توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پر شدن عجیب هاست !
kingserver
May 22nd, 2011, 22:54
با سلام به یک مشکل خیلی عجیب برخوردم میخواستم همکالران و دوستان گرامی راهنمایی بفرمایید
من سایت دارم روش سیستم نیوک نصب شده و فضای هاست 2گیگابایت هست
فضا به صورت خودکار پر میشه یه فایل هست به نام
eror.log
فایل بالا حجمش 1گیگ و 700مگ بود که یکی از دوستان حذفش کرده بود و فضا کم شده بود و برای بار دوم ایم کار رو خودم
انجام دادم و مشکل حل نشد
به نظر شما مشکل از چی هست؟
چی کار کنم؟
hannah
May 23rd, 2011, 07:17
این مشکل در سیپنل نسخه جدید هست و کاربران ما هم این مشل داشتن ما با سیپنل هماهنگ کردیم و مشکل رو حل کردند اگر مدیر سرور نیستید به مدیر سرور بگید
SAT_ISLAND
May 23rd, 2011, 16:59
سلام
من مثلا مدیر سرور هستم
اینجا هم مشکلم رو گفتم که مشابه همینه.
2 خط ارور در فایل error_log که در حال افزایش حجم هست (linux CentOS) (http://www.webhostingtalk.ir/f55/25669)
راه حلش چیه؟
چه هماهنگی کردید و چطوری؟
من رو هم راهنمایی کنید تا مشکل من رو هم حل کنند.
اگر اینطور هست چرا ورژن جدید بدون مشکل نمی دند؟
savalanhost
May 23rd, 2011, 18:18
این مشکل در سیپنل نسخه جدید هست و کاربران ما هم این مشل داشتن ما با سیپنل هماهنگ کردیم و مشکل رو حل کردند اگر مدیر سرور نیستید به مدیر سرور بگید
دوست عزیز میشه بگید سی پنل چی گفتن ؟؟؟
rubi
May 23rd, 2011, 18:53
یه مورد دیگه هم م تونه باشه
مثلا قبل از پاک کردن اون فایل یه بک آپ گرفتین اونوقت این فایل حجیم هم جزو بک آپ ذخیره شده
خوب طبیعتا چیزی جز فضای اشغال شده بالا نباید انتظار داشت!!!!
SAT_ISLAND
May 24th, 2011, 00:24
یه مورد دیگه هم م تونه باشه
مثلا قبل از پاک کردن اون فایل یه بک آپ گرفتین اونوقت این فایل حجیم هم جزو بک آپ ذخیره شده
خوب طبیعتا چیزی جز فضای اشغال شده بالا نباید انتظار داشت!!!!
معلومه خوب متوجه نشدی
فایل error_jog در حال افزایش حجم هست توی همه هاست ها و وقتی پاک می کنم دوباره ایجاد میشه و بازم افزایش حجم ادامه داره
2 خط ارور توی این فایل تکرار میشه که در تاپیک زیر نوشتمشون
2 خط ارور در فایل error_log که در حال افزایش حجم هست (linux CentOS) (http://www.webhostingtalk.ir/f55/25669)