PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اصلاح مشخصات نیک؟

B.Z
June 3rd, 2011, 00:28
سلام خدمت دوستان عزیز
ببخشید من یک سوال داشتم من موقع ثبت نام در نیک پسوند اسم خودم رو نزدم آیا این مشکل ایجاد میکنه ؟
و اینکه پلاک ها عوض شده برای تغییر این موارد چیکار باید بکنم ؟
آیا مشکل ایجاد میکنه ؟

easyvps.ir
June 3rd, 2011, 00:32
سلام خدمت دوستان عزیز
ببخشید من یک سوال داشتم من موقع ثبت نام در نیک پسوند اسم خودم رو نزدم آیا این مشکل ایجاد میکنه ؟
آیا مشکل ایجاد میکنه ؟
تغییر مشخصات شناسه امکانپذیر نیست

B.Z
June 3rd, 2011, 00:50
دوست من اونو که خودم دیدم!!!!
از راه مکاتبه منظورمه

easyvps.ir
June 3rd, 2011, 00:53
از راه مکاتبه منظورمه
مکاتبه رو امتحان نکردم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد برای انتهای فامیل

SADAF HOST
June 3rd, 2011, 00:57
برای روزی اگر خواستید دامنه ای را بفروشید و انتقال دهید براتون مشکل ساز میشه چون ایرنیک اطلاعات کارت ملی که براشون فکس می کنید را با شناستون مطابقت میدهند

اگر پسوند فامیلیتون را در شناستون ننوشته باشید بهتون میگه باید برید دفتر خانه و ...... کلی دردسر داره

B.Z
June 3rd, 2011, 09:30
دوستان نمیشه مراحل رو توضیح بدین آخه من فقط پسوند ننوشتم همه چیز کاملا صحیح هست
دوستان دیگه نظری ندارند؟

WinDesign
June 3rd, 2011, 11:08
من هم این مشکل برام پیش اومد.
بهم ایمیل دادن که باید درخواست کتبی برای اضافه کردن پسوند نام خانوادگی ارسال کنم.
منم این فرم رو درست کردم و واسشون فرستادم....

B.Z
June 3rd, 2011, 11:13
من هم این مشکل برام پیش اومد.
بهم ایمیل دادن که باید درخواست کتبی برای اضافه کردن پسوند نام خانوادگی ارسال کنم.
منم این فرم رو درست کردم و واسشون فرستادم....

سلام اصلاح کردند برای شما ؟

WinDesign
June 3rd, 2011, 11:15
آره دیگه!

Xfise
June 3rd, 2011, 11:19
سلام خدمت دوستان عزیز
آیا مشکل ایجاد میکنه ؟
بله امکان پذیره فقط یکم خرج داره باید برید محضر و تعهد محضری بدید و اونجا تایید کنند بعد اسکن تعهد را براشون بفرستید و بعد هم پست کنید براتون درست میکنند

WinDesign
June 3rd, 2011, 11:23
بله امکان پذیره فقط یکم خرج داره باید برید محضر و تعهد محضری بدید و اونجا تایید کنند بعد اسکن تعهد را براشون بفرستید و بعد هم پست کنید براتون درست میکنند

اصلاً اینا لازم نیست!

فرمی که دادم رو پرینت کنید، پر کنید، اسکن کنید، میل کنید، نام خانوادگی رو تغییر میدن!

Xfise
June 3rd, 2011, 11:28
حالا چرا میزنی ؟
دوست عزیز منم قبلا این مشکل را داشتم و به من این ها را گفتند و همین شد که 7000 تومان پیاده شدم هنوز ایمیلاشم دارم :(

Xfise
June 3rd, 2011, 11:42
اینم عکسش

2565

logofun
June 3rd, 2011, 15:09
از راه مکاتبه منظورمه

سلام یک درخواست کتبی مینویسی پاش رو امضا میکنی اسکن میگیری + اسکن کارت ملی با اینفو دامین ارسال میکنی عوضش میکنن