PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست سرور ابری و مدیریت آن

unknownlive2
May 9th, 2011, 16:21
سلام
شرکت ما نیاز به یک سرور اختصاصی ابری و یا همان Cloud Server داره که روی اون کار کنیم احتمالا نیاز به دو تا تا یکی بر اساس Windows و یکی Linux باشد و البته شرکت با شما قرار داد می بندد وشما باید آن را مدیریت کنید.راه اندازی پرتال ها،سرویس ها و برنامه های شرکت بر روی سرور و دادن خدمات به مشتریان (سرویس برنامه نویسی) و گویا ارائه راه کارهای وب مستر که شاید قسمت هاست اون رو خودش بخواد به عهده بگیره در واقع پیشنهاد من همینه ... پس نیاز به مجازی سازی و نصب کنترل پنل ها و ... رو داریم اگر شرکت در اصفهان و یا توانستن گذاشتن یک دوره آموزشی برای مدیریت رو داشته باشه در اولویت انتخاب هست اما مهم ترین نکته برای ما مبحث Cloud کار کردن هست و اگر کسی باشه که بتونه همچین مجموعه سرور رو راه اندازی بکنه می تونیم قرار داد کاری خوبی رو سالیانه داشته باشیم لطفا سریع تر اگر چنین توانایی های دارین اعلام کنید اطلاعات تماس رو پایین می زارم
ایمیل من unknownlive@live.com و شماره تماس 09313147548 اسم من سامان ، و اینکه اگه رو تکنیک های Hyper V,System Center کار کرده باشین خیلی خوبه اما می گم فعلا مدیریت هم نتونین بر این طبق کنین ما نیاز به همون Cloud داریم یعنی خیلی مهمه کسی بتونه اگر شرکت و یا گروه باشین قرار داد می بندیم اگر شخص باشین و در اصفهان که در شرکت جتی امکان همکاری و استخدام نیز است

pardishosting
May 9th, 2011, 16:41
من به عنوان کسی که 2.5 ساله با سرویس های کلود کار می کنم ، اصلا کلود رو در سایز بالا پیشنهاد نمی کنم . سرور اختصاصی بهتره.
الانم سرویس هاس کانادامون رو که روی کلود هستند داریم به سرور اختصاصی انتقال می دیم. کلود اپتایمش 100 هست . اما برای کار تو ابعاد بالا مناسب نیست.
بیشتر برای کسایی مناسب هست که بخواند سرور زیر 4 هسته بگیرند ، در این صورت کلود در اولویت هست.
در ضمن فقط دیتاسنتر های بزرگ کلود دارند ، اینکه هر کس بیاد بگه ما کلود داریم حرف مفت زده ، اگر هم کسی داره از شرکت های بزرگ گرفته یا نمایندگی داره. کلود با 4 تا سرور که کلود نیست باید بالای 20 تا سرور بشند تا بشه کلود.

amirHoseein
May 9th, 2011, 17:14
اگر هزینه راه اندازی به چندین میلیون تومان برسه باز قبول می کنید ؟
اگر بله هست می توانیم از پایه راه اندازی کنیم
آموزش هزینه جداگانه داره

unknownlive2
May 9th, 2011, 18:24
خب هماهنگی کنین ببینیم چی میشه ما هزینه می کنیم مشکلی نداریم در صورتی که توجیه داشته باشه شرکت قرار بود هزینه راه اندازی یک Data Center رو بده که به اخر سال موکول شده حالا یک Cloud موقت می خوایم هزینه نسبت به طرح هرچی باشه انجام میشه

Techno Pars
May 9th, 2011, 23:02
من درست متوجه نشدم شما چی نیاز دارید!
اگر قصد شما پیاده سازی یک Cloud هست که خب مستلزم چندین سرور هستید و البته امروزه خیلی از دیتاسنترها این کار را برای شما انجام می دهند.
باید دقیقا مشخص بشه چی نیاز دارید تا به صرفه ترین و کارآمدترین راه حل پیشنهاد بشه.
اگر هم می خواهید این Cloud در شرکت(دیتاسنتر) خودتون پیاده سازی بشه ما می تونیم این کار را برای شما انجام بدیم.

unknownlive2
May 11th, 2011, 12:10
من درست متوجه نشدم شما چی نیاز دارید!
اگر قصد شما پیاده سازی یک Cloud هست که خب مستلزم چندین سرور هستید و البته امروزه خیلی از دیتاسنترها این کار را برای شما انجام می دهند.
باید دقیقا مشخص بشه چی نیاز دارید تا به صرفه ترین و کارآمدترین راه حل پیشنهاد بشه.
اگر هم می خواهید این Cloud در شرکت(دیتاسنتر) خودتون پیاده سازی بشه ما می تونیم این کار را برای شما انجام بدیم.
من یک نفر پیشنهادی داد که با هم داریم صحبت می کنیم و داده ها رو چک می کنیم ببینیم چه دانشی داره شما هم اگر تمایل به همکاری دارین لطفا بگین از لحاظ دانش و بار فنی چطور هستین و حقیقی یا حقوقی هستین و ...

Techno Pars
May 11th, 2011, 12:54
نام شرکت ما شبکه های فراپیوند سبز هست.
7 سال سابقه در زمینه وب هاستینگ و پیاده سازی شبکه ها داریم.

unknownlive2
May 11th, 2011, 13:05
نام شرکت ما شبکه های فراپیوند سبز هست.
7 سال سابقه در زمینه وب هاستینگ و پیاده سازی شبکه ها داریم.
در زمینه ابری چقدر دانش دارین ؟

---
May 11th, 2011, 13:19
شما می خواین سرور کلود بگیرین کاهای خودتون رو انجام بدید یا سرور ها رو کلود کنین خدمات ویرچوال کلود بدین ؟ من نفهمیدم هنوز (:|

unknownlive2
May 11th, 2011, 14:10
شما می خواین سرور کلود بگیرین کاهای خودتون رو انجام بدید یا سرور ها رو کلود کنین خدمات ویرچوال کلود بدین ؟ من نفهمیدم هنوز (:|

همه موارد

---
May 11th, 2011, 14:29
در جیتاک میتونید با من صحبت کنبید

arash.co.uk@gmail.com