پی ان فروش هاس رو ثبت کنم ؟
اونام گفتن به به چه چه ! عجب کار خوبی بیا ثبت کنیم سیستم(!!!! ) رو ؟
چیز پی ان ؟ :)) کی گفته کاربرد کنسول ما v p n هست فقط ؟!! فکر نمی کنم جایی این مورد رو ذکر کرده باشم !
NTTac یک نرم افزار اکانتینگ هست مثل IBSng . یکی از استفاده های NTTac برای شبکه اختصاصی مجازی هست همونطور که IBSng هم این قابلیت رو داره !
- لطفا این پست رو ریپلای نکنید چون جوابتون داده شد . ممنون
---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
هنوز تموم نشد ؟
نگو هنوز درگیرین
ولی با این حال آفرین
حرکت خوبیه
:)
بنابر صحبت با یکی از همکاران قرار نبود توی فروم مانور فروش بدیم ... به همین دلیل یک اطلاع رسانی شد که کنسول تکمیل شده و مثل این که شما مطلع نشدید .
در ضمن ما این نرم افزار رو برای شخص خاصی قرار نبود بنویسیم که بخوایم توی وقت معین تحویل بدیم ... با این حال تاخیر بیش از حد به دلیل شلوغ بودن سر بنده به دلیل مشکلات شخصی بود .
موفق باشید .
TakFarsCom
January 19th, 2012, 02:13
در کل عرض کردم خدمتت ...
قصد ندارم زیر سوال ببرمت که دوست گلم ...
من خودم به عنوان مهندس نرم افزار حال می کنم به شخصه می بینم تو ایران داره کارای نرم افزاری میشه ... چون واقعا پتانسیلش هست تو ماها ...
منتها تو چند صفحه این تاپیک که نگاه می کردم بیشتر عبارت های فردا ... 2 روز دیگه به چشم میخورد ... کوچکترین برنامه هات رو سعی کن بر اساس اصول مهندسی پیش ببری
که بعدا به نفع خودته ...
بازم خوشحالم از حرکتتون
براتونم آرزوی موفقیت می کنم ...
motc
January 19th, 2012, 12:39
سلام
دوستان کسی میتونه
پروژه سیستم تحت وب مدیریت cc*****برای اکانت دهی و نمایندگی ****.
بنویسه؟
هزینش؟
amirlord
January 19th, 2012, 12:47
سلام
دوستان کسی میتونه
پروژه سیستم تحت وب مدیریت cc*****
برای اکانت دهی و نمایندگی ****.
بنویسه؟
هزینش؟
جای مناسبی رو انتخاب نکردید .
تماس بگیرید با من . آیدی یاهو : persiavps
takghalam
March 27th, 2012, 22:03
چی شد پس ؟
amirlord
March 27th, 2012, 22:08
چی شد پس ؟
سلام
برای خرید پنل n t t a c یا c c p r o x y با آیدی بنده تماس بگیرید : persiavps
این تاپیک خیلی وقت هست که بحثش تموم شده و داره به فروش میرسه سیستم !
navidm
October 5th, 2012, 11:51
اي بابا
کل 13 صفحه را خوندم . فقط قول دمو داده شده . آخرشم دمو گذاشته نشده . آي دي هم که داديد جواب نميده
mehrabooni
December 16th, 2012, 10:53
ببخشید که این تاپیک رو بالا اوردم. به خدا کارم خیلی گیره. من هر کاری میکنم موقعی که صفحه اول سایت رو باز میکنم از من یوزرنیم و پسورد میخواد و دسترسی نمیده به صفحه اصلی. فقط هم با یوزر و پسورد سرور باید زده بشه تا صفحه اول باز بشه. تو رو خدا یکی کمکم کنه.
mjzaret
December 16th, 2012, 14:30
ببخشید که این تاپیک رو بالا اوردم. به خدا کارم خیلی گیره. من هر کاری میکنم موقعی که صفحه اول سایت رو باز میکنم از من یوزرنیم و پسورد میخواد و دسترسی نمیده به صفحه اصلی. فقط هم با یوزر و پسورد سرور باید زده بشه تا صفحه اول باز بشه. تو رو خدا یکی کمکم کنه.
در اين قسمت نام كاربري و كلمه عبور ويندوز خودتون رو وارد كنيد.
تنظميات رو ذخيره كنيد.
شاد باشيد
irvcvc
January 17th, 2013, 11:50
برادر من این چه کاریه شما میکنی؟
13 صفحه بیخود و بی جهت وقت مردم تلف شده
کسی نرم افزار مینویسه
میره ثبتش میکنه ، دموشو میسازه ، تیم فنی رو تعیین میکنه (اگه کار نصب نیاز به نصاب داشته باشه و همچنین پشتیبان فنی)
بعد میاد اینجا میگه من این نرم افزار رو ساختم ، این کاربرد و امکاناتش ، این قیمتش و این دمو و این سایت هم برای عرضه و معرفیه
بعد ملت میان زیرش انتقاد و پیشنهاد میدن
شما هنوز نرم افزار بسته نشده ، از 1-2 سال پیش اومدی اینجا تایپک دادی و مدام امروز و فردا میکنی و آخرش هم میگی داره به فروش میرسه در صورتیکه دموش رو هم هنوز نزاشتی!!!!!
moeindanesh
February 3rd, 2013, 23:36
من یه پنل دارم برای ساخت اکانت و دادن نمایندگی و مدیریت اکانت و .... هست.
برای اطلاعات بیشتر میتونید با این ای دی تماس بگیرید
info_dezvps@yahoo.com
moeindanesh
February 3rd, 2013, 23:37
سلام
دوستان کسی میتونه
پروژه سیستم تحت وب مدیریت cc*****
برای اکانت دهی و نمایندگی ****.
بنویسه؟
هزینش؟
من یه پنل دارم برای ساخت اکانت و دادن نمایندگی و مدیریت اکانت و .... هست.
برای اطلاعات بیشتر میتونید با این ای دی تماس بگیرید
info_dezvps@yahoo.com
moeindanesh
February 3rd, 2013, 23:39
کسی میدونه برای خرید این پنل باید به کجا مراجعه کنم؟؟؟؟؟؟
hossein_n
February 5th, 2013, 06:57
:))دمو آماده نشد!!!
از اول تاپیکو خوندم تا اخرش که دمو ببینم!!
نه داداش سر کار بودیم
بای