توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند سرور اختصاصی با کانفیگ
baghebahar
May 18th, 2011, 01:59
سلام
وقت همگی بخیر
---------------
من واسه یکی از سایت هام نیاز به سرور اختصاصی دارم
سرور = یه چیزی باشه که 2-3 سایتی که روزانه حدود 20 ترابایت پهنای باند را نیاز دارند-به عبارتی پهنای باند نامحدود و سخت افزاری سرور هم یه چیزی خوبی باشه
وب سرور لایت اسپد + سی پنل+کانفیگ برای دانلود
ما میخوای روی این سرور فقط 2-3 سایت میزبانی کنیم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
TukaNet
May 18th, 2011, 02:03
در خدمت هستیم
از سوئیس می تونم آفر بدم با پورت 1 گیگا بیت و پهنای نا محدود
سخت افزار هم تماما از برند سوپرمایکرو هستند
baghebahar
May 18th, 2011, 02:07
در خدمت هستیم
از سوئیس می تونم آفر بدم با پورت 1 گیگا بیت و پهنای نا محدود
سخت افزار هم تماما از برند سوپرمایکرو هستند
از سوئیس و شما سرویس داشتم ( سرور اختصاصی )
پورتش خیلی پسند نیست.
اگر تظمین میکنید پورت خوبی داره افرتون را ارائه بدین:)
TukaNet
May 18th, 2011, 02:19
دیتاسنتر سوئیس قبلا یک سری مشکلات داشت که الان حل شده
مایل باشید از لیزوب ولی با پهنای باند 100 ترابایت هم میتونیم ارائه کنیم
baghebahar
May 18th, 2011, 02:34
دیتاسنتر سوئیس قبلا یک سری مشکلات داشت که الان حل شده
مایل باشید از لیزوب ولی با پهنای باند 100 ترابایت هم میتونیم ارائه کنیم
افرتون را از سوئیس + لیزوب بزارید.
ممنون
baghebahar
May 18th, 2011, 22:11
ماشاالله اين همه سرويس دهنده - كسي نميتونه به ما كمك كنه !
سلام
وقت همگی بخیر
---------------
من واسه یکی از سایت هام نیاز به سرور اختصاصی دارم
سرور = یه چیزی باشه که 2-3 سایتی که روزانه حدود 20 ترابایت پهنای باند را نیاز دارند-به عبارتی پهنای باند نامحدود و سخت افزاری سرور هم یه چیزی خوبی باشه
وب سرور لایت اسپد + سی پنل+کانفیگ برای دانلود
ما میخوای روی این سرور فقط 2-3 سایت میزبانی کنیم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
روزی 20-30 ترابایت؟
P-CO
May 18th, 2011, 23:12
از PerfectIP با پورت 100 - نامحدود در خدمتیم.
DED24.COM - Dedicated Server And Virtual Private Server Provider (http://www.ded24.com)
نام ديتاسنتر را ذكر كنيد و اينكه هزينه ها را بصورت جداگانه ذكر كنيد
و اينكه 100 ترابايت كم است-روزي 20 ترابايت مصرف داره
روزی 20-30 ترابایت؟
بله روزانه
تا الان روزي 17-18 ترابايت مصرف داره
Hostpolis
May 18th, 2011, 23:31
با سلام،
در صورتی که تمایل داشته باشید در دیتاسنتر آی وب در شبکه اختصاصی خودمون می تونیم میزبان شما باشیم.
سالن اختصاصی هست و شبکه و تجهیزات متعلق به خودمونه. در دیتاسنتر هم حضور فیزیکی داریم.
به تمامی سرورها پورت ریبوت و 2 ساعت kvm رایگان داده میشه.
پشتیبانی رده 2 و 3 از طریق تیکت و رده 1 از طریق تلفن اضطراری خواهد بود
مشخصات خاصی اگر در نظر دارید و همینطور سقف بودجتون رو بفرمائید.
iNicz.Com
May 18th, 2011, 23:33
برای همچین سروری حتما باید هارد sas بگیرید. پیشنهاد من به شما :
dual xeon 5620 - 24 gb ram -1 gb port - unlimited bw - 4* 450 gb sas hard
LiteSpeed FREE
در صورت تمایل برای قیمت پیغام خصوصی بفرستید.
baghebahar
May 18th, 2011, 23:42
با سلام،
در صورتی که تمایل داشته باشید در دیتاسنتر آی وب در شبکه اختصاصی خودمون می تونیم میزبان شما باشیم.
سالن اختصاصی هست و شبکه و تجهیزات متعلق به خودمونه. در دیتاسنتر هم حضور فیزیکی داریم.
به تمامی سرورها پورت ریبوت و 2 ساعت kvm رایگان داده میشه.
پشتیبانی رده 2 و 3 از طریق تیکت و رده 1 از طریق تلفن اضطراری خواهد بود
مشخصات خاصی اگر در نظر دارید و همینطور سقف بودجتون رو بفرمائید.
سلام
پورت يك گيگ داريد شما ؟
ايا سرور پيشنهادي مد نظرتون است !
در حال حاضر ماهانه 450.000 تومان داريم هزينه ميكنيم.اما كيفيت نا مطلوب
ميخوايم سرور دست خودمون باشه:)
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
برای همچین سروری حتما باید هارد sas بگیرید. پیشنهاد من به شما :
LiteSpeed FREE
در صورت تمایل برای قیمت پیغام خصوصی بفرستید.
پ*خ ارسال شد
نام ديتاسنتر و location?
alborzgostar
May 18th, 2011, 23:43
هزینه خود سرور میشه 300 تومن هم خریدتون قطعی شد من در خدمتم SmardDc دیتا سنتر
نکته: اینجا شده جک خونه سرور با پورت 1 اختصاصی کجای دنیا با پهنای باند نا محدود میدند من اولین خریدارم !
وحید خان یکمی دست به انجمن بکش ما دیگه حوصله نداریم بیاییم اینجا این چیز های عجیب ببینیم
ما پورت 100 اختصاصی با ترافیک شیپینگ میدیم. چیزی که شما ازش به عنوان پورت 1000 میشنوید فقط آپ لینک هست. که اکثر دیتاسنتر ها دارن ارتقا میدن به 1000 و ما هم آپ لینک 1000 داریم. ولی اگر کل پهنای باند یه دیتاسنتر که ادعای پورت 1000 برای سرور میکنه رو تقسیم بر تعداد سرورهاش کنید می بینید که هم چنین چیزی اصلا منطقی نیست. متاسفانه این شده یه ابزار تبلیغاتی!
لطفا میزان مصرف ماهانه ای که دارید و محتوای فعالیتتون رو بفرمائید که امکان پیشنهاد سرور بوجود بیاد. ما 34 ترکیب برای سرور داریم. باید دقیق مشخص بشه کدوم به درد کار شما میخوره که باعث نارضایتی آتی نشه.
با تشکر
sales data
May 19th, 2011, 00:32
سلام از دیتا سنتر امریکا میتونیم در خدمت شما باشیم
قرارداد شرکتی + ساپورت سرور + پورت یک گیگ
با ما در تماس باشید (http://dataargham.com/contact.php)
دیتا ارقام (http://dataargham.com)
iNicz.Com
May 19th, 2011, 01:43
این شد 800ت
هارد sas نگیری ارزش نداره . سرور سوئیس و equinix
LiteSpeed 2 CPU FREE
هیچ چیزی نامحدود نیست و منظور از unlimited که بعصی ها خودشون رو به بیسوادی میزنند اینکه که واسه پهنای باند محدودیتی و جود نداره که OVER-USAGE حساب بشه.
---------- Post added at 01:43 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------
ما پورت 100 اختصاصی با ترافیک شیپینگ میدیم. چیزی که شما ازش به عنوان پورت 1000 میشنوید فقط آپ لینک هست. که اکثر دیتاسنتر ها دارن ارتقا میدن به 1000 و ما هم آپ لینک 1000 داریم. ولی اگر کل پهنای باند یه دیتاسنتر که ادعای پورت 1000 برای سرور میکنه رو تقسیم بر تعداد سرورهاش کنید می بینید که هم چنین چیزی اصلا منطقی نیست. متاسفانه این شده یه ابزار تبلیغاتی!
لطفا میزان مصرف ماهانه ای که دارید و محتوای فعالیتتون رو بفرمائید که امکان پیشنهاد سرور بوجود بیاد. ما 34 ترکیب برای سرور داریم. باید دقیق مشخص بشه کدوم به درد کار شما میخوره که باعث نارضایتی آتی نشه.
با تشکر
اشتباه میکنید . پس سرور با پورت 1 کاملا اختصاصی ندیدید.این که شما میگی UPLINK همون share هستش. تو اروپا فقط 3 جا پورت 1 اختصاصی میده : ovh - leaseweb - equinix
baghebahar
May 19th, 2011, 02:23
هزینه خود سرور میشه 300 تومن هم خریدتون قطعی شد من در خدمتم SmardDc دیتا سنتر
نکته: اینجا شده جک خونه سرور با پورت 1 اختصاصی کجای دنیا با پهنای باند نا محدود میدند من اولین خریدارم !
وحید خان یکمی دست به انجمن بکش ما دیگه حوصله نداریم بیاییم اینجا این چیز های عجیب ببینیم
بای
دوست عزیز یکم احترام متقابل داشته باشید
این سرور ی که شما افر دادین از همون هایی است که نمیشد vmware نصب کرد اما تو تاپیک جار میزیدن میشه !!
با تشکر
ببنید دوست عزیز ببنید ما هزینه ای که در حال حاضر میدیم.در مقابلش سرویس مناسب نمیگیریم.
میخوایم اندازه پولمون سرویس داشته باشیم.در مورد مصرف هم ذکر کردم روزانه چیزی که سرویس دهنده بهمون گفته چیزی حدود 17 ترابایت مصرف میکنیم.
عنوان سایت هم فیلم-موزیک و ... است
سلام از دیتا سنتر امریکا میتونیم در خدمت شما باشیم
قرارداد شرکتی + ساپورت سرور + پورت یک گیگ
با ما در تماس باشید (http://dataargham.com/contact.php)
دیتا ارقام (http://dataargham.com)
افرتون همینجا قرار بدید
[QUOTE=iNicz.Com;242744]
این شد 800ت
هارد sas نگیری ارزش نداره . سرور سوئیس و equinix
LiteSpeed 2 CPU FREE
هیچ چیزی نامحدود نیست و منظور از unlimited که بعصی ها خودشون رو به بیسوادی میزنند اینکه که واسه پهنای باند محدودیتی و جود نداره که OVER-USAGE حساب بشه.
[COLOR="Silver"]
در مورد هارد ساس که تایید میشه و ساس یه چیز دیگس
در مورد قیمت و ... بعدا بیشتر صحبت میکینم
---------- Post added at 01:43 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------
Hostpolis
May 19th, 2011, 08:53
اشتباه میکنید . پس سرور با پورت 1 کاملا اختصاصی ندیدید.این که شما میگی uplink همون share هستش. تو اروپا فقط 3 جا پورت 1 اختصاصی میده : Ovh - leaseweb - equinix
لطفا قبل از اینکه کسی رو به دانستن یا ندانستن نسبت بدین دربارش تحقیق کنید. و همینطور درباره پورت ۱۰۰۰ لطفا از یک نفر در مخابرات یا از isp ها سوال کنید یا اگر آشنایی در خارج از ایران داشتید که زمینه کاریش مخابرات بود یا تحصیلات ارتباطات داشت سوال کنید.
درباره سرور مورد تقاضای شما٫ پهنای باند مورد استفاده شما خیلی زیاد هست. شما با یک سرور عادی کارتون راه نمی افته و به نظر من دنبال سرور نرید. با همه امکاناتی که ما در دو شبکه خودمون داریم امکان اینکه پاسخگوی نیاز شما باشیم نیست به چند دلیل:
۱- روزانه تا ۲۰ ترابایت پهنای باند مصرفی یعنی تا ۲۱۰۰ مگابیت کانکشن اختصاصی. شما اگر از ارزونترین ارایه دهنده پهنای باند هم این رو قیمت بگیرید بهتون روی ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ دلار در ماه قیمت میده. در ضمن تجهیزات اضافی فایبر فراموش نشه که خودش هزینه سرسام آور داره
۲- شما با هارد sas هم اگر سرور جمع کنید سرعت نوشتن و خوندن موازی تا ۶ گیگابیت در ثانیه بالا میره که خودش یک رقم اسمی هست. طبعتا شما یک زمان پیک دارید که هارد ها هم جوابگو نخواهند بود.
من با توجه به نیازی که شما فرمودید هیچ تمایل یا منفعتی برای خودم نمی بینم که بخوام بهتون سرویس بدم. اما چند تا پیشنهاد دارم برای اینکه بتونید راه رو درست برید.
۱- برای اینکه ببینید دقیق چقدر مصرف می کنید گراف بگیرید از سرویس دهنده یا هرکسی که مسول سرور هست. بدون اطلاع دقیق فقط وقت خودتون رو تلف میکنید و پولتون رو توی جوب میریزید.
۲- حتی اگر این میزان که فرمودید مصرف داشته باشید٫ کار شما با سرور انجام نمیشه و باید cdn بگیرید که بتونید محتوا رو در جاهای مختلف قرار بدید. اینطوری هزینه پهنای باند کم میشه براتون. البته این به شرطی هست که مشترکینتون سراسر دنیا باشن نه تو ایران.
امیدوارم کمکی شده باشه بهتون. در صورتیکه به نتیجه مطلوبتون نرسیدید می تونید با بنده تماس بگیرید تا یا راهنمایی بیشتر کنم یا به افرادی که تخصص کار با سایت های پرترافیک دارند در دیتاسنترهایی مثل رک اسپیس متصلتون کنم که اونا به شما کمک کنن.
روزتون بخیر
sales data
May 19th, 2011, 10:16
افرتون همینجا قرار بدید
قیمت سرورها در سایت دیتا ارقام (http://www.dataargham.com)مشخص است
سرورهای اختصاصی (http://www.dataargham.com/server.php)
ضمنا به ازای 100 ترا بایت پهنای باند مازاد مبلغ 140 هزار تومان + 60 هزار تومان به منظور مدیریت سرور
موفق باشید
baghebahar
May 23rd, 2011, 00:05
لطفا قبل از اینکه کسی رو به دانستن یا ندانستن نسبت بدین دربارش تحقیق کنید. و همینطور درباره پورت ۱۰۰۰ لطفا از یک نفر در مخابرات یا از isp ها سوال کنید یا اگر آشنایی در خارج از ایران داشتید که زمینه کاریش مخابرات بود یا تحصیلات ارتباطات داشت سوال کنید.
درباره سرور مورد تقاضای شما٫ پهنای باند مورد استفاده شما خیلی زیاد هست. شما با یک سرور عادی کارتون راه نمی افته و به نظر من دنبال سرور نرید. با همه امکاناتی که ما در دو شبکه خودمون داریم امکان اینکه پاسخگوی نیاز شما باشیم نیست به چند دلیل:
۱- روزانه تا ۲۰ ترابایت پهنای باند مصرفی یعنی تا ۲۱۰۰ مگابیت کانکشن اختصاصی. شما اگر از ارزونترین ارایه دهنده پهنای باند هم این رو قیمت بگیرید بهتون روی ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ دلار در ماه قیمت میده. در ضمن تجهیزات اضافی فایبر فراموش نشه که خودش هزینه سرسام آور داره
۲- شما با هارد sas هم اگر سرور جمع کنید سرعت نوشتن و خوندن موازی تا ۶ گیگابیت در ثانیه بالا میره که خودش یک رقم اسمی هست. طبعتا شما یک زمان پیک دارید که هارد ها هم جوابگو نخواهند بود.
من با توجه به نیازی که شما فرمودید هیچ تمایل یا منفعتی برای خودم نمی بینم که بخوام بهتون سرویس بدم. اما چند تا پیشنهاد دارم برای اینکه بتونید راه رو درست برید.
۱- برای اینکه ببینید دقیق چقدر مصرف می کنید گراف بگیرید از سرویس دهنده یا هرکسی که مسول سرور هست. بدون اطلاع دقیق فقط وقت خودتون رو تلف میکنید و پولتون رو توی جوب میریزید.
۲- حتی اگر این میزان که فرمودید مصرف داشته باشید٫ کار شما با سرور انجام نمیشه و باید cdn بگیرید که بتونید محتوا رو در جاهای مختلف قرار بدید. اینطوری هزینه پهنای باند کم میشه براتون. البته این به شرطی هست که مشترکینتون سراسر دنیا باشن نه تو ایران.
امیدوارم کمکی شده باشه بهتون. در صورتیکه به نتیجه مطلوبتون نرسیدید می تونید با بنده تماس بگیرید تا یا راهنمایی بیشتر کنم یا به افرادی که تخصص کار با سایت های پرترافیک دارند در دیتاسنترهایی مثل رک اسپیس متصلتون کنم که اونا به شما کمک کنن.
روزتون بخیر
پیشنهادتون را ارائه بدهید-مشتاقم
Hostpolis
May 23rd, 2011, 01:50
شماره و نحوه تماس با من در لینک زیر هست. از ساعت ۵:۳۰ بعد از ظهر به وقت ایران تا ۸ صبح روز بعد می تونید با من تماس بگیرید. بصورت تلفنی سوالاتم رو از شما می پرسم و پیشنهاداتم رو عرض میکنم.
تماس با ما - هاست پولیس (http://hostpolis.com/ir/fa/contact/)