ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاسيس سايت شاپ نظر شما

mmiladd
May 31st, 2011, 17:25
سلام دوستان..

خسته نباشين.. من يه سوال داشتم من مي خوام يه سايت شاپ بزنم و توش محصول بريزم

از ديد شما خوبه؟ كسي تجربه كار با اين سايت ها رو داره؟ مي گيره؟

امكاتن اين كه فيلتر بشه هست مي دونم ولي دنبال اين هستم كه اين كار بشه..

ممنون دوستان

amirlord
May 31st, 2011, 17:32
فروشگاه اینترنتی = دردسر فوق العاده = هزینه اولیه زیاد = گرفتن زیاد وقت = ضرر های اولیه = قرارداد با پست یا .... . در کل اگر میخوای بزنی باید کل وقتت رو بذاری روش ، اگر این کار رو کردی شک نکن موفق میشی . نه تنها توی شاپ ، بلکه تو هر کار دیگری! ;)

sales data
May 31st, 2011, 17:32
بسته به مشتری و ساپورتت داره

salmani
May 31st, 2011, 17:35
برای افراد معمولی زیاد خوب نیست اما اگر خواستی بزنی نیاز به پشتوانه و سرمایه خوب می خواد(تبلیغ و ...)

domainer
May 31st, 2011, 21:47
اگر اصولی خواستی کار بکنی قبلش یک اسم دامین خوب تهیه کن و ثبتش کن.

easyvps.ir
June 1st, 2011, 00:56
موفقیت یعنی سایتی مثل digikala
اگه میتونی بهش برسی یا علی
کمکی خواستی در خدمتم

dade24
June 1st, 2011, 08:50
دوست من .... شما بیشتر سعی کن عمده فروشی ها رو پیدا کنی و در واقع بازایاب اونا بشی ولی چیز های کوچیک رو خودت بفروشی مثلا سایت دیجی کالا یا صفر الان درآمد بالایی دارن و.....

برا سیستم شاپ هم نگران نباش رو کمک منم به صورت فری حساب کن ....

delta
June 1st, 2011, 09:48
دوست من .... شما بیشتر سعی کن عمده فروشی ها رو پیدا کنی و در واقع بازایاب اونا بشی ولی چیز های کوچیک رو خودت بفروشی مثلا سایت دیجی کالا یا صفر الان درآمد بالایی دارن و.....

برا سیستم شاپ هم نگران نباش رو کمک منم به صورت فری حساب کن ....

برای نرم افزار و جدیدترین بازی ها کلی و جزئی و عمده در خدمتیم. اگر هم خواستید میتونیم از فروشگاه اینترنتی خودمون بهتون پنل بدیم و لینکهاشو تو فروشگاه خودتون استفاده کنید و با فروش هر یک محصول 20 % مستقیم به حساب شما واریز میشه.. نه دردسر داره و نه خرج اضافی و نه وقتتون رو میگیره! کافیه یک سایت شاپ بالا بیارید و هر جور مایلید محصولاتتون رو برای فروش بزارید و لینکش رو از پنلی که ما بهتون میدیم استفاده کنید..
اگر هم وقت بازاریابی دارید میتونید بازاریاب ما بشید. ما جدیدترین بازی ها را تنها 48 ساعت پس از انتشار به کل ایران ارسال میکنیم..

Birserver
June 2nd, 2011, 12:27
باید محصول به روز و نوع بیاری.
اگه بخوای عینک سه بعدی و ویندوز سه بعدی بفروشی شروع نکنی بهتره!