توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نامحدود شدن اکانت هاستینگ در whm
helper
May 28th, 2011, 14:25
با سلام به همه دوستان و اساتید عزیز .
مدتی هست که به مشکلی برخوردم و هر کاری که به فکرم میرسید رو انجام دادم اما به نتیجه ای نرسیدم و ناچارا در سایت مطرح میکنم به امید اینکه شما عزیزان بتونید راهی برام پیدا کنید .
در سیستم whm هر اکانتی که ثبت میکنم با هر محدودیتی ( حجم ، پهنای باند و... ) ، در هاست به صورت نامحدود ثبت شده و این عمر باعث آزار من شده .
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید که این مشکلمو حل کنم .
متشکرم .
mohsen1
May 28th, 2011, 14:28
ادمین هستید یا ریسلر ؟
ورژن سی پنل چیه؟
helper
May 28th, 2011, 14:34
مدیر سرور هستم ... ورژن 11 هست .
mohsen1
May 28th, 2011, 14:38
دقیق ورژن رو بگید.
فکر کنم آخرین ورژن 11.28.87 باشه.
اگه این نیست آپدیت کنید.
helper
May 28th, 2011, 14:59
بله دوست من ، دقیقا همین ورژن هست whm 11.28.87 ... راهی سراغ دارید برای حلش ؟
m3hdi
May 28th, 2011, 15:35
اگه این نیست آپدیت کنید.
همانطور که دوستمون عرض کردن ، آپدیت کنید
helper
May 28th, 2011, 15:48
بله دوست من ، دقیقا همین ورژن هست whm 11.28.87
بنده از آخرین ورژن استفاده میکنم .
Techno Pars
May 28th, 2011, 16:00
راه حل:
Fix Quota
این مشکل خیلی وقته در cPanel وجود داره و هر چند وقت یکبار لازمه این کار را انجام بدید.
البته بر طبق تجربه من این مشکل در VPS ها به وجود میاد.
IFACO.Net
May 28th, 2011, 16:52
با سلام به همه دوستان و اساتید عزیز .
مدتی هست که به مشکلی برخوردم و هر کاری که به فکرم میرسید رو انجام دادم اما به نتیجه ای نرسیدم و ناچارا در سایت مطرح میکنم به امید اینکه شما عزیزان بتونید راهی برام پیدا کنید .
در سیستم whm هر اکانتی که ثبت میکنم با هر محدودیتی ( حجم ، پهنای باند و... ) ، در هاست به صورت نامحدود ثبت شده و این عمر باعث آزار من شده .
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید که این مشکلمو حل کنم .
متشکرم .
لطفا قبل از ارسال تاپیک در انجمن جستجو کنید چون بارها در اینمورد بحث شده و راه حل های بسیار مختلفی ارائه شده است و دیگر نیازی به ادامه این تاپیک نمی باشد./