ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فوری فوری مشکل عجیب و فوری کمک کنید!

r0ot
May 28th, 2011, 21:24
با عرض ادب و احترام خدمت تمام اساتید و بزرگواران عزیز

دوستان ما یه سرور داریم یه مدتی می شه که روش مجازی ساز نصب می کردیم و ارائه می دادیم ولی صبح با یه مشکل عجیب بر خورد کردیم تمام آی پی ها داون شدن رفتم از ESXI لاگ ها رو ببینم این ارور رو داده بود مرتبا

Warning message on VM-Router: Insufficient
video RAM. The maximum resolution of the
virtual machine will be limited to 1176x885. To
use the configured maximum resolution of
2560x1600, increase the amount of video RAM
allocated to this virtual machine by setting
svga.vramSize="16384000" in the virtual machine
's configuration file.
warning
2011/05/29 03:13:55 ق.ظ
VM-Router
root

به شرکت ارائه دهنده هم هر چی زنگ زدیم اصلا رسیدگی نمی کنن می گن رسیدگی می کنیم تا الان 5 تا کارمند جواب داده که هیچ کودوم نتونستم مشکل رو رفع کنن

ضمنا اینم اضافه کنم موقع تحویل گرفتن سرور که روش ESXI نصب شده بود روش یه مجازی ساز میکروتیک نصب شده بود (فکر کنم سوییچر بود همچین چیزی دقیقا نمی دونم فقط اینو می دونم که سیستم میکروتیک بود و اینترنت سرور از اینا می ومد) به نام VM-Router که گفته بودن اصلا به این دست نزنید ما هم دست نزده بودین اینم بگم اصلا پسوردشو نداشتیم که ادیت کنیم الان چاره کار چیه؟ لطفا راهنمایی کنید !

---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------

کسی نمی تونه راهنمایی کنه؟

nimapendar
May 28th, 2011, 21:31
سلام
به نظرم مشکل از رم باشه

r0ot
May 28th, 2011, 22:11
سلام
به نظرم مشکل از رم باشه

رم اون وی پی اس 512 بود که یک گیگش کردم باز مشکل همونه!(ریستم کردم وی پی اس رو)

RezaFH
May 28th, 2011, 22:57
فکر کنم مشکل از Video RAM باشه :

http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=2522&stc=1&d=1306606908

پی نوشت : همیشه از این نوع تاپیک ها با عنوان های "فوری فوری، کمک کنید، آی مردم به دادم برسید، بدبخت شدم، بیچاره شدم و ..." بدم می اومد ...X-(

وقتی دارید تاپیک باز میکنید، کمی فکر کنید و یک عنوان مناسب بنویسید تا کسانی که میتونن کمک کنند، و آشنایی با موضوع دارند، تاپیک رو ببینند.
با این عناوین کسی ترغیب نمیشه که تاپیک رو ببینه چون هیچ چیزی از محتوای تاپیک نمیدونه.
تنها دلیلی که باعث شد این تاپیک رو ببینم، همین موضوع بود که خواستم بیان کنم.
مثلا میتونستید بنویسید : مشکل در سرور با مجازی ساز VMware ESXi

موفق باشید :)

r0ot
May 29th, 2011, 00:02
خیلی ممنون از توجهتون