ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دریافت پنل از نیک ( هرکی میدونه و خودش رابط هست بیاد داخل )

maroofi
May 14th, 2011, 15:08
سلام
چند تا سئوال دارم
میخوام رابط مالی دامنه باشم.
مثل پرشین رجیستر

چیکار باید بکنم ؟ ایا نیاز هست که با کسی مذاکره کنم ؟ میخوام کنترل پنل بدون محدودیت داشته باشم و همه دامینها به اسم خودم باشه.

ضمن اینکه قابلیت ثبت .co.ir هم داشته باشم . ( اگر بصورت فرد حقیقی و بدون اسم شرکت باشم میتونم دامین .co.ir ثبت کنم؟ فرض مثال سفارش مشتری باشه و مدارک ثبت شرکتش هم داشته باشم ) من میتونم پرداخت اینگونه مشتریها رو انجام بدهم ؟

ایا سیستم یونیت حذف شده ؟
مرسی

Rezash
May 14th, 2011, 15:21
سيستم يونيت حذف شده ،‌براي اينكار دو راه داريد :
- عقد قرار داد مستقيم با nic.ir
- استفاده از خدمات و api هاي نمايندگان نيك

maroofi
May 14th, 2011, 15:38
سيستم يونيت حذف شده ،‌براي اينكار دو راه داريد :
- عقد قرار داد مستقيم با nic.ir
- استفاده از خدمات و api هاي نمايندگان نيك
سلام رضا جان
مرسی از راهنماییت
ولی 2 تا سئوال پیش میاد

1- منظور از قرداد مستقیم چیه . منظورتون همون قراردادیه که باید چند میلیون به حسابشون بریزیم تا پنل رو دریافت کنیم ؟

2- این سایت رو ببینید سامانه ثبت آنلاین دامنه آی آر - پشتیبانی (http://www.systemnic.ir/) در همین انجمن بنر داره نوشته ماهی 8 تومن باید پرداخت کنیم. ایا منظورتون همین سرویس هست ؟ یعنی باید ماهیانه 8 تومن حق نمایندگی پرداخت کنم ؟

3 - موقع ثبت نام در سایت نیک با چه هویتی بایدثبت نام کنم ؟ فرد حقیقی یا محدود ؟ البته فرد حقیقی قابلیت ثبت .co.ir رو نداره و این برای من مشکل هست چون خیلی از مشتریان من شرکتها هستند و گزینه محدود هم شامل رابطهای مالی میشه ولی میتونه همه نوع دایمین رو ثبت کنه . برای رفع این مشکل چکار کنم ؟ ( میتونم به عنوان شخص حقوقی هم فعالیت کنم ولی ترجیح میدم بصورت حقیقی و با اسم خودم فعالیت کنم )

یک دنیا ممنون و مرسی

Rezash
May 14th, 2011, 15:46
سلام رضا جان
مرسی از راهنماییت
ولی 2 تا سئوال پیش میاد

1- منظور از قرداد مستقیم چیه . منظورتون همون قراردادیه که باید چند میلیون به حسابشون بریزیم تا پنل رو دریافت کنیم ؟

2- این سایت رو ببینید سامانه ثبت آنلاین دامنه آی آر - پشتیبانی (http://www.systemnic.ir/) در همین انجمن بنر داره نوشته ماهی 8 تومن باید پرداخت کنیم. ایا منظورتون همین سرویس هست ؟ یعنی باید ماهیانه 8 تومن حق نمایندگی پرداخت کنم ؟

3 - موقع ثبت نام در سایت نیک با چه هویتی بایدثبت نام کنم ؟ فرد حقیقی یا محدود ؟ البته فرد حقیقی قابلیت ثبت .co.ir رو نداره و این برای من مشکل هست چون خیلی از مشتریان من شرکتها هستند و گزینه محدود هم شامل رابطهای مالی میشه ولی میتونه همه نوع دایمین رو ثبت کنه . برای رفع این مشکل چکار کنم ؟ ( میتونم به عنوان شخص حقوقی هم فعالیت کنم ولی ترجیح میدم بصورت حقیقی و با اسم خودم فعالیت کنم )

یک دنیا ممنون و مرسی
سلام عزيز،خواهش ميكنم
1. بله ، pdf توضيحاتش در سايت نيك و نقدش توسط اعضاي wht داخل انجمن هست.
2. نه لزوما يك سرويس خاص ، سايت هايي مثل redreseller و ... هم هستند . شما از ليست نمايندگان موجود در نيك با نمايندگان تماس بگيريد و سايت و شرايط استفاده از api اونها رو بپرسيد و بهترين و مناسب ترين گزينه رو با توجه به شرايط خودتون انتخاب كنيد.
3. اطلاع دقيقي ندارم ولي فكر كنم شخص حقيقي هم ميتونه درخواست ثبت دومين هاي خاص رو صادر كنه ولي براي تاييد ثبت مشخصات حقوقي ازتون مطالبه ميشه.البته با حذف سيستم يونيت نيازي به ثبت دومين از پنل خودتون نيست (مگر نماينده سطح 1 باشيد) و بايد از پنل يكي از نمايندگان نيك اقدام به ثبت كنيد

---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------

* فكر كنم نماينده سطح يك هم از پنل خودش ثبت نميكنه و فرايند ثبت بايد تماما از طريق epp نيك دنبال بشه.نمايندگان در اين مورد بيشتر اطلاع دارند.

maroofi
May 14th, 2011, 16:51
یک نکته مهم : اگر فرض مثال رابط مالی شرکت فعلی مثلا ( x ) باشه برای سال بعد میخوام رابط مالی رو عوض کنم و از شرکت ) y ) سرویس بگیرم.
ایا باید هزینه جابجایی رو پرداخت کنم؟
یا نه فقط کافیه هزینه تمدید رو پرداخت کنم ؟
ممنون میشم توضیح بدید این جابجایی وترانسفر برایم خیلی مهم هست.
با تشکر

mibfa
May 14th, 2011, 17:01
یک نکته مهم : اگر فرض مثال رابط مالی شرکت فعلی مثلا ( x ) باشه برای سال بعد میخوام رابط مالی رو عوض کنم و از شرکت ) y ) سرویس بگیرم.
ایا باید هزینه جابجایی رو پرداخت کنم؟
یا نه فقط کافیه هزینه تمدید رو پرداخت کنم ؟
ممنون میشم توضیح بدید این جابجایی وترانسفر برایم خیلی مهم هست.
با تشکر

نه . هیچ هزینه جابجایی نداره .

فکر نمیکنم هیچ نماینده ای هم بخاطر ست کردن قرارداد و ... اون از شما مبلغی دریافت کنه