توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست اسکریپت ادگاه
aloonak
May 27th, 2011, 01:21
با سلام
از دوستان کسی اسکریپت سایت ادگاه رو سراغ نداره یا کسی می تونه کمک کنه همچین اسکریپتی رو پیدا کنم. ممنون میشم کمک کنید.
savalanhost
May 27th, 2011, 01:28
با سلام
میشه توضیح بدید چی هستش؟
---
May 27th, 2011, 02:02
سیستم کلیکی | اسکریپت تبلغات کلیکی | مدیریت تبلیغات کلیکی سیستم مدیریت آگهی | (http://ham3d.net/payperclick.html)
vimax
May 27th, 2011, 03:20
سیستم های حامد همه یا باگ دارن یا اینکه سئوی مزخرفی دارن
بهتره یه جا سفارش بدی شما واست بنویسه
این که کلا حالش خوب نیست :d
ادگاه ~ برآورد درآمد (http://www.adgah.com/SiteInfo.php?site=www.facebook.com)
shamimi
May 27th, 2011, 09:58
خوب تو سایتهای P30vel یا آشیانه هست اینجور اسکریپت ها که
aloonak
May 27th, 2011, 10:31
کسی یه برنامه نویس معرفی نمیکنه !
amirlord
May 27th, 2011, 10:53
عزیز من یه جوری عنوان تاپیک رو زدی آدم فکر میکنه خود مدیر ادگاه اومده از یه سایت خارجی اسکریپت دانلود کرده که حالا ما بیایم پیداش کنیم ! این شرکت زحمت کشیده سیستمی به این قدرت نوشته و من تا حالا نمونه این رو ندیدم ! می تونید از اسکریپت تبلیغ های ساده تری که توی اینترنت منتشر شده استفاده کنید ! ;)
AmirHosein
May 27th, 2011, 11:28
الله اکبر بابا جان من یه تیم سر این سیستم زحمت کشیدن شما میای حالا درخواست میدی؟ مدیر بیا این تاپیک رو ببندش
dade24
May 27th, 2011, 18:31
دوست عزیز صبا کلیک رو دانلود کن و بده یه طراح قالب مسلط برات با ۱۰ .۱۵ تومان یه قالب توپ طراحی میکنه .....
این سیستم هم به نظر من همین کارو کرده .....
WinDesign
May 27th, 2011, 21:20
بده یه طراح قالب مسلط برات با ۱۰ .۱۵ تومان یه قالب توپ طراحی میکنه .....
یا یدونه 0 کم گذاشتی یا قیمت 15 سال پیش رو گفتی!!!
---
May 27th, 2011, 22:04
من خیلی سال هست با سیستم های حامد ساعتی کارکردم فروشگاه ساز کلیکی یا ... مشکلی ندیدم
جناب وایمکس شما به شخصه این مشکلات رو تجربه کردی ؟
vimax
May 27th, 2011, 22:17
هم من کار کردم هم یکی از دوستانه من هم یه دوست برنامه نویس دارم که کارش معتبره اونم تائید کرد
سیستم های حامدپردازش اینجوریه اول که مخوای بخری 24 ساعته پشتیبانیت می کنن بعدش دیگه هیچ اثری ازشون نمی مونه
امنیت هم درامه
سئوش که افتضاست
شما یه سایت نشون بده با سیستم ساعتچی اومده باشه بالا سئوی خوبی داشته باشه!