توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند به کلاس آموزش مدیریت سرور
dade24
June 4th, 2011, 21:16
دوستان سلام
نیازمند به کلاس آموزش مدیریت سرور اختصاصی ام ....
همون طور که میدونید چندتا تاپیک نظر سنجی ایجاد شد ولی به نتیجه نرسید ظاهرا ....
حالا چندتا نکته راجب کلاس ....
1- میخام از پایه(کسی که با رسیلر و ... کار کرده ) تا مدیریت سرور اختصاصی رو یاد بده (البته اول باید خودش حرفه ای باشه !)
2-مشکل با مکان ندارم بچه گرگانم ولی تا تهران ... کرج .... مشهد ... اصفهان .... شیراز و این جور جاها میام
سوال
3- اگه بر بستر اینترنتی باشه به نظر شما جواب میده ؟!؟!؟!
4- برای بحث شیرین هزینه ... من در کلاس حضوری جلسه ای (1/5 ساعت ) مبلغ 10 هزارتومان رو پیشنهاد میدم که فکر کنم حداقل 15 جلسه لازم باشه (که در جمع میشه 150 تومان )
**
برای کلاس اینترنتی هم جلسه ای 5 هزارتومان رو پیشنهاد میدم البته فکر نمیکنم اینترنتی بشه مدیریت سرور یاد گرفت .....
دوستانی که شرایط آموزش رو دارند لطفا نظرات و پیشنهادات خود را ارائه کنند ... ممنون از همه عزیزان
---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------
دوستان کسی وقت نداره
؟؟؟؟؟؟
MOHAMMAD MOHSEN
June 5th, 2011, 00:33
مدیریت سرور بیشتر نیاز به تجربه داره تا کلاس من تجربه خودم رو در اختیار شما میزارم امیدوارم براتون موثر باشه! به نظر من برای مدیریت سرور چند تا فاکتور لازمه
1- اطلاعات شبکه ( من در این زمینه مطالعه کتاب شبکه های کامپیوتری تنن بام رو پیشنهاد میکنم)
2- اشراف بر روی سیستم عامل سرور ( من چون با لینوکس کار میکنم کتاب نصب و برپاسازی سرورهای لینوکس تالیف آلن باغومیان رو توصیه میکنم)
3- تسلط کافی بر انگلیسی
من خودم اینطوری شروع کردم و هر جا مشکل پیدا می کردم با توجه به کنترل پنل مورد نظر فروم اونها رو جستجو میکردم!
در آخر هم بازم تکرار میکنم در مدیریت سرور تجربه و پشتکار بسیار مهمه چون شما ممکنه هر لحظه با مسئله تازه ای برخورد کنید !
tthost
June 5th, 2011, 01:06
اگه چند نفر بشیم می صرفه
ArtexGroup
June 5th, 2011, 01:10
این هزینه ای که شما گفتید مطمئنا هیچکس راضی به اموزش نمی شود.
خواستید ساعتی بستگی به موضوع بین 20 تا 35 میتونم بصورت حرفه لینوکس / ویندوز / سیسکو هرکدام بخواید کار کنم. حضوری و تمام امکانات بصورت Local اجرا خواهد شد که میتوانید بعد در بستر اینترنت پیدا سازی کنید. یا اگر ریسلر یا سرور مجازی داشته باشید بر روی اینترنت میتوانیم کار کنیم. بصورت انلاین هم قیمت به همین صورت است.
در صورت تمایل پ.خ دهید
ali6594
June 5th, 2011, 01:12
اگه قرار برا تشكيل چنين كلاس هايي باشه من هم اعلام آمادگي مي كنم
itjavani
June 5th, 2011, 01:22
آموزش حضوری شبکه ، مدیریت سرور و... در گرگان آموزشگاه پندار در خدمتیم...
تدریس خصوصی نیز انجام میشه!
---
June 5th, 2011, 02:26
به صورت آنلاین از پایه خواستید در خدمتم
dade24
June 5th, 2011, 14:02
دوستان ممنون از راهنمایی هاتون
یه نکته و یه سوال
نکته :دوستانی که میتونن به من کمک کنند و توانایی آموزش دارند لطفا شرایط خود + هاستینگی که دارند یا کرکردند رو معرفی نمایند ......
سوال آیا شبکه و مدیریت سرور مدرکی داره؟
faranetwork
June 5th, 2011, 14:56
یه نکته و یه سوال
نکته :دوستانی که میتونن به من کمک کنند و توانایی آموزش دارند لطفا شرایط خود + هاستینگی که دارند یا کرکردند رو معرفی نمایند ......
بله مدرک mcse
ArtexGroup
June 5th, 2011, 17:48
بله مدرک mcse
این مدرک مربوط به ویندوز سرور 2003 است ! که دیگر خیلی قدیمی شده است الان همه 2008 کار میکنند
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
یه نکته و یه سوال
امکان اموزش و راه اندازی تک تک سرویس های جدای Cpanel ! که کاربر میتواند تک تک سرویس ها را نصب نمایید.
مثل apache , Bandwidth limit , dns , csf , apf , ftp ,iptables و ...
نصب راه اندازی شبکه خصوصی مجازی با اکانتینک IBSng
در ویندوز سرور 2008 کار با IIS ,DNS , RRAS , *** pptp , l2tp , sstp , IKE2v , dhcp , wds, hyper-v و ...
شما اگر بتوانید لیست موضوعات که نیاز دارید ارسال کنید خیلی بهتر میشود.
در ضمن اموزش کل موارد بالا حدود 120 ساعت نیاز دارد. البته نه فقط موارد بالا خیلی از option های دیگر هم وجود دارد که ذکر نشده است
dade24
June 5th, 2011, 21:33
دوستان من حتی نمیدونم اینایی که میگید چیه ....
میخام در حدی یاد بگیرم که بتونم یه سرور اختصاصی خامو بگیرم و تا نصب کنترل پنل هایی مثب سی پنل و ... و تنظیمات امنیتی رو انجام بدم .....
که تا اینجا که میدونم مراحلی از قبیل مجازی ساز و ... و نصب سیستم عامل و اینا رو اول باید یاد داشته باشم ....
Pczero
June 5th, 2011, 22:05
دوستان منم میخوام
از پایه ، کامل
لطفا لیست سرفصل بدین تا بررسی بشه
البته قیمت رو هم ذکر کنین (حضوری و راه دور)
ممنون
itjavani
June 5th, 2011, 23:42
دوستان منم میخوام
از پایه ، کامل
لطفا لیست سرفصل بدین تا بررسی بشه
البته قیمت رو هم ذکر کنین (حضوری و راه دور)
ممنون
در خدمتیم بابت آشنایی با هزینه ها تماس بگیرید...
Woshka
June 6th, 2011, 23:25
وقتی می گید سرور چه سروری
سرور برای ارتباطات تلفنی یا پخش شبکه های تلویزونی و ......