سلام
مدتی هستش که می خوام از دایرکت i یا onlinenic ریسلری بگیرم اما چون credit card به اسم خودم ندارم نمیدونم باید چیکار کنم!
آیا به عنوان یک شهروند ایرانی می تونم در دایرکت i یا onlinenic رجیستر بشم؟ یا آدرس خارج از ایران رو باید بدم؟
کسی هست که کار credit انجام بده؟ و مراحل رجیستر شدن برای گرفتن ریسلری رو بهم توضیح بده؟
mohsen1
May 21st, 2011, 17:36
با اطلاعات ایران تو دایرکتی می تونی عضو بشی.
برای پرداخت ، اطلاعات اکانتت رو به کسی که می خوای پرداخت کنه بده.
فرد پرداخت کنند حتما باید اسکن پاسپورت رو داشته باشه برای تایید پرداخت.
قبل از پرداخت حتما با پرداخت کننده هماهنگ کن که واسه کارت نیاز به مدارک و ارسال اونا داری
domainer
May 21st, 2011, 18:19
سلام
مدتی هستش که می خوام از دایرکت i یا onlinenic ریسلری بگیرم اما چون credit card به اسم خودم ندارم نمیدونم باید چیکار کنم!
آیا به عنوان یک شهروند ایرانی می تونم در دایرکت i یا onlinenic رجیستر بشم؟ یا آدرس خارج از ایران رو باید بدم؟
کسی هست که کار credit انجام بده؟ و مراحل رجیستر شدن برای گرفتن ریسلری رو بهم توضیح بده؟
OnlineNIC توصیه نمیشه...برای Directi میتوانید حساب وبمانی تاسیس کنید و خودتان مستقیما حسابتان را شارژ کنید.
mrsam.sum
May 21st, 2011, 19:06
برای confirmation چطور؟ با ایمیل صورت میگیره یا با تلفن؟ می تونم تلفن داخل ایران رو بدم؟
در مورد وبمانی میشه بیشتر توضیح بدین؟
domainer
May 21st, 2011, 19:43
برای confirmation چطور؟ با ایمیل صورت میگیره یا با تلفن؟ می تونم تلفن داخل ایران رو بدم؟
در مورد وبمانی میشه بیشتر توضیح بدین؟
تلفنی و ارسال مدارک/تلفن ایران مشکلی نداره.
اطلاعات در : خدمات پرداخت آنلاین | خرید اینترنتی | ویزا کارت | مستر کارت | کارت اعتباری | وسترن یونیون - صفحه اصلي (http://www.webtransfer.org/home/home.aspx)
موفق باشید/.
mrsam.sum
May 21st, 2011, 20:10
تلفنی و ارسال مدارک/تلفن ایران مشکلی نداره.
اطلاعات در : خدمات پرداخت آنلاین | خرید اینترنتی | ویزا کارت | مستر کارت | کارت اعتباری | وسترن یونیون - صفحه اصلي (http://www.webtransfer.org/home/home.aspx)
موفق باشید/.
ببخشید که من سوال زیاد میپرسم من تو این زمینه خیلی تازه وارد هستم
آّبا غیر از تلفن با ایمیل امکان پذیر هست؟
میشه مراحل گرفتن ریسلری رو به طور مختصر شرح بدین؟
domainer
May 21st, 2011, 20:22
ببخشید که من سوال زیاد میپرسم من تو این زمینه خیلی تازه وارد هستم
آّبا غیر از تلفن با ایمیل امکان پذیر هست؟
میشه مراحل گرفتن ریسلری رو به طور مختصر شرح بدین؟
خواهش میکنم!
مشخص کنید از کجا میخواهید سرویس بگیرید، directi یا onlinenic ؟
mrsam.sum
May 22nd, 2011, 00:17
بی زحمت از رجیستر شدن تو directi بگین؟ در مورد confirm کردن با ایمیل هم امکان داره ؟
amiry
May 22nd, 2011, 00:25
دوست عزیز مشخصات سرویسی که می خواید خرید انجام بشه پ.خ کنید حداکثر پس از 1-2 ساعت خرید براتئن انجام می شه !
savalanhost
May 22nd, 2011, 11:01
دوست عزیز جسارتا از شرکت های ایرانی رسیلری بگیری بهتره
الان شرکت هایی هستن که سابقه خوبی تو رسیلر کلاب دارن و قیمت هاشون از خود رسیلر کلاب کمتر هستش
mrsam.sum
May 22nd, 2011, 11:39
حرف شمارو قبول دارم ولی دوست دارم خودم اینکارو انجام بدم و این کار رو یاد بگیرم
دوست عزیز جسارتا از شرکت های ایرانی رسیلری بگیری بهتره
الان شرکت هایی هستن که سابقه خوبی تو رسیلر کلاب دارن و قیمت هاشون از خود رسیلر کلاب کمتر هستش
savalanhost
May 22nd, 2011, 11:43
حرف شمارو قبول دارم ولی دوست دارم خودم اینکارو انجام بدم و این کار رو یاد بگیرم
دوست عزیز هیچ تفاوتی نداره با اینکه مستقیم بگیری یا واسطه البته تو دایرکت ای
تو همون هم می تونی یاد بگیری فقط تفاوتش نوع پرداخت هستش اونم اینکه به شرکت ایرانی پرداخت کنی یا دلار بدی
mrsam.sum
May 22nd, 2011, 11:45
بی زحمت از رجیستر شدن تو directi بگین؟ در مورد confirm کردن با ایمیل هم امکان داره ؟
خواهش میکنم!
مشخص کنید از کجا میخواهید سرویس بگیرید، directi یا onlinenic ؟
savalanhost
May 22nd, 2011, 12:02
بله با ایمیل میشه ولی اصلش یک آی دی هستش که یه کد عددی هستش اون باعث میشه یوزر ها یا ساب رسیلر ها مشخص بشن
مثلا با یه ایمیل من می تونم پیش دو نماینده رسیلر کلاب رجیستر کنم
ولی هر کدم یه کد مستقل بهم میدن
mrsam.sum
May 22nd, 2011, 14:20
آقای domainer میشه بی زحمت از خلاصه رجیستر شدن تو directi با ایمیل بگین؟
savalanhost
May 22nd, 2011, 14:29
ببخشید دقیقا شما چی می خواهین
الان ما خودمون چند تا رسیلر دادیم برای دامین مشتریا مشکلی نداشتن مشتریایی که سطح دانششون کم بوده
چیز پیچیده ای نداره
mrsam.sum
May 22nd, 2011, 15:50
من می خوام از directi ریسلری بگیرم
domainer
May 22nd, 2011, 16:00
ببینید شما اینجا Domain Reseller – Signup for your domain reseller account at ResellerClub | ResellerClub (http://www.resellerclub.com/signup-now) مراحل ثبتنام را انجام میدهید بعد که ثبتنام تائید شد نوبت
به پرداخت میرسه که یا خودتان انجام میدهید یا میسپرید به یکی برایتان انجام بدهد.
نرخی هم که دامین با شما حساب میشه بستگی به کل پرداختی و خریدتون داره که اینجا توضیح داده: Domain Name Prices – SSL Certificate Pricing, Web Hosting Pricing | ResellerClub (http://www.resellerclub.com/pricing)
savalanhost
May 22nd, 2011, 16:07
این دوستمون درست گفتن
ولی با وضع کنونی دلار و همچنین قیمت های slaba قیمت دامین برای شما مقرون به صرفه نیست پیشنهاد می کنم از همکاران قدیمی ایرانی بگیرید هم پرداخت راحت داره هم همون هستش فرقی نمی کنه می تونید باهاش رسیلر بدید و کنترل پنل به کاربر
حتی رسیلر های شما هم می تونن رسیلر بدن