من يه سوال داشتم كه اين جريان اينترنت ماهواره اي كه آمريكا قصد داره بده چيه؟
آيا امكانش هست؟
ممنون
amirlord
May 27th, 2011, 13:39
مگه الان امکانش نیست؟ - اینجا ایران هست . برداران اطلاعات در خدمت شما هستن ! بازم میخوای با ماهواره ارسال داشته باشی؟ در این مورد قبلا در انجمن بحث هایی شده! ;)
azita
May 27th, 2011, 13:41
نه بنده طرح جدديش بود همين كه با ديش ماهوراه ميشه اينترنت پر سرعت داشت
HyperServer
May 27th, 2011, 13:43
مگه الان امکانش نیست؟ - اینجا ایران هست . برداران اطلاعات در خدمت شما هستن ! بازم میخوای با ماهواره ارسال داشته باشی؟ در این مورد قبلا در انجمن بحث هایی شده! ;)
ارسال adsl از برادران میگیریم...
دریافت از این
Doublex
May 27th, 2011, 13:44
اگه بخواین از ماهواره استفاده کنین بسرعت متوجه میشن میان شما رو میگیرن بعید نیست شما رو به عنوان جاسوس امریکا هم معرفی کنن !!!
حواستو حسابی جمع کن
amirlord
May 27th, 2011, 13:45
ارسال adsl از برادران میگیریم...
دریافت از این
خوب این که میشه همون اینترنت ماهواره ای آنلاین یک طرفه ، نیازی به برداران امریکایی هم نداریم! :d - ما هم بدمون نمیاد اینترنت پرسرعت گیرمون بیادا! :d
savalanhost
May 27th, 2011, 13:45
بهتره بحث رو ادامه ندید چون راجب رویا و تخیلات وقتتون رو هدر ندید بهتره
HyperServer
May 27th, 2011, 13:47
خوب این که میشه همون اینترنت ماهواره ای آنلاین یک طرفه ، نیازی به برداران امریکایی هم نداریم! :d - ما هم بدمون نمیاد اینترنت پرسرعت گیرمون بیادا! :d
قیمتش کمتره !
best
May 27th, 2011, 13:48
فعلا که مطابق با قوانین امکان پذیر نیست البته میتونید فقط ریسیو داشته باشید
ولی سند برای شما مشکل افرین است.
موفق باشید
azita
May 27th, 2011, 13:49
ما كه نفهميديم اين كار شدينه يا نه..؟
---
May 27th, 2011, 13:51
آمریکا اگه به فکر ایران بود جلوی دیتاسنتراشو نمیگرفت برای فروش به ایرانی ها
آمریکا اگر به فکر ایران بود جلوی سی پنل رو نمی گرفت برای فروش به ایرانی ها
آمریکا اگر به فکر ایران بود جلوی پی پال و ویزا و مستر رو نمی گرفت برای فروش به ایرانی ها
آمریکا اگر به فکر ایران بود ...
گوشتون از این حرفا پر باشه من نمیدونم وقتی اینارو ما داریم میبینیم چرا بازم در مورد حمایت آمریکا از مردم ایران حرف میزنیم
با دولت مشکل داره مردم رو تحریم میکنه من نمی دونم چطور دلسوز ما هست این آمریکا
azita
May 27th, 2011, 13:53
دولت كه كاري نمي كنه
من الان براي ديكشنري رشته برق توي گوگل سرچ كردم ديدم فيلتره ! چي كار كنم؟
---
May 27th, 2011, 13:58
شما که ماهی +10 تومن پول ای دی اس ال میدید 2 تومنم بدید وی پی ان بخرید که مشکل فیلت رینگ نداشته باشید
lvlehrad
May 27th, 2011, 14:02
اگه بخواین از ماهواره استفاده کنین بسرعت متوجه میشن میان شما رو میگیرن بعید نیست شما رو به عنوان جاسوس امریکا هم معرفی کنن !!!
حواستو حسابی جمع کن
چرا الکی ملتو میترسونید دوست من 3 سال هست داره استفاده میکنه و مشکلی هم براش پیش نیومده ...
Doublex
May 27th, 2011, 14:05
چرا الکی ملتو میترسونید دوست من 3 سال هست داره استفاده میکنه و مشکلی هم براش پیش نیومده ...
احتمالا دوست شما جزو هویجی ها ( ب س ی جی ها) هست . شما سند داشته باشه با ماهواره براحتی میان سراغتون
savalanhost
May 27th, 2011, 14:11
آمریکا اگه به فکر ایران بود جلوی دیتاسنتراشو نمیگرفت برای فروش به ایرانی ها
آمریکا اگر به فکر ایران بود جلوی سی پنل رو نمی گرفت برای فروش به ایرانی ها
آمریکا اگر به فکر ایران بود جلوی پی پال و ویزا و مستر رو نمی گرفت برای فروش به ایرانی ها
آمریکا اگر به فکر ایران بود ...
گوشتون از این حرفا پر باشه من نمیدونم وقتی اینارو ما داریم میبینیم چرا بازم در مورد حمایت آمریکا از مردم ایران حرف میزنیم
با دولت مشکل داره مردم رو تحریم میکنه من نمی دونم چطور دلسوز ما هست این آمریکا
خوب اون چیزی که عوض داره گله نداره . دولت امریکا بیشتر ضد مردم ایران هستش تا بخواد خوش خدمتی کنه
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------
اینو راست میگه یکی از دوستان استفاده می کرد یه هفته نشد اومدن گرفتنش
جرمش در حد اقدامات خرابکارانه علیه ....
MagicVps.Com
May 27th, 2011, 14:58
احتمالا دوست شما جزو هویجی ها ( ب س ی جی ها) هست . شما سند داشته باشه با ماهواره براحتی میان سراغتون
خوب اون چیزی که عوض داره گله نداره . دولت امریکا بیشتر ضد مردم ایران هستش تا بخواد خوش خدمتی کنه
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------
اینو راست میگه یکی از دوستان استفاده می کرد یه هفته نشد اومدن گرفتنش
جرمش در حد اقدامات خرابکارانه علیه ....
دوستتون که داره استفاده میگنه یک طرفه هست یکطرفه هم مثل حالت تماشای خود کانل هستش اگر تماشای کانل میشه رد گیری کرد اون هم میشه رد گیری کرد
الان هر کی استفاده میکنه از همین روش هست که به اینترنت یکطرف معروف هست.
سند از طرق نت و ارسال و یا همون دریافت دیتا از طریق د ی ش
اونی که دوستان میگن 3 سوت میان میگیرنش اینتر نت دو طرف یا همون سندو ریسو متقارن هست که هر کی داشته باشه میبرندش اب خنک بخوره که دیگه حوس اینچیزها بسرش نزنه
در کل دنبال اینجور بحثها نباشید چون چیزی که هنوز عملی نشده و در حد حرف هست و اینکه الکی این چیزها را گنده میکند امریکا فقط دنبال منافع خودشه دلش هم به حال من و شما نسوخته
هر زمان امدش این طرح و اجرای شد بعد بیاد سرش بحثو جنگو دعوا کنید
Ramin
May 27th, 2011, 15:15
اگر به صورت آنلاین قصد استفاده باشید .نیاز به مجوز هست . تنها در برخی از مناطق کشور (نقاط دور افتاده) که دسترسی به خطوط زمینی و شبکه های هوایی دیتا کشور امکان پذیر نیست به صورت محدود و تحت نظارت دولت برای استفاده اشخاص حقوقی مجوز هایی داده شده است .
در کل اگر شما هدفتون از این کار استفاده از سرعت بالا می باشد .با توجه به هزینه ای که باید برای خرید تجهیزات و اکانت صرف کنید .می توانید از شرکت های ارائه دهنده به روش مختلف و به صورت قرار دادی سرعت و پهنای باند مورد نیاز را داشته باشید .
اگر هدف از استفاده از این روش چیز دیگری هستش باید ریسک پذیر باشید و به عواقب آن فکر کنید !