ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست تست اسرور مجازی ایران

aminzadeh
June 2nd, 2011, 10:56
سلام

من یه سروز مجازی از ایران میخوام

اما باید ببینم کار می ده برام یا نه

لطفا دوستان یه تستی بدن من چک کنم اگر جواب داد بگیرم

پهنای باند زیادی هم مصرف ندارم

amirizadi
June 2nd, 2011, 12:02
برید سراغ افرانت

aminzadeh
June 2nd, 2011, 12:12
یه تست می خوام ببینم کارم را راه ی اندازه یا نه

amirlord
June 2nd, 2011, 12:15
ما سرور ایران ارائه میدیم ، ولی تست نداریم . سرور مجازی ایران فقط رم بالای 2 گیگ ارائه میدیم با پورت 2مگ اختصاصی و پهنای باند نامحدود. دنبال تست هم نگرد ، تست به کسی نمیدن ! ;) - در ضمن سرور های ما رک هستن و دسکتاپ نیستن ! ;)

kingoftehran
June 2nd, 2011, 21:07
با سلام
در خدمت هستیم ولی تست موجود نیست.

mafia1990
June 7th, 2011, 13:23
ما سرور ایران ارائه میدیم ، ولی تست نداریم . سرور مجازی ایران فقط رم بالای 2 گیگ ارائه میدیم با پورت 2مگ اختصاصی و پهنای باند نامحدود. دنبال تست هم نگرد ، تست به کسی نمیدن ! ;) - در ضمن سرور های ما رک هستن و دسکتاپ نیستن ! ;)

پهنا نامحدود!؟!؟!؟! خوب سي پي يو چنده براي هر سرور؟ اگه خوب باشه من هم ميخوام

faranetwork
June 7th, 2011, 13:25
پارس پک سرور اختصاصی و سرور مجازی (http://parspack.com/)
اینجا برو 24 ساعت سرور مجازی واسه تست رایگان میدن...ایمیل و اینا هم نمیخواد بکنی ثبت نام میکنی آنلاین واست سرور مجازی میسازن میدن

amirlord
June 7th, 2011, 13:41
پهنا نامحدود!؟!؟!؟! خوب سي پي يو چنده براي هر سرور؟ اگه خوب باشه من هم ميخوام
بله نامحدود . با پورت دو مگابیت شما ماهی 660 گیگ میتونید دانلود داشته باشید! ;) سی پی یو احتمالا xeon 1230 ببندیم . اگر رم 4گیگ بخواید 5هسته بهتون میدیم. هارد هم هرچقدر خواستید! ;)

mafia1990
June 7th, 2011, 13:50
بله نامحدود . با پورت دو مگابیت شما ماهی 660 گیگ میتونید دانلود داشته باشید! ;) سی پی یو احتمالا xeon 1230 ببندیم . اگر رم 4گیگ بخواید 5هسته بهتون میدیم. هارد هم هرچقدر خواستید! ;)
خوب من ميخوام 4گيگ هم ميخوام شمارتونو بديد تا يه گقتگو با هم داشته باشيم

amirlord
June 7th, 2011, 13:58
خوب من ميخوام 4گيگ هم ميخوام شمارتونو بديد تا يه گقتگو با هم داشته باشيم
پ.خ شد! ;)

alirezakhani
June 8th, 2011, 11:30
سلام دوست عزیز ما هم میتونیسور مجازی و اختصاصی بدهیم اگردوستان درخواست دارند میتونند با من تماس داشته باشند
الان حدود 2تا سرور وحدود 170 تاسایت روی این 2تا سرور هستش وبا سرعت بالا سایتهاباز میشن حدود 4-5 برابر سریعتر از سرورهای آمریکا وآلمان
وب سایت ما در حال طراحی وراه اندازی هست به زودی وب سایت را اندازی میشه تااول ماه تیر
دوستان اگرمی خواهند بنده درخدمتم پهنای باند مصرفی درماه نامحدود هست + کنترل پنل دایرکت ادمین رایگان +منیج رایگان سرور +10 فضای رایگان بکاپ
تحویل هم بین 7-24 ساعت به مشتری داده میشود
پینگ سرورهم بین 45-70 هست
درحال حاضر سرویس فروش هاستینگ پلنی +نمایندگی روی سرور ایران ارائه میشود
تلفن تماس را مشاوره فروش
09133592314
باتشکر ازهمه دوستان وهمکاران گرامی

amirlord
June 8th, 2011, 11:38
در صورت خرید سرور مجازی یک اف تی پی اکانت با آی پی داخلی با سرعت 1Gbps و حجم 100 گیگابایت هدیه داده می شود! ;) - در ضمن اگر سرورتون خوابید و نیازی به اطلاعات هاردتتون داشتید ، امکان فرستادن هارد و یا مشابه آن ( سی دی یا ... ) به درب منزل شما با پیک در تهران و با پست به شهرستان ها امکان پذیر می باشد! ;)