PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از دیتابیس سایتی برای سایت دیگر

MyroxSoft
May 19th, 2011, 12:16
سلام دوستان
بنده از سروری هاست دانلود خریدم برای راه اندازی آپلودسنتر ، چون اسکریپتم نیاز حتمی به دیتابیس داره ، مجبور به استفاده از دیتابیس هستم ، در صورتی که متوجه شدم هاست دانلود دیتابیس نداره(از شرایط شرکت ارائه دهنده)
برای حل مشکل مسئولین گفتن یه هاست معمولی بگیرم و بر روی دامین اصلی اسکریپت را نصب کنم و هاست دانلود بر روی ساب دامین باشد ، که در این صورت اسکریپت نمی تواند فایلها را بر روی ساب دامین انتقال دهد.
آیا روشی وجود دارد که بتوانم مثلا از دیتابیس سایت شخصی خودم به عنوان دیتابیس آپلودسنتر که هر کدام جداگانه از یک سرویس دهنده می باشند ، استفاده کنم
ممنون

m3hdi
May 19th, 2011, 12:25
بله امکانش هست به این صورت که شما در یک هاست دیتابیستون رو بسازید و در هاست دانلودتون اسکریپت رو نصب کنید در هنگام نصب مشخصات دیتابیس رو بدید و به جای localhost آی پی سروری که دیتابیستون اونجاست رو وارد کنید
تنها مسئله ای که هست اینه که معمولا هاستینگی remote databse رو باز نمی کنه به دلیل مسائل امنیتی. سروری ام که باز باشه نمیشه از لحاظ امنیتی روش حساب کرد. توصیه می کنم یک سرور مجازی تهیه کنید و دیتابیستون رو اونجا بزارید و ریموت رو باز کنید.

موفق باشید

MyroxSoft
May 19th, 2011, 13:24
ممنون دوست عزیز
آدرس آیپی رو جای لوکال گذاشتم ولی باز پیغام دسترسی غیرمجاز میده
سرور مجازی باز هزینه جداگانه داره که نمی صرفه
باید اسکریپت رو عوض کنم

m3hdi
May 19th, 2011, 13:27
ممنون دوست عزیز
آدرس آیپی رو جای لوکال گذاشتم ولی باز پیغام دسترسی غیرمجاز میده
سرور مجازی باز هزینه جداگانه داره که نمی صرفه
باید اسکریپت رو عوض کنم
عرض کردم بهتون باید مطمئا شید که میزبان دیتابیس remote databse رو باز کرده باشه. در این صورت می تونید و در غیر اینصورت خیر

موفق باشید

MyroxSoft
May 19th, 2011, 13:57
ممنون
مشکلات امنیتی تا چه حدیه ، یعنی چه مشکلاتی احتمال داره پیش بیاد؛ هم واسه آپلودسنتر هم میزبانی که قراره دیتابیس روش تنظیم بشه
اگه زیاده و خطرناکه ، به نظرتون اسکریپت رو عوض کنم؟

m3hdi
May 19th, 2011, 14:33
ممنون
مشکلات امنیتی تا چه حدیه ، یعنی چه مشکلاتی احتمال داره پیش بیاد؛ هم واسه آپلودسنتر هم میزبانی که قراره دیتابیس روش تنظیم بشه
اگه زیاده و خطرناکه ، به نظرتون اسکریپت رو عوض کنم؟

مثال عرض می کنم :
فرضا اطلاعات دیتابیس یک سایت لو بره و هکر می تونه بدون داشتن دسترسی لوکال (منظور دسترسی روی سرور) به صورت ریموت به دیتابیس دسترسی داشته باشه
توصیه می کنم اسکریپت رو عوض کنید
برای مقال اسکریپتی تهیه کنید که فایل رو به صورت ftp آپلود کنه
ضمنا برای راه اندازی آپلود سنتر هاست دانلود توصیه نمیشه بهتره سرور مجازی تهیه کنید.

موفق باشید