توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی
aghdaee
May 15th, 2011, 14:06
سلام
دوستان یک سرور با مشخصات زیر میخوام
لطفا قیمت ها و دیتاسنتر رو همین جا اعلام کنید پیام خصوصی و ... ندید چون نگاه نمی کنم :)
CPU : Dual Intel Xeon 5680 (24 Cores w/ HT)
RAM : 96 GB DDR3
HDD : 8 x 2TB WD Caviar Black RE4 (10,000 RPM)
RAID Controller : Adaptec Enterprise Edition 1.6Ghz CPU + 512MB RAM + BBU
Motherboard : Supermicro w/ 4 Redundant Power Supplies
Bandwidth: هر چه بیشتر بهتر :)
منتظر پیشنهادات شما عزیزان هستم :)
باتشکر
alborzgostar
May 15th, 2011, 14:42
سلام
اینو کجا دیدی؟ میخواهید یا فقط میخوایید قیمت بگیرید ;)
ماهانه 2 میلیون
هزینه راه اندازی 1 میلیون تومن
aghdaee
May 15th, 2011, 14:56
سلام
اینو کجا دیدی؟ میخواهید یا فقط میخوایید قیمت بگیرید ;)
ماهانه 2 میلیون
هزینه راه اندازی 1 میلیون تومن
بنده مستقیم از دیتاسنتر قیمت گرفتم میخوام ببینم کسی هست ارزون تر بده یا نه :)
لطفا ریز مشخصات رو هم اعلام کنید دیتاسنتر و پهنای باند :)
m_dg_farari
May 15th, 2011, 16:21
دم اون دیتا سنتر گرم که میتونه منابع مورد نیاز این سرور رو تهیه کنه و در اختیار مشترکین عادی قرار بده!
حد اقل شما به پورت 10 گیگابیت نیاز دارید. کارت شبکه ی مورد نیاز شما فقط نزدیک به 400$ پولش هست! این خ...ـر کاری ها رو فقط fdc بلده!
aghdaee
May 15th, 2011, 16:24
دم اون دیتا سنتر گرم که میتونه منابع مورد نیاز این سرور رو تهیه کنه و در اختیار مشترکین عادی قرار بده!
حد اقل شما به پورت 10 گیگابیت نیاز دارید. کارت شبکه ی مورد نیاز شما فقط نزدیک به 400$ پولش هست! این خ...ـر کاری ها رو فقط fdc بلده!
دوست عزیز اسپم نکنید :)
بنده کاربر عادی نیست :)
alborzgostar
May 15th, 2011, 16:27
با چه سیستم عاملی میخواهید؟
Hostpolis
May 15th, 2011, 17:55
سلام
این سرور پر ریسکی هست چون فقط سخت افزار سرور بالای 8 هزار دلار تموم میشه.
من می تونم با 20 ترابایت ترافیک ماهانه و پورت 1 گیگ اشتراکی با ترافیک شیپینگ در صورتی که 3 ماهه پرداخت کنید سرور رو بهتون 1500 دلار ماهانه بدم.
با تشکر
aghdaee
May 15th, 2011, 19:27
با چه سیستم عاملی میخواهید؟
هنوز در مورد سیستم عامل به نتیجه نرسیدم :)
لطفا دیتاسنتر و پهنای باند رو اعلام کنید
سلام
این سرور پر ریسکی هست چون فقط سخت افزار سرور بالای 8 هزار دلار تموم میشه.
من می تونم با 20 ترابایت ترافیک ماهانه و پورت 1 گیگ اشتراکی با ترافیک شیپینگ در صورتی که 3 ماهه پرداخت کنید سرور رو بهتون 1500 دلار ماهانه بدم.
سرعت انتقال با رید کنترلر نمی خوره. سرورتون کرش میکنه اگه به لود برسه
من مشکلی ندارم. شما هر چقدر هزینه کنید من می تونم بهتون سرویس بدم ولی ترجیح میدم با این حجم مالی روی قرارداد صحبت کنم باهاتون و رسمی تر.
nimapendar
May 15th, 2011, 22:04
چرا چند تا سرور نمی گیری
اینطوری خیلی ریسکت پایین میاد یه بار سرور دان بشه کلی مشتری سرت می ریزند
maroofi
May 15th, 2011, 22:05
جسارتا این مورد مصرفش برای کجاست ؟ این خودش به تنهایی یک دیتاسنتره فکر نمیکنم اسمش سرور باشه :دی
alborzgostar
May 15th, 2011, 22:44
سلام
SmardDc
1Gb
20TB ترافیک
در ضمن فقط با سیستم عاملهای Windows Server 2008 = centos Debian میتونیم یدیم
فکر میکنم خریدار نباشید فقط اومدید سوال کنید
m_dg_farari
May 15th, 2011, 22:47
سلام
همونطور که دوستان گفتن ، این سرور با این مشخصات واقعا ریسک خیلی خیلی بزرگیه! حتی فکر نمیکنم دیتا سنتر هایی که "واقعا" دیتا سنتر باشن به شما این پیشنهاد رو بدن!
شما حساب کنید usage هاردتون به چه شدتی بالا میره! مسلما اگر هارد بسوزه (حتی تحت Raid 10) شما تا برگردوندن اطلاعات (حتی کمتر از 5 ساعت!) بسیار بسیار با مشکل برمیخورید!
شما 2 تا راه دارید!
1- اینکه از Cluster استفاده کنید . (و پیشنهاد بنده کامپایل کردن چندین سرور در چندین دیتا سنتر در نقاط مختلف جهان هست که به نسبت به پینگ کسی که request میده handle کنه)
2- اینکه سرور های ابری (Cloud Server) استفاده کنید. هزینه ی دومی مسلما کمتر و دردسر راه اندازیش خیلی کمتره! اما اولی عالیه! و مسلما بهترین سرویس رو خواهید داشت!
و اما مورد استفاده که هرچیزی هست یوزیج بالایی داره ، اگر کارتون فقط به صورت صفحات هست و قصد ارائه ی سرویس های به اصطلاح دانلود رو ندارید ، پیشنهاد میکنم سرور رو در یکی از کشور های نزدیک ایران تهیه کنید. چون پینگ پایین بسیار در مصرف پهنای باند موثر خواهد بود!
به هر صورت اگر هنوز بر تصمیم خودتون هستید ، محمد حسین فخرایی میتونه براتون این کار رو انجام بده ولی شما باید هزینه ی سرور رو حد اقل 3 ماهه بپردازید! (البته پورت 10 گیگابیت به جز دیتا سنتر FDC من ندیدم جایی ارائه بدن! شاید gold partner های softlayer یا singlehop هم گاها بتونن با رای زنی خیلی زیاد تهیه کنن!)
به هر صورت... سرورتون واقعا ریسک بالاییه!
به عنوان کسی که جددا و در نهایت چیزی که بتونید فکر کنید یوزیج بالا رو تجربه کردم ، پیشنهاد میکنم از همین ابتدا کار رو تقسیم کنید بین چند سرور تا با مشکلی که من مواجه شدم مواجه نشید....
شب خوش
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
در ضمن دوستان ، شما فکر کنید ایشون اصلا خریدار نیست! اومده که رنج قیمت دستش بیاد! شما کارتون رو بکنید!
پ ن: کسی که چنین سروری میخواد تهیه کنه مطمئن باشید حظوری میره دیتا سنتر....
aghdaee
May 16th, 2011, 13:37
جسارتا این مورد مصرفش برای کجاست ؟ این خودش به تنهایی یک دیتاسنتره فکر نمیکنم اسمش سرور باشه :دی
این طوری خودش یک دیتاسنتر میشه :)
ولی مصرفش مطمئن باشید برای ایران نخواهد بود :)
سلام
SmardDc
1Gb
20TB ترافیک
در ضمن فقط با سیستم عاملهای Windows Server 2008 = centos Debian میتونیم یدیم
فکر میکنم خریدار نباشید فقط اومدید سوال کنید
قبلا عرض کردم از دیتاسنتر قیمت دارم :)
میخوام ببینم کسی ارزون تر می تونه این سرویس رو برای من تهیه کنه یا نه :)
سلام
همونطور که دوستان گفتن ، این سرور با این مشخصات واقعا ریسک خیلی خیلی بزرگیه! حتی فکر نمیکنم دیتا سنتر هایی که "واقعا" دیتا سنتر باشن به شما این پیشنهاد رو بدن!
شما حساب کنید usage هاردتون به چه شدتی بالا میره! مسلما اگر هارد بسوزه (حتی تحت Raid 10) شما تا برگردوندن اطلاعات (حتی کمتر از 5 ساعت!) بسیار بسیار با مشکل برمیخورید!
شما 2 تا راه دارید!
1- اینکه از Cluster استفاده کنید . (و پیشنهاد بنده کامپایل کردن چندین سرور در چندین دیتا سنتر در نقاط مختلف جهان هست که به نسبت به پینگ کسی که request میده handle کنه)
2- اینکه سرور های ابری (Cloud Server) استفاده کنید. هزینه ی دومی مسلما کمتر و دردسر راه اندازیش خیلی کمتره! اما اولی عالیه! و مسلما بهترین سرویس رو خواهید داشت!
و اما مورد استفاده که هرچیزی هست یوزیج بالایی داره ، اگر کارتون فقط به صورت صفحات هست و قصد ارائه ی سرویس های به اصطلاح دانلود رو ندارید ، پیشنهاد میکنم سرور رو در یکی از کشور های نزدیک ایران تهیه کنید. چون پینگ پایین بسیار در مصرف پهنای باند موثر خواهد بود!
به هر صورت اگر هنوز بر تصمیم خودتون هستید ، محمد حسین فخرایی میتونه براتون این کار رو انجام بده ولی شما باید هزینه ی سرور رو حد اقل 3 ماهه بپردازید! (البته پورت 10 گیگابیت به جز دیتا سنتر FDC من ندیدم جایی ارائه بدن! شاید gold partner های softlayer یا singlehop هم گاها بتونن با رای زنی خیلی زیاد تهیه کنن!)
به هر صورت... سرورتون واقعا ریسک بالاییه!
به عنوان کسی که جددا و در نهایت چیزی که بتونید فکر کنید یوزیج بالا رو تجربه کردم ، پیشنهاد میکنم از همین ابتدا کار رو تقسیم کنید بین چند سرور تا با مشکلی که من مواجه شدم مواجه نشید....
شب خوش
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
در ضمن دوستان ، شما فکر کنید ایشون اصلا خریدار نیست! اومده که رنج قیمت دستش بیاد! شما کارتون رو بکنید!
پ ن: کسی که چنین سروری میخواد تهیه کنه مطمئن باشید حظوری میره دیتا سنتر....
از راهنمایی های دلسوزانه شما بسیار ممنون هستم
همچنین از توضیحاتی که دادید
در مورد منیجش و نوع سرویسی که قرار روی این سرور بیاد بالا فکرهامون رو کردیم و ریسکش رو به جون خریدیم :)
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------
پورت 10 میشه فایبر.
سرعت انتقال با رید کنترلر نمی خوره. سرورتون کرش میکنه اگه به لود برسه
من مشکلی ندارم. شما هر چقدر هزینه کنید من می تونم بهتون سرویس بدم ولی ترجیح میدم با این حجم مالی روی قرارداد صحبت کنم باهاتون و رسمی تر.
میشه قیمت تون رو اعلام کنید برای این سرویس با پورت ده
هزینه ستاپ و دیتاسنتر رو هم بفرمایید
ممنون
m_dg_farari
May 16th, 2011, 14:32
شما شخصا میتونید به خارج از ایران سفر کنید؟ برای قرارداد رسمی و حظوری؟ اگه آره که هم میتونید مستقیما به دفتر نت الیجنت تومونت ریل برید یا اینکه به شیکاگو برید به دیتا سنتر سینگل هاپ.
اگر این موارد براتون مقدور نیست aria {at} ariaservers {dot} com با این ایمیل تماس بگیرید. ایشون در دوبی شرکت ثبت شده دارن و بهتون اطمینان میدم سخت افزارشون جزء بهترین برند های حال حاظر دنیاست. همین طور نتورک پراویدر های فوق العاده عالی دارن... به هر صورت با ایشون هم میتونید کار کنید....
نکته: با هر کسی که قراره کار کنید 100% همه جاشو ببندید! یعنی سفت کاری کنید که مو لا درز کارتون نره! کم و دم نیست این سرور! قرارداد رسمی (صرفا هر جا به جز ایران! من به شخصه قراردادهای ایران رو در حد پشم گوسفند میدونم! سوء تفاهم نشه ... کاری به شخص ندارم! کلا منظور منطقه هست!)
صلاح مملکت خویش خسروان دانند
aghdaee
May 16th, 2011, 15:02
شما شخصا میتونید به خارج از ایران سفر کنید؟ برای قرارداد رسمی و حظوری؟ اگه آره که هم میتونید مستقیما به دفتر نت الیجنت تومونت ریل برید یا اینکه به شیکاگو برید به دیتا سنتر سینگل هاپ.
اگر این موارد براتون مقدور نیست aria {at} ariaservers {dot} com با این ایمیل تماس بگیرید. ایشون در دوبی شرکت ثبت شده دارن و بهتون اطمینان میدم سخت افزارشون جزء بهترین برند های حال حاظر دنیاست. همین طور نتورک پراویدر های فوق العاده عالی دارن... به هر صورت با ایشون هم میتونید کار کنید....
نکته: با هر کسی که قراره کار کنید 100% همه جاشو ببندید! یعنی سفت کاری کنید که مو لا درز کارتون نره! کم و دم نیست این سرور! قرارداد رسمی (صرفا هر جا به جز ایران! من به شخصه قراردادهای ایران رو در حد پشم گوسفند میدونم! سوء تفاهم نشه ... کاری به شخص ندارم! کلا منظور منطقه هست!)
صلاح مملکت خویش خسروان دانند
سلام
باز هم از راهنمایی های شما ممنون هستم :)
چشم حتما به نکاتی که فرمودید توجه میکنم :)
Hostpolis
May 16th, 2011, 18:57
شما اگر نام دیتاسنتر رو بفرمایید که ما هم قیمت رو ببینیم روی قیمت های پیشنهادی تاثیر میگذاره.
ما مشکلی با تهیه سخت افزار شما و پیش نیاز ها نداریم. مهم پرداخت منظم هست که باید از سمت شما مطمئن باشیم.
May 16th, 2011, 19:40
شما اگر نام دیتاسنتر رو بفرمایید که ما هم قیمت رو ببینیم روی قیمت های پیشنهادی تاثیر میگذاره.
ما مشکلی با تهیه سخت افزار شما و پیش نیاز ها نداریم. مهم پرداخت منظم هست که باید از سمت شما مطمئن باشیم.
شما درست کاملا درست می فرمایید :)
ولی مشکل این جا هستش که دیتاسنتر این پلان رو به صورت خصوصی افر داده و توی سایتش نزده :)
اسم دیتاسنتر رو هم متاسفانه به دلایلی نمی تونم خدمتتون عرض کنم :)