به اطلاع همه دوستانی که در زمینه ثبت و ... دامنه های ir. و ایران فعال هستند می رساند بر اساس سرویس epp ایرنیک سرویس نمایندگی و زیر نمایندگی مخصوص همان کاربر با قابلیت دسترسی دو سطح کاربری به سرویس api اماده ارائه شده است
قابلیت های سرویس یوزر :
ثبت دامنه / تمدید دامنه / ایجاد نیک هندل / نمایش لیست دامنه ها با توجه به وضعیت هر کدام / خرید یونیت / انتقال یونیت به زیر نماینده خود / لیست مبادلات یونیتی / مدیریت مالی بصورت کلی در زمینه ثبت فیش و وضعیت پرداخت ها و ... / مدیریت api : شامل دریافت کد دسترسی و تغییر ان و تعریف ip و تغییر ان جهت امنیت بیشتر / مدیریت کاریران زیر نماینده جهت ایجاد / لیست کاربران زیر نماینده / ارائه کنترل مخصوص زیر نماینده بر اساس نام دامنه درخواستی کاربر و ...
که در روز های اتی بخش های دیگر اضافه و سرویس های ذکر شده در قسمت api از حالت تست خارج و بصورت کاربردی ارائه خواهد شد
2587
قابلیت های سرویس زیر نماینده یک یوزر :
ثبت دامنه / تمدید دامنه / ایجاد نیک هندل / نمایش لیست دامنه ها با توجه به وضعیت هر کدام / لیست مبادلات یونیتی / کد دسترسی به api و .....
قابل ذکر است زیر نماینده اختیارات یوزر اصلی را ندارد و یوزر اصلی ما مانند خود ما میتواند از منبع یونیت خود برای هر زیر مجموعه خود یونیت ارسال کند
2586
قابل ذکر است سرویس های دیگری برای این سامانه در نظر گرفته شده که در دست اقدام است
دوستان فعال میتوانند سئوالات یا سفارشات خود را به ادرس ایمیل زیر ارسال کنند
برای اطلاع از لیست قیمت ها ایمیل بزنید
با تشکر
بخش فروش و پشتیبانی آفتاب رایانه
پست الکترونیک : domain@mibfa.com
mibfa
May 18th, 2011, 10:17
دوستانی که هنوز سرویس هایشان در سرویس جدید فعال نشده و مانده یونیت های انها درج نشده سریعا اقدام کنند
hamidreza_s
May 20th, 2011, 11:14
من که نفهمیدم چی داری میفروشی.
بیشتر توضیح بده این سیستم چی هست، چطوری کار میکنه و...
ما که قبلاً از جایی یونیت خریدیم هنوز مونده تو دستمون. نمیدونیم چطور باید با این سیستم جدید خرجش کرد!
حالا نمیدونم ایده شما چیه. از کارهای نیک هم آدم سردر نمیاره. یه روز اینوریه و یه روز اونوری! بعضی نماینده ها هم به زیرنماینده هاشون درست اطلاع رسانی نمیکنن!
mibfa
May 20th, 2011, 13:48
ما که قبلاً از جایی یونیت خریدیم هنوز مونده تو دستمون. نمیدونیم چطور باید با این سیستم جدید خرجش کرد!
حالا نمیدونم ایده شما چیه. از کارهای نیک هم آدم سردر نمیاره. یه روز اینوریه و یه روز اونوری! بعضی نماینده ها هم به زیرنماینده هاشون درست اطلاع رسانی نمیکنن!
سلام
در واقع ما همان یونیت را میفروشیم با مشخصات بالا که عرض کردم
شما وارد سرویس ما میشوید و از امکانات بالا استفاده میکنید
شما میتوانید برای خودتان زیر نماینده تعریف کنید و از مقدار کل یونیتی که از ما تهیه میکنید برای زیر مجموعه های خود ترانسفر کنید
شما و زیر نماینده شما برای خودتان کنترل پانل با تمام موارد لازم دارید . زیر نماینده شما از طریق دامنه ای که شما به ما معرفی کردید میتواند وارد پانل کاربریش شود و نیازی نیست وارد سرویس ما بصورت مستقیم شود
هم شما و هم زیر نماینده دسترسی به api خواهد داشت
و...
B2C
May 20th, 2011, 16:05
برخی از نماینده های نیک از خود نیک کارها رو سخت تر می کنن مثلا
نیک وقتی مدارک مخواد نمیگه بصورت pdf باشه و کل صفحات شناسنامه ات باشه و به همراه درخواست کتبی باشه
maroofi
May 20th, 2011, 16:08
با سلام و احترام
لطف کنید بفرمایید
فرض مثال یک نمایندگی از سایت شما گرفتیم
قیمت هر دامنه ir (یک ساله و 5 ساله ) برای ما چقدر تموم میشه ؟ ظاهرا سیستم یونیت برچیده شده . اگر شما هنوز هم با یونیت ثب میکنید قیمت هر یونیت برای نمایند هرو لطف کنید بفرمایید
ایا شارژ ماهیانه باید بپردازیم ؟
قیمت رو برای 20-30 دامنه در سال در نظر بگیرید.
با تشکر.
mibfa
May 21st, 2011, 12:55
برخی از نماینده های نیک از خود نیک کارها رو سخت تر می کنن مثلا
نیک وقتی مدارک مخواد نمیگه بصورت pdf باشه و کل صفحات شناسنامه ات باشه و به همراه درخواست کتبی باشه
سلام
شما برای ارسال مدارک با فرمت pdf اقدام نکنید فاکس کنید یا ... . این که ناراحتی نداره
بابت ارسال اسکن کارت ملی ما باید این کار را انجام دهیم چون قراره مانده یونیت های شما بحساب جدید شما واریز کنیم و این تنها راه امن هست برای ما تا اشتباهی رخ نده و این اشتباه باعث نشه تا دوستان هم دچار مشکل نشوند
بهتر بود کارت ملی را ذکر میکردید چون بیشتر دوستان با ما کار میکنند و ایمیل بنده را دریافت کردند و متوجه میشوند که صحبت حضرت عالی خلاف نوشته های بنده است
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------
با سلام و احترام
لطف کنید بفرمایید
فرض مثال یک نمایندگی از سایت شما گرفتیم
قیمت هر دامنه ir (یک ساله و 5 ساله ) برای ما چقدر تموم میشه ؟ ظاهرا سیستم یونیت برچیده شده . اگر شما هنوز هم با یونیت ثب میکنید قیمت هر یونیت برای نمایند هرو لطف کنید بفرمایید
ایا شارژ ماهیانه باید بپردازیم ؟
قیمت رو برای 20-30 دامنه در سال در نظر بگیرید.
با تشکر.
1- قیمت نماینده بر اساس پکیج خریداری شده محاسبه میشود
مثلا شما 100 یونیت از ما میخرید . هر یونیت برای شما 1800 میشه ولی شما مختارید این یونیت را به زیر نماینده خود 1900 واگذار کنید یا 1700
هر نماینده بر اساس دامنه ای که به ما معرفی میکند یک پانل برای زیر نماینده خود دریافت میکند و زیر نماینده ها به سرویس ما بصورت مستقیم وارد نمیشوند بلکه از دامنه شما به سرویس ما وصل میشوند
2- هر نماینده بصورت مستقیم به api ول میشود و زیر نماینده ها با اجازه نماینده میتوانند به api وصل بشوند . برای دوستانی که هاستینگ دارند این روش مناسب است چون کاربر زیر نماینده برای دسترسی به api باید موافقت نماینده بالای را دریافت کند یا نماینده میتواند از سرور خود که ip ان ادد شده بک هاست به نماینده بدهد تا ان هم بتواند به api وصل شود
3- شارژ ماهیانه ندارد
موفق باشید
hamidreza_s
May 21st, 2011, 13:06
جالبه.
ببینم این دامنه که ما تنظیم میکنیم مثل ریسلرکلاب نیست؟
در ریسلرکلاب شاید اطلاع داشته باشید که دو سایت برای ما ارائه میدن. یک سایت برای "مشتریان" ما و دیگری برای "بازاریابان یا همان نماینده های" ما. این دو سایت یک آدرسی را بطور پیش فرض دارند که بصورت زیردامنه ای شرکت ریسلرکلاب است. نام این زیر دامنه قابل تغییر میباشد و حتی میتوان یک دامنه به آن اختصاص داد.(یا زیردامنه ای از دامنه خودمان را اختصاص دهیم.)
در ضمن برای اتصال به api ریسلرکلاب نیز باید ip هاست را در پنل تنظیم کرد.
کاری که شما انجام دادید شاید ایده آن از اینجا باشد!
mibfa
May 21st, 2011, 13:46
جالبه.
ببینم این دامنه که ما تنظیم میکنیم مثل ریسلرکلاب نیست؟
در ریسلرکلاب شاید اطلاع داشته باشید که دو سایت برای ما ارائه میدن. یک سایت برای "مشتریان" ما و دیگری برای "بازاریابان یا همان نماینده های" ما. این دو سایت یک آدرسی را بطور پیش فرض دارند که بصورت زیردامنه ای شرکت ریسلرکلاب است. نام این زیر دامنه قابل تغییر میباشد و حتی میتوان یک دامنه به آن اختصاص داد.(یا زیردامنه ای از دامنه خودمان را اختصاص دهیم.)
در ضمن برای اتصال به api ریسلرکلاب نیز باید ip هاست را در پنل تنظیم کرد.
کاری که شما انجام دادید شاید ایده آن از اینجا باشد!
سلام
بررسی ایده ها و راه های مناسب که رضایت کاربران را جلب کنه یک اصول هست ولی اینکه کاملا یکسان باشد خیر
رسیلر کلاب یم ساب دومین برای شما تعریف میکنه ولی ما یک دامنه خود شما را در سرویس تعریف میکنیم
شما و نمایندگان سطح 1 وارد سایت ما میشوید ولی زیر نماینده های شما وارد سایتی میشوند که نماینده سطح یک دامنه ان را برای ما معرفی و تنظیم کرده است
jfactor
May 21st, 2011, 13:52
سیستم عالی ای به نظر میرسه و امیداوارم موفق باشید و هر روز خدماتی رو به بهبود داشته باشید.
مثلا شما 100 یونیت از ما میخرید . هر یونیت برای شما 1800 میشه ولی شما مختارید این یونیت را به زیر نماینده خود 1900 واگذار کنید یا 1700
ممنون میشم اگر که اسلب بندی خاصی دارید برای نمایندگان مطرح کنید و رنج قیمت ها رو شفاف عنوان کنید.
mibfa
May 21st, 2011, 14:55
سیستم عالی ای به نظر میرسه و امیداوارم موفق باشید و هر روز خدماتی رو به بهبود داشته باشید.
ممنون میشم اگر که اسلب بندی خاصی دارید برای نمایندگان مطرح کنید و رنج قیمت ها رو شفاف عنوان کنید.
سلام
دانلود کنید (http://mibfa.com/download/nic.rar)
hamidreza_s
May 21st, 2011, 15:22
قضیه انگار داره جالب میشه.
ببینم مگه nic نمیخواست زیرنماینده ها رو حذف کنه؟!
ببینم اینکار شما هماهنگ با سیاست های جدید نیک هست؟
میشه بگید nic چیکار کرده؟ این برام مهمه. از سیاست جدیدش بگید تا موضوع بهتر روشن بشه.
در ضمن آیا ما بعنوان زیر نماینده شما به EPP خود سازمان نیک با یوزر پاس خودمان دسترسی داریم، یا نه فقط بواسطه API شما دسترسی داریم؟(چون اینطوری نیاز به تنظیم دامنه نداریم و WHMCS را تنظیم میکنیم)
ببخشید زیاد سوال میکنم.
mibfa
May 21st, 2011, 15:29
قضیه انگار داره جالب میشه.
ببینم مگه nic نمیخواست زیرنماینده ها رو حذف کنه؟!
ببینم اینکار شما هماهنگ با سیاست های جدید نیک هست؟
میشه بگید nic چیکار کرده؟ این برام مهمه. از سیاست جدیدش بگید تا موضوع بهتر روشن بشه.
در ضمن آیا ما بعنوان زیر نماینده شما به EPP خود سازمان نیک با یوزر پاس خودمان دسترسی داریم، یا نه فقط بواسطه API شما دسترسی داریم؟(چون اینطوری نیاز به تنظیم دامنه نداریم و WHMCS را تنظیم میکنیم)
ببخشید زیاد سوال میکنم.
سلام
سیاست نیک اجرای epp حذف دسترسی زیر نماینده ها به سامانه خود بود
ولی سیاست ما کاری به نیک نداره و همچنان تمایل داریم که هر نماینده ما برای خودش بتواند زیر نماینده تعریف کند و ... تا کاربران خودش را از دست ندهد
شما به سرویس ما دسترسی دارید نه nic و ما هم به نیک
تا مدت دیگه ماژول WHMCS هم برای موارد گفته شده اماده و ارائه میدهیم
موفق باشید
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------
ساست نیک کاملا روشن هست . باید کدام قسمت را توضیح بدهم ؟
mibfa
May 22nd, 2011, 11:12
دوستانی که همچنان اقدام نکردند برای انتقال یونیت سریعا اقدام کنند
mibfa
May 24th, 2011, 14:17
کاربران عادی میتوانند با قیمت ویژه نمایندگان بر اساس پکیج ها دامنه ثبت کنند
domainer
May 25th, 2011, 16:12
جناب عبادی عزیز،
سایت مشکل دارد! هر لینکی را کلیک میکنی همان صفحه اول را نشان میدهد.
mibfa
May 26th, 2011, 01:06
جناب عبادی عزیز،
سایت مشکل دارد! هر لینکی را کلیک میکنی همان صفحه اول را نشان میدهد.
سلام
نسخه فعلی بتا هست و مابقی لینک ها بجز قسمت انگلیسی که مربوط به بخش یورو ای هست به صحفه اصلی ارجاع داده میشود
شما فقط برای ثبت نام و ورود به پانل کاربری از ادرس زیر استفاده کنید . تا چند ماه اینده نسخه 1 با امکانات بیشتر و پایدار تر را ارئه میدهیم
موفق باشید
اتفاقا این آدرس هم قصد ثبتنام داشتیم که بعد از وارد کردن اطلاعات پیغام خطای مربوط به عدم استفاده از نوشتار فارسی میداد در حالی که اینطور نبود!!
mibfa
May 26th, 2011, 09:48
اتفاقا این آدرس هم قصد ثبتنام داشتیم که بعد از وارد کردن اطلاعات پیغام خطای مربوط به عدم استفاده از نوشتار فارسی میداد در حالی که اینطور نبود!!
سلام
لینک ثبت نام :
.IR Top Level Domain Registration :: .ir whois :: .ir ثبت دومین دامنه :: (http://www.irtld.com/resellers/user_register.php)
حتما فارسی تایپ کردید که خطا میداده . حروف فارسی ادد نکردید یا ...
mohammadlover
May 26th, 2011, 12:25
سلام
بعد از ثبت نام مدارک شناسائی هم باید براتون بفرستیم ؟
برای شارژ چه کاری باید کرد ؟ ثبت فیش بانکی ؟
سلام
شما و نمایندگان سطح 1 وارد سایت ما میشوید ولی زیر نماینده های شما وارد سایتی میشوند که نماینده سطح یک دامنه آن را برای ما معرفی و تنظیم کرده است
تو سایتتون قسمتی نبود که سایتمون رو برای سیستم تنظیم کنیم یا من ندیدم ؟
mibfa
May 26th, 2011, 16:23
سلام
بعد از ثبت نام مدارک شناسائی هم باید براتون بفرستیم ؟
برای شارژ چه کاری باید کرد ؟ ثبت فیش بانکی ؟
تو سایتتون قسمتی نبود که سایتمون رو برای سیستم تنظیم کنیم یا من ندیدم ؟
سلام
تا اخر هفته اینده اعلام میکنیم که چگونه باید این مرحله را طی کنید
فقط دو مورد را باید انجام دهید
1- تنظیم dns دامنه مورد نظرتان که باید به ما معرفی کنید
2- ارسال هدر مر بوط به خودتان با سایز مشخص ما که اعلام میشود
قابل ذکر است این سرویس را فقط برای دوستانی که تمایل دارند بخش ساب یوزری برای خود داشته باشند فعال خواهد شد
موفق بباشید
mibfa
May 31st, 2011, 10:53
دوستانی که تمایل دارند خودشان مانند نمایندگان رسمی ایرنیک بتوانند برای زیر نمایندگان خود یونیت انتقال دهند میتوانند از سرویس ما استفاده کنند
hamnafas
June 2nd, 2011, 14:46
با تشکر از شما
دوست عزیز الان دقیقا باید چه کاری کنیم؟
برای سفارش و خرید دامنه ها.
mibfa
June 3rd, 2011, 00:36
با تشکر از شما
دوست عزیز الان دقیقا باید چه کاری کنیم؟
برای سفارش و خرید دامنه ها.
سلام
ایمیل بزنید
domain@mibfa.com
hamidreza_s
June 8th, 2011, 14:14
یک مقدار اسکرین شات از صفحه کنترل و قابلیت ها بزارید.
یونیت انتقالی همان یونیت های نیک برای نمایندگان و زیرنمایندگان است یا چیزی مانند آنرا در سایت خودتان شبیه سازی کرده اید؟
mibfa
June 8th, 2011, 15:10
یک مقدار اسکرین شات از صفحه کنترل و قابلیت ها بزارید.
یونیت انتقالی همان یونیت های نیک برای نمایندگان و زیرنمایندگان است یا چیزی مانند آنرا در سایت خودتان شبیه سازی کرده اید؟
سلام
در صحفه اول قرار میدهم تا فردا
یونیت همان یونیت هست حالا اگر منشور شما چیز دیگری است من متوجه نشدم
hamidreza_s
June 8th, 2011, 15:44
اگر یونیت همون یونیت هست. پس حذف زیرنماینده ها از سوی نیک چی شد؟ الان مثلاً من از طریق جای دیگه ای یونیت دارم ولی نمیتونم خرجشون کنم!!!
mibfa
June 8th, 2011, 15:47
اگر یونیت همون یونیت هست. پس حذف زیرنماینده ها از سوی نیک چی شد؟ الان مثلاً من از طریق جای دیگه ای یونیت دارم ولی نمیتونم خرجشون کنم!!!
سلام
چرا نیک خذف کرد و ... من کاری ندارم چون سیلست های نیک پیش بینی نشده است
ما دقیقا مانند نیک به شما این اجازه را میدهیم که در پانل خودتان در سرویس ما بتوانید تمام موارد را بصورت یونیتی انجام بدهید . البته شما از کانال ما رد میشوید ( epp )
تصاویر پانل یوزر و ساب یوزر در تایپک اول ضمیمه شد
موفق باشید
mibfa
June 9th, 2011, 10:02
با سلام
از دوستانی که همچنان در خصوص انتقال یونیت ها به سرویس جدید اقدام نکرده اند درخواست میکنیم سریعا اقدام کنند تا شامل جریمه نشوند
با توجه به نزدیک شدن به میلاد حضرت علی ( ع ) طرح تخفیفی در نظر گرفته شده است که در تاریخ 25 / 3 / 90 شروع و تا پایان روز 26 / 3 / 90 ادامه خواهد داشت که شرایط طرح اعلام خواهد شد
با سلام و احترام.
میخواستم بدونم این دامنه هایی که توسط ما و بواسطه شما ثبت میشه در رابط مالی و رابط نمایندگی چه چیزی میخوره. آیا ممکنه در رابط مالی یا (اگر ممکنه) رابط نمایندگی شناسه ما ثبت بشه.
فکر میکنم در ردریسلر چنین امکانی بود.
در ضمن امکان قیمت پایین تر از 1850 وجود داره؟
با تشکر
mibfa
June 16th, 2011, 16:30
با سلام و احترام.
میخواستم بدونم این دامنه هایی که توسط ما و بواسطه شما ثبت میشه در رابط مالی و رابط نمایندگی چه چیزی میخوره. آیا ممکنه در رابط مالی یا (اگر ممکنه) رابط نمایندگی شناسه ما ثبت بشه.
فکر میکنم در ردریسلر چنین امکانی بود.
در ضمن امکان قیمت پایین تر از 1850 وجود داره؟
با تشکر
سلام
تمام رابط ها بجز رابط نمایندگی را شما تعریف میکنید ولی رابط نمایندگی شماره قرارداد ما قرار میگیره
نکته : رابط نمایندگی در whois نمایش داده نمیشود و شما نیازی نیست کاربرتان نیک هندل نماینده را بداند و همان شماره قرارداد کافیست برای تنظیم کردن
نه ما و نه هیچ نماینده ای دیگه نمیتونه رابط نمایندگی را شما قرار بده و اگر کسی هم این ادعا را بکنه دور از واقعیت این را گفته چون تمام سرویس epp بر اساس شماره قرارداد یا شناسه نماینده کار میکند
حداقل قیمت 1800 هست که بر اساس پکیچ E ما تعریف شده یعنی سفارش بیش از 90 یونیت
امکاناتی که میتوانیم ارائه بدهیم به شما در صورت سفارش :
1- پانل مدیریت با تمام امکانات مدیریتی و اطلاعاتی
2-ارائه پانل زیر نماینده به شما برای زیر نماینده های یونیتی خودتان
3- امکان ترانسفر یونیت به اعضا زیر مجموعه خودتان
و .....
تمام امکانات پانل ها در ادرس امضاء درج شده ( بصورت تصویری )
موفق باشید
hamnafas
June 16th, 2011, 19:31
اقا سیستم خیلی خوبیه.ما که داریم کار میکنیم و لذت میبریم.
فقط ما میخوایم یه پرداخت "لغو دامنه" داشته باشیم که مال یه یوزر نیک هستش که امکانش نیست.اگه کسی مارو راهنمایی کنه ممنون میشیم
mibfa
June 17th, 2011, 16:56
اقا سیستم خیلی خوبیه.ما که داریم کار میکنیم و لذت میبریم.
فقط ما میخوایم یه پرداخت "لغو دامنه" داشته باشیم که مال یه یوزر نیک هستش که امکانش نیست.اگه کسی مارو راهنمایی کنه ممنون میشیم
سلام
کدام سیستم سیتم خوبیه ؟
مشکل کجا هست ؟ اگر صاحب امتیاز دامنه باشید میتوانید این کار را انجام دهید .
hamnafas
June 17th, 2011, 17:55
سلام
کدام سیستم سیتم خوبیه ؟
مشکل کجا هست ؟ اگر صاحب امتیاز دامنه باشید میتوانید این کار را انجام دهید .
همین سیستم شما (irdtld)کار و مدیریت رو راحت کرده
اما مشکل اینه که دامنه ای که من میخوام لغوش کنم در پنل کسی دیگه اس
میشه مارو رابط مالی بذارن و ما لغو رو انجام بدیم؟
mibfa
June 17th, 2011, 22:38
همین سیستم شما (irdtld)کار و مدیریت رو راحت کرده
اما مشکل اینه که دامنه ای که من میخوام لغوش کنم در پنل کسی دیگه اس
میشه مارو رابط مالی بذارن و ما لغو رو انجام بدیم؟
نظر لطف شماست
متاسفانه فقط صاحب امتیاز این توانایی را دارد
موفق باشید
hamnafas
June 18th, 2011, 18:58
عذر میخوام همکار گرامی.سوالی دیگه داشتم.شماره قرار دادی که میشه به جای نام شناسه نماینده گذاشت رو باید از کجا بیارم؟
mibfa
June 19th, 2011, 01:16
عذر میخوام همکار گرامی.سوالی دیگه داشتم.شماره قرار دادی که میشه به جای نام شناسه نماینده گذاشت رو باید از کجا بیارم؟
سلام
ایمیل بزنید تا براتون ارسال کنیم . اینجا امکان قراردادنش نیست چون امکان داره دوستان همکارمان به مشکل بربخورند
hamidreza_s
June 20th, 2011, 17:51
برای پانل زیر نماینده حتماً باید یک دامنه جداگانه اختصاص بدیم؟(تا زیر نماینده ها بتونن دسترسی داشته باشند به صفحه پانل)
در ضمن سیستم زیر نمایندگی شما درست کار میکنه؟(یک وقت یونیت ندیم بیرون به مشکل بر بخوریم)
mibfa
June 22nd, 2011, 15:17
برای پانل زیر نماینده حتماً باید یک دامنه جداگانه اختصاص بدیم؟(تا زیر نماینده ها بتونن دسترسی داشته باشند به صفحه پانل)
در ضمن سیستم زیر نمایندگی شما درست کار میکنه؟(یک وقت یونیت ندیم بیرون به مشکل بر بخوریم)
سلام
سئوال اول شما : بله
سئوال دوم شما : تا حالا که کار کرده و دوستان تجربه دارند از این سرویس . فکر هم نمیکنم هیچ نماینده ای دیگه این قابلیت ها را برای کاربران حتی پولی اماده کرده باشه چه برسه رایگان
hamidreza_s
June 22nd, 2011, 15:55
راجع به api اتون هم اطلاعاتی در اختیارمون بزارید ممنون میشیم.
چطوری هست؟(برای استفاده دامین لازم داره) توابع اش چیه؟ آیا برای whmcs ماژول در اختیارمون میزارید؟
(اگر قراره خودمون کد بزنیم اطلاعات توابع اش را در اختیارمون قرار بدین. شاید خودم برای برنامه نویسی؛ دست بکار شدم)
راستی تو سایتتون چرا قسمت تنظیمات api سوال امنیتی رو میپرسه؟
باتشکر
mibfa
June 23rd, 2011, 19:32
راجع به api اتون هم اطلاعاتی در اختیارمون بزارید ممنون میشیم.
چطوری هست؟(برای استفاده دامین لازم داره) توابع اش چیه؟ آیا برای whmcs ماژول در اختیارمون میزارید؟
(اگر قراره خودمون کد بزنیم اطلاعات توابع اش را در اختیارمون قرار بدین. شاید خودم برای برنامه نویسی؛ دست بکار شدم)
راستی تو سایتتون چرا قسمت تنظیمات api سوال امنیتی رو میپرسه؟
باتشکر
سلام
در خصوص api تا چند روز اینده اطلاع رسانی خواهیم کرد و تمام موارد را شرح خواهیم داد
api نیازی به دامنه نداره . در صورتی که شما بخواهید برای خود زیر نماینده تعریف کنید میتوانید دامنه معرفی کنید تا با دامنه خودتان پانل زیر نمایندگی شما فعال شود
علت پرسیدن سئوال امنیتی برای این است که فقط صاحب اکانت بتواند کد دسترسی را تغییر دهید نه کاربر دیگر
موفق باشید
hamidreza_s
June 24th, 2011, 00:22
با اجازه صاحب تاپیک.
دوستان مقداری یونیت بصورت زیرنمایندگی در این سیستم واگذار میشه. البته هنوز قیمت گذاری دقیق انجام نشده. با توجه به حجم درخواست ها این یونیت ها قیمت گذاری و فروحته خواهد شد. پرداخت آنلاین هم نداریم. بلکه بصورت واریز به حساب بانک سامان هست.
دوستان مقدار یونیت مورد نظر را پیام خصوصی کنن. تا نسبت به فروش تصمیم گیری بشه.
قطعاً این قیمت برای خریداران جزء کمتر از ارائه دهنده اصلی یونیت خواهد بود.(بخاطر حجم بالای خرید ما) قیمت کمتر از 1900 تومان خواهد بود.
و در ضمن احتمالاً api ارائه نخواهد شد. یا به مشتریانی که بیشترین خرید را داشته باشند ارائه خواهد شد.
این در واقع فرصتی هست برای مشتریانی که یونیت زیادی نمیخواهند ولی با قیمت مناسب یونیت خود را خریداری کنند.
موفق باشید.
(قیمت ویرایش شد)
mibfa
June 25th, 2011, 14:11
با اجازه صاحب تاپیک.
دوستان مقداری یونیت بصورت زیرنمایندگی در این سیستم واگذار میشه. البته هنوز قیمت گذاری دقیق انجام نشده. با توجه به حجم درخواست ها این یونیت ها قیمت گذاری و فروحته خواهد شد. پرداخت آنلاین هم نداریم. بلکه بصورت واریز به حساب بانک سامان هست.
دوستان مقدار یونیت مورد نظر را پیام خصوصی کنن. تا نسبت به فروش تصمیم گیری بشه.
قطعاً از قیمت ارائه دهنده اصلی یونیت پایین تر خواهد بود.(بخاطر حجم بالای خرید ما) قیمت کمتر از 1950 تومان خواهد بود.
و در ضمن احتمالاً api ارائه نخواهد شد. یا به مشتریانی که بیشترین خرید را داشته باشند ارائه خواهد شد.
این در واقع فرصتی هست برای مشتریانی که یونیت زیادی نمیخواهند ولی با قیمت مناسب یونیت خود را خریداری کنند.
موفق باشید.
شما راحت باش/:)
مسئله ای نیست
mibfa
June 28th, 2011, 20:59
منتظر جشنواره بمناسبت مبعث حضرت رسول اکرم باشید
mibfa
June 30th, 2011, 00:53
خوب بریم سراغ اصل مطلب
بمناسبت روز مبعث قیمت هر یونیت 1800 تومان است
حداقل تعداد دارخواست 6 یونیت
فقط در همین روز این طرح اجرا میشود
موفق باشید
nima17701
June 30th, 2011, 02:00
سلام دوست عزیز محدودیت زمانی نداره برای فروش ، بطور مثال یونیت چند وقت مصرف نشن که مشکل نداره یا باید حتما تو همین روز مصرف بشن ؟
باتشکر
mibfa
June 30th, 2011, 12:01
سلام دوست عزیز محدودیت زمانی نداره برای فروش ، بطور مثال یونیت چند وقت مصرف نشن که مشکل نداره یا باید حتما تو همین روز مصرف بشن ؟
باتشکر
سلام
تا 25 / 9 / 1390
hamnafas
June 30th, 2011, 13:01
سلام
تا 25 / 9 / 1390
ببخشید برای یونیت هایی که قبلا خزیداری کردیم هم همینطوره؟ یا فقط برای یونیت هایی که روز مبعث خریداری میشه؟
mibfa
June 30th, 2011, 21:44
سلام
فرقی نداره
hamnafas
June 30th, 2011, 22:03
ئه؟ اینو که ما نمیدونستیم!!! از کی اینطوری شده؟
mibfa
July 1st, 2011, 12:59
ئه؟ اینو که ما نمیدونستیم!!! از کی اینطوری شده؟
از روز اول بوده
nima17701
July 1st, 2011, 14:49
از روز اول بوده
عذر میخوام دوست عزیز 5 شنبه ، جمعه چون تعطیل بود نتونستم براتون هزینه رو واریز کنم ؛ آیا فردا میتونم با همون یونیتی 1800 خرید کنم
باتشکر
mibfa
July 2nd, 2011, 09:39
عذر میخوام دوست عزیز 5 شنبه ، جمعه چون تعطیل بود نتونستم براتون هزینه رو واریز کنم ؛ آیا فردا میتونم با همون یونیتی 1800 خرید کنم
باتشکر
سلام
واریز کنید . مشکلی نداره
حق با شما است
mibfa
July 5th, 2011, 00:58
بنام خدا
بمناسبت ولادت امام حسین علیه السلام / ابوالفضل العباس علیه السلام / امام زین العابدین علیه السلام طرح تخفیف بشرح زیر میباشد
از تاریخ 14 / 04 / 1390 الی 16 / 04 / 1390
قیمت هر یونیت = 1850
حداقل درخواست یونیت : 4 یونیت
mibfa
July 8th, 2011, 19:36
دوستان جشنواره تمام شد
انشالله برای میلاد باسعادت منجی بشریت
تو این جشنواره یک تخفیف خاص بجز یونیت خواهیم داشت
موفق باشید
mibfa
July 21st, 2011, 00:45
یاد اوری شود
mibfa
July 25th, 2011, 00:51
یاد اوری شود
mibfa
August 5th, 2011, 21:45
یاد اوری شود
hamidreza_s
August 6th, 2011, 23:35
اگر برای نمایندگان api دارید. اطلاعات لازم را در اختیار بگذارید. ممنون.
mibfa
August 13th, 2011, 14:23
اپ شود
mibfa
August 16th, 2011, 17:52
به اطلاع همه دوستان می رسانیم که شماره حساب ملت تغییر کرده است . برای دریافت شماره حساب ملت ایمیل بزنند