توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه صفحه يك تلوزيون lcd را تميز كنيم.
iranwebshop
May 11th, 2011, 02:46
تلوزيون lcd را مي توان به راحتي و با چيزهايي كه در خانه وجود دارد تميز كرد فقط كافيست دستور العمل زير را در انجام آن رعايت نماييد:
1- دو شاخه برق تلوزيون خود را از پريز جدا كنيد.
2- از يك محلول تميز كننده ضعيف استفاده كنيد. بهترين محلول آب مقطر است. اما اگر صفحه تلوزيون شما به يك نظافت اساسي نياز داشت، آنگاه از محلولي كه يك قسمت آن آب و يك قسمت سركه باشد استفاده كنيد. مطمئن شويد از محلولي كه در آن الكل وجود دارد براي نظافت lcd خود استفاده نمي كنيد.
3- بعد از اينكه محلول شما آماده شد بايد آن را داخل يك ظرف آب پاش بريزيد. (مانند اسپري هايي كه در آرايشگاه ها استفاده مي كنند.) توجه داشته باشيد هيچگاه نبايدمحلول را مستقيماً روي صفحه نمايش تلوزيون خود بپاشيد.
4- حال كمترين مقدار لازم از حلال را روي يك تكه پارچه نخي يا پنبه اي نرم و تميز اسپري كنيد. تكه پارچه شما بايد جنس نرمي باشد. مانند تكه پارچه هايي كه براي تميز كردن عينك استفاده مي شود. پارچه را فقط مرطوب كنيد چون اگر پارچه شما خيلي خيس شود ممكن است هنگامي كه در حال پاك كردن صفحه نمايش هستيد مقداري از محلول از درزهاي كناري نفوذ كند. و سبب صدمه جدي شود.
5- يكبار كه پارچه را مرطوب كرديد از آن استفاده كنيد و به صورت دايره اي روي صفحه تلوزيون بكشيد. حركات سريع دايره اي بر روي صفحه تلوزيون خش نمي اندازد. مطمئن شويد كه فشار كمي بر روي صفحه lcd وارد مي كنيد. فشار دست شما بايد فقط آنقدر باشد كه پارچه با صفحه تلوزيون تماس داشته باشد با انگشت خود بر روي پارچه فشار وارد نكنيد چون ممكن است صدمه جدي به lcd شما وارد كند.
1eng.ir
May 11th, 2011, 02:49
Welcome تو باشگاه 100 تایی ها :113:
saeidj
May 11th, 2011, 02:49
تلویزیون؟ یعنی برای مانیتور هم جواب میده؟
itjavani
May 11th, 2011, 02:51
خواستن توانستن هست...
دیگه زحمت نکش تموم شد! حالا یکم استراحت کن از فردا آفر های فروش رو بزار!!!
AmirHosein
May 11th, 2011, 02:52
درود به روح آریایی تو تبریک میگم تو رکورد آتیل نیک رو زدی 100 پست مفید!!!!!!!!!! کمتر از یک ساعت!کانگرزلیشن :)) واقعا این انجمن به وجود افرادی که مثل شما تولید محتوا میکنن افتخار میکنه! چیه عین این ممد میان اسپم میزنن تپ تپ تشکر میشه پست های شما سگش به پست های این 1eng.ir شرف داره پست بزن که این انجمن به تو آریایی نیاز داره درود:113:
iranwebshop
May 11th, 2011, 02:57
Welcome تو باشگاه 100 تایی ها :113:
مرسی از لطف همه همکاران من الان میخوام چند تا از سرورهامو برای فروش در تالار فروش سرور اختصاصی معرفی کنم اما باز هم پیغام میده شما دسترسی ندارید؟
ایا باید به مدیریت گزارش بدم ؟
---------- Post added at 02:57 AM ---------- Previous post was at 02:55 AM ----------
الان درست شد مرسی الان در این تالار چند تا سرور رو معرفی می کنم ممنون از لطفا همه دوستان :113:
1eng.ir
May 11th, 2011, 02:58
مرسی از لطف همه همکاران من الان میخوام چند تا از سرورهامو برای فروش در تالار فروش سرور اختصاصی معرفی کنم اما باز هم پیغام میده شما دسترسی ندارید؟
ایا باید به مدیریت گزارش بدم ؟
احتمالاً مدیریت بزرگترین اشتباه زندگیش رو انجام داده و دسترسی شما رو محدود کرده.
من یه پیشنهاد دارم برای شما. شما کاری به بخش فروش نداشته باش و فقط تاپیک های آموزشی و پر محتوا بزن. هر تاپیک فروشی خواستی بزنی به خودم یا بقیه دوستان بگو، برات میزنن ;)
saeidj
May 11th, 2011, 02:59
برا اینکه انجمن کم کم داره از شما خوشش میاد می خواد دسترسی نده بیشتر از معلوماتتون استفاده کنه با پست های بیشتری که میدید :)
AmirHosein
May 11th, 2011, 03:01
دوست عزیز اگر مشکل دارید یوزر Vahid با کمال میل به سوالات شما پاسخ میده تلفنشونم خواستید میتونید از برادر فخرایی یا مسعودی بگیرید همه ما این جا جمع شدیم تا به جامعه خدمت صادقانه بکنیم
پ.ن: محمد جان برو نم نم بچه هارو برای نماز صبح بیدار کن این سعید رو فرستادم بعدش میخوایم یکی رو بفرستیم توی بشکه شب جمعه هستو یاد اموات :))
maroofi
May 11th, 2011, 06:07
بشکه :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
saeed25
May 11th, 2011, 10:59
ممد خودش خوابش برده!!!ی رو بیدار کنه؟
delta
May 11th, 2011, 11:15
عجب تاپیک پر استفاده و مفیدی!! آن هم در wht که ربطی نداره کلا.. آقا یکی دو کیلو سبزی میگرفتی دور هم با بچه ها مینشستیم پاک میکردیم خوب..
خود خام 1 پیمانه
جعفری 2 قاشق غذاخوری
ادویه مخلوط 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
آرد لپه 2 قاشق غذاخوری پر
سیب زمینی 2 عدد پخته و رنده شده
نخود را در ظرف میریزیم سیب زمینی، بکینگ پودر و آرد لپه را در ظرف میریزیم و ورز میدهیم مقدار خیلی کمی آب برای انسجام مواد اضافه میکنیم نمک و فلفل و ادویه را هم اضافه میکنیم هرچه فلفل بیشتر باشد این غذا خوشمزه تر میشود اما اگر دوست نداشتید میتوانید کمتر استفاده کنید خوب ورز میدهیم مواد را به هر اندازه و شکلی که دوست داشته باشیم در دست درست میکنیم و در روغنی که داخل ماهی تابه داغ شده سرخ میکنیم بعضیها فلافل را داخل روغن زیاد سرخ میکنند یعنی به حالت شناور اما ما اینجا با روغن کم سرخ کردیم.
*جعفری اگر دوست داشتید میتوانید از گشنیز هم استفاده کنید به همراه جعفری.
**آرد لپه برای اسنجام مواد است و به جای تخم مرغ استفاده میشود.
*** نخود دارای هورمون زیادی است که برای خانمها خیلی مفید است.
sibs
May 11th, 2011, 11:20
به نمردیم اینجا هم دیدیم که بساط عیش و نوش و شوخی هم بپاست . آقا دمتان شوفاژ خندیدی ام . :58:
saeed25
May 11th, 2011, 11:20
نوخود بدی هایی هم دارد و آز آن جمله اند ازدیاد باد اشکم.
sibs
May 11th, 2011, 11:26
بذارید یکی هم من بگم :
آشپزی سامان گلریز شبکه 3 : ماهیتابه چدنی دسینی رو میذارید روی گاز 5 شعله سامسونگ که با ضمانت سام سرویس ارائه میشه . کمی روغن لادن دوست تو و من رو بریزید توش یا اینکه می تونید از کره اطلس طلایی استفاده کنید . دوتا تخم مرغ تلاونگ بندازید داخلش اگر در حین کار خسته شدین از ماساژور شاندرمن استفاده کنید . همتون رو می سپرم به خدای بزرگ و بیمه سینا و ایران و دان . :d
maroofi
May 11th, 2011, 13:54
نه همون >> بشکه<< که امیر گفت از همه قشنگتر بود
کلا این بشر کپسول جوکه :):d
MagicVps.Com
May 11th, 2011, 20:17
واقعا که برای مدیریت فروم متاسفم که سیاست یک بام و دو هوا را پیش گرفته
ما توی یکی از تاپیکها این حرفردیم و فقط جنبه سوالی و اطلاع از دلیل بن شدن بوده
================================================== ========================
پست: جریان چیه اقای امیری بن شدن ایشون که با کسی مشکلی نداشتن ......
تاپیک: تغيير تعرفه های ثبت دامين ملی در sa1601
دلیل : منحرف کردن تاپیک
================================================== ========================
persian.developer این دکتر جون پست ما را حذف کرد حذف شدنش مشکلی نداره ولی یک اخطار هم به ما داده برای چی اخطار داده
میخوام ببنیم این تاپیک که همه جور چرت و پرتی داخلش گفته شده چطورمنحرف نشده و چطور اخطار نگرفتن خود این شخص هم پست دیده اسمش داخلک سانی هست که از تاپیک دیدین کردن
پس فکرمیکن به همه این افراد هم باید اخطار داده داده شود و گرنه احساس میکنم اخطار من بیجا بوده باید حذف بشه اخطاری که بیجهت داده شده فقط بخطار یک سوال
با همه احترامی که برای مدیریت فروم قایل هستم
در ضمن طبق قوانین مدیر یت گفتن باید 100 پست به بالا باید باشه کسی که میخواد پست فروش بزنه پس فکر نمی کنم به کسی ارتباطی داشته باشه که توی 1 ثانیه یا 1 سال کسی 100 تا پست زده چیز یکه خود مدیریت خواسته و گفته دیگه دلیلی نداره که کسی بیاد خوشمزگی کنه و اسپم کنه