ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلاس یا دوره آموزشی برای راه اندازی و مدیریت سرورهای اختصاصی

zarvan
May 16th, 2011, 10:43
سلام
من میخواستم بدونم برای مدیریت یه سرور اختصاصی و ایجاد وی پی اس روی اون و ارائه هاستینگ و ... باید چه دانشهایی رو داشت و آیا کسی اینها رو بصورت حضوری در موسسات (تهران) آموزش میده ؟
کلا آقا ما بخوایم اینارو یاد بگیریم باید چه کنیم؟

کار با سی پنل رو کامل تسلط دارم با whm هم تا حد زیادی آشنا هستم اما تسلط روش ندارم ، با سی ام اس ها هم خیلی کار کردم و کلا در حد دانش اینترنت و ... اوضام بد نیست

TukaNet
May 16th, 2011, 12:12
تا به حال چند کلاس یا دوره آموزشی برای این موارده بوده

ولی فکر نمی کنم جز پول هدر کردن چیز دیگه ای باشند

شما سعی کنید با استفاده از اینترنت و منابع انگلیسی به خودتون آموزش بدید

فکر کنم این جوری بهتر باشه ...

nightman
May 16th, 2011, 12:16
در مورد مجازی ساز هايی که تو اين فورم هست بريد تحقيق کنيد
يه سرور اختصاصی ارزون بگيريد روش تست کنيد تموم، امنيت رو هم خدا ميرسونه d:

TukaNet
May 16th, 2011, 12:28
نیاز به گرفتن سرور اختصاصی هم نیست ، چون برای این کار هم باید هزینه ای نزدیک به 100 هزار تومان در ماه پرداخت کنند !

اولا تصمیم بگیرید که چی رو می خواهید یاد بگیرید بعد برید سر مسائل دیگه ، whm و cpanel ربطی به مجازی سازی و ... نداره !

ArtexGroup
May 16th, 2011, 12:42
شما تمام اینکار های میتوانید بر روی سیستم شخصی خودتون انجام بدید ! اصلا فکر نمی کنم برای اموزش نیاز به سرور اختصاصی یا مجازی باشد !

zarvan
May 16th, 2011, 12:53
از همه دوستان ممنون ... من میخوام که بتونم وقتی یه سرور اختصاصی میگیرم مدیریتش کنم و whm و cpanel رو روش نصب کنم و بتونم خدمات هاستینگ بدم ... عزیزانی که محبت کردن جواب دادن اگه عنوان مباحث رو بگن که من بتونم پیگیریشون کنم ممنون میشم

---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------

اگر دانش کدنویسی، شبکه و ... خاصی نیاز هست نیز بفرمایید ... با سپاس از همه

TukaNet
May 16th, 2011, 13:03
شما می خواهید کار با whm و cpanel رو یاد بگیرید برای یادگیری منیج این دو نیاز نیست حتما سرور اختصاصی بگیرید

یه سرور مجازی ( حدود 30-35 تومان در ماه ) تهیه می کنید و بعد از نصب ، شروع به انجام تنظیمات و ... می کنید

در ضمن این کار جوری نیست که با طی یک دوره میتونید همه چیز رو یاد بگیرید و دیگر نیازی به آموزش نداشته باشید

هر روز مشکلات و موارد جدیدی ایجاد میشه ، که شما باید بر پایه اطلاعات قبلی و ابتکاری که دارید موارد رو حل کنید

zarvan
May 16th, 2011, 13:11
توکانت عزیز ممنون از راهنمایی هات ... راستش نه من همین الان هم سرور مجازی 2 - 3 تایی دارم هم لینوکس و هم ویندوز اما میخوام یه مرحله بالاتر از این برم ... حقیقتا دیدم که از بعضی شرکت ها مثلا ovh انگلیس میتونم سرور اختصاصی 2 ترابایتی با ماهیانه 70 پوند بگیرم و خب وقتی دارم الانم همین هزینه رو میکنم چرا نرم یه سرور اختصاصی بگیرم و این سرور مجازیهام رو اونجا منتقل نکنم!!؟
اینه که حالا میخوام بدونم که مدیریت این سروری که ovh مثلا میده چجوریاست؟ چه چیزایی رو باید بدونم ؟ آیا اون دوستمون که گفتن میتونی اینارو روی کامپیوتر خودت هم یادبگیری درست گفتن؟ آیا واقعا میشه اینارو توی یه محیط دمو امتحان کرد؟ اصلا سرور اختصاصی چیه؟ محیطش چجوریه؟ ... یه سری ابهامات دارم و به خاطر همین نیازمند راهنمایی و لطف عزیزانی مثل شما هستم

سپاس فراوان

jiros
June 26th, 2011, 19:35
سرور اختصاصی از اسمش معلومه. یه سروره که تمامی منابعش در اختیار شماست و شما می تونید با استفاده از مجازی ساز چندین سرور مجازی بسازید و بفروشید و یا اون رو برای اراءه هاستینگ آماده کنید.
محیطش اکثرا سیاه و سفید هست و شما باید با استفاده از دستورات سرور خودتون رو مدیریت کنید آما اینم بگم که امکان اینکه شما محیط گرافیکی داشته باشید هم هست اما چون از رم زیاد استفاده می شه واسه همین اکثرا محیط رافیکی نصب نمی کنن.
سرور ها بستگی به سفارش شما نوعشون معلوم می شه که اکثرا CentOs, OpenSUSE,Ubuntu هست و بین همین سه تا هم بیشتر CentOS است چون Cpanel و یه سری چیزای دیگه بر روی این توضیع لینوکس فقط نصب میشه.
شما هم می تونید اون سروری رو که میگید بخرید و با استفاده از مجازی ساز بسته به تعداده سرور مجازی که الان دارید, سرور مجازی برای خودتون بسازید بر روی سرور اختصاصیتون و این سرور مجازی هایی رو که الان دارید به اون منتقل کنید و با خود سرور اختصاصی هم بقیه کاراتونو انجام بدید.
فقط قبل از خرید نکات زیادی هست که حتما تو انجمن بخون بعد بخر که سرت کلا نره.
راسی آره تو خونه هم می شه این کارارو یاد بگیری. یه مجازی ساز مثلا VMWare نصب می کنی بعد روش مثلا CentOS نصب می کنی بعد httpd + php + mysql + phpmyadmin + panel(Cpanel,Diret Admin,LXadmin) نصب می کنی و راحت یاد میگیری.
کاریم نداره. من خودم اینطوری شروع کردم. اتفاقا این راه بهتره چون هزینه ای نداره و سرورت تو اتاق خوابته و هیچ فرقیم نمیکنه. اما فقط واسه یاد گیری خوبه نه بیشتر!!!
واسه دونستن بعضی چیزا که گفتی باید بدونی هدفت چیه از گرفتن سرور اختصاصی. اگه می خوای روش مجازی ساز نصب کنی و سرور مجازی بفروشی باید نصب مجازی سازهایی مثل VMWare,Xen,OpenVZ,virtuzu رو یاد بگیری. البته این واسه اول کارته کارای دیگه هم باید بلد باشه اما این اصله کاریه مثلا.
اگه می خوای هاستینگ بزنی با سرور اختصاصیت باید بلد باشی httpd,php,mysql,phpmyadmin,panel(direct admin or cpanel or lxadmin or... ) نصب کنی و خیلی کارای دیگه مثل نصب ماژول هاشون و کار کردن با بعضیاشون و خیلی چیزای دیگه.
اول بسملا یه VMWare نصب کن بعد CentOS 5 به بالا نصب کن و بعد با توجه به هدفت چیزایو که باید یاد بگیری از تو انجمن و سرچ تو گوگل یاد بگیر تا بعد...
واست آرزوی موفقیت می کنم.

TukaNet
June 26th, 2011, 19:57
برادر تاپیک مال یک ماه پیشه !

تاریخ تاپیک ها رو هم یه نگاهی بکنی بدک نیست !

nightman
June 26th, 2011, 20:06
برادر تاپیک مال یک ماه پیشه !

تاریخ تاپیک ها رو هم یه نگاهی بکنی بدک نیست !

خوب مال یک ماه پیش باشه یک نفر که تو گوگل سرچ کنه این پست رو ببینه متن ایشون رو هم میخونه به اطلاعاتش اضافه میشه حقا که کامل هم توضیح دادن
اینجا هدف رفع مشکل یک نفر نیست قرار مجموعه ای باشه تا افراد تازه وارد بعدی بیان مثلا ۱ سال دیگه بیان با دیدن این پست به جوابی که میخان برسن که این تعریفی از مفهوم انجمنه :d