توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هك اكانت ماهواره اي و وي پي اس؟!
ali_76
May 26th, 2011, 11:53
سلام به دوستان گلم
يه سوال داشتم
قضيه اين هم اينترنت ماهواره اي چي هست؟ چرا بعضي ها با ميكروتك كار ميكنن ؟
chizmizforosh
May 26th, 2011, 12:21
آره آقا اگه يکی در مورد اين اينترنت ماهواره اي توضيح بده خيلی لطف کرده اصلاً اين ميکروتيک
اين وسط چکار ميکنه و کاربر بايد چطوری وصل بشه
اگه کسی سير تا پيازش رو هم بتونه توضيح بده حاضرم هزينه هم بکنم واسه يادگيری
saber69
May 26th, 2011, 12:55
دوست گرامی لازم نیست هزینه کنید آموزش هم در اینترنت هست اگه وقت داشته باشید می تونید یاد بگیرید
sibs
May 26th, 2011, 13:05
برای هک اینترنت ماهواره ای یک دیش و ال ان بی و یک DVB کارت لازمه و به دو تا چیز میز ان یکی از نوع l2tp و دیگری از نوع میکروتیک لازمه . شما با استفاده از برنماه های دانلود آفلاین باید mac adresse فرکانسها رو که حامل دیتا هستند رو هک کنید که به آسانی صورت می پذیره که در این صورت سرعت اینترنت و دانلود شما چیزی در حدود 10MB یا بیشتر میشه ....
IranianServer
May 26th, 2011, 13:39
برای هک اینترنت ماهواره ای یک دیش و ال ان بی و یک DVB کارت لازمه و به دو تا چیز میز ان یکی از نوع l2tp و دیگری از نوع میکروتیک لازمه . شما با استفاده از برنماه های دانلود آفلاین باید mac adresse فرکانسها رو که حامل دیتا هستند رو هک کنید که به آسانی صورت می پذیره که در این صورت سرعت اینترنت و دانلود شما چیزی در حدود 10MB یا بیشتر میشه ....
این اینترنتی که میگید آنلاین یا افلاین ؟
پیگرد فانونی نداره ؟
sibs
May 26th, 2011, 13:42
فکر کنم آنلاینه . نه تا حالا که کسی رو نگرفتن . الان خیلی ها دارن استفاده میکنند . و به قیمتهای بسیار بسیار بسیار قزافی هم توی اینترنت داره بفروش میرسه درحالی که با 12 تومن ماهانه میشه سر و ته اش رو هم آورد .
اگر بخواهید من منابع آموزشی رو آپلود کنم شما دانلود کنید و مطالعه کنید ....
amirlord
May 26th, 2011, 13:47
البته اینترنتش یه طرفه هست و فقط دریافت داره . اگر ارسال داشته باشید برداران اطلاعات در خدمتن! :d - و همچنین مک های معمولی حداکثر سرعت دانلود 300 کیلوبایت بدن ، ولی رفقا تا 3مگ هم گرفته بودن ! ;)
sibs
May 26th, 2011, 13:51
البته اینترنتش یه طرفه هست و فقط دریافت داره . اگر ارسال داشته باشید برداران اطلاعات در خدمتن! :d - و همچنین مک های معمولی حداکثر سرعت دانلود 300 کیلوبایت بدن ، ولی رفقا تا 3مگ هم گرفته بودن ! ;)
خب مگه سند از طریق اینترنت خودمون نیست ؟؟ سند از ماست و ریسیو از ماهواره دیگه .
من راه اندازیش رو میدونم چجوریه (امتحان نکردم) ولی اینکه یک طرفه اس یا دو طرفه و اینکه میشه از هر سایتی دانلود کرد رو نمی دونم ....
amirlord
May 26th, 2011, 13:53
بله دیگه ، دیدم ذکر نشده گفتم بگم ! ارسال از ای دی اس ال و دریافت از ماهواره . البته یکی از رفقا از همین اینترنت یک طرفه استفاده میکرد از اطلاعات بهش زنگ زده بودن ، این پیگیر شده بود . دیده بود که وقتی شما از ای دی اس ال ت فقط ارسال داشته باشی ! اونا که خر نیستن می فهمن ! و میگفت سیگنال می فرسته مخابرات می فهمن! والله ما که نفهمیدیم! ما 4ماهه میخوایم بگیریم ! هی امروز فردا میشه! :d
021teh
May 26th, 2011, 13:54
این اینترنتی که میگید آنلاین یا افلاین ؟
پیگرد فانونی نداره ؟
پیگرد قانونی داره
2 نوع داره
یک طرفه که فقط دریافت داره
با یه دیش و یه ای دی اس ال راه میندازی
دو طرفه هم هزینش خیلی زیاده
هم این که روشن نکرده برادارن در خودنتون هستن
sibs
May 26th, 2011, 13:56
پیگرد قانونی داره
2 نوع داره
یک طرفه که فقط دریافت داره
با یه دیش و یه ای دی اس ال راه میندازی
دو طرفه هم هزینش خیلی زیاده
هم این که روشن نکرده برادارن در خودنتون هستن
این میکروتکیه یک طرفه است یا دو طرفه ؟؟
chizmizforosh
May 26th, 2011, 13:57
فکر کنم آنلاینه . نه تا حالا که کسی رو نگرفتن . الان خیلی ها دارن استفاده میکنند . و به قیمتهای بسیار بسیار بسیار قزافی هم توی اینترنت داره بفروش میرسه درحالی که با 12 تومن ماهانه میشه سر و ته اش رو هم آورد .
اگر بخواهید من منابع آموزشی رو آپلود کنم شما دانلود کنید و مطالعه کنید ....
ممنون که توضيح دادين ولی من گيج شدم الان کاربر با ديش به کجا وصل ميشه اين 2 تا ميکرتيک
اين وسط چی کاره هستن؟ و ترافيک رو از کجا بايد خريد؟ اون ماهواره اي که بش وصل ميشن اون
چه ربطی به ما داره؟ کلاً گيج شدم
)):
021teh
May 26th, 2011, 13:58
بله دیگه ، دیدم ذکر نشده گفتم بگم ! ارسال از ای دی اس ال و دریافت از ماهواره . البته یکی از رفقا از همین اینترنت یک طرفه استفاده میکرد از اطلاعات بهش زنگ زده بودن ، این پیگیر شده بود . دیده بود که وقتی شما از ای دی اس ال ت فقط ارسال داشته باشی ! اونا که خر نیستن می فهمن ! و میگفت سیگنال می فرسته مخابرات می فهمن! والله ما که نفهمیدیم! ما 4ماهه میخوایم بگیریم ! هی امروز فردا میشه! :d
پول بده یه ادم وارد برات درست کنه
کسی وارد بشه همه چی درست میشه
کسی هم نمیفهمه
faranetwork
May 26th, 2011, 13:59
فایده نداره چون از حجم ای دی اس ال کم میشه
sibs
May 26th, 2011, 13:59
من ویندوزم رو تازه عوض کردم برنامه ای جز اینترنت روش نصب نیست . من تا شب آموزشش رو آپلود میکنم بیا بخون کاملا متوجه میشی . باشه ؟ آفرین .
021teh
May 26th, 2011, 14:00
این میکروتکیه یک طرفه است یا دو طرفه ؟؟
با میکروتیک هک میکنن
یک طرفه هست
chizmizforosh
May 26th, 2011, 14:01
من ویندوزم رو تازه عوض کردم برنامه ای جز اینترنت روش نصب نیست . من تا شب آموزشش رو آپلود میکنم بیا بخون کاملا متوجه میشی . باشه ؟ آفرین .
ممنون پس خيلی منتظر م
:x
021teh
May 26th, 2011, 14:05
اینم راه داره
یکی از دوستان برای من درست کرد
ولی خب هزینش رو میگیرین دیگه
amirlord
May 26th, 2011, 14:14
من با یکی صحبت میکردم گفت ای دی اس ال 3 گیگ هم کافیه! در ضمن الان مخابرات داره ای دی اس ال نامحدود میده . 128 ماهی 8 تومن . ! ;)
sibs
May 26th, 2011, 14:16
الان من یه dvb بگیرم و میکروتیک و کلا همه چیز رو ردیف کنم می تونم از هر سایتی که دلم خواست دانلود کنم ؟؟ یا فقط اونایی که تو هوا هستن رو میتونم بگیرم ؟؟
amirlord
May 26th, 2011, 14:17
الان من یه dvb بگیرم و میکروتیک و کلا همه چیز رو ردیف کنم می تونم از هر سایتی که دلم خواست دانلود کنم ؟؟ یا فقط اونایی که تو هوا هستن رو میتونم بگیرم ؟؟
baw! یعنی چی تو هوا! همون اینترنت معمولی هست . فرقی نداره . تنها فرقش به دلیل آنالوگ بودن اطلاعات پینگتون به شدت میره بالا!
diges
May 26th, 2011, 14:18
مکی هم مونده که کسی بخواد هک کنه تا یه مسیر پیدا می شه به مک 512 هم رحم نمی کنن !
مک ها الان عمر کوتاهی دارند من همین الان 35 دارم ولی 4 سال هست دانلود کردم دیگه خسته شدم :d
الان اینتر نت آفلاین بهتر هست از آنلاین هیچ مشکلی هم نداره گروه های حرفه هم هست مثل سایت نت آفلاین در حال حاضر بزرگترین سایت آفلاین هست و ....
amirlord
May 26th, 2011, 14:21
مکی هم مونده که کسی بخواد هک کنه تا یه مسیر پیدا می شه به مک 512 هم رحم نمی کنن !
مک ها الان عمر کوتاهی دارند من همین الان 35 دارم ولی 4 سال هست دانلود کردم دیگه خسته شدم :d
شما تجربه ای دارین؟ میشه توضیه بدین ما و بقیه تو توجیه بشیم . هرکی یه چیزی میگه ! :d
diges
May 26th, 2011, 14:26
شما تجربه ای دارین؟ میشه توضیه بدین ما و بقیه تو توجیه بشیم . هرکی یه چیزی میگه ! :d
توضیح نداره از همه چیز راحت هست یه میکروتیک بگیر کارت دی وی بی حل می شه !
تنها مشکل این هست که قبلا هر مسیری می رفتی مک بود الان باید این همه بگردی واقعا خسته کننده شده !
این رو بگم من 8 ترابایت فیلم دانلود کردم 6 ترابایت رو به خاطر این که یکی دو پارت نداشت پاک کردم کلا برا پول در آوردن خوب بود برا دانلود کردن سفارشی الان مک پایداری نیست بشه روش حساب کرد !
چون مک های رو اینترنت قیمت بالایی داره شرکت های ارایه دهنده سریع سیکور می کنند مثلا شرکت فالکون یک شرکت بزرگ مک 1 مگابایت (سرعت دانلود 128 ) رو میده 350 هزار تومان حالا فکر کنید مک 20 چقدر پولش هست که ایرانی ها واقعا الکی هدر می دند این مک ها رو .
gorzdaran
May 26th, 2011, 14:27
آموزش چی شد ؟
diges
May 26th, 2011, 14:35
آموزش چی شد ؟
pdf دارم من کامل هم هست صبر کنید آپ می کنم می زارم !
---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
من با یکی صحبت میکردم گفت ای دی اس ال 3 گیگ هم کافیه! در ضمن الان مخابرات داره ای دی اس ال نامحدود میده . 128 ماهی 8 تومن . ! ;)
128 به درد سرعت بالا نمی خوره یعنی هر چقدر send شما بالا باشه سرعت بالا هست 128 نهایت سرعت 250 ساپورت می کنه (البته بستگی به سرعت مک داره اگه مک پر سرعتی باشه باید send بالایی هم داشته باشی)
WinDesign
May 26th, 2011, 14:37
من این کتاب رو درباره اینترنت ماهواره ای دارم...
امیدوارم بدردتون بخوره. چیزه کاملیه!!!
دانلود (http://www.1o2.ir/bhgv52)
sibs
May 26th, 2011, 14:40
لینک تاپیک آموزش http://www.webhostingtalk.ir/f44/25815/
ali_76
May 26th, 2011, 15:13
وووووه
چه باحال
دستتون درد نكنه
چاكرتونم
از اون دوستي كه گفت كتاب اپ ميكنم هم ممنونم خدا خيرشون بده هر جا ميريم يا ما رو مسخره ميكنن يا ميگن پولي يا اموزش كشكي دادن
كلا دستتون درد نكنه منتظرم
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------
عزيز با اين هك اكانت ماهواره اي اينترنت يه طرف ميشه راه انداخت؟
منظورم اينه كه ديگه پول 24 يورو رو نديم؟
ممنون
aalireza439
May 26th, 2011, 15:20
شما برای اینترنت ماهواره ای چه کارت DVB رو پیشنهاد می کنید؟
این کارت SkyStar S2 pci خوب است برای این کار؟
sibs
May 26th, 2011, 15:23
معمولا اگر فرکانس S2 رو ساپورت کنه کافیه ولی من به شخصه tbs 6980 رو معرفی میکنم چون بهترین کارت در حال حاضر هست با دو ورودی کاملا مجزا و کارایی فوق العاده . تست شده و خوب عمل میکنه .
aalireza439
May 26th, 2011, 15:51
این کارتskystar s2 از S2 پشتیبانی می کنه ، پس مشکلی نیست.
این کارت tbs 6980 قیمت چقدره؟
ali_76
May 26th, 2011, 15:58
عزيزان يه سوال كوچيك ديگه هم داشتم بنده
اون اين بود كه به نظرتون هنوز هم هست اكانت هاي پر سرعت (بالاي 512) كه بشه هك كرد؟
قيمت ها چه جوري هست؟
ممنون
Sir.DarKNesS
May 26th, 2011, 16:21
فکرشو از سرتون بیرون کنید من 1 ماهی میشه جمش کردم
1 سالو نیم پیش شروع کردم و مک های زیادی هک مردم و بیشترین اسپیدم 2 مگ در ثانیه بود الان دیگه پابلیک شده و ارزش خریدن دی ش و دی وی بی و میکروتیک هک نداره مک جدید بیاد در جا میپرن روش :d
اسپید مک در صورتی میتونی از کلش بکشی که ADSL پر سر عت داشته باشی با سند بالا ...... ترفند زیاد داره تو این 1 سالو نیم چیزایه زیادی یاد گرفتیم
500 گیگ دانلود کردیم طوری میشد که چیزی نبود دانلود کنیم و دانلود میکردیم پاک میکردیم جا نبود دیگه :d الان نه دیگه ارزش نداره مک 128 KB به ظور گیر میاد جهات زیاد هستش پدرت در میاد هی باید د ی ش تنظیم کنی تا یه مک پیدا کنی پیدا هم کردی فردا میرزن روش مکو ISP میبنده :d
---------- Post added at 03:18 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------
تازه باید حرفه ای باشی تو نصب و ... به طور مثال من چشم بسته میتونم چند جهتو بگیرم
چشم بسته رو جدی گفتما :d ایقدر نصب کردم دیگه رفته تو خونم :d
از غربی ترین تا شرقی ترین رو رصد کردیم<):)
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
و اینم بگم باید همیشه Update باشی حواست به فرکاسن ها باشه جهت ها برای مثال
همیشه ما اولین نفری بودیم که میرفتیم رو مک چنتا رفیق بودیم هرکی مک میزد درجا میرفتیم روش تا ناف میکشییدیم پدر مکو در میووردیم باید همیشه حواست باشه چیرزی از دستت در نره
يعني شما پيشنهاد ميكنيد نريم تو كارش؟
يعني اصلا پيدا نميشه؟ سرعتشون پايين تر از سرعت adsl خودمونه؟
faranetwork
May 26th, 2011, 16:27
بعضی جاها رو مخابرات ساپورت نمیکنه !!!!
در صورتی از حجم ای دی اس ال کم نمیشه که آنلاین باشه که اونم میان میگرن
sangesaboor
May 26th, 2011, 17:19
سلام دوستان
دیدم عزیزان خیلی دنبال اینترنت ماهواره ای ( آفلاین) می گردن گفتم یکم راهنمایی کنم.
این نوع اتصال 2 حالت داره 1- آنلاین 2- آفلاین
تفاوت این دو حالت در اینه که شما در حالت آنلاین دقیقا شبیه همین اینترنت خونگی کار می کنید فقط ارسال شما توسط یه خط dial Up یا adsl یا ... است و دریافت شما از طریق دیش یعنی یه سری ماهواه هستند که اطلاعات بسته های اینترنتی را روی فرکانس های مخصوص ارسال می کنند و شما از طریق دیش اونا را دریافت میکنید که ذز این نوع شما باید هزینه هایی را بپردازید از قبیل خرید ای چی مک و ...
در حالت آفلاین شما این توانایی را ندارید که هر فایلی را که دوست دارید یا هر صفحه ای را که می خوائید باز کنید یا دانلود کنید ، شما فقط قادرید صفحات یا فایل هایی را که دیگران ( افرادیکه بصورت آنلاین استفاده می کنند) در حال دریافت هستند را از طریق دیش دریافت کنید این نوع اتصال رایگان هست و هزینه ای نداره
اتصال از طریق آنلاین را نمیدونم که قابل رهگیری هست یا نه ولی از طریق آفلاین قادر به رهگیری نیست ، دقیقاً مثل کسایی هست که دارند شبکه ماهواره ای تماشا میکنند ( اگه بتونند اینا را رهگیری کنند اونوقت میتونند شما را هم رهگیری کنند :) )
برای استفاده از این ارتباط شما به یه کارت دی وی بی ( قیمت و مدل های مختلفی داره از 40 تا 250 تومان) دیش 9 تومن ال ان بی 6 تومن و سیم رابط نیاز دارید
ali_76
May 26th, 2011, 21:11
عزيزان يه سوال
دليل علمي هك يه اكانت چيه؟
چه نثصي بايد در اون اكانت باشه كه اون اكانت هك بشه؟
الان چند درصد اكانت ها امن شدن؟
s3000
June 23rd, 2015, 00:52
فکرشو از سرتون بیرون کنید من 1 ماهی میشه جمش کردم
1 سالو نیم پیش شروع کردم و مک های زیادی هک مردم و بیشترین اسپیدم 2 مگ در ثانیه بود الان دیگه پابلیک شده و ارزش خریدن دی ش و دی وی بی و میکروتیک هک نداره مک جدید بیاد در جا میپرن روش :d
اسپید مک در صورتی میتونی از کلش بکشی که ADSL پر سر عت داشته باشی با سند بالا ...... ترفند زیاد داره تو این 1 سالو نیم چیزایه زیادی یاد گرفتیم
500 گیگ دانلود کردیم طوری میشد که چیزی نبود دانلود کنیم و دانلود میکردیم پاک میکردیم جا نبود دیگه :d الان نه دیگه ارزش نداره مک 128 KB به ظور گیر میاد جهات زیاد هستش پدرت در میاد هی باید د ی ش تنظیم کنی تا یه مک پیدا کنی پیدا هم کردی فردا میرزن روش مکو ISP میبنده :d
---------- Post added at 03:18 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------
تازه باید حرفه ای باشی تو نصب و ... به طور مثال من چشم بسته میتونم چند جهتو بگیرم
چشم بسته رو جدی گفتما :d ایقدر نصب کردم دیگه رفته تو خونم :d
از غربی ترین تا شرقی ترین رو رصد کردیم
با سلام
لطفا اگر کسی میتونه یه آموزش با توجه به نیاز امروز و مشکلات سر راه هک اینترنت ماهواره ای ارایه بده تا حداقل من هم بتونم با سرعت فقط یک کیلوبایت از نت ماهواره ای استفاده نمایم
artuore
June 23rd, 2015, 00:54
با سلام
لطفا اگر کسی میتونه یه آموزش با توجه به نیاز امروز و مشکلات سر راه هک اینترنت ماهواره ای ارایه بده تا حداقل من هم بتونم با سرعت فقط یک کیلوبایت از نت ماهواره ای استفاده نمایم
در تماس باشید به صورت تلفنی بهتون مشاوره بدم 09194206468