توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : smart server
hadimmm
May 23rd, 2011, 16:02
سلام دوستان کسی راجع به smart server اطلاعات داره؟ ممنون میشم کمکم کنید.
savalanhost
May 23rd, 2011, 17:47
با سلام
اسمارت سرور ها با نام سرور هوشمند هم یاد میشن تا اونجایی که من باهاش کار کردم از نظر اقتصادی به صرفه هستش و بر مبنای پلتفرم xen و می توان گفت یک سرور مجازی با منابع اختصاصی می باشد زیرا هارد و سی پی یو و پورت و رم اختصاصی دارند ولی کنترل پنل های آنان مانند کنترل پنل vps می باشد
دوستان اطلاعات جامع تری دارند در مورد اسمارت لایر ها حتی تو سایت iweb توضیح داده می تونید برید مطالعه کنید
بنده از ای وب گرفته بودم واقعا راضی بودم
pouyasazan
May 23rd, 2011, 22:27
smart server نسل آینده از سرورهای هاستینگ است که قدرت سرور های اختصاصی را با انعطاف سرورهای ابری فراهم می کند. یکی از بهترین ارائه دهندگان این نوع سرورها دیتا سنتر بزرگ liquid web است این دیتاسنتر سرویس پشتیبانی بی نظیری بر روی این سرورها ارائه می دهد و عملا full managed smart server ارائه می دهد. جالبه بدونید smart VPS هم ارائه می دهند. البته تمام سرویس ها کاملا مدیریت شده هستند.
Liquid Web | Smart Servers with Cloud Server Enabled Features (http://www.liquidweb.com/SmartServers)