یه چیز مهم هست اخلاق و قول های دیتا سنتر هست مثلا برای کاری که برای سرور انجام میدن چقدر طول میکشه !
یه افزایش رم که ده دقیقه کار داره پشت گوش نندازند و.......مشکل داشتید شما رو اروم کنند و کلرتون سریع انجام بدن
من تجربه های خودمو میگم
Worldstream بدترین برخورد ! کارت شبکه سرور سوخته بود و این مشکل اینا بود اما بدترین رفتار با ما میکردند
خیلی داستان با اینا داشتیم هارد سرور سوخت بدتری برخورد ممکن ! تا مشتری جمع کرند قیمت بردند بالا
Ecatel a تا زمانی پون بهشون ندادید التماس میکنند اما پول که دادید دیگه تمومه کارتون برای گرفتن پول به تیکت های
شما هر 10 دقیقه جواب میدادند اما برای پشتیبانی 4-5 ساعت
xlhost غیر از Tania و بقیه همه خوبن خیلی برخورد خوبی دارند شاید چون ریسشون ایرانیه و اخلاق ایرانی ها رو
میشنایه
دیتا سنتر های انگلستان بهترین هستند خیلی ادم تحویل میگیرند دوست ندارند مشتری از دست بدند راسته میگن
تو سیاست حرف اول میزنه I-) کاش سیاستشون به ما ارث میرسید
امیدوارم بقیه هم از تجربیاتشون استفاده کنیم !
pardishosting
May 10th, 2011, 19:02
امریکا و کانادایی ها خیلی پول پرستند ، علی الخصوص اگه اسم و رسمی در کنند.
DownloadCenter
May 10th, 2011, 19:12
آلمانی ها فراموش نشه (در بد خلقی) علل خصوص گیگا اینترنشنال
alimosavi
May 10th, 2011, 19:27
از لحاض برخورد هیچکی به پای اینگلیسی ها نمی رسه ..
nimo0ol
May 10th, 2011, 21:25
Multacom رو یکسال تجربه کردم و همه جوره خوب بودند فقط خیلی قیمتهاشون بالا بود
alborzgostar
May 10th, 2011, 21:44
از لحاض برخورد هیچکی به پای اینگلیسی ها نمی رسه ..
دقیقا!!
---
May 10th, 2011, 22:13
امریکا و کانادایی ها خیلی پول پرستند ، علی الخصوص اگه اسم و رسمی در کنند.
کفتارترین ها توی پول دیتاسنتر لیزوب هست
alborzgostar
May 10th, 2011, 22:16
worldstream زبون نفهم هستند هم خنگ هم گیج اصلا حرفه ای نیستن
mrtteam
May 10th, 2011, 22:20
سلام
تجربه شخصی من با iweb - xlhost و گلوبال ترکیه بوده و تو همه اینا بهترین به نظر من xlhost هست همه چیزشون عالیه فوق العاده هست ...
موفق و پیروز باشید
TukaNet
May 10th, 2011, 22:44
شما چرا همیشه یک طرفه به قاضی میرید ؟
آخه عزیزان من ، در مورد یک دیتاسنتر و یک تیم که نمیشه اینطور نظر داد. باید هزار مورد و مسئله رو در نظر گرفت و بعد نظری داد !
برای مثال شما خودتون تفاوتی بین مشتری ای که همیشه 12-13 روز بعد از موعد پرداخت میکنه و مشتری ای که همیشه 2 روز مونده پرداخت میکنه قائل نیستید ؟
مسائل مالی ، نحوه برخورد ، ادب در نوشتار ، رعایت قوانین و ... همگی باعث ایجاد یا عدم ایجاد احترام مقابل میشه ، فکر کنم در مقابل بد اخلاقترین فرد هم که باشید
با رعایت این نکات می تونید یک جو احترام آمیز و خوب رو برقرار کنید و حتی افکار و نیازهای خودتون رو در کمال آرامش به فرد مقابل تحمیل کنید ! :دی
delta
May 10th, 2011, 22:57
والا بنده مستقیم زیاد با دیتاسنترها کار نکردم انصافا ( زیاد بارم نبود :d ) واسه همینم الان واسطه ای کار میکنم. اما بدترین خاطرم برمیگرده به iweb مادر مرده که کل اطلاعات بنده رو پاک کردند. حدود 20 گیگ فایلم رو فرستادند سطل زباله. دلیلش رو پرسیدم خودشونم توش مونده بودند و آخرش هم جواب این شد که ویروس داشتید و... به همین راحتی,به همین خوشمزگی.. خوشم میاد حالا اتفاقا چند روز پیش ازشون یک سوال پرسیدم راجب یکی از سرورهاشون... والا جواب اصلی بماند معمولا یک نفر میاد و جواب ایمیل ما رو میده و تمام. اما اینا مادربزرگشونم آمده بود جواب داده بود.. کمتر از 2 ساعت 8 تا ایمیل آمد!! هر کدوم هم یک چیزی نوشته بود!! داشتند آفر میدادند همینطوری انگار و مثل کسانی که گشنه هستند تا معامله رو جوش نیارند بیخیال نمیشدند!!
والا بنده مستقیم زیاد با دیتاسنترها کار نکردم انصافا ( زیاد بارم نبود :d ) واسه همینم الان واسطه ای کار میکنم. اما بدترین خاطرم برمیگرده به iweb مادر مرده که کل اطلاعات بنده رو پاک کردند. حدود 20 گیگ فایلم رو فرستادند سطل زباله. دلیلش رو پرسیدم خودشونم توش مونده بودند و آخرش هم جواب این شد که ویروس داشتید و... به همین راحتی,به همین خوشمزگی.. خوشم میاد حالا اتفاقا چند روز پیش ازشون یک سوال پرسیدم راجب یکی از سرورهاشون... والا جواب اصلی بماند معمولا یک نفر میاد و جواب ایمیل ما رو میده و تمام. اما اینا مادربزرگشونم آمده بود جواب داده بود.. کمتر از 2 ساعت 8 تا ایمیل آمد!! هر کدوم هم یک چیزی نوشته بود!! داشتند آفر میدادند همینطوری انگار و مثل کسانی که گشنه هستند تا معامله رو جوش نیارند بیخیال نمیشدند!!
aبرای منم همین داستان اخری پشی اومد جالبه رفتم پشتیبانی انلاین فقط سوال کردم روزی 2-3 ایکیا افر میدادند وقتی سرور گرفتم دیگه وای ویلا بود برای پشتیبانی کسی نبود جواب بده ! این خیلی بده برای همین دیگه ازشون
سرور نگرفتم و نمیگیرaم
1eng.ir
May 10th, 2011, 23:46
xlhost غیر از Tania و بقیه همه خوبن خیلی برخورد خوبی دارند...
Abuse راهی جز برخورد قاطع نداره!
mojtaba_gk671
May 11th, 2011, 19:36
سینگل هاپ و جاست هاست خیلی کار درستند.
من جدای از پشتیبانی خوب ، آپ تایم بالا ، گفتگوی زنده آنلاین و ... همین رو بهتون بگم که من حتی یک بار با جوملا کار می کردم و به مشکلی برخورده بودم وقتی بهشون ایمیل زدم اول گفتند کار با اسکریپت به ما ربطی نداره اما بعد از اینکه جواب دادم به نظرم مشکل از هاست شماست اونها بعد از زمان کوتاهی ایمیل فرستادند و نوشته بودند : مشکل شما در جوملا به کدهای درون فایل Htaccess مربوط می شه که خودمون براتون اصلاحش کردیم!
من در هیچ جای دنیا همچین پشتیبانی رو ندیدم!
مخصوصا اینکه من سرویس پشتیبانی فوری رو خریداری کردم و خیلی زود پاسخ می دن
lvlehrad
May 11th, 2011, 19:43
eukhost هم دیتاسنتر هست ؟
اگر هست بگید تا تجربمو بگم :d
---
May 11th, 2011, 19:54
شما چرا همیشه یک طرفه به قاضی میرید ؟
آخه عزیزان من ، در مورد یک دیتاسنتر و یک تیم که نمیشه اینطور نظر داد. باید هزار مورد و مسئله رو در نظر گرفت و بعد نظری داد !
برای مثال شما خودتون تفاوتی بین مشتری ای که همیشه 12-13 روز بعد از موعد پرداخت میکنه و مشتری ای که همیشه 2 روز مونده پرداخت میکنه قائل نیستید ؟
مسائل مالی ، نحوه برخورد ، ادب در نوشتار ، رعایت قوانین و ... همگی باعث ایجاد یا عدم ایجاد احترام مقابل میشه ، فکر کنم در مقابل بد اخلاقترین فرد هم که باشید
با رعایت این نکات می تونید یک جو احترام آمیز و خوب رو برقرار کنید و حتی افکار و نیازهای خودتون رو در کمال آرامش به فرد مقابل تحمیل کنید ! :دی
بله شما راست میگید:">
ali2k
May 11th, 2011, 21:24
لیزوب ! :) هیچ چیزی به عنوان پاسخگویی وجود نداره :دی مگر اینکه کلی پول بدید تا جواب بدن :دی
astro.alireza
May 11th, 2011, 22:13
سینگل هاپ و جاست هاست خیلی کار درستند.
من جدای از پشتیبانی خوب ، آپ تایم بالا ، گفتگوی زنده آنلاین و ... همین رو بهتون بگم که من حتی یک بار با جوملا کار می کردم و به مشکلی برخورده بودم وقتی بهشون ایمیل زدم اول گفتند کار با اسکریپت به ما ربطی نداره اما بعد از اینکه جواب دادم به نظرم مشکل از هاست شماست اونها بعد از زمان کوتاهی ایمیل فرستادند و نوشته بودند : مشکل شما در جوملا به کدهای درون فایل Htaccess مربوط می شه که خودمون براتون اصلاحش کردیم!
من در هیچ جای دنیا همچین پشتیبانی رو ندیدم!
مخصوصا اینکه من سرویس پشتیبانی فوری رو خریداری کردم و خیلی زود پاسخ می دن
البته چنین چیزی در سرویس هایی که به وسیله ما ارائه می شه وجود داره!!!:d
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
کسی نظری در مورد هتزنر نداره؟
Talahost.Com
May 12th, 2011, 01:27
والا بنده مستقیم زیاد با دیتاسنترها کار نکردم انصافا ( زیاد بارم نبود :d ) واسه همینم الان واسطه ای کار میکنم. اما بدترین خاطرم برمیگرده به iweb مادر مرده که کل اطلاعات بنده رو پاک کردند. حدود 20 گیگ فایلم رو فرستادند سطل زباله. دلیلش رو پرسیدم خودشونم توش مونده بودند و آخرش هم جواب این شد که ویروس داشتید و... به همین راحتی,به همین خوشمزگی..
این بلا رو versaweb دو سه سال پیش سر ما آورد.
The Punisher
May 23rd, 2011, 21:45
با سلام فکر کنم اولین پستم بعد دوسال عضویت هست :d
من بیشتر از یکسال از ای پلس اسبق و سرور پوینت فعلی وی پی اس داشتم گرچه ساپورت لول 0 داشتم اما خیلی ازشون راضیم خیلی زود جواب میدادن حد اکثر یک ساعت
SPAM
May 23rd, 2011, 22:26
eukhost بهترین . کلا انگلیسی ها فرهنگ معاشرت خوبی دارند و احترام زیادی به مشتری میزارند .