ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Internal Server Error

sm_pakdel
May 30th, 2011, 22:46
منم به تازگی نیوک فارسی ورژن 8.3 رو نصب کردم که اکثر کارهایی که میخوام انجام بدم با این ارور مواجه میشم

نمی دونم ایراد از کجاست نه هاست و نه خود نیوک رو به هیچ وجه دست کاری نکردم اگر راهنمائیم کنید ممنون میشم

persian.developer
May 30th, 2011, 22:54
منم به تازگی نیوک فارسی ورژن 8.3 رو نصب کردم که اکثر کارهایی که میخوام انجام بدم با این ارور مواجه میشم

نمی دونم ایراد از کجاست نه هاست و نه خود نیوک رو به هیچ وجه دست کاری نکردم اگر راهنمائیم کنید ممنون میشم
فایل .htaccess را حذف کنید

sm_pakdel
May 30th, 2011, 23:49
همچین فایلی رو نمیبینم توی کدوم شاخه هست؟

Woshka
May 31st, 2011, 01:17
در ریشه
فایل هایی که با دات شروع می شوند در یونیکس به عنوان فایل های hidden هستند
nano .htaccess
همچنین شاید این بتونه کمکی کنه
fixing internal server error caused by SuPHP handler in apache | Woshka's Experiences (http://woshka.com/blog/apache/fixing-internal-server-error-in-php-handler-in-apache.html)
اگر مدیر سرور نیستید پیشنهاد می کنم اکسترکت شده ی نیوک رو از طریق ftp به صورت binary آپلود کنید
ممکنه permission ها در فایل فشرده بهم ریخته باشه

sm_pakdel
May 31st, 2011, 13:21
در ریشه
فایل هایی که با دات شروع می شوند در یونیکس به عنوان فایل های hidden هستند
nano .htaccess
همچنین شاید این بتونه کمکی کنه
fixing internal server error caused by SuPHP handler in apache | Woshka's Experiences (http://woshka.com/blog/apache/fixing-internal-server-error-in-php-handler-in-apache.html)
اگر مدیر سرور نیستید پیشنهاد می کنم اکسترکت شده ی نیوک رو از طریق ftp به صورت binary آپلود کنید
ممکنه permission ها در فایل فشرده بهم ریخته باشه

الان اینایی که گفتی رو کلا نفهمیدم من خیلی در این زمینه اطلاعات ندارم چطور بصورت باینری آپلود کنم و اینکه اخباری که الان تو سایتم دارم با این کار از بین میره؟

---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------

فایل رو پیدا کردم و کلا دیلیتش کردم اما باز هم همین ارور رو داد

goldcom
May 31st, 2011, 13:57
ممکنه مدیر سرورتون تغییراتی تو سرور داده باشن و باعث این مشکل شده باشه
با مدیر سرورتون هماهنگ کنید