PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تست سرور چگونه؟

azita
May 26th, 2011, 19:59
سلام دوستان lمن امروز سرور سايت خودم رو تغيير دادم

از كجا بايد بدونم كه اين سرور جديده خوبه؟ يعني نحوه تشخيص اين كار چگون است؟

ممنون

amirlord
May 26th, 2011, 20:03
از چه لحاظ . متونید توی محیط cmd ویندوزتون پینگ بگیرید ببینید پینگ چطوره . توی هاستتون یه رپیدلیچ نصب کنید از لینک ها و سرور های مختلف دانلود کنید ببینید متوسط سرعت دانلود چقدره . مشخصات سرور هم که توی کنترل پنل معمولا هست . هرچی بیشتر بهتر . اینا تست های کلی! ;)

azita
May 26th, 2011, 20:11
ميشه دستور پينگ رو بيارين تا تست كنم؟

مي شه از بازديد فهميد؟

amirlord
May 26th, 2011, 20:13
پینگ = مدت زمانی که اطلاعات از کامپیوتر شما میره به سرور و بر میگرده و بر اساس میلی ثانیه محاسبه میشه . در محیط CMD ویندوزتون دستور ping site رو بزنید . به جای عبارت "site" لینک سایتتون رو بزنید. ! ;)

znhost
May 26th, 2011, 20:14
start -> run -> ping domain.com -t

سرعت لود + بک آپ هم چک کن.

azita
May 26th, 2011, 21:00
start -> run -> ping domain.com -t

سرعت لود + بک آپ هم چک کن.

ممنون معمولا چقدر طول مي كشه كه وقتي از سرور انتقال ميديم سايت به حالت عادي برگرده؟

چون من الان 2 ساعت اين كارو كردم ولي بازديد سايت حتي نصف هم نيست

amirlord
May 26th, 2011, 21:03
معمولا 3-4 ساعتی طول می کشه تا دومین های بین المللی کامل ست بشن . یعنی از همه ی آی پی ها پینگ بدن. ;)

znhost
May 26th, 2011, 21:17
15 دقیقه اگه مشکل دی ان اس نداشته باشی

amirlord
May 26th, 2011, 21:26
15 دقیقه اگه مشکل دی ان اس نداشته باشی
.کام که 30 ثانیه کمتر . ولی من دارم میگم ست به صورت کلی . چون یوزر های قبلی قبلا از یه آی پی دیگه لود میکردن . من خودم تست کردم توی 3ساعت برای همه ست میشه ! ;)

znhost
May 26th, 2011, 21:49
آره دیگگه 3 ساعت واسه dns داقونا و دامنه داقوناست:دی

amirlord
May 26th, 2011, 21:53
عزیز من دامین آی آر اگر بهش آی پی بدی توی 30ثانیه ست میشه . میدونستی؟ ولی فقط برای بعضیا باز میشه . در ضمن روی سرور هامون برای دی ان اس ها از دو آی پی استفاده میشه تا سایت ها بهتر ریلیز بشن ! ;)

savalanhost
May 27th, 2011, 00:11
اگه ای رکورها رو تو سرور قبلی پاک میکردی زودتر نتیجه میگرفتی
کیفیت سرور هم تنها ملاک نیست پشتیبانی خوب کیفیت خوب هم داره کسی که پشتیبانی خوب می خواد ارائه بده سعی می کنه کیفیت رو ببره بالا