PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست همکاری

takinhost
May 13th, 2011, 13:49
با سلام امیدوام که روز خوبی داشته باشید دوستان من در این فکر هستم که همه با هم یک گروه بشیم و یک میزبانی وب بزنیم البته گروهی تا بتونیم بهترین باشیم الان این هاستنگ های کوچیک همه دارن جا میزنند من میخوام یک گروه بشیم تا بتونیم مثل شرکت های دیگه کار کنیم و پول در بیاریم

ToooPDL
May 13th, 2011, 13:59
چند نفر قراره باشن ؟

Ali-718
May 13th, 2011, 14:05
تجربه قبلی یا تخصصی در کار هاستینگ دارید؟

delta
May 13th, 2011, 14:08
من میخوام یک گروه بشیم تا بتونیم مثل شرکت های دیگه کار کنیم و پول در بیاریم
به همین راحتی و آسانی پول در بیارید ها؟؟ دور هم جمع بشید و یک سایت بالا بیارید و یک ریسلر بگیرید و پول در بیارید مثل شرکتهای دیگر!!:63:

maroofi
May 13th, 2011, 14:13
این ایده رو من چند وقت پیش دادم امید که به سرانجام برسه و امیدوارمکه حفظ منافع گروه بر منافع شخصی اولویت داشته باشه
و پیشنهادی هم دارم برای موفقیت بیشتر این گروه که دوست دارم بیان کنم
ولی اگر تمایل داشتید در اخر کار عرض میکنم شاید که مورد استقبال عزیزان قرار بگیره.

ToooPDL
May 13th, 2011, 14:13
تجربه قبلی یا تخصصی در کار هاستینگ دارید؟
با من هستین یا takinhost ؟ :39:

maroofi
May 13th, 2011, 14:14
به همین راحتی و آسانی پول در بیارید ها؟؟ دور هم جمع بشید و یک سایت بالا بیارید و یک ریسلر بگیرید و پول در بیارید مثل شرکتهای دیگر!!:63:
با حرفت موافق نیستم عزیز
اینترنت متعلق به کسی و شخص خاصی نیست . ایران رو نبین که به زور بگیرو ببند میکنند.
هرکسی میتونه با هر عنوانی کار کنه. فقط باید اخلاق کاری و هدف ارزنده ای داشته باشه.

takinhost
May 13th, 2011, 14:41
سلام دوستان من میخوام یک گروه 15 نفره بشیم و بتونیم باهام پول بزاریم حداقل یک هاستینگ کامل بزنیم و بتوینم در تمام کارها گروهی کار کنیم اینطور نمیشه که بخوام تنها بیام بالا دوستان دیگر هم هستند الان که تورم و پول این ها رفته بالا الان هاستینگ ها یکی یکی دارن میرن کنار من میگم بیایید گروه بشیم تا بتونیم اینترنت رو در دستتان خودمون بگیریم

---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------

سلام دوست عزیز من نمیخوام پول دربیارم من میخوام تمام هاستینگ ها جمع شوند و یک گروه بشند تا بتونیم کار کنیم مثل ماهان هاست - مایا هاست - پارس دیو - هاست دی ال - در هر صورت من خودم به اندازه کافی پول در میارم من میخوام یک مرکز هاستینگ بزرگ راه بندازیم تا بتونیم روی اون کار کنیم

---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------

---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------

نمایندگی های شرکت بزرگ رو میگیریم نماینده نیک رو ممیگیریم تمام خدمات میزبانی وب را میدیم تبلیغ میکنیم گروهی کار میکنیم گروهی سیستم مدیرت محتوا مینویسیم گروهی کامل من میخوام یک کار بزرگ بکنم هاستینگ های کوچیک همیشه میرن کنار من میخوام این رفع بشه بیان باهم دست به دست هم بدیم و اینترنت رو تخصیر خوردمون بکنیم من نمیخوام مدیریت کنم که فکر کنید من مدیر میشم اما میخوام گروه بشیم

---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------

من مدیریت میتروتیک را دارم 3 سال است هم داخل کار هاستینگ هستم

---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------

دوستانی که موافق هستند لطفا در همین تاپیکت بگند

delta
May 13th, 2011, 14:44
با حرفت موافق نیستم عزیز
اینترنت متعلق به کسی و شخص خاصی نیست . ایران رو نبین که به زور بگیرو ببند میکنند.
هرکسی میتونه با هر عنوانی کار کنه. فقط باید اخلاق کاری و هدف ارزنده ای داشته باشه.

انشالا شرکتتون بالا بیاد و دور هم بشینید و پول در بیارید و خرج کنید و خوش باشید!! :d خوشم میاد راحت حرف میزنید.خوب حرف مجانی هست.اما عمل!!! این دوستمون فکر میکنند پول در آوردن راحت هست و دور هم جمع بشیم و شرکت بشیم و پول در بیاریم!!!

takinhost
May 13th, 2011, 14:47
با حرفت موافق نیستم عزیز
ممنون از راهنمایی و حرف های خوب تان میتونید بیشتر توضیح بدید

1eng.ir
May 13th, 2011, 14:48
من نمیخوام پول دربیارم من میخوام تمام هاستینگ ها جمع شوند و یک گروه بشند
چه هدف والایی دارید شما!

اگه همچین هدفی رو هاست گیتور داشت، قطعاً موفق میشد!

takinhost
May 13th, 2011, 15:01
نگران نباشی عمل هم میکنیم تبلیغات هم میدیم شما هم میبینی ممنون. از پاسخ خوب تان
delta

---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------

چه هدف والایی دارید شما!

دوست عزیز من واقعا میخوام باهم باشیم شما هم میتونید بیایید باما

---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------

دوستان من گفتم الان میایید پیام میدید و درخواست همکاری رو میدید ؟ پش چی شد

AriyaDownload
May 13th, 2011, 15:10
بحث اعتماد بین اعضای گروه رو چی کار می کنید؟؟
یه موقع مثل اپلودفا نشه :114:
الانم تاپیکشون بالا هست

HyperServer
May 13th, 2011, 15:13
تجربه را تجربه کردن حماقت است ! ;)

takinhost
May 13th, 2011, 15:20
خب ما همه توسط یک سایت کار میکنیم همه هم کاری های خودشون رو انجام میدن مثل مدیریت سرور پشتیبانی فروش برنامه نویس طراح و این ها همه یک بخش میشوند برای خودشون همه هم باهم کار میکنیم تازه از بین این گروه یک نفر کاندید میشود و مدیر میشود و مدیریت رو میگیرید

---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------

تجربه را تجربه کردن حماقت است ! ;)
از این نظر خیلی ها که زیاد اصلا بلدئ نیستن کامل یاد میگیرن تجربه هم کسب کردیم از گروهی خوب بوده امیدوام اینجا هم خوب باشه

maroofi
May 13th, 2011, 15:37
انشالا شرکتتون بالا بیاد و دور هم بشینید و پول در بیارید و خرج کنید و خوش باشید!! :d خوشم میاد راحت حرف میزنید.خوب حرف مجانی هست.اما عمل!!! این دوستمون فکر میکنند پول در آوردن راحت هست و دور هم جمع بشیم و شرکت بشیم و پول در بیاریم!!!

چه هدف والایی دارید شما!

الان مشکلتون دقیقا چیه ؟ ایشون که حرف بدی نزدند. نگفتند من گفتند ما ..

ممنون از راهنمایی و حرف های خوب تان میتونید بیشتر توضیح بدید

ببینید من خیلی وقته روی این قضیه فکر کردم.
خیلی از پشتیبانها مشتریها رو به حال خودشون رها میکنند و جز بدنامی چیزی به بار نیاوردند شرکتهای بزرگ هم قیمتهای بالایی دارند وهرمشتری رو نیمتونتد جذب کنند . تحریم ایران و ساس شدن هم پیشکش ؟!!
تنها راه استفاده از سود کم و مشتری زیاد هستش. من طرحم رو به چند بخش با وظایف تعیین شده تقسیم کردم.

هاستهای دانلود :
توجه کنین اول ماهیت یک هاست رو روشن میکنم. هاست چیه. یک سیستم و یک انباره اطلاعاتی.
نود و نه درصد همین استفاده رو میکنند.(به جز فروش چی پی ان و داس و..)
یک عده وارز میفروشند
یک عده اشتراکی میفروشند
یک عده و..
ولی ماهیت همشون این هست که فایل و اطلاعات رو به اشتراک بگذارند درواقع همه به نوعی به هم متصل هستند ( به جز بک اپ گیری که جنبه اشتراکی نداره و محرمانه هست)
ولی نود و نه درصد اطلاعات قابل شیر هست ( شامل فیلم و عکس و اپلود سنتر و..)
من اومدم فکر کردم یک گروه جمع بشیم
هزینه بزاریم
و یک سرویس بزرگ اپلود سنتر ، لیچر ، اشتراکی راه بندازیم.
در واقع کاریکه 4شیرد میکنه ولی ما از نوع ایرانیش هستیم.
شما در سایت 4شیر میتونی یک فولدر در اکانت خودت بسازی و در لابلای فایلهای اپلود شده مردم بچرخی و هر فیلمی و یا عکس و اهنگی که چشمتو گرفت توی فولدر خودت کپی کنی و برای هیمشه داشته باشی. ولی این فور شیر باریا ستفاده عموم ساخته شده و ما قرار نیست همچین کاری رو انجام بدهیم.
باید با یک دیتاسنتر بزرگ قرارداد فول ببندیم با توجه به اینکه نصف ملت فیلم دانلود میکنند. یک سرور مخصوص فیلم بزاریم و فقط یک بار یک فیلم با کیفیت رو اپلود میکنیم.
حالا یک وب مسترم میخواد این فیلم رو داخل سایتش قرار بده لینک رو دیگه به نام سایت ما کپی نمیکنه بلکه باید نرم افزار مدیریت رو طوری برنامه ریزی کرد که ساب دامین از سایت خودش بگیره و به فایل اضافه کنهیک مزیت خوبی که داره فیلمهای جدید راحت به دست تمام وب مسترها میرسه و دیگه نیازی به اپلود و دانلود نیست درواقع وب مسترها خیالشون راحت یمشه که دیگه نیازی نیست برای دانلود یک فیلم همیشه لای سایتهای تورنت و ... به گشت و گذار بپردازند مستقیم از این سرور به سایت خودشون لینک میزنند و کسیه م متوجه نیمشه که این هاست کجاست ؟!!

مزایا :
. با اینکار اولا جلوی رشد بی رویه فیلمهای پرده و.... گرفته یمشه +
ارشیو فول البوم موسیقی همیشه در دسترس هست. نرم افزارهای روز با کرکهای سالم در ک جا پیدا یمشه و..
این هاست دقیقا شبیه سیستم اپلود فا میشه که یک کنترل پنل و سیستم اشتراک گذاری فایل رو داره. ولی دیگه اسمش ایرانیه.
مسئول هر بخش هم مشخص میشه. که دیگه فشار هم بالا نره و هرکسی هم میتونه روحیه خودشو نگه داره.

هاستهای اشتراکی :
خوب وقتی که یک سایت کارش بگیره مطمئنا برای فروش هاست اشتراکی هم به مشکل نمیخوره.
طرف وقتی میبنه فایلهاش رو باری همیشه داخل این هاست داره سرعت هم که عالیه کیفیت هم خوبه سایت خودشو به هاست ما منتقل میکنه.
حرف یک دوتا سایت نیست وقتی که کار بگیره . اونوقت باید چند نفر فقط مسئول رسیدگی و شپتیبانی به پکیجها باشند.
4 تا پکیج مناسب تعیین میکنیم
و کار پشتیبانی هر کدوم از این پکیج ها رو به عهده یک تیم میگزاریم.
حالا هر مشتری که میاد و درخواست 4 گیگ فضا میکنه به سمت مسئول این بخش فرستاده میشه و کس دیگری حق افر دادن نداره.
اینجوری کارها مدیریت شده میشه و حساب کتاب پیدا میکنه.
هاست هم که کیفیتش یک نواخت هست و مشکلی برای داون شدن و... نخواهیم داشت.. چون همگی از یک جا تامین میشه.
( الان دقیقا همین کار برای سایتهای دولتی انجام گرفته وتمامی سایتهای دولتی در یک فضای امنیتی خیلی شیک نگهداری میشوند )

وارز:
با همین ترتیب بالا

فضای بک آپ :
با یک قیمت مناسب فقط مخصوص وب مسترها
طوری که دیگه طرف با پرداخت 1000 تومن سی گیگ هاست فقط مخصوص بک اپ در اختیار بگیره. ( البته وقتی که کار بگیره )

و..
برای هر پکیج و هر سیستم یک نفر مسئول میگذاریم.

سیستم نمایندگی هم نخواهیم داشت فقط یک عده به عنوان بازاریاب فعالیت میکنند همین و بس.
مگر اینکه کار بالا بگیره و پمیجها رو تقسیم میکنیم مثلا برای یک گیگ ( چون فروش این پک معمولا بیشتر هست ) چند نفر رو قرار میدیم.

با اینکار ریسلر کلا جمع میشه + قیمت ها ارزونتر و مشتریها بیشتر + فایلهای جدید زود به زود اپدیت میشوند. +و...
فقط مشکل اینجاست الان به قبای یک عده بر میخوره که اینکار باعث ضرر میشه و چه و چه و چه.
در صورتی که اگر یک مقدار فکر کنین متوجه یمشین که رمز پول دراوردن در تک روی نیست بلکه با هم بودن هست. اگر هم مشکلی پیش بیاد باید شورایی تشکیل بشه و مشکل رفع رجوع بشه نه انکه بریم توی یک انجمن تاپیک بزنیم و وقت یک عده رو بگیریم.

رمز موفقیت هاستهای بزرگ در پشتیبانی خوب بوده.
پس کسانی که میتونند خوب جواب مشتری رو بدهند نیازی نیست در قسمت افر و بازاریابی کار کنند پشت تلفن بشینند و اکانت رو کنترل کنند اخر کار هم هزینه مستقیم به جیب خودشون میره.
ولی در عوض خیال مشتری از بابت خرید راحته
نمونه این بازار هر روز در جلوی چشمان شما میگذره ولی کسی به اون توجه نمیکنه
گروه فروشگاههای زنجیره ای رفاه
شهروند
هایدا
بوف
ایس پک

کسی میدونه هایدا برای اخذ نمایندگی چه شرایطی داره؟ و چه مقدار هزینه اول کار از طرف میگیره ؟
اگر کسی از دوستان تجارت الکترونیک خونده باشه این قضیه بالا رو توی سه سوت میگیره.
موفق باشی.

takinhost
May 13th, 2011, 15:54
الان مشکلتون دقیقا چیه ؟ ایشون که حرف بدی نزدند. نگفتند من گفتند ما ..

ببینید من خیلی وقته روی این قضیه فکر کردم.
خیلی از پشتیبانها مشتریها رو به حال خودشون رها میکنند و جز بدنامی چیزی به بار نیاوردند شرکتهای بزرگ هم قیمتهای بالایی دارند وهرمشتری رو نیمتونتد جذب کنند . تحریم ایران و ساس شدن هم پیشکش ؟!!
تنها راه استفاده از سود کم و مشتری زیاد هستش. من طرحم رو به چند بخش با وظایف تعیین شده تقسیم کردم.

هاستهای دانلود :
توجه کنین اول ماهیت یک هاست رو روشن میکنم. هاست چیه. یک سیستم و یک انباره اطلاعاتی.
نود و نه درصد همین استفاده رو میکنند.(به جز فروش چی پی ان و داس و..)
یک عده وارز میفروشند
یک عده اشتراکی میفروشند
یک عده و..
ولی ماهیت همشون این هست که فایل و اطلاعات رو به اشتراک بگذارند درواقع همه به نوعی به هم متصل هستند ( به جز بک اپ گیری که جنبه اشتراکی نداره و محرمانه هست)
ولی نود و نه درصد اطلاعات قابل شیر هست ( شامل فیلم و عکس و اپلود سنتر و..)
من اومدم فکر کردم یک گروه جمع بشیم
هزینه بزاریم
و یک سرویس بزرگ اپلود سنتر ، لیچر ، اشتراکی راه بندازیم.
در واقع کاریکه 4شیرد میکنه ولی ما از نوع ایرانیش هستیم.
شما در سایت 4شیر میتونی یک فولدر در اکانت خودت بسازی و در لابلای فایلهای اپلود شده مردم بچرخی و هر فیلمی و یا عکس و اهنگی که چشمتو گرفت توی فولدر خودت کپی کنی و برای هیمشه داشته باشی. ولی این فور شیر باریا ستفاده عموم ساخته شده و ما قرار نیست همچین کاری رو انجام بدهیم.
باید با یک دیتاسنتر بزرگ قرارداد فول ببندیم با توجه به اینکه نصف ملت فیلم دانلود میکنند. یک سرور مخصوص فیلم بزاریم و فقط یک بار یک فیلم با کیفیت رو اپلود میکنیم.
حالا یک وب مسترم میخواد این فیلم رو داخل سایتش قرار بده لینک رو دیگه به نام سایت ما کپی نمیکنه بلکه باید نرم افزار مدیریت رو طوری برنامه ریزی کرد که ساب دامین از سایت خودش بگیره و به فایل اضافه کنهیک مزیت خوبی که داره فیلمهای جدید راحت به دست تمام وب مسترها میرسه و دیگه نیازی به اپلود و دانلود نیست درواقع وب مسترها خیالشون راحت یمشه که دیگه نیازی نیست برای دانلود یک فیلم همیشه لای سایتهای تورنت و ... به گشت و گذار بپردازند مستقیم از این سرور به سایت خودشون لینک میزنند و کسیه م متوجه نیمشه که این هاست کجاست ؟!!

مزایا :
. با اینکار اولا جلوی رشد بی رویه فیلمهای پرده و.... گرفته یمشه +
ارشیو فول البوم موسیقی همیشه در دسترس هست. نرم افزارهای روز با کرکهای سالم در ک جا پیدا یمشه و..
این هاست دقیقا شبیه سیستم اپلود فا میشه که یک کنترل پنل و سیستم اشتراک گذاری فایل رو داره. ولی دیگه اسمش ایرانیه.
مسئول هر بخش هم مشخص میشه. که دیگه فشار هم بالا نره و هرکسی هم میتونه روحیه خودشو نگه داره.

هاستهای اشتراکی :
خوب وقتی که یک سایت کارش بگیره مطمئنا برای فروش هاست اشتراکی هم به مشکل نمیخوره.
طرف وقتی میبنه فایلهاش رو باری همیشه داخل این هاست داره سرعت هم که عالیه کیفیت هم خوبه سایت خودشو به هاست ما منتقل میکنه.
حرف یک دوتا سایت نیست وقتی که کار بگیره . اونوقت باید چند نفر فقط مسئول رسیدگی و شپتیبانی به پکیجها باشند.
4 تا پکیج مناسب تعیین میکنیم
و کار پشتیبانی هر کدوم از این پکیج ها رو به عهده یک تیم میگزاریم.
حالا هر مشتری که میاد و درخواست 4 گیگ فضا میکنه به سمت مسئول این بخش فرستاده میشه و کس دیگری حق افر دادن نداره.
اینجوری کارها مدیریت شده میشه و حساب کتاب پیدا میکنه.
هاست هم که کیفیتش یک نواخت هست و مشکلی برای داون شدن و... نخواهیم داشت.. چون همگی از یک جا تامین میشه.
( الان دقیقا همین کار برای سایتهای دولتی انجام گرفته وتمامی سایتهای دولتی در یک فضای امنیتی خیلی شیک نگهداری میشوند )

وارز:
با همین ترتیب بالا

فضای بک آپ :
با یک قیمت مناسب فقط مخصوص وب مسترها
طوری که دیگه طرف با پرداخت 1000 تومن سی گیگ هاست فقط مخصوص بک اپ در اختیار بگیره. ( البته وقتی که کار بگیره )

و..
برای هر پکیج و هر سیستم یک نفر مسئول میگذاریم.

سیستم نمایندگی هم نخواهیم داشت فقط یک عده به عنوان بازاریاب فعالیت میکنند همین و بس.
مگر اینکه کار بالا بگیره و پمیجها رو تقسیم میکنیم مثلا برای یک گیگ ( چون فروش این پک معمولا بیشتر هست ) چند نفر رو قرار میدیم.

با اینکار ریسلر کلا جمع میشه + قیمت ها ارزونتر و مشتریها بیشتر + فایلهای جدید زود به زود اپدیت میشوند. +و...
فقط مشکل اینجاست الان به قبای یک عده بر میخوره که اینکار باعث ضرر میشه و چه و چه و چه.
در صورتی که اگر یک مقدار فکر کنین متوجه یمشین که رمز پول دراوردن در تک روی نیست بلکه با هم بودن هست. اگر هم مشکلی پیش بیاد باید شورایی تشکیل بشه و مشکل رفع رجوع بشه نه انکه بریم توی یک انجمن تاپیک بزنیم و وقت یک عده رو بگیریم.

رمز موفقیت هاستهای بزرگ در پشتیبانی خوب بوده.
پس کسانی که میتونند خوب جواب مشتری رو بدهند نیازی نیست در قسمت افر و بازاریابی کار کنند پشت تلفن بشینند و اکانت رو کنترل کنند اخر کار هم هزینه مستقیم به جیب خودشون میره.
ولی در عوض خیال مشتری از بابت خرید راحته
نمونه این بازار هر روز در جلوی چشمان شما میگذره ولی کسی به اون توجه نمیکنه
گروه فروشگاههای زنجیره ای رفاه
شهروند
هایدا
بوف
ایس پک

کسی میدونه هایدا برای اخذ نمایندگی چه شرایطی داره؟ و چه مقدار هزینه اول کار از طرف میگیره ؟
اگر کسی از دوستان تجارت الکترونیک خونده باشه این قضیه بالا رو توی سه سوت میگیره.
موفق باشی.

خیلی ممنون از این نظرتان خوب بود خب من منظورم این بود که هاستینگ های کوچیک فقط تحط یک شرکت باشند مثلا یک هاستینگ به دلایلی نمیتونه دیگه ادمه بده به این کار خب میخواد بره کنار ما میاییم اون رو استخدام میکنیم و تمام سایت هاش رو میاریم روی سرور مان در عوض اینشون بجای که بیاد پول بده به ما برای ما کار میکنه که میرود بازاریابی و در هر صورت این چیزهای که شما دادید خیلی خوب بودن من خوشم اومد اما این راه هم است که بیاییم باهام کار کنیم پول بزایم و سرور بخریم تبلیغ کنیم تا بتونیم جزو یکی از هاستیگ های خوب باشیم بیایم پشتیبانی بزاریم برای 2 شیفت شبانه و روزانه این کار ها رو بکنیم نمایندگی داخل هر شهر بگیریم

---------- Post added at 02:54 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------

دوستان این شماره من است هرکسی که تمایل به همکاری دارد با من تماس بگیرید ممنون
09368063108

maroofi
May 13th, 2011, 15:54
این طرح منم خیلی مدینه فاضله نبود
امکانش هست چرا که نه
به نظر شما یک مغازه لباس فروشی در یک کوچه پایین شهر بهتر میتونه لباس بفروشه یا یک پاساژکه فقط مختص لباس و پوشاکه ( مثل پلاسکو )
مطمئنا کمتر کسی سراغ اون کوچه میره.

روی حرفهام فکر کن دوست داشتی جزییات طرح رو بهت میگم.

takinhost
May 13th, 2011, 16:06
نمیدونم چی بگم طرحت خوبه اما بدرد این کار نمیخوره

bamboo
May 13th, 2011, 16:28
میتونید روی من هم حساب کنید...! :دی

takinhost
May 13th, 2011, 16:41
میتونید روی من هم حساب کنید...! :دی
خب پس شما را داخل لیست بنویسم شما هستید با ما اگر هستید یک زنگ بزنید بهم یا با ای دی من پی ام بدید
takinhost_com

takinhost
May 13th, 2011, 18:55
دوستان که میخوان بیان بهم بگن تا بزارم تو لیست

liandata
May 13th, 2011, 19:25
طرح بدی نیست
اما ساده هم نیست ...........

takinhost
May 13th, 2011, 19:28
دوستان تا کی میخواهید با 2 تا مشتری در ماه سر کنید چرا یکم خودتون رو تکون نمیدید چرا یکم تعغیرات داخل زندگی تان نمیدید بابا اینطور نمیشه ما 10 سال دیگه هم کار کنیم با 4-5 تا مشتری نمیتونیم برسیم باید دست به دست هم بدیم تا بتونیم

---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------

طرح بدی نیست
اما ساده هم نیست ...........

بله اما ما انجام میدیم و خواهیم هم برد شما هم میتونید بیایید

ToooPDL
May 13th, 2011, 19:54
فرمودید غیر از هاستینگ چه کارهای دیگه ای هست ؟

والا من از کار هاستینگ میترسم :دی

m3hdi
May 13th, 2011, 20:03
از این دست به دست ها خیلی داده شده دوست عزیز ، جز ضرر چیزی در برنداره ...
تمامی کاربران این فروم هم افراد با تجربه ای هستند به همین دلیل هست که طرحتون زیاد مورد استقبال قرار نمی گیره.
کم پیدا می شن افرادی که در ایران فعالیت گروهی داشتن و راضی بودن ...

با آرزوی موفقیت

takinhost
May 13th, 2011, 20:19
فرمودید غیر از هاستینگ چه کارهای دیگه ای هست ؟

والا من از کار هاستینگ میترسم :دی
طراحی وب - سیستم اس ام اس - سیستم های سایت ساز و فروشگاه ساز - خرید خارج و...

---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------

از این دست به دست ها خیلی داده شده دوست عزیز ، جز ضرر چیزی در برنداره ...
تمامی کاربران این فروم هم افراد با تجربه ای هستند به همین دلیل هست که طرحتون زیاد مورد استقبال قرار نمی گیره.
کم پیدا می شن افرادی که در ایران فعالیت گروهی داشتن و راضی بودن ...

با آرزوی موفقیت
بله اما این هاستینگ های کوچیک هم باید محکم بشند و جلوی چیزهای کوچیک سر خم نکنند و بگن دیگه نمیتونیم

webdata
May 13th, 2011, 20:23
خب پس شما را داخل لیست بنویسم شما هستید با ما اگر هستید یک زنگ بزنید بهم یا با ای دی من پی ام بدید
takinhost_com

دوستان که میخوان بیان بهم بگن تا بزارم تو لیست
معمولا تا جایی که دیدیم برای همکاری با هم شناخت لازمه. شما اینجا هر کی میگه منم هستم، می‌گید گذاشتمت تو لیست. یا دوستان بگن تا بزارمشون تو لیست.
معذرت می‌خوام، ولی خودتون قضاوت کنید ببینید این آغاز پایانش چی می‌تونه باشه. و کاربرا باید به چی اطمینان کنن و کی پاسخگو هست؟!

ToooPDL
May 13th, 2011, 20:26
طراحی وب - سیستم اس ام اس - سیستم های سایت ساز و فروشگاه ساز - خرید خارج و...[COLOR="Silver"]
اگه قرار بر این شد که کارتون عملی بشه،
پنل اس ام اس تا جایی که جا داشته باشه پایین حساب میکنم
تو این زمینه هم کمکتون میکنم

takinhost
May 13th, 2011, 20:35
معمولا تا جایی که دیدیم برای همکاری با هم شناخت لازمه. شما اینجا هر کی میگه منم هستم، می‌گید گذاشتمت تو لیست. یا دوستان بگن تا بزارمشون تو لیست.
معذرت می‌خوام، ولی خودتون قضاوت کنید ببینید این آغاز پایانش چی می‌تونه باشه. و کاربرا باید به چی اطمینان کنن و کی پاسخگو هست؟!

خب دوست عزیز وقتی من میگم میزارمت داخل لیست به این معنا نیست که دیگه وارد گروه شدی اینشون داخل لیست میاد تست میکنیم توانایی هاشون رو میسنجیم بعد میگیم که هستند با نه

atilnic
May 13th, 2011, 20:52
سلام

اگه خواستید هم همکاران و ... داریم
بریا اطلاعات بیشتر پ.خ بدید

takinhost
May 13th, 2011, 21:08
سلام

اگه خواستید هم همکاران و ... داریم
بریا اطلاعات بیشتر پ.خ بدید

اگر بتونید که کمک کنید به این تازه کارها کمک کنید خیلی خوب میشه و همین که با ما باشید

bravia2009
May 13th, 2011, 21:54
سلام . در صورتی که در تهران باشید
بنده هم موافقم و حاضرم با هاتون کار کنم . ولی به شرطی که مرد باشید نه بچه
........
خبرم کنید

atilnic
May 13th, 2011, 22:05
سلام

شما ها باید اول بیاد از این همه افراد هر کس را در یک تخصصی و یک کار بردارید
مثلا یکی بازاریاب یکی برای سرور مجازی یکی برای .. و ...
اینطوری باعث می شود که یک سرکت بزرگ باشد
اگر خواستید 5 نفر متخصص جمع کنید بقیه سرمایه و .. با من

با تشکر

takinhost
May 13th, 2011, 22:07
در این نظر داریم که اگر 10 میزبان باهم باشیم یک سرور بگیریم و تمام سایت های 10 میزبان را بر روی ان سرور بزاریم اینطور خیلی کم تر به میزبان ها فشار میاد

bravia2009
May 13th, 2011, 22:22
اصلا با این روش موافق نیستم !!!! این جوری خیلی بی نظم میشه .
فقط از بچه های یک استان باید باشند . اگر تهران بودید بنده رو خبر کنید
سلام

شما ها باید اول بیاد از این همه افراد هر کس را در یک تخصصی و یک کار بردارید
مثلا یکی بازاریاب یکی برای سرور مجازی یکی برای .. و ...
اینطوری باعث می شود که یک سرکت بزرگ باشد

با تشکر

akbari
May 13th, 2011, 22:27
سلام .

سرمایه گذار پیدا کردید دیگه چرا صبر میکنید فردا صبح برید دفتر اجاره کنید شروع کنید دیگه

دور از شوخی .
کرج هم خواستید کار کنید ما آمادگی خود را اعلام میکنیم

bravia2009
May 13th, 2011, 22:34
محل را مشخص کنییید

takinhost
May 13th, 2011, 22:48
اصلا با این روش موافق نیستم !!!! این جوری خیلی بی نظم میشه .
فقط از بچه های یک استان باید باشند . اگر تهران بودید بنده رو خبر کنید
من با این حرف موافق هستم بچه های اهواز بگن

---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------

محل را مشخص کنییید
اهواز هست

bravia2009
May 13th, 2011, 22:52
دوستان تهرانی در صورت توانایی با سن بالای 20 به بنده پیام دهند
موفق باشید

021teh
May 13th, 2011, 23:25
این تایپک ها به نتیجه نمیرسه

takinhost
May 13th, 2011, 23:46
این تایپک ها به نتیجه نمیرسه
بله نمیرسه چون خیلی ها اهمیت نمیدن

tinavps
May 14th, 2011, 00:06
خسته نباشید
مواظب باشید پول از دست ندید

iacbook
May 14th, 2011, 00:17
درود
دوست عزیز شما که اینقدر آدم میخواید جمع کنید اهیاناً میخواید به جایی لشگر کشی کنید؟!!!

ما در این چندسالی که بعنوان یک سرویس دهنده خدمات الکترونیک داریم فعالیت می کنیم و تمام سرویس های طراحی وب ، نرم افزارهای پیامک ، میزبانی وب و غیره رو ارائه دادیم نیازی به جمعیت هیچ وقت احساس نکردیم و گذشت زمان نشون داده که خدمات الکترونیک نیاز به علم و تجربه و تکنیک دارد و لازم است بجای جمع کردن آدم به جمع کردن تکنیک و چند نفر کلیدی فکر کنید و مطمئن باشید آدمی کاردان هیچ وقت با چنین فراخوانی در لیست شما قرار نمی گیرد!
کارهای الکترونیک اونقدرا هم که شما دارید لیست تهیه می کنید آدم نمیخواد!

افکار بزرگ شما قابل تحسین است ، لذا برای کارهای بزرگ بهتر است بزرگ فکر کنید ، نه اینکه دنبال جمعیت بزرگی باشید!

سپاس

javadk
May 14th, 2011, 00:18
دوست عزیز ما ایرانیا نمیتونیم به راحتی با هم کنار بیایم. :109:

maroofi
May 14th, 2011, 08:11
دوست عزیز ما ایرانیا نمیتونیم به راحتی با هم کنار بیایم. :109:
اجازه بدید من توضیحی رو خدمت مشا عرض کنم.
بهتر نیست به جای این لابیهای زیر زمینی یک فعالیت و چرخه بزگر اقتصادی تشکیل بشه و چند نفر نون بخورند؟
لازم نیست کسی از بقیه بیشتر بلد باشه. بلد بودن در حد یک رموت زدن کافیه بیشتر از این لازم نیست. در ثانی این همه همکار یک پولی به یک همکار پرداخت میشه و سرور رو کانفیگ میکنه .
در عوض چهل نفر که سایتهای کوچیک رو نگهداری میکنند میتونند با پرداخت مبلغ کمتری به نسبت جاهای دیگه از سرور خودشون بهره بگیرند.
به نظرم ایده فوق العاده جالبیه.
من سرور ارزون سراغ دارم با ده نفر ورودی خاموش میشه.
خوب بهتر نیست همین سایتهای فسقلی یک جا جمع بشوند و از یک سرور خوب استافده کنند ؟
پس میبینیدکه به نفع همه است. مثل یک اپارتمان که چند نفر با هم در یک جا بصورت مجتمع زندگیم یکنند و از همه امکانات بصورت شیر استفاده میکنند. ( امکانات بالا و... )
موفق باشی.

takinhost
May 14th, 2011, 11:37
با سلام امیدوارم روز خوبی داشته باشید من دیروز با بچه های محله حرف زدم اون ها هم اوکی رو دادن شدیم گروه 10 نفره از اول شهریور هم به صورت رسمی شروع میکنیم دفتر و ثبت شرکت هم میکنیم واقعا ممنون از همکاری ها تون

liandata
May 14th, 2011, 12:26
به سلامتی
انشاالله موفق باشید