ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست کانفیگ سرور با هزینه

r0ot
May 29th, 2011, 13:11
دوستان کسی هست که بتونه یه سرور که روش ESXI نصب بود و ارتباطمون با اون esxi قطع شده با KVM درستش کنه و چه اطلاعاتی نیاز داره آی پی و گت وی و .... و اینم اضافه کنم روی این سرور چند تا وی پی اس هست و اینترنت این سرور از طریق یک مجازی ساز میکروتیک که داخل ESXI نصب شده بود تامین می شد از دوستان اگه کسی می تونه زود پی ام بده ممنون و هزینش هم اینجا اعلام کنه

---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------

اینم اضافه کنم مشکل اولیه ما این بود

دوستان ما یه سرور داریم یه مدتی می شه که روش مجازی ساز نصب می کردیم و ارائه می دادیم ولی صبح با یه مشکل عجیب بر خورد کردیم تمام آی پی ها داون شدن رفتم از ESXI لاگ ها رو ببینم این ارور رو داده بود مرتبا

Warning message on VM-Router: Insufficient
video RAM. The maximum resolution of the
virtual machine will be limited to 1176x885. To
use the configured maximum resolution of
2560x1600, increase the amount of video RAM
allocated to this virtual machine by setting
svga.vramSize="16384000" in the virtual machine
's configuration file.
warning
2011/05/29 03:13:55 ق.ظ
VM-Router
root

که برای رفع اون باید :

http://kb.vmware.com/selfservice/microsites/search.do?language=en_US&cmd=displayKC&externalId=1024990

به شرکت ارائه دهنده هم هر چی زنگ زدیم اصلا رسیدگی نمی کنن می گن رسیدگی می کنیم تا الان 5 تا کارمند جواب داده که هیچ کودوم نتونستم مشکل رو رفع کنن

ضمنا اینم اضافه کنم موقع تحویل گرفتن سرور که روش ESXI نصب شده بود روش یه مجازی ساز میکروتیک نصب شده بود (فکر کنم سوییچر بود همچین چیزی دقیقا نمی دونم فقط اینو می دونم که سیستم میکروتیک بود و اینترنت سرور از اینا می ومد) به نام VM-Router که گفته بودن اصلا به این دست نزنید ما هم دست نزده بودین اینم بگم اصلا پسوردشو نداشتیم که ادیت کنیم الان چاره کار چیه؟ لطفا راهنمایی کنید ![/QUOTE]

بعدا دادیم یه نفر درستش کنه رفتن تو ESXI نمی دونیم چیکار کردن الان به اونم دسترسی نداریم به پشتیبانی ( چه عرض کنم اسمش پشتیبانیه 2روزه گفتن پیگیری می کنیم با اینکه هیچ گونه مشکلی با هزینه نداشیم هیچی سر در نمیارن کی وی ام هم خدا می دونه کی می تونن از دیتا سنتر بگیرن بدن) بله ایشونم اومدن این قسمت رو خراب کردن یعنی دیگه به ESXI هم دسترسی نداریم دوستان کسی اگه می تونه این کار رو کامل بدون نقص انجام بده و قبلا این کار رو کرده و سابقه داره نه مثل این دوستمون پی ام بده