ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا دامنه‌های in دارن فراگیر میشن؟!

bihqtfman
May 10th, 2011, 19:46
سلام
میخواستم بدونم چرا دامنه‌های in. دارن فراگیر میشن و تو همه کشورها از اون استفاده میشه.
ممنون میشم همه تو بحث شرکت کنند و اطلاعاتشون رو به اشتراک بگذارند.

Woshka
May 10th, 2011, 19:50
چون ارزون هستند

mohsen1
May 10th, 2011, 20:00
سایت های فیلم و موزیک و ویییییپییی ان بیشتر دنبالشن چون معمولا دامنه هاشون در عرض کمتر از چند ماه ***** میشه و ضرر زیادی رو دامنه نمی کنن! فقط 2500 تومن :d

aalireza439
May 10th, 2011, 20:05
بر وزن دامنه های ir هست!

liandata
May 10th, 2011, 20:52
سایت های فیلم و موزیک و ویییییپییی ان بیشتر دنبالشن چون معمولا دامنه هاشون در عرض کمتر از چند ماه ***** میشه و ضرر زیادی رو دامنه نمی کنن! فقط 2500 تومن :d
:دی
هر ماه باید دامنه جدید بگیرند
چی از in ارزونتر ؟ :دی

bihqtfman
May 10th, 2011, 21:10
شما که می فرمایید ارزونه، تمدیدش 16 دلار بود قبلنا. اما همون موقع هم طرفدار داشت.
من جایی خوندم چون حروف in ابتدای کلمه‌ی ineternet هست، برای همین جهانی شده و طرفداران زیادی پیدا کرده، تا چه حد درسته؟

021teh
May 10th, 2011, 21:53
.jp هم ارزونه

in = india ( هند )

maroofi
May 10th, 2011, 22:07
4 دلیل عمده
1- شبیه به ir
2- ارزون
3-خوش لفظ ( بازم مورد1 )
4- مناسب سایتهای مورد دار.
همین. دلیل دیگری نداره

Birserver
May 11th, 2011, 00:04
من جایی خوندم چون حروف in ابتدای کلمه‌ی ineternet هست، برای همین جهانی شده و طرفداران زیادی پیدا کرده، تا چه حد درسته؟
بلی چون اول Internet هست و هم اینکه به معنی IN هست دیگه » در مثلا شما می توینید یه دامین بگیرید و برای هر سال از یه پوشه استفاده کنید، تا معنی دار هم بشه و ...
mypet.in/2008
mypet.in/2009
...
و خیلی استفاده های اینجوری که با معنی ؛در؛ استفاده می شه.

webdata
May 11th, 2011, 10:57
مانند tv كه متعلق به یه جای خاص هست، ولی به دلیل مناسب بودن برای شبكه‌های تلویزیونی استفاده میشه. in هم چنین حالتی داره و تو سایتای اروپایی زیاد دیدم كه با قیمتای 25 دلار به ثبت می‌رسونن برای كاربراشون.

nimafire
May 11th, 2011, 12:06
شما که می فرمایید ارزونه، تمدیدش 16 دلار بود قبلنا. اما همون موقع هم طرفدار داشت.

میتونید 10 ساله خردی کنید.
حتما که نباید سال به سال تمدید کنید

Doublex
May 11th, 2011, 12:25
به نظر دلیل اصلی قیمت کم و البته خلاصه بودن هستش ... خوش لفظ هم هست که هم مزید علت میشه واسه خرید این نوع دامنه ها

Ali-718
May 11th, 2011, 12:43
.jp هم ارزونه

in = india ( هند )

jp چنده مگه ؟
یک جا معرفی کنید ثبت کنیم اگه قیمتش پایینه

REXNET
May 11th, 2011, 20:15
co هم مخفف Colombia هستش ولی چون شبیه COM هست (Commercial, Company, Corporation) و به نوعی جایگزین اون محسوب میشه. ولی گرون هستش! به نظر شما گستره استفاده از co کمتر از in هست؟! :) من چنین فکری نمی کنم، حداقل خودم که هر جا com اش پر هست، co ثبت می کنم و اکثر سایت های بزرگ com از قبل co را هم رزرو کرده اند تا شخص دیگری سوء استفاده نکند. به هر حال قیمت پایین ثبت بسته به آن کشور و سرویس دهنده اصلی اش دارد. قیمت ارزان in هم به همراه کاربردی بودن و با مسما بودنش در امور مختلف (همانطور که دوستان اشاره کردند) همگی دلایل گسترش استفاده از اون هستند. ولی مهمترین چیز معمولا قیمت هست... همین co روز ولنتاین آفر خورده بود قیمت اش خیلی پایین اومد و خیلی ها چنین فرصتی رو غنیمت شمردند و چند تا چند تا ثبت کردند!

webdata
May 11th, 2011, 21:09
بلی، اینا شاید به سیاست‌های کشور ارائه دهنده هم مربوط بشه و به این طریق داره در راه گسترش in و... تلاش می‌کنه.

maroofi
May 12th, 2011, 00:16
دامنه .so بالای 20 دلار (سومالی !! )
.co بالای بیست دلار (کلمبیا ! )
یکی به من بگه دامنه ملی ( وطنی) قیمت خارجیش چنده همون 3-4 دلاره یا اینکه نه قمیتش برای خارجیها فرق میکنه ؟

webdata
May 12th, 2011, 00:31
توی nic.ir در این رابطه هم توضیح داده و نوشته.

mibfa
May 14th, 2011, 17:07
دامنه .so بالای 20 دلار (سومالی !! )
.co بالای بیست دلار (کلمبیا ! )
یکی به من بگه دامنه ملی ( وطنی) قیمت خارجیش چنده همون 3-4 دلاره یا اینکه نه قمیتش برای خارجیها فرق میکنه ؟

یورو از ٤٠ به بالا