PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست سرور از لیز وب

nimapendar
May 16th, 2011, 19:45
با سلام نیاز به یه سرور با مشخصات زیر از دیتاسنتر لیز وب دارم
cpu: متوسط
ram: 8-4 gig
hard:
hadeaghal 6-10 sas HP raid10
port:1 gig
پهنای باند هر چه بالا تر بهتر

بودجه: 200-300 تومان بیشتر آفر ندید

Hostpolis
May 16th, 2011, 19:53
اگر آی وب هم میتونه باشه لطفا بفرمائید.

nimapendar
May 16th, 2011, 20:02
اگر آی وب هم میتونه باشه لطفا بفرمائید.

آی وب پورت 100 می ده
من برای هاست دانلود می خوام برای همین سرعت برام خیلی خیلی مهمه
از سرور فقط دانلود میشه دیتابیس اجرا نمی شه برای همین تعداد هارد ها بالا و sas باشه بهتر هست

Hostpolis
May 16th, 2011, 20:05
می تونم به شما یه تست بدم روی یکی از سرور ها که کانکشن رو تست کنید. ما از آی وب سرور نمیگیریم. من شخصا آی وب حضور فیزیکی دارم و همه تجهیزات متعلق به خودمون هست.

کانکشن رو هم جداگونه از آی وب میگیریم. سرور رو هم می تونم متناسب با نیازتون تهیه کنم.

alborzgostar
May 16th, 2011, 20:25
سلام

از همون دیتا سنتری که صبح گفتم میتونم بدم با ماهانه 250 تومن

4Gb Ram
20TB traffic
4 ta hdd 1Tb
UplinkL1Gbit

تحویل هم 2-3 ساعته جای مطمینی هست

---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------

یا این

quadcore xeon x3320
2x 1000gb disk
4gb ram
1000 mbit uplink with 100tb bandwidth

ایمت ماهانه 240 تومن میشه

nimapendar
May 20th, 2011, 21:28
کسی دیگه نمی فروشه : فقط از لیز وب

nimafire
May 20th, 2011, 22:52
می تونم به شما یه تست بدم روی یکی از سرور ها که کانکشن رو تست کنید. ما از آی وب سرور نمیگیریم. من شخصا آی وب حضور فیزیکی دارم و همه تجهیزات متعلق به خودمون هست.

کانکشن رو هم جداگونه از آی وب میگیریم. سرور رو هم می تونم متناسب با نیازتون تهیه کنم.

سلام خدمت شما عرض کنم که شما در ای وب به صورت کولو کار میکنید؟
روی سرویس های کولو پهنای باند بیشتر از 500 گیگ نمیدهند هزینه ها زیاد هست.
لطفا توضیحات لازم را بفرمایید چون من با دیتاسنتر صحبت کردم و فرمودند شرکتی با نام هاست پولیس در این دیتاسنتر فعالیتی ندارد (در بخش کولو )

alborzgostar
May 21st, 2011, 00:02
کسی دیگه نمی فروشه : فقط از لیز وب

2x Intel Quad Core E5620
8GB DDR3
4x300GB SAS 15k
10 TB

ماهانه 350 هزار تومن

Hostpolis
May 21st, 2011, 00:58
سلام خدمت شما عرض کنم که شما در ای وب به صورت کولو کار میکنید؟
روی سرویس های کولو پهنای باند بیشتر از 500 گیگ نمیدهند هزینه ها زیاد هست.
لطفا توضیحات لازم را بفرمایید چون من با دیتاسنتر صحبت کردم و فرمودند شرکتی با نام هاست پولیس در این دیتاسنتر فعالیتی ندارد (در بخش کولو )

سلام آقای نیما

من هفته ای ۳ روز به مدت ۸ ساعت هر بار در آی وب نانز آیلند که ساختمان مرکزی آی وب هست هستم.

اولا اگر شرکت آی وب کوچکترین اظهار نظری مبنی بر اینکه ما در اونجا فعالیت داریم بکنه و اطلاعاتی به شما بده بر اساس قوانین Privacy کانادا من می تونم از آی وب شکایت کنم. بنابراین آی وب همچین کاری نمیکنه.

در آی وب ما کولو نداریم. همونطور که قبلا عرض کردم ما در تورنتو دیتاسنتر داریم که به دلیل گرون تموم شدن پهنای باند صرفا کل دیتاسنتر رو اختصاص دادیم به SIP و در حال حاضر همه سرور های هاستینگ رو به آی وب انتقال میدیم. سرورهایی که سفارش میگیریم همگی در آی وب نصب میشن. سرورها کانفیگ و ست آپ خود ما هست و صرفا از آی وب برق و تهویه و فضا میگیریم. جزییات بیشتر رو میتونم شخصا عرض کنم.

شما هم در صورتی که تمایل به گرفتن قیمت بهتر از دیتاسنترها هستید میتونید با ما کار کنید. دلیل ارزان تر تمام شدن سرویس های ما هم عمده و مستقیم کار کردنمون هست.

امیدوارم روزی بشه که همدیگر رو بیشتر بشناسیم و فعالیت های مناسبی رو شروع کنیم.

javadk
May 21st, 2011, 10:06
سایت midphase (http://www.midphase.com/server-hosting/index-2.php)هم آفرهای مناسبی از لیزوب میده.

nimapendar
May 21st, 2011, 10:14
سایت midphase (http://www.midphase.com/server-hosting/index-2.php)هم آفرهای مناسبی از لیزوب میده.

سلام این سایت را دیدهم ممنون
اما من هارد sas می خوام