ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب لطفا کمک کنید

Ali_Reza
May 19th, 2011, 08:14
من وقتی وارد سایتم میشم سایت اول بالا نمیاد - بعد من دیسکانکت می کنم دوباره کانکت میشم آی پیم عوض میشه بعد سایت میاد بالا - خیلی ها هم همین مشکل رو تو سایت دارن چرا اینطور میشه ؟

سی پنل
سرور لینوکسی

f.etemadian
May 19th, 2011, 09:06
مشکل از isp مربوطه هست.

Hostpolis
May 19th, 2011, 09:35
در صورتیکه فایروال دارید روی سرور مثل apf یا csf غیر فعال کنید و دوباره امتحان کنید.

در بعضی موارد که شما یک سایت بزرگ دارید و کاربر چندین کانکشن همزمان با سرور برای دانلود متن و عکس و ... ایجاد میکنه ممکن هست فقط با یک ریفرش ساده این تعداد کانکشن از ماکزیمم کانکشن تنظیم شده در فایروال بگذره و آی پی بلاک بشه.

با غیرفعال کردن فایروال در مرحله اول و تست کردن سایت با بالا و پایین بردن عدد ماکزیمم کانکشن میتونید مساله رو حل کنید.

sales data
May 19th, 2011, 10:02
سلام دوست من
مشکل از فایروال شماست
ای پی شما توسط فایروال بلاک شده است . وقتی که مودم را خاموش و روشن و به اصطلاح رفرش میکنید ای پی شما تغییر میکند در صورتیکه دسترسی روت دارید ای پی خود را از بلاک خارج کنید و به هیچ عنوان فایروال خود را خاموش نکنید
موفق باشید

Ali_Reza
May 19th, 2011, 14:30
دقیقا مشکل به همین صورته وقتی دیسکانکت و کانکت میشم آی پی تغییر می کنه و سایت با سرعت بالا لود میشه ولی چند ساعت بعد که وارد سایت میشم باز هم همین مشکل بوجود میاد , برای بسیاری از کاربران به همین صورته این در حالی هست که من هیچ آی پی رو بن نکردم !

می خام دقیقا به نتیجه برسم و بعد اقدام کنم .

parmis_data
May 19th, 2011, 17:06
ممکنه مشکل از بلوک شدن آی پی توسط سایت یا سرور شما باشه

savalanhost
May 19th, 2011, 22:53
دقیقا مشکل به همین صورته وقتی دیسکانکت و کانکت میشم آی پی تغییر می کنه و سایت با سرعت بالا لود میشه ولی چند ساعت بعد که وارد سایت میشم باز هم همین مشکل بوجود میاد , برای بسیاری از کاربران به همین صورته این در حالی هست که من هیچ آی پی رو بن نکردم !

می خام دقیقا به نتیجه برسم و بعد اقدام کنم .
دوست گرامی آی پی توسط فایروال بسته می شود
در صورتی که کانفیگ فایروال را وارد نیستید پیشنهاد می شود به یکی از دوستان درخواست بدهید تا برای شما کانفیگ نماید
به علت محدودیت در تعداد کانکشن هر آی پی بر روی سرور شما می باشد که باعث بن شدن می گردد
موفق باشید