PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با eukhost

lvlehrad
May 18th, 2011, 09:17
سلام
من بخاطر اینکه قبلا از این دیتاسنتر شرکت یا هرچی که هست وی پی اس داشتم و پشتیبانیشون خیلی خوب بود ازشون 1 سال هاست اشتراکی گرفتم به همراه ssl که روهم حدودا 180 هزار تومن شد ...

با اینکه پهنای باند خیلی خیلی کمی میدادند نسبت به پولی که داشتم پرداخت میکردم ولی بخاطر کیفیت و تعریفی که از این سایت میکردن خرید رو انجام دادیم ...

متاسفانه پشتیبانی هاست اشتراکی این سایت اصلا مثل پشتیبانی وی پی اسش نیست و انگار هیچی حالیشون نیست ... تمامی ایمیل های منو با تاخیر چند ساعته (اکثر اوقات چند روزه) جواب میدادند و فقط اول جملشون یه معذرت خواهی اضافه میکردند ... متاسفانه تیم پشتیبانیشون هم اصلا باهم هماهنگ نبودن و شیفت بعدی که میومد جای قبلی ها اصلا نمیدونست چی به چیه ...

اما با همه این مشکلات کنار اومدم چون کیفیت خیلی خوبی داشت و اپتایمش هم عالی بود تا اینکه بخاطر دیرکرد پرداخت 2 پوند به من 5 پوند جریمه زدند !!!! یعنی من بخاطر اینکه چند روز دیرتر هزینه ایپی رو پرداخت کردم مجبور شدم بجای 2 پوند 7 پوند برای ایپی پول بدم که واقعا من یکی اسمشو میزارم کلاهبرداری ... بله باید جریمه میشدم ولی نه 2/5 برابر قیمت ایپی ...

منم تصمیم گرفتم که money back کنم چون نوشته بودند هر وقت بخوایم میتونیم پولمون رو پس بگیریم (زمانی که استفاده کردیم رو از هزینه کم میکردن ... ) چند تا از دوستامم که اورده بودم رو این هاست بخاطر اینکه میگفتند امنیتش پایین هست money back کردند ...

زمانی که ایمیل دادم برای این مورد حدود چند هفته مارو پیچوندند ... یعنی هی سوال ازمون میکردند و چندین روز طول میکشید که جواب مارو بدن ...( تو این مدت من از هاست استفاده نمیکردم و از یجا دیگه هاست گرفته بودم ...)

تا اینکه 1 ماه پیش هاست من رو cancel کردند ولی تا الان که 1 ماه میگذره پول رو برگشت ندادن ...

یادمه سجاد باهاشون رابطه خوبی داشت کسی از سجاد خبر نداره ؟ میشه راهنمایی کنید که الان من باید چجوری پولمو از اینا پس بگیرم ... 39 پوند بخاطر اینکه نه میتونستم اس اس ال رو روی یه دامنه دیگه ست کنم و نه money back کنم ضرر کردم حداقل بتونم این باقی مونده پولمو ازشون بگیرم ...

maroofi
May 18th, 2011, 10:57
مهراد جان..... پولت .... رفت.... ....پیش خدا :دیi-)

faranetwork
May 18th, 2011, 11:03
عاقبت خریدن از خارجی ها همینه...باز ایران باشه یارو از ترس آبروش هم پول رو پس میده

lvlehrad
May 18th, 2011, 22:29
واقعا چقدر کمک کردید یعنی تو wht کسی نیست که یه راهنمایی درست حسابی کنه ؟؟؟ ... الان درخواست هاست بود تاپیک 10 صفحه شده بود

faranetwork
May 18th, 2011, 22:40
دوست عزیز آخه از یک شرکت خارجی هست ..اگه شرکت ایرانی بود تا الان همه بهش گیر میدادن میومد جواب میداد..ولی یک شرکت خارجی همه میدونن خودتون هستین و اونا....باید سوخت و ساخت...

DeltaGostar
May 18th, 2011, 22:56
باورم نمیشه این شرکت انقدر مسخره بازی در بیاره
37 پوند خیلی پول است

ssl بی خیالش بشو
اینا پشتبانی تلفنی خوبی دارن کسی رو داشته باشی با لجهه انگلیسی بتونه به اینا فهمونه بهتر از ایمیل بازی است

nimo0ol
May 19th, 2011, 01:32
یکی از دوستانم هست که یه زمانی باهاشون خیلی رفیق بود و تقریباً میشه گفت اون تو ایرانیا جاشون انداخت! (با تبلیغ تو سایت ماهواره ای که داره)

ازش آمار میگیرم.

فقط ایمیلی که باهاش ثبت نام کردی رو پ خ کن تا پیگیری کنم.

اگرم با پی پال پرداخت کرده باشی میشه شکایت کرد. فقط امیدوارم ایمیل هاشونو + تیکت ها رو داشته باشی.

---
May 19th, 2011, 02:35
با ادمین سیب وی پی ان مشورت کن رابطه حسنه ای با این شرکت دارن

lvlehrad
May 19th, 2011, 03:35
والا موقع خرید وی پی اس پاسپورت خواستند که مجبور شدم به یکی از اقوام رو بندازم ... و سر این هاست هم کلی کمکم کرد ولی نشد البته تماس تلفنی نداشتیم باهاشون ولی دیگه روم نمیشه بگم زنگ بزنه ...
از طریق پایپال پرداخت شده و تمامی ایمیل هارو هم دارم ولی دنبال دردسر نیستم ... فقط پولمو میخوام حتی نمیدونم چقدر بهم میدن ...

nimo0ol
May 24th, 2011, 02:38
با ادمین سیب وی پی ان مشورت کن رابطه حسنه ای با این شرکت دارن
منم منظورم همون بود..

دقیقاً به حرف ایشون گوش کن... با ادمین سیب کانکت شو..

s.w.a.t
May 24th, 2011, 08:47
سلام
اولا شرکتهای خارجی مخصوصا انگلیسی خیلی روی جریمه سختگیر هستند مگر بلد باشی چه جوری صبحت کنی که جریمه رو به قول گفتنی بپیچونی!
در مورد money back هم حتما قوانینی دارند که شما اونا رو نخوندی یا از اونا بی اطلاع هستید.
در هر صورت دوباره ایمیل بزنید با موضوع Urgent توش چیزی که میخوایید رو بنویسید
فقط یادتون باشه بخش فروش یا مالی از شنبه و یک شنبه تعطیل هست و اینکه از ساعت حدود 1.30 بعدظهر به وقت ایران تا 8.30 شب به وقت ایران هستند
موفق باشید

liandata
May 24th, 2011, 09:37
سلام
اولا شرکتهای خارجی مخصوصا انگلیسی خیلی روی جریمه سختگیر هستند مگر بلد باشی چه جوری صبحت کنی که جریمه رو به قول گفتنی بپیچونی!

موافقم :دی

WEBSTAR
May 24th, 2011, 18:17
من نمیدونم شما چه جوری میتونید به سایت های خارجی اعتماد کنید ؟
کاربر های ایرانی به سایت های ایرانی هم کم اعتماد شدن چه برسه به سایت های خارجی و تحریم ها و....
با سایت های خارجی کار کردن الکی نیست دوست من مگر اینکه همه فن حریف باشی !

s.w.a.t
May 24th, 2011, 19:30
من نمیدونم شما چه جوری میتونید به سایت های خارجی اعتماد کنید ؟
کاربر های ایرانی به سایت های ایرانی هم کم اعتماد شدن چه برسه به سایت های خارجی و تحریم ها و....
با سایت های خارجی کار کردن الکی نیست دوست من مگر اینکه همه فن حریف باشی !
دوست عزیز
اصولا سایتها و شرکتهای باسابقه خارجی هیچ وقت نمیان سابقه خودشون رو خراب کنند اونم مخصوصا اگر شرکت انگلیسی یا آمریکایی باشه.
چون اعتبار اینجور کارها ممکنه تو ایران معنی نداشته باشه ولی توی انگلیس اهمیت داره.(چند وقت پیش از یه طریقی pdf های مربوط به گذارشهای مالی شرکت iweb رو به دست آوردم یه نگاهی انداختم بهش شاخترین و بهترین سرویس دهنده توی ایران در ماه یک سوم iweb گردش مالی و سود نداشته!)
تحریم هم فقط آمریکا هست که ایران رو تحریم کرده(البته به دستور شخص شخیص اوباما باید تحریمهای انینترنتی برداشته میشدن که هنوز انجام نشده این امر!!). شرکتهای انگلیسی به ایران سرویس میدن ولی با کمی سختگیری. چون دوستان لطف داشتن از کاربران اینترنتی ایرانی یک کلاهب ردار و د زد ساختند.

موفق باشید