توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند لایسنس سی پنل
Milad-H
May 12th, 2011, 23:07
سلام دوستان نیازمند لایسنس سی پنل هستیم
یکی دیگر ار دوستان خریداری کرد که مشکل زیر رو داشت
Ip your new order is blocked by cpanel.net as being from IRAN and they will not let it be active.
Sorry. Closing your new order.
TukaNet
May 13th, 2011, 01:26
عزیز من مشکل شما کاملا آشکار هست
آی پی شما توسط سی پنل شناسایی و بلاک شده
دیگه روی این آی پی نمی تونید لایسنس بگیرید
NovinServer
May 13th, 2011, 10:48
بارها اعلام شده Hostname خود را ایرانی ندهید !
متاسفانه شما نیز رعایت نکردید !
سیستم عامل خود را عوض کنید و با Hostname کاملا انکلیسی بالا بیارید !
یعنی هم اسم انگلیسی هم مشخصات دامین هاست نیم انگلیسی ! هیچ اثری از ایرانی نباشد !
بعد مجدد لیسانس کنید مشکل حل میشود !
Milad-H
May 13th, 2011, 10:59
بارها اعلام شده Hostname خود را ایرانی ندهید !
متاسفانه شما نیز رعایت نکردید !
سیستم عامل خود را عوض کنید و با Hostname کاملا انکلیسی بالا بیارید !
یعنی هم اسم انگلیسی هم مشخصات دامین هاست نیم انگلیسی ! هیچ اثری از ایرانی نباشد !
بعد مجدد لیسانس کنید مشکل حل میشود !
با تشکر الان تست میکنم
---------- Post added at 10:59 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------
عزیز من مشکل شما کاملا آشکار هست
آی پی شما توسط سی پنل شناسایی و بلاک شده
دیگه روی این آی پی نمی تونید لایسنس بگیرید
آنچه که دوستمون گفتن نمایش مشخصات: NovinServer - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/23/) امکان داره؟
shafiei7
May 13th, 2011, 11:04
فروش لایسنس سی پانل (http://www.BuycPanel.ir)
TukaNet
May 13th, 2011, 11:05
hostmane با آدرس ایران و استفاده از تنها یک آی پی دلایلی هستند که باعث بلاک شدن لایسنس می شوند
البته فکر نمی کنم بعد از بلاک شدن دوباره آی پی رو از بلاک در بیارن ، بهتره با آی پی جدید تست کنید !
NovinServer
May 13th, 2011, 12:00
معمولا ایپی های مربوط به کشور ایران را کلا بلاک می کنند !
حال اگر ایپی جدید دارید از ان استفاده کنید ! من معمولا برای مشتری های خودم روی دامین مخصوص DNS Server که دارم هاست نیم تعریف می کنم و به مشتری اخطار می دهم دست بهش نزنند !
اما چند وقت پیش دو تا از مشتری ها امده بودند هاست نیمشون را تغییر داده بودند !
اولی که نگووو امده بود هاست نیم را روی دامین IR گذاشته بود و دومی هم دامین com بود اما WHOIS دامینی که روی ان هاست نیم بود ایرانی زده بود و هر دو بسته شدند !
نکته : هنگامی که بلاک میشود 99.9% یک چیزی cPanel می فرسته به ایپی شما که وارد سیستم عامل میشود ! وقتی شما مجدد لیسانس می کنید بعد از چند ساعت دوباره خودکار میسوزه !
جهت اطمینان کامل بهتره دو کار کنید :
1. اگر ایپی جدید دارید از ان استفاده کنید اگر خیر سعی کنید اگر می توانید و چیزی روی سرور ندارید که سنگین باشید سیستم عامل کلا عوض کنید !
2. حتما هاست نیم را چند بار برسی کنید و بعد اقدام به لیسانس کنید ! چون تنها چیزی که cPanel نگاه میکنه هاست نیم شماست ! به چیز دیگه ای کار نداره ...
IFACO.Net
May 13th, 2011, 12:03
با تشکر الان تست میکنم
---------- Post added at 10:59 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------
آنچه که دوستمون گفتن نمایش مشخصات: NovinServer - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/23/) امکان داره؟
آی پی اصلی سرور رو حتما عوض کنید والا دوباره دچار مشکل میشید !
Milad-H
May 13th, 2011, 15:44
ممنون تمام دوستان
ای پی رو عوض کردم 45 روز رایگان هم داد
blueline
May 20th, 2011, 17:46
سلام
منم سرور دارم یعنی اگر آی پی ایران باشه بن میشه؟
من دامینی که رو سرورم هست هم دات آی آره:(
باید دامینم رو عوض کنم؟
amiry
May 20th, 2011, 17:51
بله دوست عزیز به هیچ وجه با دامین دات آی آر سی پنل رو سفارش ندین ! احتمالش بسیار زیاد هست که آی پی تونو ببندن
alavi71
May 20th, 2011, 17:56
سلام
منم سرور دارم یعنی اگر آی پی ایران باشه بن میشه؟
من دامینی که رو سرورم هست هم دات آی آره:(
باید دامینم رو عوض کنم؟
بله هاست نباید رو سرور ایران باشد
نباید با ای پی ایران خرید بشد
نباید نیم سرور دات ای ار باشد
تو نیم سرور نباید نامهایی مثل ایران ، پارس و.... باشد
pasargad
May 24th, 2011, 10:38
با عرض سلام و درود بیکران
شما قبل از هر اقدامی چک کنید ببینید که وضعیت IP سرور شما در این لینک چیست سپس ببنیید باید لایسنس تهیه کنید یا باید که تغییر آی پی بدید.
License Verification - cPanel Inc. (http://www.cpanel.net/apps/verify/)