ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Daily Process Log کار نمیکند ××

ََُِ
May 14th, 2011, 17:02
سلام دوستان

امروز نمیدونم چی شده که Daily Process Log من اصلا کار نمیکنه و 0 نشون میده لطفا کمک کنید
راه کار ها رو هم زدم اما نشد

ََُِ
May 14th, 2011, 23:59
به به چه شود 6 ساعت بدون جواب مانده است خوب بگذریم من از گوگل میگردم پیدا میکنم امااااااااااااااااااااااا اااااا

اما نکاتی هم باید گفته شه

1. اگر این تایپیک یک تایپیکی بود که تخریب میکرد یکی از همکاران خودمون رو اینقدر ایا بی جواب می ماند ؟
2. به نتیجه ای رسیدیم که در این انجمن یا افراد باتجربه وجود ندارد و یا اینکه حال ندارند !!!!
3.اسپم هم که در تایپیک ها غوغا میکنه !!! اما اموزش... B-) حل مشکل هم که هیچ
4. الان من بیام یه تایپیک باز کنم مثل این تایپیک http://www.webhostingtalk.ir/f8/25232/index2.html#post240874 میدونید چی میشه ؟؟ نمیدونید !!! الان میگم . همه و همه حتی رسیلر دارها میریزن تو تایپیک و پیام خصوصی هم که پر میشه از ادرس سایت و قیمت و ....

به هر حال بدتون نیاد ولی عین واقعیت هست

IFACO.Net
May 15th, 2011, 00:13
نکته : در طرح سوالات همه چیز را مشخص کنید : مانند نوع سیستم عامل - نوع کنترل پنل و ...

اگر سی پنل دارید آنرا فورس آپدیت کنید.

ََُِ
May 15th, 2011, 01:12
سی پنل هست .
centos 5.6 هم نصب شده تا به امروز نشان میداد اما یهو نمیدونم چی شد

اپدیت شد اما اکی نشد

IFACO.Net
May 15th, 2011, 05:12
دستور زیر رو در ssh اجرا کنید

/usr/local/cpanel/bin/dcpumonview

و کرون زیر رو درسرورتون بسازید

*/5 * * * * /usr/local/cpanel/bin/dcpumon >/dev/null 2>&1

Warez-Host.IR
May 15th, 2011, 11:07
به به چه شود 6 ساعت بدون جواب مانده است خوب بگذریم من از گوگل میگردم پیدا میکنم امااااااااااااااااااااااا اااااا

اما نکاتی هم باید گفته شه

1. اگر این تایپیک یک تایپیکی بود که تخریب میکرد یکی از همکاران خودمون رو اینقدر ایا بی جواب می ماند ؟
2. به نتیجه ای رسیدیم که در این انجمن یا افراد باتجربه وجود ندارد و یا اینکه حال ندارند !!!!
3.اسپم هم که در تایپیک ها غوغا میکنه !!! اما اموزش... B-) حل مشکل هم که هیچ
4. الان من بیام یه تایپیک باز کنم مثل این تایپیک سوال-چگونه میتوانیم یک سایت داشته باشیم؟ (http://www.webhostingtalk.ir/f8/25232/index2.html#post240874) میدونید چی میشه ؟؟ نمیدونید !!! الان میگم . همه و همه حتی رسیلر دارها میریزن تو تایپیک و پیام خصوصی هم که پر میشه از ادرس سایت و قیمت و ....

به هر حال بدتون نیاد ولی عین واقعیت هست
با سلام
تنها پاسخ این مورد را بدم
1 - پاسخ دادن به سوالات اجباری نیست , پس توقع بیجا از کسی نداشته باشید
2 - تاپیک شما بین ساعت 11 تا 12 شب ایجاد شده , در این ساعت اکثر سرویس دهنده ها فقط پشتیبانی سایت خوشون را انجام میدن و اونهایی هم که مثل ما شرکتی هستن از صبح تا شب سرکار بودن و در این ساعت در حال استراحت هستن
3 - برخی از رویداد ها و اتفاقات گاهاً برای هرکسی پیش نمیاد , مثل مسئله شما که همه اطلاعات داشته باشن
4 - نظر دادن در مورد پست ها که کدام اسپم هست و ... طبق صلاح دید مدیران است
5 - خیلی از تاپیک هایی هم که بنده زدم به هیچ نتیجه ای نرسیده , چون جوابی براش وجود نداشته
آن هم به دلیل اینکه مشکل پیش آمده جزء موارد عمومی نبوده و مسائل خاص بوده که بعد از چند روز جستجو در سایتهای مختلف خودمون رفع کردیم و در تاپیکی که ایجاد کردیم توضیح کامل دادیم که چطوری رفع میشه این مشکل و ...
6 - سعی کنید جستجو و تحقیق را در اولیت بالاتری نسبت به تاپیک زدن قرار بدید

موفق باشید

ََُِ
May 17th, 2011, 19:33
دستور زیر رو در ssh اجرا کنید

/usr/local/cpanel/bin/dcpumonview

و کرون زیر رو درسرورتون بسازید

*/5 * * * * /usr/local/cpanel/bin/dcpumon >/dev/null 2>&1

اینا موجود هست در کرون
هر کاری میکنم این درست نمیشه کلی حتی تو ssh هم میزنم دستورش رو اما نشون نمیده اونجا هم صفر نشون میده

HugeServer
May 17th, 2011, 19:51
چرا با پشتیبانی CPanel ارتباط برقرار نمیکنید؟

ََُِ
May 17th, 2011, 19:59
چرا با پشتیبانی CPanel ارتباط برقرار نمیکنید؟
فکر کنم ارتباط برقرار کنم با پیدا کردن ای پی سی پنل رو مسدود نماییند

HugeServer
May 17th, 2011, 23:19
تا به حال سرور های زیادی وجود داشته که سایت های ایرانی روی سرور بوده و مشکلی پیش نیامده...
فقط به حل مشکل میپردازند و یا کاربران .... شما کاری ندارند;)

موفق باشید.