Spiffy
May 24th, 2011, 12:12
با سلام خدمت کاربران و اساتید و وبمستران گرامی
متاسفانه هیچ جایی نبود برای مطرح کردن این بحث به جز انجمن متفرقه
راستش سوالاتی داشتم که پاسخ جامعی میطلبه. چون این وسط بحث صرف زمان و هزینه درمیان هست
از دوستان تمنا دارم سوالاتمو حداقل دوبار بخونن تا پاسخ متناسب و جامع رو ارائه بفرمایند
راستش قصد ثبت یه وبسایتی دارم و مشاوره جامعی پیرامونش
اولا که میدونم تو فضای اینترنت کشورمون به همچین سایتی نیاز هست (این از انگیزه و نیاز)
و همچنین مطالبی که قراره در اون نوشته بشه یا قرار بگیره رو مورد بازبینی قرار دادم
به نظر میاد سایت خوبی از آب دربیاد که بینندگان زیاد یا بسیار زیادی در بر داشته باشه
همچنین اینم خواهانش هستم که بتونه هزینه های خرج شده رو برگردونه و یا بشه یه منبع در آمد
سوالات عمومی :
1.نظرتون در مورد این پروژه چیه؟
2. با چه دیدی بهش نگاه کنم؟ یعنی فکر کنم چیزه خیلی شاخیه و زحمت خیلی زیادی میبره یا اینکه نه همچین تحفه ای هم نیست؟
در این سایت بیشتر بحث و تبادل نظر رو میطلبه . به نظرتون تالار گفتمان باشه خوبه یا یک سایت یک طرفه؟
برای ثبت این سایت اینارو میدونم و اونایی که بلدم یا بلد نیستم:
دامنه ای مثله ir یا com ثبت میکنیم (توسط یه سایت ارائه کننده ی دامنه)
و مقدار فضایی که بهش میگیم هاست باید تهیه کنم. درسته؟
توانایی طراحی و کار با برنامه نویسی ندارم اصلا (طراحی وب و قالب و همچین چیزی)
حالا سوالات تخصصیم:
1. برای این کار چقد باید هاست تهیه کنم؟
2. بعد از هاست و دامنه چیزه دیگری هم نیاز هست؟
3. بعد از تهیه ی اینا ، حالا باید چیکار کنم تا مطالبمو توش قرار بدم؟
4. از اونجایی که از مقابله با تهدید های سایبری چیزی نمیدونم ، چطوری باید از خطرات حمله و ه.ک و اینچیزا مقابله کنم؟ اصلا خطری سایت رو تهدید خواهد کرد؟
5.هزینه ی این پروژه برام چند درمیاد؟
6.میتونم تبدیل به یه منبع درآمدش بکنم؟
با سپاس فراوان و آرزوی پایندگی
متاسفانه هیچ جایی نبود برای مطرح کردن این بحث به جز انجمن متفرقه
راستش سوالاتی داشتم که پاسخ جامعی میطلبه. چون این وسط بحث صرف زمان و هزینه درمیان هست
از دوستان تمنا دارم سوالاتمو حداقل دوبار بخونن تا پاسخ متناسب و جامع رو ارائه بفرمایند
راستش قصد ثبت یه وبسایتی دارم و مشاوره جامعی پیرامونش
اولا که میدونم تو فضای اینترنت کشورمون به همچین سایتی نیاز هست (این از انگیزه و نیاز)
و همچنین مطالبی که قراره در اون نوشته بشه یا قرار بگیره رو مورد بازبینی قرار دادم
به نظر میاد سایت خوبی از آب دربیاد که بینندگان زیاد یا بسیار زیادی در بر داشته باشه
همچنین اینم خواهانش هستم که بتونه هزینه های خرج شده رو برگردونه و یا بشه یه منبع در آمد
سوالات عمومی :
1.نظرتون در مورد این پروژه چیه؟
2. با چه دیدی بهش نگاه کنم؟ یعنی فکر کنم چیزه خیلی شاخیه و زحمت خیلی زیادی میبره یا اینکه نه همچین تحفه ای هم نیست؟
در این سایت بیشتر بحث و تبادل نظر رو میطلبه . به نظرتون تالار گفتمان باشه خوبه یا یک سایت یک طرفه؟
برای ثبت این سایت اینارو میدونم و اونایی که بلدم یا بلد نیستم:
دامنه ای مثله ir یا com ثبت میکنیم (توسط یه سایت ارائه کننده ی دامنه)
و مقدار فضایی که بهش میگیم هاست باید تهیه کنم. درسته؟
توانایی طراحی و کار با برنامه نویسی ندارم اصلا (طراحی وب و قالب و همچین چیزی)
حالا سوالات تخصصیم:
1. برای این کار چقد باید هاست تهیه کنم؟
2. بعد از هاست و دامنه چیزه دیگری هم نیاز هست؟
3. بعد از تهیه ی اینا ، حالا باید چیکار کنم تا مطالبمو توش قرار بدم؟
4. از اونجایی که از مقابله با تهدید های سایبری چیزی نمیدونم ، چطوری باید از خطرات حمله و ه.ک و اینچیزا مقابله کنم؟ اصلا خطری سایت رو تهدید خواهد کرد؟
5.هزینه ی این پروژه برام چند درمیاد؟
6.میتونم تبدیل به یه منبع درآمدش بکنم؟
با سپاس فراوان و آرزوی پایندگی