توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ست نشدن دی ان اس ها روی whm
WHPersia.Com
May 29th, 2011, 13:53
سلام
دوستان یه سرور کانفیگ شده مال یکی از دوستان بهم دادن.
دی ان اس ها و نیم سرور رو ست کردم توی دامنه و تو WHM هم واسه اونا A Entry ساختم اما هنوز ارتیاط دی ان اس ها با سرور برقرار نشده ، البته همین کار رو به طور صحیح خود دوستم هم انجام داده بود و لی بازم دی ان اس ها به سرور اشاره نمی کنه.
می خواستم از تجربیات شما دوستان عزیز هم در این باره کمک بگیریم.
ممنون می شم اگه کسی تجربه ای داره عنوان کنه.:):)
یا علی.
amirlord
May 29th, 2011, 14:01
برای دو تا نیم سرور ها از یه آی پی استفاده میکنی؟ دی ان اس زون رو یه ریست بده ببینم چی میشه . اطلاعات بیشتری بده خیلی گنگ بود! :)
WHPersia.Com
May 29th, 2011, 14:05
برای دو تا نیم سرور ها از یه آی پی استفاده میکنی؟ دی ان اس زون رو یه ریست بده ببینم چی میشه . اطلاعات بیشتری بده خیلی گنگ بود! :)
ممنون عزیزم
آره از یه آی پی استفاده می کنم.
ببینید این سرور توسط کسی کانفیگ شده ولی حالا هیچ دی ان اس ی به اون اشاره نمی کنه.
دی ان اس زون و حتی خود سرور رو هم ریسیت کردم اما هیچ اتفاقی نیفتاد.
mohsen1
May 29th, 2011, 14:45
دامنه رو در این سایت تست کن
intodns.com
نتیجه رو بگو
MOHAMMAD MOHSEN
May 29th, 2011, 18:56
برای اینکه نیم سرورها به سرور اشاره کنه علاوه بر ست کردن dns باید child name server هم ست بشه از طریق پنل دامنه
liandata
May 29th, 2011, 20:22
منم این مشکل رو داشتم
chil name server رو ست کن
توی edit dns zone تمام IP ها رو چک کن.
WHPersia.Com
May 30th, 2011, 09:58
سلام
chil name server رو ست کردم ، توی سایت intodns.com هم خبری از دی ان اس ها نیست.
توی تنظیمات امنیتی سرور کدوم قسمت می تونه جلوی ارتباط دی ان اس رو با آی پی سرور بگیره ؟؟؟
MOHAMMAD MOHSEN
May 30th, 2011, 10:20
فایروال رو خاموش کنید ببین جواب میده یا نه؟ در ضمن ممکن تا 72 ساعت طول بکشه که child name server ها OK بشه
WHPersia.Com
May 30th, 2011, 10:27
فایروال رو خاموش کنید ببین جواب میده یا نه؟ در ضمن ممکن تا 72 ساعت طول بکشه که child name server ها OK بشه
فایروال رو هم خاموش کردم اما جواب نمی ده.
دی ان اس ها بیشتر از 72 ساعته که ثبت شده اما هنوز ست نشده ؟؟؟؟
ممکنه از مود سیکوریتی باشه؟
MOHAMMAD MOHSEN
May 30th, 2011, 10:30
نه! هر چی هست از سرویس دهنده named هست اگه child name server ها OK شده باشه! دستور زیر رو بزنین ببنید named ران هست یا نه؟
service named status
WHPersia.Com
May 30th, 2011, 10:49
number of zones: 14
debug level: 0
xfers running: 0
xfers deferred: 0
soa queries in progress: 0
query logging is OFF
recursive clients: 0/1000
tcp clients: 0/100
server is up and running