PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی از leaseweb

nimo0ol
May 16th, 2011, 11:25
سلام

ما از اکونیکس سوئیس سرور داریم.

اصلاً از آقایی که به اصطلاح دوست ما نیز هست رضایت نداریم.

Vmware 4.1 نصب هست . مثلاً پورت 1 گیگ هست ولی اصلاً کیفیت نتورک نداره و سرعت دانلود در بهترین حالت 3 مگابایت بر ثانیه !!

در حال حاضر 4 وی پی اس روش هست:

میکروتیک
IBSng
لینوکس (هاست)
ویندوز (ریموت دسکتاپ آپلود/دانلود)

مشخصات سرور درخواستی که میخوام:
حداقل رم: 16 گیگ
حداقل هارد: 1 ترابایت
انتقال Vmware همراه با اطلاعات و وی پی اس هاش
پورت: ترجیحاً 1 گیگ

نهایت هزینه: 250 هزارتومان در ماه

خاطر نشان میشم که سرور فعلی رو دارم 190 میدم! پس لطفاً قیمت پرت نگید.

اگر دیتاسنتر بهتر یا در حد لیزوب هم داشتید معرفی کنید.

همین الان بگم که عمده کار ما فیلم و موسیقی هست!

amirizadi
May 16th, 2011, 11:46
با سلام
از لیز وب اگر سروری مد نظرتون هست میتونم پرداختش را براتون انجام بدم
این سرور را هم خودم میتونم بهتون پیشنهاد بدم
Cpu : Xeon x3470
16 Gig Ram
2 * 1 Tb hard
6 Tb bw
5 ip
port 100 MBp
ماهانه 220.000

M-Soltani.ir
May 16th, 2011, 11:58
کیفیت و ساپورت خوبست
Tuka Server, LLC. - Shopping Cart (http://www.tukaserver.com/client/cart.php?gid=4)

TukaNet
May 16th, 2011, 11:59
سلام ، آفر های زیر رو میتونم ارائه کنم

Single X3440 - RAM 16GB DDR3 - Hard Disk 2x2TB SATA2 - 100Mbps - 5TB - 1IP = $200 ( Leaseweb - Germany )

Single X3440 - RAM 16GB DDR3 - Hard Disk 2x1TB SATA2 - 100Mbps - 5TB - 1IP = $200 ( Leaseweb - Netherlands )

Single X3440 - RAM 8GB DDR3 - Hard Disk 2x500GB SATA2 - 1Gbps - 100TB - 1IP = $200 ( Leaseweb - Netherlands )

* سرورهای لوکیشن هلند طی 7 روز و سرورهای لوکیشن آلمان طی 3 روز تحویل داده می شوند
* بر روی سرورهای لوکیشن هلند بیشتر از 5 آی پی ارائه نمیشه ولی بر روی لوکیشن آلمان محدودیتی نداریم
* هزینه سرورها بر حسب قیمت روز ارز محاسبه خواهند شد ، قیمت فعلی دلار 1260 تومان هست

nimo0ol
May 16th, 2011, 12:06
Single X3440 - RAM 16GB DDR3 - Hard Disk 2x2TB SATA2 - 100Mbps - 5TB - 1IP = $200 ( Leaseweb - Germany )
آیا این سرور در واقع از netdireckt هست ؟!

آخه من اینطور شنیدم . میخوام دقیقشو بدونم

---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------

با سلام
از لیز وب اگر سروری مد نظرتون هست میتونم پرداختش را براتون انجام بدم
این سرور را هم خودم میتونم بهتون پیشنهاد بدم
Cpu : Xeon x3470
16 Gig Ram
2 * 1 Tb hard
6 Tb bw
5 ip
port 100 MBp
ماهانه 220.000

آلمان یا هلندش؟

TukaNet
May 16th, 2011, 12:07
بله ، نت دایرکت سابق ، لیزوب کنونی !

nimo0ol
May 16th, 2011, 12:09
بله ، نت دایرکت سابق ، لیزوب کنونی !
با این شرط مشکلی ندارید :

انتقال Vmware همراه با اطلاعات و وی پی اس هاش

؟

TukaNet
May 16th, 2011, 12:16
چند تا وی پی اس دارید ؟

alborzgostar
May 16th, 2011, 12:16
سلام

یه خورده هزینه پایین گفتید

Ram:12GB
hdd:1TB
traffic: 10TB
Uplink:1GB
vmware

ماهانه 240 تومن

nimo0ol
May 16th, 2011, 12:21
چند تا وی پی اس دارید ؟

میکروتیک
IBSng
لینوکس (هاست)
ویندوز (ریموت دسکتاپ آپلود/دانلود)

4 عدد

در واقع حجم لینوکس که برای هاست استفاده شده کمی بالاست . فایلهاش حدود 400 گیگابایت

یه سوال دیگر:
آیا پورت 100 مگابیت لیزوب آلمان جواب کار مارو میده؟!
هم دانلود هستیم و هم در واقع سرور اکانتینگ چیز وی!

---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------

سلام

یه خورده هزینه پایین گفتید

Ram:12GB
hdd:1TB
traffic: 10TB
Uplink:1GB
vmware

ماهانه 240 تومن

یه خورده یعنی چقدر؟

100 تومن؟!

TukaNet
May 16th, 2011, 12:23
مشکلی برای انتقال وجود ندارد

alborzgostar
May 16th, 2011, 12:24
با رم 16 میتونم 250 تومن بدم البته پورت 100 که اختصاصی هست

nimo0ol
May 16th, 2011, 12:26
با رم 16 میتونم 250 تومن بدم البته پورت 100 که اختصاصی هست

دیتاسنتر و سی پی یو؟

---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------

مشکلی برای انتقال وجود ندارد

یه سوال دیگر:
آیا پورت 100 مگابیت لیزوب آلمان جواب کار مارو میده؟!
هم دانلود هستیم و هم در واقع سرور اکانتینگ چیز وی!

؟؟

alborzgostar
May 16th, 2011, 12:29
SmardDc

Quad Core X3440

با 15 ای پی ;)

TukaNet
May 16th, 2011, 12:31
پورت کاملا اختصاصی هست ، در این حدی که هستید فکر کنم کاملا پاسخ گو باشه

amirizadi
May 16th, 2011, 12:37
آلمان و امریکا موجوده

nimo0ol
May 16th, 2011, 12:49
جناب توکانت عزیز

ببخشید زیاد سوال میپرسم، تجربه های بد باعثشه!

آیا لیزوب آلمان مشکلات آپ تایم و کیفیت شبکه اش حل شده یا مثه سابق هنوز بدنامی رو با خودش یدک میکشه؟

به طور خلاصه آیا تضمینی برای آپ تایمش هست ؟

TukaNet
May 16th, 2011, 12:55
الان شبکه دیتاسنتر به شبکه خود لیزوب متصل هست و در چند ماه اخیر خیل خوب و استیبل شده

البته هنوز هم دارند بک بن های بیشتری اضافه می کنند و کیفیت رو بالاتر می برند

Hostpolis
May 16th, 2011, 19:07
سلام

ویندوزی که نصب کردید کرک هست یا اوریجینال؟

در صورتی که مشکل ویندوز حل شده باشه با پورت ریبوت و ترافیک شیپینگ در آی وب کانادا توی شبکه اختصاصی خودمون می تونیم بهتون سرور زیر رو بدیم. حضور فیزیکی هم در دیتاسنتر داریم بنابراین مشکلی از بابت سخت افزار نخواهید داشت مضاف به اینکه همه دستگاههایی که ما اجاره میدیم نو هستند و البته ۳ تا ۵ روز کاری زمان میبره فرآیند خرید.

مشخصات سرور:

اینتل زئون ۳۴۴۰
۱۶ گیگ رم با ارور کورکشن
۲ هارد ۱ ترابایتی بصورت رید ۱ سخت افزاری
پورت ۱۰۰

پشتیبانی رده ۱ و ۲ از طریق تیکت و رده ۳ از طریق تلفن اضطراری مستقیم از ایران.

هزینه ماهانه ۱۶۰ دلار
اگر ویندوز رو هم خواستید که اوریجینال نصب کنید می تونم قیمت ویندوز رو جداگونه بدم.

لینک فایل هاتون هم که کپی رایت داره بصورت پینگلیش یا فارسی بگذارید که بی معنی باشه و قابل ردگیری نباشه.

nimo0ol
May 17th, 2011, 13:19
سلام مجدد

دوستان ما قرارمونو گذاشته بودیم که با جناب توکانت کار کنیم ولی ظاهراً ایشون از اینکه ما کمی تحقیق راجع به سرورها و آفرهاشون کردیم ناراحت شدند! جالب بود برخوردشون با بنده...

بگذریم...

دوست عزیزی هست که آفری به جز آفرهای که معرفی شده داشته باشه ؟

ضمناً تشکر از آقای Hostpolis که آفر واقعاً خوبی دادند ولی چون قبلاً مشکلاتی با دیتاسنترهای آمریکایی راجع به هاست دانلود داشتیم ترجیح میدیم دوباره تجربه نکنیم.

TukaNet
May 17th, 2011, 14:58
سلام

دوستان خیلی از شما تعریف کردند. نمیدونم چرا ناراحت شدید ولی من عادت دارم همیشه ته همه چیزو در بیارم بعد خرید کنم.

فکر کنم شما با مشتریان گاگول راحت ترید.

روز خوش

سلام مجدد

دوستان ما قرارمونو گذاشته بودیم که با جناب توکانت کار کنیم ولی ظاهراً ایشون از اینکه ما کمی تحقیق راجع به سرورها و آفرهاشون کردیم ناراحت شدند! جالب بود برخوردشون با بنده...

بگذریم...

ضمناً تشکر از آقای Hostpolis که آفر واقعاً خوبی دادند ولی چون قبلاً مشکلاتی با دیتاسنترهای آمریکایی راجع به هاست دانلود داشتیم ترجیح میدیم دوباره تجربه نکنیم.

سلام جناب توکانت عزیز

آقا من راجع به آفرهای شما کمی تحقیق کردم.

طی صحبتی که با گفتگوی آنلاین لیزوب داشتم سرور هلندشون رو تایید کردن که تا 16 آی پی هم در صورت نیاز میدهند.

من راجع به آفر http://www.leaseweb.com/en/dedicated...100-tb-servers صحبت کردم

نام سرویس: 100 TB - M

متن صحبتهام هم میتونید بخونید در فایل زیر:
http://www.up.iranblog.com/images/ib...wj4ug91l29.zip

اگر این آفر رو بخواهیم که پورت 1 گیگ هم داره همراه با 100 ترابایت پهنا ، چقدر در میاد ؟

قیمت یورو به ریالش در میاد 2622985 ریال .
محاسبه:
http://finance.yahoo.com/currency-co...to=IRR;amt=175

منتظر راهنمایی ها و پاسختون هستم.

دوست عزیز ، کاربر محترم ، آقای بزرگوار

من دیدم چیزی که شما در نظر دارید رو بنده نمی تونم ارائه کنم

شما که ته همه چی رو در میارید ؛ ته قیمت روز یورو و دلار رو هم در بیارید !

خلاصه من ناراحت نشدم ، فقط عرض کردم بهتر هست به سایر همکاران مراجعه کنید

در ضمن از قدیم گفتن "ادب مرد به ز دولت اوست" ، کمی طرز نوشتارتون رو اصلاح کنید بد نمیشه !

nimo0ol
May 17th, 2011, 15:34
سلام

آقای توکانت ظاهراً بدجوری از ما دلخور هستند!

والا جوابی که شما دادید این بود :

سلام

فکر کنم شما مستقیم خرید کنید برای شما بهتر باشه

موفق باشید

علی الظاهر با اینکه بنده بصورت کاملاً تشریحی پاسخ اما شما منظورمو در پیغام خصوصی درست متوجه نشدید.
هدف من از اون پیغام این بود که من مشتاق سرویس هلند این شرکت هستم و طی صحبتی که داشتم اولش گفتند 5 آی پی بیشتر نمیدیم و بعدش با هماهنگی اعلام کردند اگر نیاز دارید واقعاً ما تا 16 آی پی میدهیم.

و وقتی لینک آفر رو قرار دادم یعنی اینکه شما رو طرف مشورت جهت خرید قرار دادم ، شما خیلی راحت می توانستید بگید ما این آفر رو ارائه نمیدیم و اگر میخواهید همان آفر را میدهیم.

قصد و قرض بنده 90% روی بحث آی پی بود که واقعاً نیاز ما هست. اگرم چت منو با لیزوب خونده باشید متوجه این مورد خواهید شد!
و اینکه قیمت رو تبدیل به ریال کردم کار من نبوده! کار فاینانس یاهو بوده که علی الظاهر شما بروز تر از یاهو هستید و قیمت ارز را بهتر می دانید.

در هر صورت ما خواهان آفر 16 گیگ هلندیه شما بوده و هستیم و تنها نگرانی از بابت آی پی داریم.

بجای جبهه گیری و بزرگنمایی بهتر است مشتری مداری کنید. نمونه ای از مشتری را می توانید در همان چت با لیزوب ببینید.

برادر بزرگوار جناب آقای توکانت ؛
من در ابتدای تاپیک و در پست اول عرض کردم که:

اصلاً از آقایی که به اصطلاح دوست ما نیز هست رضایت نداریم.

از این مورد براحتی می توانید متوجه شوید که مارگزیده ای بیش نیستیم و این وسواس ما بخاطر دوستان و همکاران شماست.

نمی دونم چرا دوستان ایرانی اینقدر زود دلگیر می شوند.

به هر صورت اگر بد منظورمو رساندم و بد نوشتم از صمیم قلب از شما عذرخواهی می کنم.

ارادتمند
نیما

alborzgostar
May 17th, 2011, 15:34
[QUOTE=nimo0ol;241925]سلام مجدد

بگذریم...

من توکانت درک میکنم دوست عزیز وقتی بازار خراب هست و یه سرور اختصاصی فروختن 10-15 تومن سود داره شما میخواهید یه روز وقت برای شما بزارند به سوالات شما جواب بدند؟ که اخرش با استرس و.... 10 تومن میخوان سود

کنند والا کارگری روزی 30 تومن میدند !

nimo0ol
May 17th, 2011, 15:36
[QUOTE=nimo0ol;241925]سلام مجدد

بگذریم...

من توکانت درک میکنم دوست عزیز وقتی بازار خراب هست و یه سرور اختصاصی فروختن 10-15 تومن سود داره شما میخواهید یه روز وقت برای شما بزارند به سوالات شما جواب بدند؟ که اخرش با استرس و.... 10 تومن میخوان سود

کنند والا کارگری روزی 30 تومن میدند !

ببخشید از لحاظ حرفه ای و اقتصادی این مشکل متوجه مشتری میشود؟!

alborzgostar
May 17th, 2011, 15:40
100% وقتی هر دلار 1200 تومن هست ماهه دیگه معلوم نیت چند میشه و.... نمیشه هر چیزی اینجا گفت ! چیز زیاده که حرفم ثابت میشه

nimo0ol
May 17th, 2011, 15:47
100% وقتی هر دلار 1200 تومن هست ماهه دیگه معلوم نیت چند میشه و.... نمیشه هر چیزی اینجا گفت ! چیز زیاده که حرفم ثابت میشه
قیمت دلار ربطی به حرف بالاتون نداشت قربان!
شما فرمودید برای 10 - 15 تومن سود و ....

اینکه این تجارت سود پایینی داره متوجه مشتری نیست! متوجه کسی هست که وارد تجارتش شده و باید ضرر و زیانش هم محاسبه کنه.

قیمت روز دلار هر چقدر که باشه مشتری موظفه طبق فاکتورش بپردازه.

متاسفانه بخاطر رقابت این مورد در نظر گرفته نشده است => دریافت کارمزد بابت خرید، پشتیبانی و سایر خدمات...

بخاطر در نظر نگرفتن چنین چیزهایی مشتریان مقصر نیستند! سیاست غلطی در وب هاستینگ ایران هست که امیدوارم درست بشه . البته به عدالت که هم مشتری ضرر نکنه و هم شرکتها

alborzgostar
May 17th, 2011, 15:50
پس مشتری باید بره دنبال جایی که ارزونه 1000 تا سول هم بپرسه نه جایی که گرونه بعد بگه چرا گرونه !

TukaNet
May 17th, 2011, 15:57
برای بنده هیچ تفاوتی نداره ، از دست کسی هم ناراحت نیست

وقت دیگه حوصله ندارم برای تمام کاربران توضیح بدم که شرایط دلار و ... چی هست

این پلن رو هم که دادید ( 100 tb - m ) هزینه ماهانه اش میشه 270 دلار ، قیمت روز دلار هم 1260 هست

به عبارتی این سرور برای شما 340 هزار تومان هزینه داره ، مایل به سفارش بودید در خدمت شما هستیم

به قول ممد "بست ریجاردز" :67:

nimo0ol
May 17th, 2011, 15:59
برای بنده هیچ تفاوتی نداره ، از دست کسی هم ناراحت نیست

وقت دیگه حوصله ندارم برای تمام کاربران توضیح بدم که شرایط دلار و ... چی هست

این پلن رو هم که دادید ( 100 tb - m ) هزینه ماهانه اش میشه 270 دلار ، قیمت روز دلار هم 1260 هست

به عبارتی این سرور برای شما 340 هزار تومان هزینه داره ، مایل به سفارش بودید در خدمت شما هستیم

به قول ممد "بست ریجاردز" :67:
من نوکرتم هستم

شما خونسرد باش فقط.. سعی می کنم درکت کنم اما نمیشه که ! چون من مثه شما پاسخگو نیستم

باهاتون تماس میگیرم باز

به قول همون ممد "دربست ریجاردز" :106:

Hostpolis
May 17th, 2011, 16:10
سلام مجدد

بگذریم...

خواهش می کنم. امیدوارم بهترین انتخاب رو انجام بدید.

هر موقع سمت کانادا نیاز به سرور داشتید من در خدمتتون هستم.