ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اولین سایت فروش آنی شارژ ایرانسل با قابلیت شارژ به میزان دلخواه

00saaz
May 24th, 2011, 17:50
اولین سایت فروش آنی شارژ ایرانسل با قابلیت شارژ به میزان دلخواه

شارژ سیم کارت ایرانسل :

کافیست شماره تلفن ایرانسل و مبلغ درخواستی ( مثلا 12500 ریال) را وارد نموده و بعد از طی نمودن مراحل پرداخت، شماره وارد شده شارژ خواهد شد.

شارژ وایمکس ایرانسل :

کافیست شناسه وایمکس و مبلغ درخواستی ( مثلا 203000 ریال) را وارد نموده و بعد از طی نمودن مراحل پرداخت، شناسه وایمکس وارد شده بدون دردسر و به میزان دلخواه شارژ خواهد شد.

فروش آنلاین شارژ آنی ایرانسل - پرداخت قبوض ایرانسل - شارژ وایمکس ایرانسل -آی آر سل شارژ (http://www.ir3lcharge.com)
(http://www.ir3lcharge.com/)

00saaz
May 24th, 2011, 18:07
! ما مورد تایید ایرانسل هستیم.

ممنون از حمایت همتون! امیدوارم همیشه مشتری ما باشین! ! !

---
May 25th, 2011, 20:10
زیر 500 تومان میده ؟ مثلا 100 تومان بخریم برای تک زنگ:78:

00saaz
May 25th, 2011, 20:21
نظرتون چیه بچه ها؟

IranianServer
May 25th, 2011, 21:02
قصد تحریب یا ... ندارم.
عرض کردید ایرانسل شما رو تایید میکنه ،ممکنه لینک یا ... ارائه بدید.

با تشکر م و آرزوی موفقیت روزافزون

sibs
May 25th, 2011, 22:27
عالیه . حرف نداره .... قالب و طراحی رو که من یکی خیلی پسندیدم . رو دست همه سایتهای فروش کارت شارژه ولی خدمات رو امتحان نکردم .
ایشالا روز به روز بهتر میشه و شما به مراتب پیشرفت می کنید . به امید آن روز .

ToooPDL
May 25th, 2011, 22:34
حـــرف نداره پسر...
امیدوارم روز به روز شاهد پیشرفتت باشیم..

alavi71
May 25th, 2011, 23:04
استغاده از قالب ایرانس به نظرم کار خوبی نیست

Veria
May 26th, 2011, 03:15
خوب تجربه من که بد بود!
بار اول مبلغ رو کم کرد و ارور داد.
بار دوم مبلغ رو کم کرد و گفت که شارژ شده اما خبری نبود!

AmirHosein
May 26th, 2011, 05:53
سایت جایی ثبت شده؟ نه!

sibs
May 26th, 2011, 10:51
من از همراه 7 پرسیدم و گفتن که بله از نمایندگان انها هستند . و همراه 7 جزو توزیع کنندگان معتبر ایرانسله .

savalanhost
May 26th, 2011, 12:54
با سلام
مثل کلوب بعد از خرید اس ام اس هم میده؟

a1000a
May 26th, 2011, 13:55
با با سرکاریه
تو سایتش هیچ جاییب رای خرید نداره!
این همراه 7 هم که همش قطعه !

00saaz
May 26th, 2011, 16:28
دوست عزیز. اگه احتمالا مشگلی در حین فروش پیش بیاد شما میتونین فرم مخصوص رو پر کنید تا ما رسیدگی کنیم و شارژ برای شما ارسال بشه

---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------

خوب تجربه من که بد بود!
بار اول مبلغ رو کم کرد و ارور داد.
بار دوم مبلغ رو کم کرد و گفت که شارژ شده اما خبری نبود!

دوست عزیز. اگه احتمالا مشگلی در حین فروش پیش بیاد شما میتونین فرم مخصوص رو پر کنید تا ما رسیدگی کنیم و شارژ برای شما ارسال بشه

---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------

استغاده از قالب ایرانس به نظرم کار خوبی نیست

این قالب رو من خودم با اجازه رسمی از سایت ایرانسل رو سایت گذاشتم.

---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------

با با سرکاریه
تو سایتش هیچ جاییب رای خرید نداره!
این همراه 7 هم که همش قطعه !

دوست من. اگه منظورتون اینه که هیچ جایی برای خرید نداره باید در جواب بهتون بگم که مطمئنا سیستم شما موشگل داره و باید ویندوز تعویض کنید و یا اینکه مرورگر شما خوب کار نمی کنه. سایت کاملا تست شده و کارکردش 100% سالم هستش

---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------

سایت جایی ثبت شده؟ نه!
در جواب شما هم باید بگم که سایت مورد تاید ایرانسل و یکی از بزرگترین نماینده های ایرانسل به نام شرکت توسعه ارتباطات نوین افزار می باشد

a1000a
May 26th, 2011, 16:28
میشه لینکی برای خرید بدین؟
البته لینکی به جز صفحه اصلی !
چون تو صفحه اصلیتون جز نوشته ها و تبلیغ ایرانسل هیچی دیگه نیستش !

00saaz
May 26th, 2011, 16:34
با سلام
مثل کلوب بعد از خرید اس ام اس هم میده؟
بله دوست من. بعد از تمام شدن عملیات شارژ یک پیامک با محتوای تایدیه شارژ به شماره شما ارسال میکنیم.
این نکته هم باید برای اونایی که میگن سایت معتبر نیست بگم که پیامک تاییدیه شارژ از طرف خود ایرانسل و با نام و شماره e charge برای خریدار فرستاده میشه

---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------

میشه لینکی برای خرید بدین؟
البته لینکی به جز صفحه اصلی !
چون تو صفحه اصلیتون جز نوشته ها و تبلیغ ایرانسل هیچی دیگه نیستش !
خرید فقط از طریق صفحه اصلی امکان پیر هست دوست من

00saaz
May 26th, 2011, 16:43
زیر 500 تومان میده ؟ مثلا 100 تومان بخریم برای تک زنگ:78:
نه دوست من

---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------

قصد تحریب یا ... ندارم.
عرض کردید ایرانسل شما رو تایید میکنه ،ممکنه لینک یا ... ارائه بدید.

با تشکر م و آرزوی موفقیت روزافزون

دوستانی که میخوان از اینکه ما مورد تایید هستیم یا نه با خبر بشن می تونن با پشتیبانی ایرانسل و یا پشتیبانی شرکت توسعه ارتباطات نوین افزار تماس بگیرن. اینها ایدی های پشتیبانی توسعه ارتباطات هستش : sup2_hamrah7 - sup_hamrah7

akbari
May 26th, 2011, 16:56
چرا همه گیر دادید؟
توهین به استارتر نمیخوام بکنم ولی 2 هزار تومان پول چه قدر ارزش داره که حالا تاییدیه از ریاست جمهوری هم میخواید؟
من قول میدم روزی 2 هزار تومان شارژ بگیرم و هر موقع شارژ نکردند من اینجا بگم!
جناب 00saaz خیلی کار جالبی انجام دادید بهتون تبریک می گویم انشاالله بتوانیم با شما همکاری خوبی در آینده داشته باشیم

00saaz
May 26th, 2011, 17:07
من یه سوالی واسم پیش اومده

فروش کارت شارژ و مباحث مربوط به سایت و شارژ موبایل چه ربطی به سرور مجازی داره؟؟؟ اونم از نوع اموزشی

دوست عزیز اینها همه یه جور تبلیغات هستش تا تمام دوستان با این سرویس جدید آشنا بشن. حالا اگه باعث آزار شما شد من به شخصه از شما معذرت می خوام

---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------

چرا همه گیر دادید؟
توهین به استارتر نمیخوام بکنم ولی 2 هزار تومان پول چه قدر ارزش داره که حالا تاییدیه از ریاست جمهوری هم میخواید؟
من قول میدم روزی 2 هزار تومان شارژ بگیرم و هر موقع شارژ نکردند من اینجا بگم!
جناب 00saaz خیلی کار جالبی انجام دادید بهتون تبریک می گویم انشاالله بتوانیم با شما همکاری خوبی در آینده داشته باشیم
ممنون هستم دوست خوب من. ما در خدمت تمام شما دوستان عزیز هستیم

shamimi
May 27th, 2011, 09:55
کار جالبی ه
ولی چه جوری ؟ساختارش چه جوریه که هر مقدار می خواهی می خری ؟

AmirHosein
May 27th, 2011, 11:27
هر وقت ایرانسل توی سایتش اعلام کرد من خرید میکنم در ضمن مگر ایرانسل دست بال خودش کجه که نیاد این حرکت رو بزنه!؟

amirlord
May 27th, 2011, 11:29
هر وقت ایرانسل توی سایتش اعلام کرد من خرید میکنم در ضمن مگر ایرانسل دست بال خودش کجه که نیاد این حرکت رو بزنه!؟
اگر توجه کرده باشی ایرانسل خودش نمیاد به صورت مستقیم کارت شارژ بفروشه . بله امتیازش رو میده به نمایندگانش و این جوریه خیلی سیاست خوبیه !

Sir.DarKNesS
May 27th, 2011, 11:57
10000 ریال شارج خریدم 700 تومان داشتم خودم الان شد 1700 :111:

جالبه در جا شارج شد از در گاه بانک ملت هم پرداخت کردم

شماره شما با موفقیت شارژ شد

shafiei7
May 27th, 2011, 12:04
سلام
آیا کارمزدش بیشتر از کارت شارژ هست؟ من 40000 ریال شارژ کردم ولی 38460 ریال شارژ شد.

shamimi
May 27th, 2011, 17:30
ولی سایت خود ایرانسل هم خرید اینترنتی هم داره دوست من

00saaz
May 27th, 2011, 18:06
جناب جواب شما رو دوست عزیزمون به خوبی داد.

---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------

10000 ریال شارج خریدم 700 تومان داشتم خودم الان شد 1700 :111:

جالبه در جا شارج شد از در گاه بانک ملت هم پرداخت کردم

شماره شما با موفقیت شارژ شد
بله دوست من. یکی از خوبی های این سرویس این هستش که شارژ به صورت خودکار انجام می شه و دیگه لازم نیست که وقت خودمون رو برای وارد کردن رمز شارژ بزاریم

---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------

سلام
آیا کارمزدش بیشتر از کارت شارژ هست؟ من 40000 ریال شارژ کردم ولی 38460 ریال شارژ شد.
نه عزیز. دقیقا همون کارمزد هستش

dade24
May 27th, 2011, 19:16
سیستم بسیار جالبیه ...

چقدر هزینه کردید ..
چقدر روی هر شارژ ۱۰۰۰و۲۰۰۰ چقدر داره؟

amirlord
May 27th, 2011, 20:28
سیستم بسیار جالبیه ...

چقدر هزینه کردید ..
چقدر روی هر شارژ ۱۰۰۰و۲۰۰۰ چقدر داره؟
در سایت توسعه ارتباطات نوین افزار - صفحه اصلی (http://hamrah7.com) عضو بشید و درخواست نمایندگی بدید ! ;)

00saaz
June 1st, 2011, 20:54
حالا اونایی که از ما خرید کردن بیان بگن ما چطور بودیم

00saaz
June 8th, 2011, 18:52
دوست عزیز اگه کار ما اشتباه بوده چرا شما اشتباه ما رو تکرار کردید! اینم باید خدمت شما بگم که تبلیغ ir3lcharge.com توی بزرگ ترین سایت های ایران بالا بود و الان که مشتری های خودشو پیدا کرده دیگه نیازی نمی بینه که این کارو توی همه سایت ها انجام بده و تبلیغ بده. یه چیز خوب دیگه هم اینه که مشتری های بزرگ وار ما خودشون خیلی به ما لطف می کنن و تبلیغ ما رو می کنن. به نظر ما هم بهترین و قشنگ ترین تبلیغ هم تبلیغ شدن از طرف مشتری هستش. چون این نشون میده که کسانی که از ما خرید می کنن از سرویس ما رازی هستن

فروش آنلاین شارژ آنی ایرانسل - پرداخت قبوض ایرانسل - شارژ وایمکس ایرانسل -آی آر سل شارژ (http://WWW.IR3LCHARGE.COM)

00saaz
June 8th, 2011, 19:08
دوستان عزیز از امروز قسمت تبیلغات ir3lcharge.com شروع به کار کرده. تعرفه ها هم همه مشخص شده.

جایز هست که این بگم که فقط 3 بنر در سایت قرار میگیره. (سمت راست - سمت چپ - پایین صفحه )
اشخاص و یا شرکت هایی که می خواهند تبلیغات خودشان را در IR3L قرار بدهند فقط می توانند با Email مسئول تبلیغات به نشانی ***saaz@gmail.com تماس بگیرند

فروش آنلاین شارژ آنی ایرانسل - پرداخت قبوض ایرانسل - شارژ وایمکس ایرانسل -آی آر سل شارژ (http://WWW.IR3LCHARGE.COM)

http://www.ir3lcharge.com/banner.gif

hostarya
April 20th, 2012, 12:39
سايت دو روز هستش قطع شده هااااااا

slashflash
April 20th, 2012, 12:42
مثل اینکه برای همیشه رفتند دیگه ........

hostarya
April 20th, 2012, 12:45
والا ما خوشحال شده بوديم ولي رفتند